Nyheter om José Mourinho


– Det soleklart latterligste jeg har sett

José Mourinho kan kun komme på én situasjon som topper gårsdagens VAR-annullering.
Les mer om:

Mourinho har spilleren som overgår samtlige hos United

Vi skjønner at José Mourinho surner når journalistene fortsetter å koble spørsmålene om Tottenham opp mot tiden på Old Trafford. Likevel er det interessant når portugiseren ser den ulitmate spilleren i en argentinsk 24-åring. Giovani Lo Celso. Den argentinske midtbanespilleren har begynt å tilpasse seg Premier League under Mourinho og har blitt en av managerens favoritter.

Ønsker nye utfordringer, men vil bli i England

Tottenham savner tydeligvis å ha en danske på laget etter de solgte Christian Eriksen til Inter Milan. Southamptons midtbanespiller og tidligere kaptein Pierre-Emile Højbjerg ønsker seg nye utfordringer etter at klubben valgte å ta fra han lederansvaret. Daily Telegraph skriver at Tottenham er sterke i troen på at de vil få til en overgang for dansken. José Mourinho har lenge fulgt med på midtbanespilleren som er en eksepsjonelt god ballfordeler. – Klubber over hele Europa har fulgt med etter kapteinsbindet forsvant.

Klopp avdekker løsningen for Solskjærs United

Da Jürgen Klopp ankom Liverpool i 2015, fortalte han at Premier League-trofeet skulle hentes tilbake i 2020. Bullseye! Vi mener United bør se mot Klopps Liverpool for å se verdien av de riktige byggesteinene. Liverpool har nådd det hårete målet om både Champions League -og Premier League- triumf, er da tiden inne for å løpe seiersrunder resten av sommeren og inn i neste sesong? Klopp er kjent for å holde seg langt unna Trump-inspirerte uttalelser om fremtidig suksess og seire.

Moyes freste, Harry Kane strålte

David Moyes fikk bruk for sitt skotske temperament da han skulle beskrive hva han mente om VAR-avgjørelsen på det første Tottenham-målet. Men da Harry Kane la på med den befriende 2-0 scoringen i det 82. minutt, viste Tottenham at de fortjente et stort skritt nærmere Champions League-kvalifisering. Sorry Moyes, men London tilhørte Tottenham denne kvelden. Vi kjente nok sammen med José Mourinho hvor sinnsykt godt det var å se Mr. Kane vrenge ansiktet i nok et seiersskrik.

Mourinho: – Det er ikke Harry Kane, det er helten Kane

Tottenham-manager José Mourinho tar måltyven Harry Kane kraftig i forsvar etter at spissens form har vært gjenstand for kritikk.
Les mer om:

Oddstips: – Jeg kan fortsatt være aggressiv

Hva kan få José Mourinho (57) til å holde en fire og et halvt minutts forsvarstale? Jo, hvis du tviler på om Harry Kane (26) kan skinne i den portugisiske Tottenham-managerens spillestil.

Mener Mourinho avslørte Solskjærs svakhet: – Et stort problem

Tottenham-manager José Mourinho sier at han bevisst utnyttet en klar svakhet hos Manchester United. Han får støtte fra VGs fotballekspert, Kai Bardal.

- Jeg er utilfreds

Tottenham-manager José Mourinho var uenig i straffeavgjørelsen forut for Manchester Uniteds utligningsmål i fredagens Premier League-kamp.
Les mer om:

Mourinho misfornøyd med straffeavgjørelsen

Tottenham-manager José Mourinho var uenig i straffeavgjørelsen forut for Manchester Uniteds utligningsmål i fredagens Premier League-kamp.
Les mer om:

Mourinho får strammere budsjett til spillerkjøp

Tottenham-sjef José Mourinho sier klubben ikke kan matche andre klubber på spillermarkedet denne sommeren.
Les mer om:

Mourinho får strammere budsjett til spillerkjøp

Tottenham-manager José Mourinho sier klubben ikke kan matche andre klubber på spillermarkedet denne sommeren.
Les mer om:

Solskjær bekrefter at United er spesielt godt rustet

Det var nok et spesielt øyeblikk for Ole Gunnar Solskjær å holde pressekonferanse på torsdag, for første gang på måneder. Når du i tillegg som manager opplever noe annet viktig for første gang på måneder, er livet lyst. Nå venter riktignok Tottenham og José Mourinho på fredag for å sende United til fotballskyggenes dal, men med bare Tuanzebe og Phil Jones ute med skader har ikke Solskjær mye å skylde på hvis det snur. Les: Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United -Alle kommer til å spille en rolle, for vi har mange kamper.

