Nyheter om Jon Almaas


FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

Programleder Staysman: – Jeg ble skikkelig starstruck da ungdomsheltene mine var gjester

Stian Thorbjørnsen (37) måtte ta seg kraftig sammen da Gullrekka-legenden Jon Almaas var gjest i musikkquiz-programmet. – Jeg måtte fortelle meg selv at det var jeg, Stian Thorbjørnsen, som var programleder i «Ti på Topp».

Hvilken av disse syklistene er du? Kjekkasen, klatreren, eller kanskje optimisten?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Tidligere Nytt på Nytt-general Jon Almaas er nå programleder for «Praktisk info» på TVNorge.På Facebook-siden til programmet er det lagt ut en video for de 77.000 følgerne, der Jon Almaas tar for seg de forskjellige syklistene du kan møte. Og filmen, den er spilt inn i Ullevål Hageby og ved Sognsvann.- Nordmenn elsker sykling. Vi sykler over alt. Hvor som helst.

Dette kan du strømme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbitt kamp om tronen Tittel: Game of Thrones Hva: TV-serie, 8 sesonger Hvor: HBO NordicGame of Thrones er en serie som for veldig mange ikke trenger noen introduksjon, ei heller er det en ny serie lenger. Like fullt er den aktuell da vi i disse dager har tatt fatt på siste og avgjørende sesong i den kritikerroste fantasy-serien. Glem faktiske steder, glem historiske personligheter og glem religion slik vi kjenner det.

Jon Almaas deler ut Budstikkas revypris

Programleder Jon Almaas ler mest av komisk talent og mindre av skrevne vitser. Og blir rørt og imponert av å se skolerevy. Onsdag kveld deler han ut Budstikkas revypris.
Les mer om:

I høst var hun hos Jon Almaas – Emma (43) gir gode råd når det gjelder hund og fyrverkeri

Atferdsterapeut Emma Mary Garlant fra Ski er en etterspurt ekspert på menneskets beste venn. Hun kommer med gode råd når det gjelder hunder som er engstelige på nyttårsaften.

Doblet inntekten etter at han sluttet i NRK

Jon Almaas har nesten doblet inntekten sin etter at han sluttet i NRK - og begynte i TVNorge og Discovery
Les mer om:

Jon Almaas innrømmer sin største barriere

Den populære programlederen kan snakke om det meste. Men han sliter når det kommer følelser inn i bildet ...
Les mer om:

Anne Rimmen: – Det blir OL døgnet rundt

Under OL bruker de minst ti timer daglig på OL-jobb. Jon Almaas har sagt ifra at han ikke stiller opp på noe hjemme, mens Anne Rimmen må få logistikken til å gå opp med operert samboer og aktiv ettåring.
Les mer om:

Dramatisk nedgang i seertallene for Jon Almaas

«Praktisk info med Jon Almaas» gikk ned fra 342.000 seere på premiere-programmet til 192.000 seere på tirsdag. – Et tankekors, mener TV-ekspert.
Les mer om:

308.000 TV-seere fikk med seg premieren til Jon Almaas

TVNorge er fornøyd med repsonsen, men for Jon Almaas (50) er det et stort hopp ned fra seertallene han er vant med fra før.
Les mer om:

Jon Almaas: Byr på helt nye sider

Da Jon Almaas vendte tilbake til NRK-huset for å spille inn sitt nye show, ble han nektet adgang. Vakten kjente ikke igjen et av Norges mest kjente TV-fjes.
Les mer om:

Jon Almaas ville ikke lage nytt talkshow

TVNorge ville ha et talkshow. Men det ville ikke Jon Almaas. Han hadde noe helt annet i tankene, og ville slett ikke bli en «Skavlan» eller en «Lindmo». Til slutt ble det i stedet «Praktisk info med Jon Almaas». Tirsdag er det premiere.
Les mer om:

Jon Almaas feirer 50-årsdagen med sushi og lettøl

Praktisk info: I dag fyller Jon Almaas 50 år, og dagen markeres med sushi og lettøl i selskap med den nærmeste familien.
Les mer om:

TVNorge satser på talkshow med Jon Almaas

Jon Almaas (49) utfordrer tidligere kollega og talkshowkonge Fredrik Skavlan.

«Mandagsklubben» mister seere

TVNorge og «Mandagsklubben» fikk ingen drahjelp av Jon Almaas i går. Seertallene falt fra 289.000 forrige mandag til 226.000. Det 25 prosent lavere enn kanalens egen målsetting.
Les mer om:

«Mandagsklubben»-debut for Jon Almaas: - NRK har bedre tempererte studioer

Sier at det er klimaforholdet som er den største forskjellen mellom NRK og TVNorge.
Les mer om:

Jon Almaas om Bård Tufte Johansens «Nytt på Nytt»-debut: – Veldig god

Jon Almaas forteller at hans mor syntes at erstatteren Bård Tufte Johansen gjorde en bedre jobb i «Nytt på nytt» enn sønnen.

Rimmen i programlederstolen – Almaas må spille annenfiolin i  nye «Mandagsklubben»

Anne Rimmen blir programleder,  mens Jon Almaas skal rullere som en av de faste humoristene når «Mandagsklubben» gjenoppstår.
Les mer om:

Tufte Johansen mer populær enn Jon Almaas

Nesten 1,2 millioner seere fikk med seg «Nytt på nytt»-debuten til Bård Tufte Johansen.

Nå er det avslørt hva Jon Almaas skal gjøre på TVNorge

TVNorge relanserer 20 år gammelt program med Almaas og en rekke andre store profiler.
Les mer om:

TVNorge har stjernelag klart for «Mandagsklubben»-comeback

Jon Almaas og en rekke andre humorprofiler er med i panelet når TVNorge relanserer det 20 år gamle programmet «Mandagsklubben».
Les mer om:

TVNorge-sjefen: - Det er alltid noen som kritiserer oss for å bare kjøpe folk

Anne Rimmen og Jon Almaas står i stallen. Men det blir ikke jul før TVNorge-sjef Eivind Landsverk presenterer enda et kjent navn til kanalen.

«Nytt på nytt» satte seerrekord for 2016

1,3 millioner nordmenn så avskjeden til Jon Almaas i «Nytt på nytt».
Les mer om: