Nyheter om Jordan


Nå raser familien mot turoperatøren

Turoperatøren som arrangerte snorkleturen som Jordan Lindsey (21) ble drept på får krass kritikk av familien hennes.
Les mer om:

Nå fyrer familien løs mot turoperatøren

Turoperatøren som arrangerte den fatale snorkleturen får det glatte lag av familien til Jordan Lindsey.
Les mer om:

Mathias fra Ekeberg er blant de tøffeste på Ingierstrand

Mathias fra Ekeberg tok søndag med kompisen Jordan til Ingierstrand for å teste badevannet, og ikke minst ti-meteren.
Les mer om:

Bekreftet: Antonio Conte henter nok en fra den gamle gjengen til Inter Milan

Det er ingen overraskelse at Antonio Conte gjør som de fleste andre managere. Du vil ha mennesker rundt deg som var nær deg i en suksessrik periode. For Conte var dette tiden som landslagstrener for Italia. Når 66-åringen Garbriele Oriali (Lele) i tillegg selv har spilt nesten 400 kamper for Inter, snakker vi om en god match. Lele Oriali Leaves National Team For #inter Lele Oriali is set to step down from his role with the Italian national team and reunite with new Inter Coach Antonio Conte.

Bekreftet: Det ble ikke Premier League på Joan Jordan – skal heller hjelpe eks Real-manager

Hvem er spilleren med det kule navnet, spør du? Eibar-spilleren har vært linket til både West Ham og Arsenal, men nå viser det seg at det er en tidligere Real Madrid-manager som får glede av den energiske midtbanspilleren. Julen Lopetegui får sin revansje i La Liga som manager for Sevilla, og er i gang med en større utskifting i troppen. Denne gangen er det han som skal velge spillerne som skal jobbe for klubben. Joan Jordán (24) joins Sevilla for just €15m. One of the bargains of the summer transfer window already. Since leaving Espanyol in 2017, the only way has been up.

Jordan (21) drept av hai i ferieparadis

- Vi savner henne allerede noe helt forferdelig, sier jentas far.
Les mer om:

Kvinne (21) drept i haiangrep

Amerikanske Jordan Lindsey (21) ble onsdag drept av tre haier på Bahamas. Hun ble raskt fraktet til et lokalt sykehus, men livet stod ikke til å redde.
Les mer om:

Orker du mer paranormal aktivitet?

Det er 12 år siden Paranormal Activity skremte folk over hele verdenen. Found footage-filmen ble en økonomisk rekordsuksess, noe som selvfølgelig resulterte i flere oppfølgere. Nå bekrefter Paramount-direktøren Jim Gianopulos det syvende kapittelet av den overnaturlige sagaen. – Vi teamer opp med uber-horrorprodusent Jason Blum for å lage den neste delen av Paranormal Activity, sier studiosjefen i en pressemelding. Han røper ikke premieredatoen, tittelen eller handlingen. Inspo: Jason og regissørdebutanten Oren Peli laget første Paranormal Activity i 2007 for kun 15 000 dollar med helt ukjent

Netflix-serie skaper oppstyr i Jordan

Spenningsserien er satt i Jordan og handler om en gruppe tenåringer som møter på gode og onde ånder etter et besøk i ruinbyen Petra. Serien er møtt med fordømmelse fra flere representanter for myndighetene etter at den ble sluppet på strømmetjenesten denne uka. Enkelte mener den inneholder «utuktige scener» som skader offentlig moral. LES OGSÅ: Film og bøker skal få turister til Norge. Ifølge den jordanske hærens nettside er cyberkrimenheten i gang med et forsøk på å få «Jinn» fjernet fra jordanske Netflix. The post Netflix-serie skaper oppstyr i Jordan appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

Norske Angelina Jordan (13) sang for Barack Obama

Den norske jenta hadde den prestisjefylte jobben med å underholde et stjernespekket selskap i anledning arrangementet «Brilliant Minds» i Stockholm.

Jasper Cillessen i forhandlinger med to Premier League-klubber

Barcelona-keeperen har ikke lagt skjul på at han er drittlei posisjonen som andrekeeper hos La Liga-giganten.