To unge spillere hentet inn til United-trening før Tottenham kampen

Manchester Evening News tar ansvaret sitt på alvor. Når du er lokalavisen i byen der to av verdens største klubber holder til skal du holde deg oppdatert. Og hva er mer naturlig enn å stå i porten til AON Carrington Training Complex og ta bilder av alle spillerne som kommer kjørende til trening.

Arturo Vidal truer med exit

Sommeren 2018 endret Arturo Vidal noe oppsiktsvekkende arbeidsgiver til FC Barcelona i det som ikke umiddelbart så ut som en åpenbar «match made in heaven». – Men den 33 år gamle chileneren har gjort det bra, men det har stort sett blitt brukt som innbytter, det holder ikke lenger!.

Mbappé må flytte på seg

Kylian Mbappé er stor. Klubben hans er dominerende i Frankrike og befinner seg jevnlig i nærheten av Champions League-trofeet. Så hvorfor skal den franske verdensmesteren forlate «trygge» Paris?

José Mourinho slenger med leppa i retning Ole Gunnar Solskjær

Det er tydelig at det nærmer seg oppstart av Premier League og at Tottenham José Mourinho ikke er helt sikker på seg selv og sitt lag. Det er ingenting uvanlig med at den portugisiske manageren slenger med leppa, det pleier dog ikke å skje allerede i første sesong som leder av en ny klubb. Han har en eller annen forståelse at dritt slenging skal så spillerne til å prestere, eller noe. – Det er Ole Gunnar Solskjær som tok over etter Mourinho som manager for Manchester United som nå får passet sitt påskrevet.

Mourinho mister Dele Alli i kampen Tottenham-manageren ikke takler å tape

I februar postet Dele Alli en video der han gjorde narr av coronavirusysteriet i Asia. Nå må han sitte på tribunen og tenke over hvor lite kult dette var. Fotballspillere er også mennesker som feiler, men når du er forbilde for flere generasjoner fotballsupportere har du plikt å tenke gjennom det du gjør på fritiden. Les: Bekreftet: Ajax har sagt NEI!

Tottenhams største ressurs er også det største usikkerhetsmomentet

Harry Kane har «hatt godt av» viruspausen som fotballspiller. Utsettelsen av sesongavslutningen har gitt Tottenham tilbake spilleren som nærmest alltid scorer. Men hvor lenge, det er et annet spørsmål. Det er den tidligere Tottenham-keeperen Paul Robinson som sier høyt det José Mourinho trolig tenker. Les: Chelsea styret ga Lampard tommelen ned for hans spissfavoritt -Du må være bekymret for om Harry Kane er i stand til å spille to, tre kamper i uken.

Mourinho har avlyst festen

Noen som er spente på hva Jose Mourinho finner på den dagen overgangsvinduet åpner? Selv tror Tottenham-manageren det blir nesten musestille. I mars presenterte Tottenham et rekordoverskudd på rundt 820 millioner kroner for 2018/19-sesongen.

José Mourinho med gladmelding til fansen: – Alle spillerne er friske

Før koronapausen var Tottenham kraftig påvirket av skader. Nå er alle spillerne tilbake på trening.

For et halvt år siden fikk han sparken. Slik er Pochettinos forhold til arvtager Mourinho.

Mauricio Pochettino er full av lovord om José Mourinho, selv etter at «The Special One» erstattet han som Tottenham-manager.
Les mer om:

For et halvt år siden fikk han sparken. Slik er Pochettinos forhold til arvtager Mourinho.

Mauricio Pochettino er full av lovord om José Mourinho, selv etter at «The Special One» erstattet han som Tottenham-manager.
Les mer om:

Nedtur for Newcastle

Lilles sportsdirektør Luis Campos går får å være en av de beste i bransjen til å identifisere og rekruttere talenter. Mannen sto bak Monacos store triumf i 2017 med Ligue 1-trofé og Champions League-finale.

Tottenhams største er endelig klar!

José Mourinho fikk en skikkelig nedtur da garantisten for at gode ting skjer foran motstandernes mål forsvant ut av spill i januar. Men nu skal det bli så meget bedre. Harry Kane har vært indisponidel siden 1. januar med en lei skade, men har brukt viruskrisen godt. -Jeg er stort sett så klar som jeg kan bli. Jeg var allerede godt på vei da alt ble stengt ned. Etter nedstengnng har jeg deltatt i online-treninger med laget, noen spesifikke øvelser for meg, men utover det det samme som resten av spillerne. sier Kane til Sky Sports. Les: Skal vinne absolutt alt!