Nyheter om Jonas Gahr Støre


Bygg landet, Jonas !

Jonas Gahr Støre har ambisjoner om å bli landets nye statsminister. Det vi trenger fra ham er en konkret fireårsplan med tydelige løfter.

Støre: Ulikhet og valg mellom skattekutt og velferd vil prege valgkampen

Valgkampen kommer til å bli preget av to skillelinjer: Økende ulikhet og valget mellom skattekutt og velferd, varsler Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Støre frir til sentrum

Ap-leder Jonas Gahr Støre holder døren åpen for et regjeringssamarbeid med sentrumspartiene etter valget. – Jeg vil ha et solid flertall, sier Gahr Støre til Nyhetskanalen.

Solberg: – Ap bruker 22. juli urimelig Støre: – Uverdig av statsministeren

Piffen har gått ut av Aps valgkampsak, arbeidsledighet. Derfor bruker Jonas Gahr Støre nå 22. juli og beredskap mot regjeringen, sier Erna Solberg (H). - Bunnmål for statsministeren, svarer Støre.

DIREKTE kl. 19: Er Norge klar for å ta lederrollen?

Hvordan skal vekst i næringslivet og miljøet gå hånd i hånd? Det blir det store spørsmålet i den direktesendte debatten med både Frank Bakke-Jensen og Jonas Gahr Støre i Tromsø tirsdag kveld fra klokka 19 .

Kaos på begge sider: Dette er alternativene før stortingsvalget

Hverken Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre går til valg med et klart regjeringsalternativ. I år kan (nesten) alt skje.

Fortsatt uklart for helikoptrene på Bardufoss

Det legges ikke opp til anskaffelse av nye helikoptre til Hæren. Og det er fortsatt uklart om dagens Bell-maskiner blir på Bardufoss. Ap-leder Jonas Gahr Støre er klar på at partiet vil beholde helikoptrene i nord.

Regjeringen får hard medfart etter lukket stortingsmøte

Regjeringens hemmelighold skaper usikkerhet omkring arbeidet med terrorsikring og beredskap, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre. 

Vil at du skal få spørre ut Erna og Jonas

Er du lei av at politikere ikke svarer på det du lurer på? Nå kan du få muligheten til å stille spørsmål direkte til statsminister Erna Solberg (H) og partileder Jonas Gahr Støre (Ap).

Støre sliter med å samle de rødgrønne bak seg

Jonas Gahr Støre (Ap) er nordtrøndernes favoritt som statsminister. Men drøyt hver tredje «egne» rødgrønne velger vil ikke ha ham.

Til høsten kan Jonas Gahr Støre bli statsminister: Nå følges han av livvakter

Fra 1. juni voktes Ap-leder Jonas Gahr Støre som en statsminister av livvakter fra Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

- Jeg burde nok ha stilt flere spørsmål

Ap-leder Jonas Gahr Støre tar selvkritikk for at han ikke sjekket forholdene på eget byggeprosjekt, men slår tilbake mot anklagene om dobbeltmoral.
Les mer om:

Krever at Støre svarer i Stortinget om byggesak

Høyre mener Jonas Gahr Støre har gjemt seg etter avsløringen om partilederens byggeprosjekt. Nå utfordrer de ham til debatt om saken, men Støre kommer ikke.

Vil endre pliktsystemet

– Det er for tidlig å si allerede nå hva endringene må bestå i, sier statsministerkandidat Jonas Gahr Støre under sitt besøk i Vesterålen.

– Vi lover at når vi kommer til makten skal vi sikre fiskeindustrien råstoff

- Vi er glade for at fiskeriminister Per Sandberg endelig har gitt etter for den massive motstanden fra Kyst-Norge. Nord-Norge har avvist forslaget om å skrote pliktsystemet for torsketrålere. Når Frp/Høyre-regjeringen nå trekker forslaget, er det mye på grunn av det sterke folkelige engasjementet i nord, sier Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre i en pressemelding.

Gahr Støre til Myre

Ap-leder Jonas Gahr Støre kommer fredag til Myre.
Les mer om:

Ap på Stortinget overkjører Ap-Raymond om ny E18

Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiets stortingsruppe overkjører Raymond Johansen og Oslo-byrådet - og vil ha full utbygging av E18 mellom Oslo og Asker.

Samlar innspel til Jonas

Om Jonas Gahr Støre (Arbeidarpartiet) blir statsminister etter Stortingsvalet til hausten, har han lovd å kome med ein strategi for havet. Det er denne planen Else-May Botten hentar innspel til.

Solberg tilbake som statsminister-favoritt

48 prosent av velgerne mener at Erna Solberg er best egnet som statsminister, mens 47 prosent mener at Jonas Gahr Støre er rett mann for jobben, ifølge måling.

Støre om Merkels USA-kritikk: – Hun pleier ikke ty til store ord

Angela Merkel sier Europa ikke lenger kan regne med USA og Storbritannia. Noe å merke seg, mener Jonas Gahr Støre (Ap).

Støre får refs fra kameratene:- Han har fått et tillitsproblem

Ap-leder Jonas Gahr Støre får kritikk fra både allierte på Stortinget og fagbevegelsen etter avsløringen om forholdene på boligprosjektet han investerer i.

Støre får kritikk for arbeidskontrakter - selger seg ut

I et boligprosjekt som Ap-leder Jonas Gahr Støre har investert i er det avdekket en rekke arbeidsforhold uten tariffavtaler og med «løsarbeiderkontrakter».
Les mer om:

Bygger for Ap-lederen uten tariffavtaler og med «løsarbeiderkontrakter»

I politikken kjemper Jonas Gahr Støre mot tariffløse bedrifter, uorganiserte arbeidere, og «løsarbeiderkontrakter». I det private boligprosjektet han investerer i, kryr det av dem.
Les mer om:

Selger seg ut etter Dagbladet-avsløring

Først forsvarte Ap-lederen eierskapet. Nå selger Jonas Gahr Støre seg ut av boligprosjektene på Ensjø likevel.
Les mer om:

Støre takker de som har bidratt til French-løsningen

På Twitter takker Jonas Gahr Støre alle som har bidratt til at Joshua French er tilbake i Norge, og retter en spesiell anerkjennelse til hans mor.