England med sjelden straffeseier etter massivt sjansesløseri

England hadde enorme muligheter til å slå Sveits, men trengte straffer for å vinne kampen om 3.-plassen i nasjonsligaen. Jordan Pickford ble den store helten.
Les mer om:

Keeper-Pickford scoret og reddet

England vant bronsefinalen i Nations League etter å ha slått Sveits på straffespark. Keeper Jordan Pickford ble den store helten med både scoring og den avgjørende redningen
Les mer om:

Keeperen scoret - og ble England-helt

(Sveits-England 0–0, 5–6 på straffe) Jordan Pickford (25) både scoret og reddet i straffesparkkonkurransen da England vant kampen «ingen ville spille» - bronsefinalen i Nations League.
Les mer om:

Brudd for Bradley Cooper

Triste nyheter fra popkulturen! Etter fire år sammen melder People i dag at det er slutt mellom Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33). Den amerikanske skuespilleren/regissøren og den russiske supermodellen ble sammen våren 2015. I 2017 fikk de datteren Lea De Seine.

England har fått ny kaptein

Med Harry Kane og Jordan Hendersen på landslagsbenken etter uken med 90 minutters utblåsing i Champions League-finalen og påfølgende gravøl/fest, er det klart for å slippe til en annen ledertype. Raheem Sterling. Manchester City-spilleren har tydeligvis blitt voksen, og skal ifølge Sky Sport få den store æren å tre på seg kapteinsbindet i Nations League-semifinalen mot Nederland på Torsdag. Southgate mener han har tatt det store steget. Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet av forskning Ekstra spesielt blir det, når dette registreres som  24-åringens 50.
Les mer om:

Gerrard har sin klare favoritt blant Liverpool-spillerne

Etter at dommeren hadde strukket Liverpools hånd i været som vinner på San Bernabeu, kunne TV-bildene vise en nesten gråtende Steven Gerrard på VIP-tribunen. Når du har Liverpool tatovert på innsiden av hjertet ditt, blir det ekstremt etterlengtede troféet til gamleklubben din, noe av de største av opplevelser. Etter at Gerrard hadde fått summet seg og fått bragden litt på avstand, kunne han ta fatt på analysene. Og det er spesielt én Liverpool-spiller som trekkes frem: Den tidligere Sunderland-spiller og nå Liverpool-kaptein, Jordan Henderson. Sammen.

Løftet bak det rørende øyeblikket

Jordan Henderson omfavnet faren, Brian. Etter kampen delte pappa Henderson er helt spesiell historie.
Les mer om:

Barndomsbilde ga Liverpool-kapteinen motivasjon

Jordan Henderson (28) fikk tilsendt et bilde av en kamerat før Champions League-finalen. Det ga ham motivasjon før møtet med Tottenham.
Les mer om:

Liverpool-heltene om Klopp: – Han rører noe i oss

MADRID (VG) (Tottenham – Liverpool 0–2) Klokken nærmet seg to i natt, men Jordan Henderson (28) og Virgil van Dijk (27) tok seg ganske god tid til pressen i intervjusonen. De ville hylle sin leder.
Les mer om:

Kushner i Jordan for å samle støtte til Trumps fredskonferanse

President Donald Trumps rådgiver og svigersønn Jared Kushner er i Jordan for å samle arabisk støtte til USAs fredskonferanse i Bahrain neste måned.
Les mer om:

Harry Wilson forlater Liverpool – har blitt for god

Han startet for Liverpool som niåring. 11 år senere har han gitt opp klubben i sitt hjerte. Harry Wilson har gått gradene gjennom Liverpools fotballakademi, og ble tatt inn i varmen hos førstelagstroppen i 2015 på preseason-turneringen i Thailand. 18. januar 2107 kom den store dagen for unggutten. Da fikk han sin debut på førstelaget som innbytter for Philippe Coutinho i 1-0-seieren over Plymouth Argyle i FA-cupen. Neste sesong ble har kåret til Liverpool Academy Players’ Player of the Year. Hos Liverpool er ikke dette nok for å spille seg inn på Klopps lag. Energibunt. (foto.

Bekreftet: Danske Jonas Lössl blir i Premier League

Huddersfield fikk ikke oppleve fortsettelsen på det David Wagner startet i sin tid.

Arvet 550 mill. etter DNA-test

Jordan Adlard Rogers slet med å betale regninger. Ble plutselig 550 millioner kroner rikere.
Les mer om: