Nyheter om Jordan


Liverpool gir opp jakten på midtbanespiller etter astronomisk prislapp

Allerede har Manchester City bestemt seg for at 100 millioner pund er for mye for Wolverhampton Wanderers midtbanespiller Ruben Neves. – Etter at klubben kom med en pressemelding som bekreftet prisen har også Liverpool funnet ut det er i overkant dyrt.

Klopp fullroser Henderson: – En fantastisk skipper for denne klubben

Liverpool-kaptein Jordan Henderson (28) har tidvis måtte tåle kritikk fra egne fans, men nå storspiller han for laget som kjemper om å bli best i både England og Europa.
Les mer om:

Omstridt Liverpool-spiller hylles: – Det må et trent øye til for å se hvor viktig han er

Jordan Henderson (28) har fått mye kjeft, men han roses i TV 2s Premier League-studio og av manager Jürgen Klopp.
Les mer om:

Endelig har Klopp skjønt det: «Det er min feil»

Liverpool sendte Danilo og Porto hjem med 2-0-tap. Den portugisiske midtbanespilleren hadde i forkant lovet å utnytte det de så på som Premier League-klubbens svakhet, men måtte innse at denne kvelden var det få. Spesielt når Jürgen Klopp har fått en åpenbaring når det gjelder Jordan Henderson. Hendersen har i flere måneder hatt en defensiv rolle på midtbanen. Så ble han sluppet fri, og har vist verden at det er en overvekt av offensive fibre hos 28-åringen. Noen av gutta har 100% offensive fibre.

Liverpool-oppvisning i én omgang: - Vi må være fornøyd

(Liverpool-Porto 2–0) Liverpool har et bein i semifinalen i Champions League etter en overbevisende seier mot Porto. - Vi må være fornøyd, sier kaptein Jordan Henderson.

6ix9ine planlegger å slippe ut av fengsel veldig tidlig

Husker du 6ix9ine? Neida. Selvsagt har du ikke glemt fargesprakende Daniel fra Brooklyn, som satte internettet, gatene og klubbene (og Sentrum Scene i Oslo) på hodet i 2018. Men etter at han ble fengslet i november, samtidig som han slapp sitt debutalbum, ble det brått stille rundt 22-åringen. Siktelsen fra de føderale myndighetene består av seks punkter samlet på 17 sider, med en strafferamme på 47 år. Men ifølge TMZ-rapporten i videoen nedenfor, håper Tekashi69 å kunne slippe ut allerede på slutten av året.

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert!

Har du koll på popkulturen? Vi oppsummerer de siste syv dagene! Mandagen startet med flere store nyheter. Noe var rent jug (fordi 1. april), andre saker skulle vi ønske var aprilsnarr. La oss starte med ukens første sak: 730 kunne melde at Sophie Elise var klar for Riverdale. Denne nyheten var selvfølgelig ikke sann (dessverre!), men overraskende mange tok castingen for god fisk. Se ønskereprise her. Justin Bieber kjørte også en aprilsnarr, men brøt den eneste uskrevne aprilsnarr-regelen: JB benektet at det var lureri… Før han avslørte det litt senere.

Pickford slo tilbake etter gateslagsmål – ga Solskjær en hjelpende hånd

(Everton – Arsenal 1-0) Jordan Pickford har hatt mye annet enn fotball å tenke på den siste uken, men mot Arsenal holdt han hodet kaldt og buret rent.

Everton straffer Pickford etter slagsmål

Everton har straffet Jordan Pickford etter han havnet i et gateslagsmål i hjembyen Sunderland. Keeperen er likevel aktuell for oppgjøret mot Arsenal søndag.

Landslagskeeper straffes etter skandale

Jordan Pickford er ilagt en bot av Everton etter at han havnet i et slagsmål på byen tidligere denne uka.
Les mer om:

Ikke dra til Sverige i sommer

Amerikanske kinoer er ikke så ivrige til å bombardere sine betalende kunder med reklame. Men de serverer mange trailere. En av smakesnuttene som vises før Us er for en grøsser som kanskje er mer skummel enn Jordan Peele-blockbusteren? Den svenske turistnæringen blir i alle fall neppe begeistret. Se traileren nedefor. Midsommar følger Dani, som blir med kjæresten på sommerferie til en idyllisk, svensk bygd. Turen får en mysig start, men etterhvert begynner de å fatte mistanke om at de lokale svenskene ikke er skrudd sammen helt riktig… Hvordan kan en svensk sommer bli til horror?

Mohamed Salah er nå større enn Torres, Suarez, Fowler og Owen

Southampton startet best og satte press på Liverpool med 1-0 i etter ni minutter. Så malte Liverpool-maskinen over hjemmelaget. Keita, Salah og Jordan Henderson sørget for at drømmen om Premier League-trofeet lever i beste velgående. Denne kvelden gjorde også en av Liverpool-spillerne legendarisk. Når du ramser opp Fernando Torres, Luis Suarez, Robbie Fowler og Micheal Owen, snakkes det om de største goalgetterne hos Liverpool. Les på F7: Sjekk hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018 Når Mohamed Salah gikk forbi denne ekslusive gjengen, snakker vi om Liverpool-historie.

Endelig fremstår Ted Bundy skyldig – se Netflix’ nye trailer

I januar fikk vi første smakesnutt fra Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile; spillefilmen om Ted Bundy. Men til å være en av historiens verste seriemordere… Zac Efron-versjonen fremstår forstyrrende koselig? Tirsdag kveld kom Netflix med en ny trailer – og her er det andre boller. Som i virkeligheten på 70-tallet; Ted sjarmerer kjæresten Elizabeth Kloepfer (Lily Collins alias Snøhvit i Mirror Mirror) og mange av kvinnene i rettssalen, men vi får se hvordan Liz innser at han er et monster. Eller som Teds egen forsvarer beskrev sin klient i sin bok i etterkant: – Selve definisjonen på hjer

Premier League-profil etterforskes etter barbråk

Everton gikk mandag ut og sa at klubben etterforsker bilder der keeper Jordan Pickford (25) er sentral.
Les mer om:

Pickford i mulig gateslagsmål

Everton etterforsker bilder på sosiale medier der keeper Jordan Pickford skal være sentral, det melder nyhetsbyrået PA. Bildene skal vise Pickford i en bar og også at han blir dratt bort fra det som ser ut til å være et slagsmål ute i en gate.
Les mer om:

Etterforskes etter gateslagsmål

Everton gikk mandag ut og sa at klubben etterforsker bilder på sosiale medier der keeper Jordan Pickford skal være sentral.
Les mer om:

Frp-Kari besøkte flyktningeleire i Jordan og Libanon: – Det blir uansett puslete å hjelpe noen få i Norge

Kari Kjønaas Kjos (Frp) har besøkt syriske flyktningeleire i Jordan og Libanon. Kontrastene var store – men Kjos' konklusjon er entydig: Hjelp i nærområdene er bedre enn at flyktningene kommer til Norge.

Hvis du har sett Us, så skjønte du neppe alt

Spoleringsalarm! Handlingen røpes nedenfor. Hvis du ikke har sett Us, får du ikke lov til å lese videre. Etter Oscar-suksessen Get Out har Jordan Peele igjen truffet spikeren på hodet med sin nye «social horror». Us dro inn 607 millioner kroner (71 millioner dollar) på kino i Nord-Amerika i premierehelgen, noe ingen andre originale skrekkfilmer har klart tidligere. Ekstra rått ettersom produksjonsbudsjettet (20 millioner dollar) ble spilt inn mer enn tre ganger på tre dager. I Norge ble tallet for Us 1,89 millioner kroner og 2. plass på kino.

Hvor forsvant vakre Sarah? Se mystisk trailer

Når så du en neo-noir mystery-film sist? I neste måned kommer Under the Silver Lake på kino, etter snikpremiere under Bergen internasjonale filmfestival i høst. Traileren er lekker og lokkende – og definitivt mystisk. Filmen handler om Sam; en daff gutt uten ting på stell, som stort sett driver dank rundt sin leilighet i Los Angeles. Men når han treffer sin nye, vakre nabo Sarah, får han blod på tann – og i bamsen. De avtaler å møtes neste dag, men… Til Sams store forferdelse er skjønne Sarah brått sporløst forsvunnet! Kan ballongjenta (Grace van Patten) hjelpe Sam (Andrew Garfield) å finne si

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke? Travelt liv? Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig! * Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år! * Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern! * Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har.

Filmanmeldelse: Get Out-skaperen har gjort det igjen

Lever Us opp til våre skyhøye forventninger? Etter Oscar-suksessen Get Out har regissør Jordan Peele endelig kommet med enda en film i sitt egenskapte, syke univers. Us har kinopremiere i dag – les 730s anmeldelse nedenfor. I åpningsscenen til Us blir vi møtt av unge Adelaide (spilt av Madison Curry), som tilbringer kvelden på tivoli sammen med sine foreldre. Adelaide bestemmer seg for å utforske litt på egenhånd, og i løpet av et øyeblikk har hun forsvunnet. Jenta ender opp inne i et speilhus hvor hun gjør en skummel oppdagelse.

Skrekkelig vrengebilde: Her er det oss som er monstrene

Jordan Peele vil mer enn å skremme.
Les mer om:

Fans stusser over utseendet til Andy i traileren til Toy Story 4

Er Andy i Toy Story skjønnhetsindustriens nyeste offer? Traileren til den fjerde spillefilmen i serien får fans til å undre. Pixar-godgutten ser nemlig ut til å ha fått et helt nytt fjes i Toy Story 4. Først, ta en titt på traileren: Mange fans reagerer nå sterkt via Twitter. Ikke fordi filmen introduserer en suicidal spork*, men fordi menneskebarnet Andy nå altså ser litt annerledes ut i fjeset. (*Spork er en skje- og gaffel-kombo) Se litt av gjøneriet nedenfor. Andy from Toy Story will go down in history as the youngest child on Earth to go through intense facial reconstruction surgery 4 t

– Han mangler pondus, kraft og autoritet

Everton-keeper Jordan Pickford har fått mye kritikk etter at han hadde en svak kamp mot Newcastle forrige helg. TV 2-kommentator Kasper Wikestad mener Pickford ikke bør være Englands førstevalg framover.
Les mer om:

Pølsefestbrems: Influencer får eget late night tv-show

På tide med litt forandring? Verdens mest kjente late night show tv-verter har for det meste alltid vært menn. Fra Jay Leno, David Letterman og Conan O’Brien til dagens stjerner som Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Carson Daly, Trevor Noah, Seth Meyers, John Oliver og James Corden. Alle karene er på tv stort sett hver kveld. Men nå blir det bittelitt mindre pølsefest, ettersom NBC tenker utenfor (tv-)boksen og slipper til en kvinne. Lily Singh med sine to nye NBC-kolleger Jimmy Fallon og Seth Meyers (NBC) De daglige kveldssendingene til Jimmy Fallon og Seth Meyers har siden 2002 bl