Nyheter om Jordan


Utenriksministeren på besøk i Midtøsten

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) innleder søndag et tre dager langt besøk i Israel, Palestina og Jordan.

Overganger hos Wolverhampton sommeren 2018

Det er fortsatt litt over én uke igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester.

Overganger hos Liverpool sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos Liverpool så langt i sommer.  Nye spillere: Naby Keita – Leipzig, 565 millioner kroner Fabinho – Monaco, 468 millioner kroner Xherdan Shaqiri – Stoke, 145 millioner kroner Shagiri viste med en gang hvorfor han stod på ønskelisten til Klopp. (foto: liverpool) A bicycle kick. On your debut. Against @ManUtd. All of the angles @XS_11official's stunning goal… …keep an eye out for Curtis Jones' reaction!

Ønsker kontroversiell professor velkommen: - Et friskt pust

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen mener professor Jordan Peterson er en motreaksjon til meningstyranniet.

Overganger hos Chelsea sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester.

Overganger hos Burnley sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene i Burnley så langt i sommer.  Nye spillere: zero… Ute av klubben: Scott Arfield – Rangers, free transfer Får breie seg ut hos Rangers.

Billettene til Oslo-foredraget er revet vekk: - En rockestjerne

Den kontroversielle kanadiske psykologiprofessoren Jordan Peterson solgte ut Oslo Konserthus på én time.

Trenger vi flere «sterke menn»?

Kommentar: Det beste med Jordan Peterson er at han ber folk om å ta seg kraftig sammen. Det verste er kanskje hvor lett det virker å mistolke ham?
Les mer om:

Brækhus blir en del av stallen til Michael Jordan

MOSKVA (VG) Cecilia Brækhus (36) er i ferd med å skrive sponsoravtale med klesmerket til basketball-legenden Michael Jordan.
Les mer om:

Kandidat til å erstatte en av verdens beste keepere

Nå har vi akkurat begynt å bli kjent med Everton-keeper Pickford, men hvem er Jack Butland? Sannsynligheten er stor for at vi kommer til å høre mye fra 25-åringen fremover. Spesielt hvis han skal erstatte en av verdens beste keepere. Det er ikke lett å se en logisk oppbygning av karrieren til Butland. Ble kjøpt av Birmingham i 2010, men lånt ut to år til Cheltenham Town Ble kjøpt av Stoke i 2013, men har vært lånt ut til Birmingham, Barnsley, Leeds og Derby i perioden. You shall not pass!

Israel evakuerte Hvite hjelmer fra krigssone

Rundt 800 syrere er evakuert til Jordan av den israelske hæren. De evakuerte er medlemmer av hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer og deres familier, og evakueringen kom etter forespørsel fra USA og europeiske land.
Les mer om:

Israel evakuerte Hvite hjelmer fra krigssone

Den israelske hæren oppgir å ha evakuert flere hundre syrere til Jordan. De evakuerte er medlemmer av hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer og deres familier.
Les mer om:

Pickfords tidligere trener ber VM-helten roe seg ned med yogapust

Det blir kanskje litt mange spillere som betegnes som VM-helter i disse post Russland-tidene, men Englands keeper Jordan Pickford må sies å fortjene tittelen. Nå ber hans tidligere trener å ta noen dype pust med magen. Jordan Pickford jobbet deltid som melkebud for ikke så altfor lenge siden. Siden 2012 har han vært mer eller mindre kontinuerlig på utlån. Forrige sesong ble han hentet fra Sunderland til Everton for rundt 320 millioner kroner. Wow! Etter bare ett år i Everton-drakten og med til tider storspill i VM har flere toppklubber nå skjønt at 24-åringen har noe stort i seg. Vakkert!

Arkeologer har funnet 14 400 år gammelt flatbrød i Jordan

Arkeologer har funnet forkullede matrester på en 14.400 år gammelt boplass for jegere og samlere i nordøstlige Jordan.
Les mer om:

Spillerbørs: – Han imponerte overhodet ikke i dag

TV 2s fotballekspert Endre Olav Osnes ble ikke imponert over Englands midtbanegeneral Jordan Henderson i semifinaletapet mot Kroatia.
Les mer om:

Englands usannsynlige VM-helter

Hvis du hadde sagt at Jordan Pickford og Harry Maguire kom til å spille om VM-finale for noen år siden, ville nok svært få ha trodd deg.
Les mer om:

Joe Hart sendte inn tidenes dårligste jobbsøknad

Vi må innrømme at vi så keeper Joe Hart som den udiskutable landslagskeeperen for England. Men dette begynner å bli noen år siden. Etter å ha jobbet seg opp og frem som en av de store keeperne på balløya, sa det plutselig stopp under Manchester City-trener Pep Guardiola.  Den siste tiden har Joe Hart vært utlånt til West Ham som i begynnelsen av forrige sesong benyttet ham flittig, men så ble han stort sett henvist til benken.

Skadetrøbbel for Henderson før VM-semifinalen

Jordan Henderson sliter med en hamstringsskade i forkant av onsdagens semifinale mot Kroatia.
Les mer om:

England skjelver: Henderson sliter med hamstringskade før VM-semifinalen

Jordan Henderson sliter med en hamstringsskade i forkant av onsdagens semifinale mot Kroatia.
Les mer om:

Jordan Pickford storspilte da England sendte Sverige hodestups ut av VM: – Han spilte sitt livs kamp

Jordan Pickford drev tidvis svenskene til vanvidd da England sikret sin første semifinaleplass siden 1990.
Les mer om:

Courtois sier han ikke har kritisert Pickford for å være lav

Belgia-keeper Thibaut Courtois avkrefter at han kritiserte England-keeper Jordan Pickford for høyden hans etter siste gruppespillskamp.
Les mer om:

Courtois benekter å ha kritisert Pickford for å være lav

Belgia-keeper Thibaut Courtois avkrefter at han kritiserte England-keeper Jordan Pickford for høyden hans etter siste gruppespillskamp.
Les mer om:

Syriske regjeringsstyrker heiste flagget på grenseovergang til Jordan

Syriske regjeringsstyrker har tatt kontroll over en viktig grenseovergang mot Jordan som har vært kontrollert av opprørere siden 2015.
Les mer om:

Måper av Pickfords magiske tigersprang: – Helt sinnssykt

Det kunne blitt VMs vakreste mål. I stedet vartet Englands keeperhelt Jordan Pickford (24) opp med en ellevill redning, men sekunder senere scoret Colombia.
Les mer om:

Slik hyller engelske aviser straffeheltene: Mirakel!

Den britiske tabloidavisen Daily Mail kaller Englands straffetriumf over Colombia et mirakel - og retter en spesiell takk til målmann Jordan Pickford.
Les mer om: