Nyheter om Jonas Gahr Støre


Siv Jensen (Frp) slakter KrFs regjeringsdrøm: – Et luftslott

TRONDHEIM (VG) Hvis ikke Frp hopper etter og støtter KrF-leder Knut Arild Hareides drømmeregjering etter valget, truer han med at Jonas Gahr Støre blir statsminister. – uaktuelt, svarer Frp.

Advarer Hareide mot å erstatte Erna med Jonas

Frykter venner og familie vil stemme på andre partier om KrF støtter Jonas Gahr Støre.

Hareide vender det andre kinnet til: Slik kan KrF gå inn i Støres regjering

TRONDHEIM (VG) Drøyt fire måneder før valget ligger alt til rette for at Kristelig Folkeparti (KrF) bytter side og kroner Jonas Gahr Støre til statsminister – dersom det borgerlige flertallet glipper.

Ap sier nei til privat gigantkabel til Skottland

Regjeringen vil åpne for privat strømkabel til Skottland. Flere fagforeninger frykter at det vil gi høye strømregninger. Nå har de fått Jonas Gahr Støre med på laget.

Ap-Jonas bør beklage

Statsministerkandidat for Ap, Jonas Gahr Støre, bør etter min mening sterkt beklage sine stygge uttalelser på landsmøtet til Ap om norske sjøfolk - når han «demoniserer» en stolt yrkesgruppe med utrykket «fulle sjøfolks pengebruk».
Les mer om:

– Det sentrale helikoptermiljøet for Hæren skal ligge på Bardufoss

Ap-leder Jonas Gahr Støre var klar på at Hærens helikopterbehov skal ligge på Bardufoss.

KrFs viktigste fylke er splittet i synet på Siv Jensen og Jonas Gahr Støre

KrFs største fylkeslag taler med minst to tunger når spørsmålet er hvem Knut Arild Hareide bør samarbeide med. Partilederen innrømmer at han selv ikke er helt tilfreds med sin egen plan.

Hareide harselerer med Støre og gjør distriktsopprør mot Erna

KrF-lederen angriper både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, selv om han per nå åpner for å sitte i regjering med begge.

Skynd deg å beklage, Støre

Dersom det er slik at Jonas Gahr Støre har brukt uttrykket «fulle sjøfolks pengebruk» på Aps landsmøte, så vil jeg sterkt anbefale ham å beklage hendelsen.
Les mer om:

Støre sparker inn åpne dører

Jonas Gahr Støre lar seg blende av ny teknologi. Jeg ønsker Arbeiderpartiet velkommen etter.

Støre sparker inn åpne dører

Jonas Gahr Støre lar seg blende av ny teknologi. Jeg ønsker Arbeiderpartiet velkommen etter.

Støre kommer til Midt-Troms denne uka

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre kommer til Midt-Troms torsdag.
Les mer om:

Høyre henger ut Ap-Jonas etter sang-show

I en video på Facebook gjør Høyre narr av at Jonas Gahr Støre i sitt festnummer på Ap-landsmøtet sang om å låse seg fast og se bakover. Ap kaller videoen et personangrep.

Ap i motvind retter blikket mot valget

Bare fire måneder før valget faller Ap som en stein. Men at Jonas Gahr Støre får skryt for å ha forlatt tåkeheimen, styrker håpet om valgseier.

Ap i motvind retter blikket mot valget

Bare fire måneder før valget faller Ap som en stein. Men at Jonas Gahr Støre får skryt for å ha forlatt tåkeheimen, styrker håpet om valgseier.

Brede Hangeland blir en del av Team Jonas Gahr Støre

Han har stemt Høyre før, men nå er Brede Hangeland offisielt en del av Team Jonas. - Ett av de flotteste innleggene på landsmøtet, sier Jonas Gahr Støre.

Støre overrasket landsmøtet med popsang

OSLO PLAZA (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør ting han ikke kan: I kveld overrasket han alle ved å gå på podiet og synge pop.
Les mer om:

Sandberg: Umulig å forstå hva Ap vil

Ap prøver desperat å rette opp inntrykket etter at Jonas Gahr Støre for to år siden åpnet for å ta imot 10.000 flyktninger, mener Frp-nestleder Per Sandberg. 

Slik endte Ap-stridene

Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser at landsmøtet i Ap har vedtatt noen liberalisering av asylpolitikken. Han skyter i i stedet mot Frp.
Les mer om:

Støre: Frp sprer usannheter om Ap i asylsaken

Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser blankt at Aps endrede syn på asylbarn og midlertidig opphold vil føre til økt tilstrømning til Norge.
Les mer om:

Jonas Gahr Støre (Ap) advarer mot signaleffekt i asylbarn-strid

Rogaland Ap ønsker en mer skånsom håndtering av enslige asylbarn "uansett hvordan", men Støre nekter å endre på noen asylregler.

Støre advarer egne partifeller

Ap-ledelsen er under press fra sine egne om å myke opp reglene for asylbarn, men partileder Jonas Gahr Støre advarer sterkt mot å gjøre noe slikt.
Les mer om:

Støre advarer partifellene mot asylliberalisering

Partileder Jonas Gahr Støre la hele sin tyngde i å advare partifellene på Ap-landsmøtet mot oppmyking av asylpolitikken, men striden er ikke over.
Les mer om:

– Vi er allerede i gang

Ap-leder Jonas Gahr Støre ser havnæringene som Norges neste satsingsområde. – I Møre og Romsdal er vi allerede i gang. Matproduksjon til havs vil få uante dimensjoner, sier fylkesordfører Jon Aasen.

Diplomatix opp til eksamen

Jonas Gahr Støre er ikke en tåkefyrste, han er en diplomat. Valgkampen blir en prøvelse for mannen som vil gjøre alle til lags, skriver Geir Ramnefjell.