Nyheter om José Mourinhos


José Mourinho og Nemanja Matic sammen for tredje gang

Den serbiske midtbanespilleren Nemanja Matic har signert for José Mourinhos Roma. Det er tredje klubb de er sammen i.

Roma vant conferenceligaen – fullt hus for Mourinho

Roma kunne onsdag juble som den første vinner av conferenceligaen, selv om José Mourinhos lag underveis slapp inn ti mål på fire kamper mot Bodø/Glimt.

Historisk seier til Roma

Roma kunne onsdag juble som den første vinner av conferenceligaen, selv om José Mourinhos lag underveis slapp inn ti mål på fire kamper mot Bodø/Glimt.

Roma vant Conference League

Roma kunne onsdag juble som den første vinner av Conference League etter seier mot Feyenoord, selv om José Mourinhos lag underveis slapp inn ti mål på fire kamper mot Bodø/Glimt.

Manchester Evening News: Nå er det Eric Bailly sin tur

Dette er midstopperen som nesten, men bare nesten har fått sitt skikkelige gjennombrudd på Old Trafford. Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet til United i 2016 for rundt 30 millioner pund fra Villareal som José Mourinhos første signering. Mye har skjedde siden den gang, ikke overraskende er 28-åringen klar for å søke spilletid et annet sted. Solskjær roste hele tiden Bailly som en stor ressurs for United, men det ble mye Maguire og Lindelöf.

Mourinhos Roma ydmyket Glimt – så stakk han rett i garderoben

José Mourinhos mannskap rundspilte Bodø/Glimt i Roma. Men i motsetning til sist lagene møttes var det helt tyst mellom trenerbenkene etter kampen.

Mourinhos Roma ydmyket Glimt – så stakk han rett i garderoben

José Mourinhos mannskap rundspilte Bodø/Glimt i Roma. Men i motsetning til sist lagene møttes var det helt tyst mellom trenerbenkene etter kampen.

Studio Glimt Spesial

AN er på plass i Roma og tar tempen før den andre kvartfinalen mot José Mourinhos menn torsdag.
Les mer om:

Kokte over i seier

José Mourinhos Roma seiret i den siste kampen før returoppgjøret mot Glimt. Etter kampslutt beklaget portugiseren en hendelse som skjedde mot slutten av kampen.
Les mer om:

Happy days for benkesliter Jesse Lingard – 3 av de 5 beste klubbene åpner døra

Lingard ble forrige sommer overtalt av Solskjær om at han ville få sine muligheter på Old Trafford. Ole forsvant, Lingards situasjon endret seg definitivt ikke under Ralph Rangnick. Fremtiden ser likevel lys ut forspilleren med puslete 392 minutter på kamparenaen denne sesongen. For når 29-åringen spaserer ut av Old Trafford som free agent, står klubbene i mølje for å fange signaturen til det tidligere supertalentet hos United. Det er kjent at West Ham og Newcastle står klare, men en annen port har også åpnet seg for Lingard.

Her forlater Mourinho og co. Bodø - Glimt-møter om bråket

BODØ/OSLO (VG) Bodø/Glimt har fredag møtevirksomhet for å diskutere gårsdagens tumulter på Aspmyra. Samtidig forlater José Mourinhos Roma nordlandsbyen.

Knutsen raser mot Roma-trener: – Oppfører seg som en tulling

Kjetil Knutsen går hardt ut mot en av José Mourinhos assistenter. Mourinho er selv svært frustrert etter kampen og hevder at han ikke bryr seg om hva Glimt-sjefen sier.
Les mer om:

Ny Glimt-bragd

Bodø/Glimt sjokkerte José Mourinhos Roma igjen og vant 2-1 på Aspmyra i semifinalen i Conference League. Dermed har bodøværingene et strålende utgangspunkt foran returkampen.

Ny Europa-bragd

Bodø/Glimt leverte en kruttsterk snuoperasjon og slo José Mourinhos Roma nok en gang.

Mourinho har funnet en Bodø/Glimt-spiller han trenger

Vi tenkte José Mourinhos sår etter Bodø/Glimt-kampene var så dype at han ville få kortslutning hvis han fikk se den gule drakta igjen. Nå venter Glimt i Conference Leagues første kvartfinale, samtidig har Roma sett noe de trenger – i den gule drakta. Det er Dagbladets kilde som hevder det jobbes i Roma-kulissene for å sikre seg Ola Solbakken. Med kontrakt som løper ut samtidig med at nyttårsfyrverkeriet tennes for 2023, har høyrevingen gitt beskjed om at han søker nye utfordringer utenfor Aspmyra. Glemmer aldri den bitende kalde kvelden på Aspmyra.

Bodø Glimt møter Roma i kvartfinalen: – Det er show

Bodø/Glimt ydmyket Roma i gruppespillet av Conference League. Nå kommer José Mourinhos menn til Aspmyra igjen for kvartfinale.

Glimt møter Roma i kvartfinalen i Serieligaen

Bodø/Glimt har stått for en norsk fotballbragd og kvalifisert seg til kvartfinalen i Serieligaen. Fredag ble gultrøyenes motstander trukket. Glimt skal opp mot Roma, som de spilte to kamper mot i gruppespillet uten å tape. De vant 6-1 hjemme i en kamp som gikk verden rundt og spilte 2-2 borte. Nå skal José Mourinhos Roma møte Glimt igjen. Her er kvartfinaleoppgjørene: Bodø/Glimt - Roma Feyenoord - Slavia Praha Marseille - PAOK Leicester - PSV Første lag spiller hjemmekamp først. Det betyr at Glimt åpner på Aspmyra mot Roma. Kvartfinalene spilles 7. og 14. april. Semifinalene spilles 28.

Mourinho signerte Arsenal-back

José Mourinhos Roma henter Ainsley Maitland-Niles (24) fra Arsenal ut sesongen.

Mourinho signerte Arsenal-back

José Mourinhos Roma henter Ainsley Maitland-Niles (24) fra Arsenal ut sesongen, opplyser londonklubben. 24-årige Maitland-Niles har slitt med spilletiden i Arsenal den siste tiden. Han var sist sesong lånt ut til West Bromwich i jakten på mer tid på banen. Maitland-Niles fikk sin Arsenal-debut som 17-åring og har vært i klubben siden han var seks år gammel. Foreløpig står han med 132 kamper for klubben i alle turneringer. Roma møter Juventus søndag.

Milan i rygg på Inter etter seier mot ni mann – bisarre scener på italiensk fotballs store dag

Milan er bare ett poeng bak byrival Inter i italiensk Serie A etter å ha kjempet seg til 3-1-seier over José Mourinhos Roma, som måtte avslutte med ni mann.

AC Milan slo røde Roma

AC Milan la press på byrival og serieleder Inter Milan med seier 3-1 hjemme mot José Mourinhos Roma. To røde kort til bortelaget bidro til at det ble en grei affære for Milan, som i tillegg misbrukte et straffespark i sluttminuttene. Olivier Giroud, Junior Messias og Rafael Leão scoret for AC Milan, mens Tammy Abraham sto for reduseringen til Roma. Milan beholder andreplassen i Serie A, og har kun ett poeng opp til Inter på førsteplass. Roma faller ned til syvendeplass etter tapet.

Radiostasjon boikotter Mourinho etter utskjelling: – Fullstendig upassende

En italiensk radiostasjon vil ikke lenger delta på José Mourinhos (58) pressekonferanser etter en «ubehagelig» tordentale.
Les mer om:

Radiostasjon boikotter Mourinho etter utskjelling: – Fullstendig upassende

En italiensk radiostasjon vil ikke lenger delta på José Mourinhos (58) pressekonferanser etter en «ubehagelig» tordentale.
Les mer om:

Kilder til TV 2: Roma har tatt kontakt om Botheim etter Glimt-suksessen

José Mourinhos klubb har begynt arbeidet bak kulissene etter Europa-oppgjørene mot Bodø/Glimt.

Brennhete Glimt rystet Mourinhos Roma igjen – tok råsterkt poeng

ROMA (NRK): Ola Solbakken (23) og Erik Botheim (21) sjokkerte José Mourinhos menn i deres egen storstue, men Roma slo tilbake – to ganger.

Mest lest siste uke