Nyheter om José Mourinho


Tottenham akter å hente Europas heiteste målscorer

Frank Lampard har hele veien pratet varmt om Olivier Giroud og betydningen franskmannen har for klubben. For landslagssjef Didier Deschamps blir dette pisspreik. Han ser en av Frankrikes største goalgettere tilbringe tiden med ansikstmaske på en eller annen kald benk. Dette har José Mourinho tenkt å utnytte. Giroud har selv beskrevet den traurige situasjonen på Stamford Bridge. -Det er bekymringsfullt. Jeg trodde jeg fortsatt hadde en rolle hos Chelsea, men spilletiden er redusert mye. Dette må endre seg, ellers må en avgjørelse tas.

Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei

Christian Eriksen er ferdig hos Inter Milan, ingen tvil om det. Veien videre er det vanskeligere å se, spesielt etter at klubben han tjente godt i flere år har lukket døra og kastet nøkkelen i Themsen. José Mourinho har tidligere denne sesongen ikke vært helt avvisende når spørsmålet om en Eriksen-retur har dukket opp.

Til tabelltopp etter målløs storkamp

José Mourinho og Tottenham klarte ikke å finne nettmaskene borte mot Chelsea, men 0-0 holdt til ligaledelse for hvittrøyene.

Tottenham inntok tabelltop

Det ble en tam forestilling da José Mourinho og Frank Lampard møttes på Stamford Bridge. Det var svært få sjanser i kampen som til slutt endte 0-0.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Mourinho ble oppringt av Maradona når alt hadde gått til helvete

Sosial kutyme tilsier at man ringer sine venner og roser når noe har gått bra. For Diego Maradona var dette selvfølgelig ikke tilfellet. På måten José Mourinho omtaler Maradona, virker det som de hadde en nær kontakt. Vi lar Tottenham-manageren beskrive forholdet. -Jeg har sørget for at sønnene min vet mye om han, selv om han ble født etter at han var aktiv…Så er det mennesket Diego – han jeg savner. Jeg er lei meg for at jeg ikke brukte mer tid med ham, det ville jeg ha elsket.

Mourinho ber Klopp senke blodtrykket sitt

Vi har blitt så vant til det bitre ansiktet til José Mourinho når han forklarer verden hvorfor noe ikke går hans vei.

Everton raider en av de største Premier League-rivalene

Carlo Ancelotti sendte Everton ut i sesongåpningen i et vilt tempo. Nå har den italienske reven skjønt at han trenger litt mer fart fra januar for å holde sesongen helt inn og sikre at Everton ikke fortsetter å nektes billett til spill i Europa. Løsningen kan ligge hos en demotivert trio hos José Mourinho. Football Insider melder om at jubelstemingen Mourinho har skapt hos London-klubben ikke gjelder for Dele Alli, Harry Winks og Paulo Gazzaniga.

Mourinho og Spurs vant toppkampen

Tottenham topper Premier League etter en sterk 2-0-seier hjemme mot Manchester City. Heung-Min Son og Giovani Lo Celso scoret målene. Dermed fikk José Mourinho sin andre strake seier mot sin gamle rival Pep Guardiola. City er nå åtte poeng bak tet.

Zinedine Zidane til Ed Woodward: «Selvsagt er han ikke til salgs»

Frem til Manchester United har fått på plass en sportsdirektør er det pengemann Ed Woodward som har siste ordet i overgangsmarkedet. – En jobb han fortsatt forsøker å overbevises verden han er kompetent til å utføre. Real Madrid manager Zinedine Zidane er kjapt ute med å kommentere Manchester United ønske om å signere det 27 år gamle midtstopperen Raphael Varane: «Han har en utrolig karriere, han har oppnådd mye siden han kom hit. Selvfølgelig er han ikke til salgs, for meg som trener og for folk generelt. Det er klart. Vi kan ikke hindre folk i å snakke.

Er Mourinho blitt spesiell igjen?

I fire år har José Mourinho vært avskrevet som en utdatert trener. Nå er «The Special One» tilbake i toppen av Premier League.

Fikk betinget straff

Tottenham-manager José Mourinho har fått en reprimande fra Det europeiske fotballforbundet (Uefa). Han får skylden for en forsinket kampstart i europaligaen.

Mourinho har fått nok en grunn til å forbanne landslagspausen

Vi husker José Mourinho godt som United-manager da han fikk VM-sluttspillet midt oppi sesongoppkjøringen – som viste seg å bli den siste. Er det noe managerne i de beste klubbene (les: de med landslagsspillere) er enige i, er det at landslagspausene er noe herk. Det skjer selvfølgelig at spillere kommer tilbake stinne av selvtillit og overskudd, men like selvfølgelig er det at samlingene øker pågangen hos klubbenes medisinske team. Les: Jakter Cavani-overgang Nå har Steven Bergwijn blitt sendt hjem fra den nederlandske landslagssamlingen.

Drittlei Pochettino tar seg deltidsjobb

Vi trodde aldri vi skulle se José Mourinho nedlate seg til å stille opp som ekspertkommentator på TV, men da portugiseren gikk og gikk og aldri kom til jobb-døra etter at han ble sparket ut av Old Trafford, ble lengselen etter litt action for stor. Nå er det Pochettinos tur til å ty til nødløsninger. Vi trodde aldri Mauricio Pochettino skulle rekke å bli hentet inn til et TV-studio før han var i neste toppjobb.

Mourinho-hateren Nesbø ser lyst på fremtiden: – Nesten uforståelig

En av Norges mest berømte Tottenham-supportere slaktet ansettelsen av José Mourinho i fjor. Nå mener han portugiseren er lettere å leve med, men kun «littegrann».
Les mer om:

Juklerød måtte le av frustrert Spurs-stjerne: – Det var mye klaging

Simen Juklerød (26) har storspilt i Belgia. Etter å ha blitt trukket frem av José Mourinho (57) stoppet han Gareth Bale (31) og bidro til en sensasjonell seier mot London-klubben.
Les mer om:

Tottenham gikk på sjokktap i Belgia: 1–0 til Antwerpen

(Royal Antwerp-Tottenham 1–0) José Mourinho beholdt først bare to mann fra siste kamp, så byttet han raskt inn fem nye spillere i 2. omgang – men Tottenham gikk likevel på et ydmykende nederlag i Belgia.

Kane slet med formen. Nå storspiller han i Messi-rollen.

I fjor virket Harry Kane mindre målfarlig enn noen gang. Men under José Mourinho er han nå blitt en av ligaens mest produktive angripere.
Les mer om:

The Athletic: Tottenham får signaturen Mourinho bare må ha på plass

Hvis du spør José Mourinho hvem han vil ha i angrepet hos Tottenham hvis valget er fritt, er vi overbevist om at to spillere i den eksisterende troppen er bankers. 18 scoringer og 12 assists på 9 kamper har duoen sikret Tottenham så langt i sesongen. Heung-Min Son er den alltid smilende og alltid scorende sør-koreaneren, som har vært Tottenhams solide steinstøtte gjennom den turbulente perioden fra starten av 2019/20-sesongen.

Stjernemanagerne i vill ordkrig: – Føles som vi er i en barnehage

José Mourinho og Arséne Wenger har ikke begravd stridsøksen.
Les mer om:

Derfor blir ikke Mourinho nevnt i Wengers nye bok

Arsène Wenger (70) gir ut sin biografi. Uten å nevne José Mourinho (57). De har hver sin forklaring på hvorfor han er utelatt.

Mourinho trygler og ber til ingen nytte

Vi husker fortsatt José Mourinhos store frustrasjon da han tok over Tottenham og måtte se den ene etter den andre av angrepsspillerne bli slått ut med skade. Noen som lurer på betydningen Harry Kane har for London-klubben? Forrige sesong mistet 27-åringen ni Premier League-kamper. Disse kampene karret klubben seg til tre seire og 12 scoringer. Kort sagt: når Harry Kane ikke er på banen, stiller Mourinho med et enormt handicap. Denne sesongen er ikke anderledes.

Mourinho kalte denne treneren «den verste manageren i Premier League-historien»

José Mourinho (57) stemplet Frank de Boer (50) som «den verste manageren i Premier League-historien». Nå skal nederlenderen prestere som landslagssjef for hjemlandets utvalgte.
Les mer om:

Mourinho: Har sympati med Solskjær

Etter å ha ydmyket Manchester United 6-1 ga Tottenham-manager José Mourinho uttrykk for at han har sympati med United-manager Ole Gunnar Solskjær.

– De som ikke kan klage, er Manchester United

José Mourinho med drømmekveld på sin gamle hjemmearena. Spurs-sjefen lot ikke sjansen gå fra seg da han fikk muligheten til å strø litt ekstra salt i såret etter kampen.