Nyheter om José Mourinho


Telegraph: Tottenham har funnet manageren som endelig skal løfte klubben

Når vi ser José Mourinho kave videre i Premier League-sesongen som allerede er ødelagt, syntes vi synd på portugiseren. Sparket United-manager og snart sparket Tottenham-manager gjør ikke akkurat underverker for et stort ego.

Rart Jesse Lingard ikke fikk kjylt en vannflaske etter seg

Etter at José Mourinho ble sendt på dør hos United i 2018 har Jesse Lingard hele veien fortalt hvor viktig manageren var for hans utvikling. Fotball er rimelig nådeløs når Lingard på søndag sørget for at mentoren er i skikkelig trøbbel. «Høyt flyr de og langt faller de». Tottenham fikk et skikkelig Mourinho-boost i de første månedene før det sa full stopp rundt juletider. Etter nyttår har Spurs ikke klart å henge med der fem-seks andre klubber har akselerert. Les: Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder West Ham er en av de mest imponerende av dem.

Mourinho har aldri tatt færre poeng enn i Tottenham

(West Ham–Tottenham 2–1) Jesse Lingard senket sin gamle sjef José Mourinho. Nå er West Ham på Champions League-plass. Mourinho har aldri tatt færre poeng etter 50 kamper.

Solskjær viser igjen hvorfor United er bedre stilt uten Mourinho

Fotball er ferskvare. Tidligere meritter kan en stjernespiller surfe på når han legger opp. For når dommeren blåser til kamp, er det prestasjonene der og da som betyr alt. Men det forutsetter selvfølgelig at du får spilletid av manageren. Litt svømmende innledning, men skal vi tolke Gareth Bales agent, er det mye som skal sies – uten å si noe konkret om situasjonen hos Tottenham. Les: Lopetegui tok grundig feil om Haaland Engelsk presse har satt igang sin favorittøvelse med å så tvil om en spillers prestasjoner, motivasjon og potensiale.

Porto-helten til TV 2: – Det er ikke enkelt å forklare

Det nærmer seg 17 år siden José Mourinho og hans FC Porto sjokkerte Fotball-Europa.
Les mer om:

Koeman klar for Pique-comeback

Sesongen har tæret på forsvarsspillerne til Ronald Koeman. Med PSG-kampen på trappene denne uken kan Barca-manageren gjøre et desperat trekk. Men ikke nødvendigvis et dårlig ett. Gerard Pique er nemlig tilbake for fullt på treningsfeltet. Les: Sikret seg først Upamecano, nå går Bayern for neste United-mål Forsvarsgeneralen ble rullet inn på operasjonssalen i november med et skramlete kne. I helgen var 34-åringen tilbake for fullt på trening, noen få dager før PSG-kampen. Ifølge Marca vurderer Koeman sterkt å sende Pique utpå mot gjengen til Pochettino.

Det blir fantastisk dyrt å sparke José Mourinho

Det burde ikke overraske noen at José Mourinho som har vært ute en vinternatt før vet hvordan avtaler med desperate klubber skal skrives. – Man skulle tro Tottenham styreformann Daniel Levy som er kjent for å være gnien for de første ville holde seg unna den portugisiske manageren som er kjent for å være ekstravagant og for det andre ikke ville skrive avtaler som gjør det tilnærmet umulig å gi noen sparken. Hvis Mourinho får sparken vil det være være svært kostbart.

Mourinho og Tottenham ble redusert til en sverm med fotballmygg

Tottenham kom til Manchester med tap mot Liverpool, Brighton, Chelsea og sier mot bunnlaget West Bromwich. På lørdag skulle José Mourinho vise at han kan mer enn å lede til seire mot de svakere motstanderne. Sorry, Pep Guardiola og de lyseblå har peilet seg inn på Premier League-trofeet og «tar ingen fanger». Les: Haaland viste igjen at han er spilleren du har på banen når det koker som mest Harry Kane jobbet seg til kampens første mulighet etter et kvarter med et lekkert frispark som lagde lyden av stolpetreff, en lyd keepere har et ambivalent forhold til.

Solskjær om Premier League-rivalene: – Mange som burde vært beskyttet mot seg selv

Du kommer neppe til å se Ole Gunnar Solskjær (47) hoppe og skrike som Pep Guardiola (50), være like humørsyk som José Mourinho (58) eller harselere med en reporter som Jürgen Klopp (53).

