Nyheter om José Mourinho


Måtte holde igjen tårene

TV-intervju vekker oppsikt: - Jeg savner fotballen, sier José Mourinho, som fikk sparken i Manchester United og ble erstattet av Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg er ikke lykkelig

For første gang på 19 år forbereder ikke José Mourinho seriestarten med et fotballag. - Jeg håper ikke jeg blir med dere altfor lenge, sier han til kollegene i Sky Sports.

Mourinho mener B-laget til City er bedre enn Manchester United

José Mourinho (56) hevder at Manchester Citys reserver ville hatt større sjanse til å vinne Premier League enn Chelsea, Arsenal, og Ole Gunnar Solskjærs (46) Manchester United

Mourinho med nytt United-stikk

José Mourinho virker fremdeles ikke å være Luke Shaws største fan.
Les mer om:

Mourinho: – Dette er jo ikke United som de var for fem år siden

MANCHESTER/OSLO (NRK): José Mourinho advarer mot å tro at Manchester United blir som i glansdagene igjen, mens britiske fotballeksperter ser prinsipper fra Alex Fergusons tid i klubben.

Mourinhos Solskjær-dom: – Dette er ikke United fra fem, ti eller 15 år tilbake

José Mourinho mener Ole Gunnar Solskjær fikk maksimalt ut av seriepremieren. Ifølge portugiseren kom 4-0-seieren delvis fordi Chelsea var overmodige.

Lampard reagerer på Mourinho-dom: – Sa han det?!

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Chelsea 4–0) Frank Lampard (41) reagerte med vantro da VG konfronterte ham med dommen til gamlesjefen José Mourinho (56) etter ydmykelsen i managerdebuten for Chelsea.

Syrlig replikk før kampen

Sky Sports-ekspert José Mourinho: - Det er fire lag som kan vinne Premier League. B-laget til Manchester City er ett av dem.

Mourinho har fått ny jobb

Tidligere Manchester United- og Chelsea-manager José Mourinho har fått ny jobb. Nå blir han en del av Sky Sports Premier League-sendinger. Portugiserens har vært klubbløs etter at han fikk sparken i Manchester United i desember i fjor.

Solskjærs store sommerforvandling: – Som natt og dag

MANCHESTER (VG) Manchester Uniteds oppkjøring kunne ikke vært mer annerledes under Ole Gunnar Solskjær (46) i år enn den var med José Mourinho (56) i fjor, forteller de som har vært tett på de to sommerturneene.

Slår tilbake mot kritikerne

José Mourinho mener at han ikke fikk nok ros for United-tida.
Les mer om:

Mourinho snakker ut om United-tiden: – Det var ikke enkelt

José Mourinho mener han ikke fikk anerkjennelsen han fortjente som Manchester United-manager.
Les mer om:

Mourinho klar for comeback: - Gnisten er tent

José Mourinho (56) forteller at han savner fotballen, og ønsker seg tilbake til en managerjobb, men kun i en av de fem største ligaene.
Les mer om:

«The Special One» tilbudt milliard-lønn

José Mourinho har visstnok mottatt en rekke jobbtilbud etter han før jul fikk sparken i Manchester United, det mest spektakulære ville gjøre «The Special One» til verdens best betalte manager. José Mourinho har avslått et tilbud på rundt én milliard kroner for å bli ny manager i kinesiske Guangzhou Evergrande, skriver Sky Sports.  – Det kinesiske Super League-laget hvor Kinas nest rikeste mann er aksjonær var klar til å gi den tidligere Manchester United og Chelsea sjefen 28 millioner euro pr sesong pluss bonuser. Les: Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandsl

Chelsea har funnet Maurizio Sarri erstatter

For en Chelsea supporter er det stort at Frank Lampard er tilbake på Stamford Brigde, større enn det var for Manchester United fans at Ole Gunnar Solskjær kom tilbake til Old Trafford.  Frank Lampard (40) har helt siden det nesten ble opprykk med Derby til Premier League vært storfavoritt til å ta over den ledige managerstillingen i Chelsea London Evening Standard hevder å vite at Frank Lampard blir offentliggjort som Chelseas nye hovedtrener denne uken.

Wenger og Mourinho kritiske til Kane: – Han så ikke klar ut

(Tottenham – Liverpool 0–2) Veteranene Arsène Wenger (69) og José Mourinho (56) lot seg ikke imponere av Tottenham-stjernen Harry Kanes (25) første kamp på to måneder.

Mourinho usikker på når han er tilbake i trenerjobb

José Mourinho ønsker ikke å ta en forhastet beslutning.
Les mer om:

Celtic feirer «The treble» med å gi manageren fast jobb

Etter å ha ført Kristoffer Ajer og Celtic til en historisk trippel ble Neil Lennon ansatt som klubbens manager lørdag. 47-åringen tok over den skotske giganten i februar da manager Brendan Rodgers forsvant til Leicester. Fram til lørdag hadde Lennon kun vært midlertidig trener. Etter 2-1-seier over Hearts i lørdagens FA-cupfinale ble han tilbudt jobben på permanent basis, noe han har takket ja til. Les: Mauricio Pochettino har fått penger, henter Real Madrid stjerne  Glasgow Celtic Champions!

Cristiano Ronaldo har fortalt Juventus hvem som bør bli ny manager

Det fungerer alltid når en fotballstjerne forteller klubben de spiller for hvem som skal være sjefen deres fremover. – Det er slettes ikke sikkert Juventus gidder å høre på Cristiano Ronaldo nå som en erstatter for Massimiliano Allegri. Ronaldo snakker ikke om noen av de som allerede er nevnt, men trekker frem et overraskende navn. (Ikke Mauricio Pochettino (Tottenham), Maurizio Sarri (Chelsea) og Antonio Conte.) Les: Bekreftet: Liverpool, gjett hvem som er ledig på markedet i sommer Daily Mail skriver at Cristiano Ronaldo (34), i stedet ønsker at klubben ansetter klagebøtta José Mourinho.

Mourinho snakker ut om United: – Snille fyrer lykkes ikke som trener

José Mourinho snakker i intervju med den franske avisen L'Equipe ut om tiden i Manchester United. Han sier at man ikke kommer noen vei ved å være en «fin fyr».

Mourinho bryter tausheten: - Om United har jeg to ting å si

José Mourinho snakker i intervju med den franske avisen L'Equipe ut om tiden i Manchester United. Han sier at man ikke kommer noen vei ved å være en «fin fyr».

Mourinho bryter tausheten om Manchester United: – Pogba er ikke den eneste ansvarlige

José Mourinho mener problemene Manchester United opplever for tiden ikke bare er spillernes skyld.

Nytt stikk: - Nå forstår folk hvorfor

José Mourinho klarer ikke helt å la være å uttale seg om Manchester United.

Ut mot Ajax-manageren

José Mourinho etter Champions League-dramaet i Amsterdam: - Det sårer meg litt å si det.
Les mer om:

Se, nå roses Klopp til og med av José Mourinho

José Mourinho hyller Jürgen Klopp etter bragden mot Barcelona.