Nyheter om Jordan


Solskjær oppfordrer Pogba til å slenge mer med leppa

Ole Gunnar Solskjær ser så snill ut. For noen uker siden gikk en tidligere eier av Crystal Palace ut med at United-manageren bare var opptatt med å gjøre alle spillerne glade. Solskjær ble beskrevet som en middelmådig manager som unngikk konfrontasjoner.  Simon Jordan fikk sin dekning i media for disse uttalelsene, men det er heller tvilsomt at det stemmer. Les: «Solskjær er bare en ordinær manager med halv hjerne Bryan Robson hadde sikkert noen erfaringer med hvor viktig det er med full tenning på trening..

Opprørere: Klart for nye Jemen-samtaler i Jordan

Samtaler om Jemens skakkjørte økonomi vil trolig finne sted i Jordans hovedstad Amman, uttaler lederen for opprørerne i Jemen etter et FN-møte.
Les mer om:

Liverpools storkjøp blomstrer: – En sjelden kombinasjon

TV 2-ekspert Brede Hangeland mener Fabinho er en oppgradering av Jordan Henderson.
Les mer om:

Her tråkker hun på det israelske flagget

Israelske myndigheter har rettet kraftige protester mot Jordan. Israelerne reagerer på at en jordansk minister tråkket på det israelske flagget da hun skulle gå inn i en kontorbygning.
Les mer om:

Kritikk: Solskjær er bare en ordinær manager med en halv hjerne

Ole Gunnar Solskjær blir beskrevet som en manager med en halv hjerne. Selv om kritikeren er tidligere eier av en Premier League-klubb som vaker nede på 14. plass, valgte vi å ta det med – for underholdningens skyld. Den tidligere Crystal Palace-eieren Simon Jordan vet hvordan han skal skaffe seg omtale  i media. For mens «alle» hyller Solskjær-effekten, mener Jordan at dette er noe enhver halvgod manager kunne ha klart. Ikke takk Ole Gunnar.

Vant Oscar for film om rasisme. Nå lager han monsterfilm

Jordan Peeles nye skrekkfilm bytter ut politisk satire med fryktinngytende monstre.
Les mer om:

Englands landslagskeeper slaktes: – Helt ute å kjøre

Jordan Pickford var brennhet da han voktet det engelske buret i fotball-VM. Desember-marerittet fortsatte da Everton tapte stort for Tottenham.
Les mer om:

Katie «Jordan» Price tiltalt for fyllekjøring

Britiske Katie Price (40), for mange best kjent som Jordan, må møte i retten i London i januar.

Gledelig gjensyn med 80-tallets beste tungvektere

«Creed 2» bader skamløst i «Rocky»-minnene fra 80-tallet, men Michael B. Jordan i hovedrollen er heldigvis god nok til å gjøre historien til sin egen.
Les mer om:

«Skam»-stjernen til Jordan

Iman Meskini gleder seg til å vise norske TV-seere en annen side av seg selv. Men før vi rekker å se hvordan det går med «Skam»-stjernen i vårens «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», har hun selv dratt til Jordan.
Les mer om:

Everton-keeper beklager tabbe mot Liverpool

Everton-keeper Jordan Pickford sa unnskyld til klubbens fans etter at han tabbet seg ut og ga Liverpool seieren i søndagens Premier League-derby.
Les mer om:

Klopp beklager etter å ha stormet banen: – Det bare skjedde

(Liverpool - Everton 1–0) Divock Origi (23) ble den store helten, og Jordan Pickford (24) den store synderen, da Liverpool vant mot Everton fem minutter på overtid. Da stormet Jürgen Klopp banen.
Les mer om:

Pickford-tabbe i Merseyside-derby

Divock Origi sørget for Liverpool-jubel, fem og et halvt minutt på overtid hjemme mot byrival Everton. Origi utnyttet en kjempetabbe av Everton-keeper Jordan Pickford, og sikret 1-0-seier. Dermed er Liverpool kun to poeng bak Manchester City.

Tidligere Atletico Madrid-spiller: Merseyside større enn Madrid

Skuffelsen over tapet mot skuespillerne fra PSG kommer til å henge i noen dager på Anfield. Forhåpentligvis er fokuset tilbake 17.15 på søndag. Da er det duket for Merseyside-derbyet i Liverpool. Everton spaserer da over til byrivalen, en rival Marco Silas klubb ikke har slått siden 1999. For Jordan Pickford betyr ikke denne statistikken så mye. Siden han kom til Everton i 2017 har begge by-derbyene endt uavgjort. -For meg er det en hvilken som helst kamp og muligheten til å gjøre mitt beste, sier en avslappet Everton-keeper. Skal nekte Liverpool seier.

