Nyheter om Jon Almaas


Jon Almaas om «besserwisser»-stempelet: – Jeg får et voldsomt behov for å si fra

Jon Almaas blir fysisk uvel hvis han ser noen gjør ting feil. Selv kan han knapt huske å ha feilet.
Les mer om:

Skal hente inspirasjon fra Jon Almaas for å vinne igjen

Maren Lundby har bare vunnet ett verdenscuprenn hittil i 2020. Det er langt dårligere enn på samme tidspunkt i fjor.
Les mer om:

Topp 7 øyeblikk fra årets kjendisversjon av 71 grader nord

Altså, hvilket geni har castet denne gjengen? Kjendisversjonen av 71° nord er i sesong 11 og seertallene kunne ikke vært bedre. Faktisk har denne runden knust alle rekordene fra tidligere år – inkludert vanlige  71° nord. Da snakker vi hele 31 sesonger totalt! Hvorfor det, mon tro? Kan det være den episke sammensetningen av deltakere? Det tror nemlig vi.

Derfor elsker jeg Jon Almaas og hans nye «tenåringsdatter fra helvete»

Det kunne vært en scene fra en skogstur med en helt vanlig familie.
Les mer om:

Jon Almaas om «71 grader nord»: – Selvfølgelig blir det dårlig stemning

Jon Almaas (52) får kjeft for å være «besserwisser» av rival. Seerne får også et sjeldent møte med TV-veteranens tårer.
Les mer om:

Det beste fra FREDAGSFJAS 2019 ✨

Vi mobiliserer til mer fjas i 2020 med et tilbakeblikk på favorittene fra 2019. I spalten Fredagsfjas tar vi en prat med kjente fjes vi liker godt, og de gir oss innblikk i alt fra sitt mørkeste partyminne til sine beste helgetips. Før inngangen til årets første helg, har vi samlet en rekke favoritter blant favorittene. Greia er relativt enkel: (semi)faste spørsmål som genererer vidt forskjellige svar. Her er våre favorittsvar fra 2019. Hva er ditt favorittantrekk?  Stian Blipp med et Stian-Blippete svar: – Et som jeg må forsvare.

TVNorge sender Jon Almaas til fjells – og Jan Thomas på kjærlighetsjakt

Det er mange humorkonsepter, og flust av realityprogrammer, på TVNorges vårmeny.

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

Programleder Staysman: – Jeg ble skikkelig starstruck da ungdomsheltene mine var gjester

Stian Thorbjørnsen (37) måtte ta seg kraftig sammen da Gullrekka-legenden Jon Almaas var gjest i musikkquiz-programmet. – Jeg måtte fortelle meg selv at det var jeg, Stian Thorbjørnsen, som var programleder i «Ti på Topp».

Hvilken av disse syklistene er du? Kjekkasen, klatreren, eller kanskje optimisten?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Tidligere Nytt på Nytt-general Jon Almaas er nå programleder for «Praktisk info» på TVNorge.På Facebook-siden til programmet er det lagt ut en video for de 77.000 følgerne, der Jon Almaas tar for seg de forskjellige syklistene du kan møte. Og filmen, den er spilt inn i Ullevål Hageby og ved Sognsvann.- Nordmenn elsker sykling. Vi sykler over alt. Hvor som helst.

Dette kan du strømme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbitt kamp om tronen Tittel: Game of Thrones Hva: TV-serie, 8 sesonger Hvor: HBO NordicGame of Thrones er en serie som for veldig mange ikke trenger noen introduksjon, ei heller er det en ny serie lenger. Like fullt er den aktuell da vi i disse dager har tatt fatt på siste og avgjørende sesong i den kritikerroste fantasy-serien. Glem faktiske steder, glem historiske personligheter og glem religion slik vi kjenner det.

Jon Almaas deler ut Budstikkas revypris

Programleder Jon Almaas ler mest av komisk talent og mindre av skrevne vitser. Og blir rørt og imponert av å se skolerevy. Onsdag kveld deler han ut Budstikkas revypris.
Les mer om:

I høst var hun hos Jon Almaas – Emma (43) gir gode råd når det gjelder hund og fyrverkeri

Atferdsterapeut Emma Mary Garlant fra Ski er en etterspurt ekspert på menneskets beste venn. Hun kommer med gode råd når det gjelder hunder som er engstelige på nyttårsaften.

Doblet inntekten etter at han sluttet i NRK

Jon Almaas har nesten doblet inntekten sin etter at han sluttet i NRK - og begynte i TVNorge og Discovery
Les mer om:

Jon Almaas innrømmer sin største barriere

Den populære programlederen kan snakke om det meste. Men han sliter når det kommer følelser inn i bildet ...
Les mer om:

Anne Rimmen: – Det blir OL døgnet rundt

Under OL bruker de minst ti timer daglig på OL-jobb. Jon Almaas har sagt ifra at han ikke stiller opp på noe hjemme, mens Anne Rimmen må få logistikken til å gå opp med operert samboer og aktiv ettåring.
Les mer om:

Dramatisk nedgang i seertallene for Jon Almaas

«Praktisk info med Jon Almaas» gikk ned fra 342.000 seere på premiere-programmet til 192.000 seere på tirsdag. – Et tankekors, mener TV-ekspert.
Les mer om:

308.000 TV-seere fikk med seg premieren til Jon Almaas

TVNorge er fornøyd med repsonsen, men for Jon Almaas (50) er det et stort hopp ned fra seertallene han er vant med fra før.
Les mer om:

Jon Almaas: Byr på helt nye sider

Da Jon Almaas vendte tilbake til NRK-huset for å spille inn sitt nye show, ble han nektet adgang. Vakten kjente ikke igjen et av Norges mest kjente TV-fjes.
Les mer om:

Jon Almaas ville ikke lage nytt talkshow

TVNorge ville ha et talkshow. Men det ville ikke Jon Almaas. Han hadde noe helt annet i tankene, og ville slett ikke bli en «Skavlan» eller en «Lindmo». Til slutt ble det i stedet «Praktisk info med Jon Almaas». Tirsdag er det premiere.
Les mer om:

Jon Almaas feirer 50-årsdagen med sushi og lettøl

Praktisk info: I dag fyller Jon Almaas 50 år, og dagen markeres med sushi og lettøl i selskap med den nærmeste familien.
Les mer om:

TVNorge satser på talkshow med Jon Almaas

Jon Almaas (49) utfordrer tidligere kollega og talkshowkonge Fredrik Skavlan.

«Mandagsklubben» mister seere

TVNorge og «Mandagsklubben» fikk ingen drahjelp av Jon Almaas i går. Seertallene falt fra 289.000 forrige mandag til 226.000. Det 25 prosent lavere enn kanalens egen målsetting.
Les mer om:

«Mandagsklubben»-debut for Jon Almaas: - NRK har bedre tempererte studioer

Sier at det er klimaforholdet som er den største forskjellen mellom NRK og TVNorge.
Les mer om:

Jon Almaas om Bård Tufte Johansens «Nytt på Nytt»-debut: – Veldig god

Jon Almaas forteller at hans mor syntes at erstatteren Bård Tufte Johansen gjorde en bedre jobb i «Nytt på nytt» enn sønnen.