Nyheter om Jordan


Mundo Deportivo: Cavani åpner for La Liga i januar

Vi digget da United og Cavani ble enige om forlengelse etter forrige sesong. 10 scoringer på 26 Premier League-kamper og 6 mål i Europaligaen skulle bare være begynnelsen. Så kom en lengre pause, «tap» av draktnummer 7 og en unødvendig skade i treningskamp mot Stoke i september. Selv om det var Cavani som selv høytidelig skal ha overlevert draktnummeret til CR7, betyr ikke det at han er villig til å gi fra seg all spilletid også. Mot Everton denne helgen var det første kamp fra start.

Avslørt: Kongen av Jordans hemmelige luksuseiendommer

Samtidig som internasjonal bistand flommet inn til Jordan, flyttet kong Abdullah II i en årrekke hundrevis av millioner…
Les mer om:

Hovland måtte tåle sitt tredje tap

Marginene har ikke vært på Viktor Hovlands side i Ryder Cup-debuten. Han har ledet i alle fire parkamper, men utbyttet er bare et halvt poeng. Lørdag ble det tap i foursome med Bernd Wiesberger, selv om den europeiske duoen tidlig ledet med tre hull. De var foran det meste av kampen, men Justin Thomas og Jordan Spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14. hullet. Sammen med Tommy Fleetwood ga nordmannen noen timer senere Bryson DeChambeau og Scottie Scheffler hard kamp i fourball i vinden på Whistling Straits-banen.
Les mer om:

Surt tap for Hovland i Ryder Cup

Heller ikke i tredje forsøk greide Viktor Hovland å notere sin første seier i Ryder Cup i golf. Sammen med Bernd Wiesberger ble det tap i foursome lørdag. Den europeiske duoen ledet tidlig med tre hull og var foran det meste av duellen, men Justin Thomas og Jordan Spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14.

Hovland kritisk etter ny nedtur: – Bommet for mange putter

(USA – Europa 9–3) Viktor Hovland og Bernd Wiesberger så ut til å sikre et kjærkomment poeng for det europeiske laget, men de klarte ikke å ta vare på den store ledelsen de fikk tidlig mot Justin Thomas og Jordan Spieth.

Hovland tidlig ut i Ryder Cup

Viktor Hovland spiller sammen med engelske Paul Casey når Ryder Cup i golf innleder fredag med fire foursomes-kamper. De får sylskarp motstand. Det er 12 spillere på hvert lag i prestisjeduellen mellom USA og Europa, og åtte av dem ble valgt til å delta i foursomes, der spillerne slår annenhver gang på samme ball. Hovland og Casey skal duellere med Dustin Johnson og Collin Morikawa. Spillerne slår ut 14.21 norsk tid. Johnson og Morikawa er nummer to og tre på verdensrankingen. Bare spanske Jon Rahm er foran dem.

Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Konkurransen på strømmemarkedet på TV har aldri vært hardere, og innhold som tiltrekker oss sportsidioter er enten rettigheter til live sport eller gode sportsdokumentarer. Netflix har ledet an med strålende dokumentarer som Formula 1: Drive to Survive, The Last Dance som handler om Basket-legenden Michael Jordan og fotballdokumentaren Sunderland ‘Til I Die. Viaplay har nå meldt seg på i kampen om sportsdokumentarer, og har denne sommeren sluppet et stort antall titler.

Én plass ned for Hovland

Viktor Hovland faller én plass på verdensrankingen i golf, til en 14.-plass. Nordmannen passeres av Jordan Spieth, men spilte ingen turnering forrige uke. Jon Rahm leder rankingen, og spanjolen spiller på Europa-laget med Hovland i Ryder Cup denne uka.
Les mer om:

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Solskjær svarer etter kritikken

Kritikken har haglet mot Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær etter tirsdagens mesterligafadese. – Vi forventer mer av oss selv, innrømmer Solskjær på pressekonferansen før helgens Premier League-runde. Manchester United returnerte tomhendt fra gruppespillets første kamp i Sveits, etter å ha blitt senket fem minutter på overtid av Young Boys' Jordan Siebatcheu. Jesse Lingard tabbet seg ut med et svakt tilbakespill, men kritikken ble først og fremst rettet mot storklubbens norske manager etter 1–2-tapet. – I media blir man ofte dømt på oppførsel og utfall, heller enn intensjonen.

Kapteinens praktscoring ga Liverpool-seier mot Milan

Liverpool kjørte over Milan fra start, men lå under ved pause på Anfield. Lagkaptein Jordan Hendersons kjempetreff i returrommet sikret 3-2-seier.
Les mer om:

– «Hvordan lot vi dette skje?»

De åpnet årets mesterliga med et smell da AC Milan-spiller Fikayo Tomori scoret selvmål på Anfield allerede etter ti minutter. Men det ble med det ene målet for Liverpool til tross for et massivt press det første kvarteret. I stedet kom en voldsom kalddusj i andre enden. På bare to minutter like før pause hadde Ante Rebic og Brahim Diaz snudd kampen. Liverpool-forsvarer Andy Robertson forklarer de to baklengsmålene med at de rett og slett ble for slurvete. – Vi stoppet å gjøre de tingene vi gjorde bra.

Kaptein-kanon reddet Liverpool

(Liverpool-AC Milan 3–2) Kaptein Jordan Henderson (31) ble matchvinner med en strak vrist-suser drøyt 20 minutter før slutt og reddet sitt Liverpool - etter en kollaps mot slutten av første omgang.
Les mer om:

Slo tilbake etter kalddusj

Liverpool fikk seg en kalddusj rett før pause da AC Milan snudde kampen på fire minutter. Vertene skulle likevel slå tilbake da Jordan Henderson (31) ble den store helten.

