Nyheter om Jordan


Etter praten med Rangnick vet Dean Henderson at han har et skikkelig problem

Det har selvfølgelig vært diskusjoner om flere spilleres fremtid i United-troppen under Ole Gunnar Solskjær, men etter at «vår mann» ble fratatt nøkkelkortet til klubben, står spillere i kø foran exitdøra på Old Trafford. Forrige uke var engelsk media ute med katastrofeoverskriften om at minst 11 spillere presset på for bytte av klubb, noen dager senere bekreftet Rangnick at mange spillere var i bevegelse (les: Rangnick bekrefter det som må kunne kalles for massiv misnøye hos Manchester United). Dean Henderson er en av spillerne som ønsker å gjøre noe med situasjonen.

Har kjøpsplaner som best kan beskrives som monumentale

Det er bare en klubb som ligger dårlige an i Premier League denne sesongen enn Newcastle. Eneste lyspunkt for de tre under strekken er at Watford er midt inne i en skrekkelig tapsrekke Claudio Ranieri sin ledelse og nå er innenfor rekkevidde. Newcastle har fått inn søkkrike Saudi-Arabiske eiere og der er ingen hemmelighet de har tenkt å bruke veldig mye penger på å berge plassen. – Akkurat nå skal de ha tre massive signeringer på gang, men skal vi tro ryktene stopper det ikke der.

Masseslagsmål i parlamentet

Det gikk hardt for seg i parlamentet i Jordan denne uka da en diskusjon om lovendring i forbindelse med kvinners rettigheter kom opp.
Les mer om:

Gjennomfører juleprogrammet mens smitten florerer i klubben: – Latterlig

Jordan Henderson sier Liverpool-spillerne venter på bli smittet før eller siden.
Les mer om:

Tottenham har startet langspurten

Det var Tottenhams første kamp på to uker. Rødt kort til Andy Robertson, fire scoringer og en haug med annet krydder. Vi kjenner vi har savnet Spurs og Antonio Conte i sirkusmanesjen på balløya. Det var kamper som dette Tottenham tidligere tapte. Med Conte hojende langs sidelinjen tok Spurs et sterkt og viktig poeng midt i et salig viruskaos med spillere fraværende.

Maanum blei superinnbytar

Frida Maanum scora to mål mot Leicester i den engelske superligaen i fotball. Serieleiaren vant 4–0. Den norske landslagsprofilen stanga inn sitt første mål for kvelden i det 80. minutt. 256 sekund seinare nikka Maanum inn 4–0 i ein boge over keeper. Ho slapp til som innbytar i det 71. minutt. 22-åringen står med fire scoringar for Arsenal etter overgangen i sommar. Jordan Nobbs og Vivianne Miedema gav Arsenal 2–0 før pause. Leicester blei redusert til ti spelarar då Jemma Purfield fekk raudt kort med få minutt igjen av første omgang. Maanum og co.

Liverpool villig til å sette klubbrekord

Til alles overraskelse var Liverpool villige til å sette klubbrekord for en spiller da de i januar 2018 hentet Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund. – Nederlenderen ble samtidig tidenes dyreste forsvarsspiller. Mirror skriver at Liverpool er villig til å sette rekord igjen, denne gangen uten at det overrasker noen. Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere om dagen. Den 18 år gamle midtbanespilleren er lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund.

Salah i toppform – 4-1 i byderbyet

Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah leverte to mål da Liverpool banket Everton 4-1 i byderbyet onsdag. Med «kun» ett mål på de tre foregående kampene var Salah tilbake og scoret sitt 12. og 13. mål for sesongen. Han har fire mål ned til Jamie Vardy på toppscorerlista i Premier League for øyeblikket. Jordan Henderson og Diogo Jota satte de to andre Liverpool-scoringene, mens Demarai Gray satte Evertons ene. Både Chelsea og Manchester City gjorde jobben, så det betyr at de rødkledde stadig er to poeng bak Chelsea og på tredjeplass.

Vil kjønnsteste denne keeperen

Jordan tapte mot Irans kvinnelandslag. Nå krever de beviser for at Irans keeper ikke er en mann.
Les mer om:

Fem England-spillere melder forfall

Jordan Henderson, Jack Grealish, Raheem Sterling, Mason Mount og Luke Shaw melder forfall til Englands kamp mot San Marino mandag. Inn kommer Conor Gallagher. England har langt på vei sikret plass i VM og trenger bare ett poeng fra bortemøtet med lilleputten San Marino for å garantere en plass i mesterskapet i Qatar. I mandagens kamp må laget klare seg uten fem profiler. Henderson og Grealish har returnert til Liverpool og Manchester med skadeplager, mens Sterling melder forfall av personlige grunner.

Klopp og Guardiola får landslagsspillere i retur med skade

Det går knapt en landslagspause uten at toppklubber med troppen full av landslagsspillere får tilbake noen som er satt ut av drift med skader. Søndag meldte Gareth Southgate at det medisinske teamet i Manchester og Liverpool kan gjøre seg klare. England trenger ett poeng mot San Marino på mandag for å sikre VM-billetten, så for Gareth Southgate blir det ikke et stort problem at Jordan Henderson og Jack Grealish ikke blir med til bortekampen. For City og Liverpool er det en annen historie.

Conte fikk bekreftelsen på at noe stort er på gang

Tidligere har det vært tynt med scoringer på det engelske landslaget for forrige sesongs toppscorer i Premier League. Så langt i sesongen har det vært tynt med Premier League-scoringer (1). Det overrasket derfor ikke at Big Harry denne gangen dro skikkelig til for de Tre Løvene. VM-kvalikkampen mot Albania ble ikke overraskende en enveiskjøring, men for oss var det deilig å se Kane forlate en gressmatte med skikkelig godfølelsen. Scoring med venstre, scoring med høyre, scoring med hodet. Les:Sky Sports: Drøyer med Dean Smith og Frank Lampard.

England mer eller mindre VM-klare

Den tidvis utskjelte Tottenham-stjernen Harry Kane vartet opp med hat trick da England knuste Albania 5-0 i VM-kvalifiseringen. Harry Maguire og Jordan Henderson scoret de to andre målene. Seieren gjør at England fortsatt er tre poeng foran Polen før siste runde. Da har England en forholdsvis lett kamp mot San Marino, mens Polen skal opp mot Ungarn. Mye skal gå galt om ikke England tar førsteplassen i VM-kvalifiseringens gruppe I. Engelskmennene har i tillegg en mye bedre målforskjell enn Polen. Polen slo på sin side Andorra 4–1. (NTB)

Maanum-assist i Mesterligaen

Arsenal rundspilte Køge i kvinnenes mesterliga. Frida Maanum hadde assist på målet som punkterte kampen. I det 62. minutt kom den målgivende «pasningen». Maanum skjøt i returrommet etter en klarering. Parris stoppet ballen (som kanskje ville gått inn), vendte og skjøt i mål. Arsenal vant 5-1 etter scoringer av Steph Catley, Nikita Parris, Caitlin Foord, Anna Patton og Jordan Nobbs. Med seks poeng er laget toer i sin gruppe bak suverene Barcelona, som slo Hoffenheim 4-0.

Pogba ute med lårskade

Frankrike-stjerna Paul Pogba mister lagets to neste VM-kvalifiseringskampar med lårskade. Han kan òg gå glipp av kampar for Manchester United. Det franske laget opplyser på Twitter at Pogba er ute, og at Jordan Veretout er henta inn som erstattar. Frankrike møter Kasakhstan laurdag og Finland tysdag i VM-kvalifiseringa. Nasjonen er så godt som klar for neste års sluttspel i Qatar. For klubblaget United har Pogba sona suspensjon dei siste to kampane etter å ha vorte utvist mot Liverpool. Om han ristar av seg lårskaden, kan han tidlegast spele borte mot Villarreal i Meisterligaen 23. november.

Henderson ber om varm velkomst til Suárez - men er Liverpool-fansen klar for det?

Jordan Henderson (31) hyller Luis Suárez (34) foran onsdagens Champions League-møte på Anfield - men hva mener The Kop og resten av Liverpool-fansen om den nåværende Atlético Madrid-spilleren?
Les mer om:

Solskjær sammenligner Ronaldo med Michael Jordan

(Atalanta-Manchester United 2–2) Tre ganger har Cristiano Ronaldo (36) reddet Manchester United etter at laget har vært ille ute i Champions League. Manager Ole Gunnar Solskjær drar paralleller til baskethelten Michael Jordan.

Solskjær sammenligner Ronaldo med Michael Jordan

(Atalanta-Manchester United 2–2) Tre ganger har Cristiano Ronaldo (36) reddet Manchester United etter at laget har vært ille ute i Champions League. Manager Ole Gunnar Solskjær drar paralleller til baskethelten Michael Jordan.

Ronaldo-mål på overtid i begge omganger berget United: – Han er som Michael Jordan

Cristiano Ronaldo scoret på overtid i begge omganger og berget 2-2 for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag i bortekampen mot Atalanta.

Jordan vil kaste ut uvaksinerte arbeidere

Jordan varslet lørdag at de snart vil begynne å deportere alle utenlandske arbeidere som ikke er fullvaksinert mot koronaviruset.
Les mer om:

Liverpool mistet tomålsledelse

Liverpool ledet 2-0 etter første omgang i lørdagens Premier League-oppgjør, men Brighton greide å snu kampen etter pause. Kampen endte 2-2 og dermed ble det poengdeling på Anfield etter at Mohamed Salah fikk en scoring annullert. Liverpool gikk opp i 2-0 etter 25 minutter og så da ut til å ha tilsynelatende full kontroll. Jordan Henderson og Alex Oxlade-Chamberlain scoret Liverpools mål. Men Enock Mwepu og Leandro Trossard sikret 2-2 og et meget sterkt poeng for gjestene. – Det er en fantastisk prestasjon. Spillerne spilte med en enorm selvtillit.

Veien mot en varmere verden: – Vi har ikke vann!

AKABA, JORDAN (VG) Menneskeheten og matvareproduksjonen trenger stadig mer ferskvann, men vi har for lite. Et norsk selskap ønsker å revolusjonere landbruksbransjen.
Les mer om:

Dagligvarekjempen Orkla bekrefter: Varsler prisøkninger over hele linja

Stein Erik Hagens gigant, som står bak Grandiosa, Toro, Jordan, Nidar, Stabburet, Lano og en lang rekke andre norske merkevarer, opplever mye høyere kostnader.
Les mer om:

Dagligvarekjempen Orkla bekrefter: Varsler prisøkninger over hele linja

Stein Erik Hagens gigant, som står bak Grandiosa, Toro, Jordan, Nidar, Stabburet, Lano og en lang rekke andre norske merkevarer, opplever mye høyere kostnader.
Les mer om:

Cavallo «overveldet» av støtte

Den australske fotballspilleren Josh Cavallo sier han fått en strøm av støtteerklæringer etter at han sto fram som homofil. – Jeg er så glad over all støtten jeg har fått, sier 21 år gamle Cavallo, som spiller for Adelaide i den australske eliteserien, ifølge NTB. Cavallo offentliggjorde sin seksuelle legning via sosiale medier onsdag, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Antoine Griezmann, Marcus Rashford, Raphaël Varane og David de Gea har alle vært på Twitter og uttrykt støtte til Cavallo. – Dette er modig og er en beskjed om at alle skal få være seg selv, skriver Liverpool-kaptein Jo