Full Bale-forvirring

Manager José Mourinho forsøker seg på en ny oppklaring. Waliseren var ikke med i troppen mot Everton onsdag. Men hvorfor?
Les mer om:

Mourinho «overrasket» over Bale: – Ikke en åpenbar skade

José Mourinho hadde ikke Gareth Bale (31) tilgjengelig til Everton-kampen denne uken. Nå uttrykker Tottenham-manageren at han er «overrasket» over det som skjedde rundt sin angrepsspiller.
Les mer om:

Mourinho «overrasket» over Bale: – Ikke en åpenbar skade

José Mourinho hadde ikke Gareth Bale (31) tilgjengelig til Everton-kampen denne uken. Nå uttrykker Tottenham-manageren at han er «overrasket» over det som skjedde rundt sin angrepsspiller.
Les mer om:

Everton og Tottenham viste oss hvorfor cup er digg

Vi satt målløse da dommeren blåste til pause etter den alt fra målløse FA Cup-kampen. Ingen skal kunne si at cup er annenrangs etter onsdag kveld. Carlo Ancelotti mot José Mourinho, 7. mot 8. plass på Premier League-tabellen. 3-2 til pause. Les: Paulo Maldini har aldri sett noe lignende Etter pause tok det helt av. Hadde ikke dommeren blåst av etter to omganger hadde det fortsatt langt inn i natten. Evertons Bernard Anício Caldeira Duarte sørget i det 97. minuttet for at vi ikke gikk inn i ekstraomganger og tosifret resultat. 5-4 til Everton og videre i FA Cupen.

Slått ut etter Bale-mysterium

Everton slo Tottenham 5-4 etter ekstraomganger og ellevill målfest. Tøff pille å svelge for José Mourinho, som etterlot flere spørsmål enn svar da han ble spurt om Real Madrid-lånet Gareth Bale.

Tottenham-spillerne løsnet slipsknuta til Mourinho – ikke mye, men litt

Humøret til José Mourinho har sunket i takt med tapene som har kommet på rekke og rad. På søndag var det igjen mulig å se antydningen til et smil hos portugiseren. Trolig på grunn av kombinasjonen fornøyd-med-gutta-sine og lettelse. For det er grenser for hvor langt Tottenham skal slippe topp-fire klubbene unna seg.

Hudflettes

José Mourinho (58) la skylda for tapet mot Chelsea på dommeren, men av eksperter og supportere er det ham selv som får slakten. Etter kampen nektet han også å svare på spørsmål om Gareth Bale (31).
Les mer om:

Nok et tap for Tottenham

Chelsea påførte Tottenham sitt tredje tap på én uke. Dette var første gang i historien at José Mourinho har måtte tåle to hjemmetap på rad i Premier League. Chelsea nyansatte manager, Thomas Tuchel, besto den første store prøven med 1-0 seier over Tottenham torsdag kveld.

Krise for Mourinho

Chelsea påførte Tottenham sitt tredje tap på én uke. Dette var første gang i historien at José Mourinho har måtte tåle to hjemmetap på rad i Premier League. Chelsea nyansatte manager Thomas Tuchel kunne juble etter ny opptur i sin nye jobb.

Nytt tap for Mourinho og Tottenham: – Tror han lever farlig

(Tottenham-Chelsea 0–1) José Mourinho (58) har for første gang i sin managerkarriere tapt to strake hjemmekamper i ligaen.

Når fortiden møter fremtiden

Duellen mellom José Mourinho og Thomas Tuchel er en kamp mellom gammel og moderne fotball.

Hva er det egentlig Solskjær og United har holdt på med?

Han var en av de up and coming under José Mourinho og hadde så mye energioverskudd at han like godt etablerte sitt eget klesmerke. Så kom Solskjær, og Lingard møtte den første første skikkelige motstanden i karrieren. Hvem er egentlig «skyld» i 28-åringens bråstopp? Svaret er selvfølgelig sammensatt, men når debuten hos West Ham dager etter overgangen resulterer i scoring, da begynner vi å lure litt. Helt nye omgivelser, helt nye medspillere og scoring. Rettelse: to scoringer!

Mourinho legger press på Tuchel: – Ikke vanskelig å vinne med Chelsea

Tottenham-manager José Mourinho har startet det psykologiske spillet med nyansatte Thomas Tuchel før torsdagens møte med gamleklubben.

Mourinho: Latterlig enkelt å være Chelsea-manager

Det har blitt noen uker siden Mourinhos siste godbit. Før torsdagens clinch mot Chelsea var portugiseren ute og fortalte hvor latterlig lett jobben til Thomas Tuchel egentlig er. -Det er ikke særlig vanskelig å være manager hos Chelsea, for jeg var mester der tre ganger. Carlo Ancelotti ble mester og Antonio Conte vant.

Først etter PSG kom på banen ble José Mourinho mild i stemmen

Det er mange eksempler på spillere som har forlatt Premier League i «vanære» og reist til Paris Saint-Germain, vi nevner i fleng! Den mest opplagte Manchester United floppen Ángel Di María har blomstret opp etter overgangen til Paris og nå nettopp Moise Kean som gikk fra lite spilletid på Everton til førsteelleveren til PSG på lån. José Mourinho har vært svært offentlig i sin kritikk av Dele Alli, den offensive midtbanespilleren har bare fått spille når nøden har vært som størst på Tottenham. Det er bare Gareth Bale som har fått mer kritikk fra sin manager enn Alli.

Mourinho i oppvaskmøte med Alli: – Jeg gjorde det veldig klart for ham

José Mourinho og Dele Alli har snakket sammen om sistnevntes fremtid i Tottenham.