Henderson sikret seier

Liverpool lå under 1-2 til pause hjemme mot Milan onsdag, men vant Champions League-åpningen etter scoringer av Mohamed Salah og Jordan Henderson i andre omgang.

Sander Berge med tunnel i comebacket

Det er fortsatt litt overraskende når Sander Berge finner nettmaskene, men vi minner oss selv på at han de siste årene er i en litt mer fremoverlent posisjon. – Sheffield Uniteds dyreste spiller gjennom tidene er tilbake for første gang siden han testet positivt for korona. Han scoret i 2-2-kampen mot Preston tirsdag kveld.

Rankingløft for Hovland

Viktor Hovland klatrer én plass til 14.-plassen på mandagens ferske verdensranking i golf. Takket være helgens 5.-plass i PGA-tourmesterskapet sniker nordmannen seg forbi Jordan Spieth på listen. Det er ingen endringer blant de 13 øverste på rankingen, som toppes av spanjolen Jon Rahm. Hovland gjorde et skikkelig byks på verdensrankingen da han vant på PGA-touren i Mexico i desember i fjor. Siden har han ligget stabilt mellom 10.- og 15.-plass. Neste nordmann på verdensrankingen, Kristian Krogh Johannessen, faller åtte plasser siden forrige utgave og ligger på 303.-plass. (NTB)

Fort Anfield er gjenåpnet – og lukket

Arbeidsgjengen til Sean Dyche er ikke kjent for finspill. På lørdag skulle de supertekniske Liverpool-spillerne få kjenne på god gammeldags engelsk fotball. – Du kan se disse taklingene. Jeg vet ikke om vi er på vei i riktig retning med de avgjørelsene. Det føles som at vi går tilbake 10-15 år i tid, sier Klopp til BT Sports etter kampen. Les: ESPN: Tottenham har gjort det i Ligue 1 Likevel, Liverpool-spillerne var ikke fintfølende, og fulgte kampplanen foran et fullsatt Anfield.

Muhammad Alis barnebarn med spektakulær profesjonell debut

Nico Ali Walsh gjorde en vellykket pro -debut lørdag kveld, vant i første runde og hyllet deretter bestefaren Muhammad Ali. Iført shorts laget for bestefaren, banket Ali Walsh ned sin uovertrufne motstander midtveis i første runde før mellomvektskampen endelig ble stoppet etter 1:49 minutter. Ali Walsh som landet en serie med ubesvarte slag mot hodet. Les: Lover Liverpool-supporterne at Jordan Henderson ikke ender opp hos Messi og gjengen «Det har vært en følelsesmessig reise, hele denne turen,» sa Ali Walsh. «Tydeligvis, bestefar, jeg har tenkt så mye på ham.

Ronaldo mørkegrønn av misunnelse

Nå har ikke vi vært på innsiden av hodet til CR7, men ifølge Angel Di Maria er det liten tvil om at portugiseren skuer mot Paris og gremmes. -Cristiano would have died for kunne spille i PSG. Vår samling av stjernespillere er helt unik nå, begynner de Maria ifølge Football-Italia. Les: Lover Liverpool-supporterne at Jordan Henderson ikke ender opp hos Messi og gjengen Et angrep med Messi, Mbappé Neymar, Di Maria, Icardi. -Det er ikke noe du ser ofte, og de største vil alltid spille med de største.

Gir opp James Maddison retter fokuset mot Martin Ødegaard

Arsenal manager Mikel Arteta som gikk på en smell i serieåpningen mot Brentford har lenge hatt Leicesters James Maddison som sin hovedprioritet. – Det har egentlig aldri vært særlig sannsynlig prisen er nemlig langt over det han ville klare å overbevise sine sjefer om å betale. På utlån i vår var Martin Ødegaard, til tross for noen skader imponerende, han ble en favoritt blant fans og ønsket med videre. – Den norske midtbanespilleren syntes å trives og var åpen for å fortsette.

Everton-supporterne slipper å lure: Benitez har definitivt ikke kommet for å rasere klubben

På lørdag skulle Rafael Benitez legge kursen for 2021/22-sesongen mot Southampton. For første gang plassert langs sidelinjen for hjemmelaget på Goodison Park, fikk Benitez en skikkelig wake up call av Adam Armstrong. 22 minutter inn i kampen scoret erstatteren til Danny Ings. Den tidligere Blackburn-spilleren kom løs alene mot Everton-keeperen og smalt ballen opp i nettaket til 0-1. Benitez-skeptikerne hos Everton hadde fått sitt skyts. Trodde de.

Lover Liverpool-supporterne at Jordan Henderson ikke ender opp hos Messi og gjengen

Liverpool-supporterne har friskt i minne Wijnaldum som lot kontrakten løpe ut og slidet over til en av de største Champions League-rivalene (og dette var før Messi entret Paris). Nå trekker også forhandlingene ut med Liverpool-kapteinen, ikke akkurat beroligende for supporterne.

Tid for en ny sesong med Fantasy Premier League

I sesongens første episode av Unibets podkast Løperekka, starter Magnus Barstad med å fastslå at tiden går, men Løperekka består. I denne podkasten snakker han og partneren Magnus Carlsen om løst og fast i forbindelse med et det nærmer seg en ny sesong i Premier League, og hva det betyr med tanke på valg av spillere til ditt lag i Fantasy Premier League (FPL). FPL-spillerne er veldig opptatt av sitt eget lag Duoen kommer i løpet av en drøy time med råd og svarer på innsendte spørsmål fra lytterne.