Fotballfruens uvanlige juletre

Forloveden til den britiske fotballstjernen Jordan Pickford lot seg rive med da hun pyntet juletreet.
Les mer om:

Liverpool får sendt hjem skadet landslagsspiller

På vegne av Premier League-managerne, holder vi pusten når klubbenes verdensstjerner sendes rundt til alle verdenshjørner. Skader under landslagssamlingene har blitt en del av gamet. Nå får Jürgen Klopp hjem sin første spiller. -Jordan har slitt med en liten skade. Han ønsker alltid å spille, men jeg måtte ta beslutningen om at han står over, sier Gareth Southgate ifølge Liverpool. Echo. Vet bedre enn å bruke småskadede spillere. Trenger goodwill fra managerne i England. Les: Selv Woodward tror United-signeringen er i boks Nå bærer det hjem til Liverpool for midtbanespilleren.

Publikumsvennlig bransjefestival – i en av verdens kuleste byer

De siste årene har undertegnede besøkt flere av de store showcasefestivalene i Skandinavia og Europa. Enten det er snakk om Eurosonic i Nederland, Spot i Danmark eller lokale varianter som Trondheim Calling og by:Larm, er det alltid et spørsmål om hva man skal prioritere å få med seg. På dagtid bys det ofte på et velfylt konferanseprogram, som kan gi utenforstående en pekepinn på hva som rører seg i musikkbransjen.

Flom har krevd flere liv i Jordan

Sju mennesker er døde og fem andre er savnet etter at kraftig uvær førte til styrtflom. Samtidig er flere tusen turister evakuert fra oldtidsbyen Petra.
Les mer om:

Midtbane-duo tilbake

Jûrgen Klopp har akkurat fullført sin pressekonferanse foran Liverpools møte med Fulham på søndag. Han bekrefter at både kaptein Jordan Henderson og Naby Keita begge er skadefrie og aktuelle for spill. Liverpool har faktisk hele troppen, utenom langtidsskadde Oxlade-Chamberlain, tilgjengelig til kampen.

Når tallene ikke stemmer med kjønnsterrenget

Når Jordan Peterson påpeker paradokset at de land med mest likestilling har det mest kjønnsdelte arbeidslivet, går kjønnsforskerne i skyttergravene. Istedenfor å diskutere hvorfor det er slik, bringer de inn alternative forklaringer.
Les mer om:

Nødhjelp har nådd fram til syrisk flyktningleir ved grensen til Jordan

En FN-kolonne med sårt tiltrengt nødhjelp til tusenvis av syriske flyktninger er kommet fram til en flyktningleir i ørkenen nær grensen til Jordan.
Les mer om:

Nødhjelp har nådd fram til syrisk flyktningleir ved grensen til Jordan

En FN-kolonne med sårt tiltrengt nødhjelp til tusenvis av syriske flyktninger er kommet fram til en flyktningleir i ørkenen nær grensen til Jordan.
Les mer om:

Liverpool-spillers banning kan ha reddet Mourinho

José Mourinho slipper straff etter å ha bannet inn i TV-kamera. Manchester United skal ha brukt Jordan Henderson som argument da de fikk frikjent manageren sin.

Liverpools kretser rundt Bundesliga-spiller

Ifølge spilleren selv, har Liverpools utsendte speidere vært på tribunen titt og ofte. Det skaper uten tvil liv og røre i Tyskland når Herr Klopp den Store viser sin interesse. Kerem Demirbay har kontor hos Bundesliga-klubben Hoffenheim. Han slet med en tidlig ankelskadde i starten av sesongen, men har nå vært selvskreven på laget de siste 7 kampene. Så langt har det blitt én assist i Bundesliga og assist i kampene mot Manchester City og Lyon. Han kan spille offensiv midtbane, sentral midtbane,  eller defensiv som midtbanespiller. Har fått med seg interessen fra Liverpool.

Den tidligere Manchester United-spiller er drittsur

Den nederlandske vingen kom liksom aldri inn i varmen hos United i løpet av sine to år på Old Trafford. Hos Lyon har det løsnet skikkelig, men 24-åringen er fortsatt langt fra fornøyd. Mot Angers i lørdagens Ligue 1-kamp slet Lyon skikkelig og fikk ikke hull på 0-0-byllen. Ti minutter inn i andre omgang ble Depay satt inn for Jordan Ferri. Åtte minutter senere sørget den tidligere United-spilleren for assist, og deretter ble han selv matchvinner tre minutter før slutt med 2-1-scoringen. Se hva som skjer når jeg er på banen! (foto: depay, twitter) Da skulle vi tro at Depay skulle være fornøyd.