Nyheter om John Arne Riise


Riise savner Tønsberg: – Om sommeren er det ingen byer som kan måle seg

Etter å ha bodd to år i Tønsberg – og nå et drøyt halvår borte fra byen – drømmer John Arne Riise (41) om å gjøre vendereis.

Sævik roser Riise: – Mange har en ganske negativ innstilling til ham

Karina Sævik fikk en dårlig start med John Arne Riise som ny trener i Avaldsnes, men etter et halvt års samarbeid roser hun sjefen sin.

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Riise nektet henne overgangen hun ønsket: – Var ganske sur og oppgitt

Da John Arne Riise hindret Karina Sævik i en overgang fra Avaldsnes til Brann i vinter, kom fortvilelsen.

Riise lettet etter storseier før sommerpausen: – Har tæret på

Avaldsnes hadde åtte strake tak i Toppserien, men den knusende 7–0-seieren over Klepp – og kvartfinaleplass i cupen – håper trener John Arne Riise (41) skal være et vendepunkt.

Deltok på stjernetung Guardiola-turnering: – Vi er en familie

John Arne Riise tok fri fra Avaldsnes-jobben noen dager for å spille golf med tidligere fotballspillere. Da var det en stor glede å treffe sin gode venn Pep Guardiola.
Les mer om:

John Arne Riise om livet i Avaldsnes, samtalene med Pep Guardiola og ryktebyen Haugesund

John Arne Riise åpner opp om livet både og utenfor banen.

Svenskene sender en advarsel til Haalands motstandere

Svenskene digger når de kommer seirende ut av oppgjør mot Norge, uavhengig av idrett. Vi gjør selvfølgelig det samme. Så når vi får det svenske publikum og spillere til å fyre ut sin frustrasjon i Nations League, da blir dette bonus for oss. Vi har de siste tiårene ønsket å være større enn Sverige i fotball, men har aldri spilt oss i posisjon til å bevise at vi er det. To Nations League-kamper har endelig gjort dette.

John Arne Riise er muligens ikke verdens beste trener

Det er aldri gøy å se noe rakne i ekte tid, men det er tilfelle for Avaldsnes som har Liverpool legende og tidligere sportsdirektør på Malta John Arne Riise som hovedtrener. Det var helt klart et varp for Avaldsnes å få få inn en med Riise sin erfaring inn som hovedtrener. Folk inkludert oss ser verdien av en å ha en kjendis trener som har TV2 på slep, men det er det som skjer på banen som er det viktigste.

Riise måtte tåle nye keepertabber: - Ødelegger kampen for oss

Avaldsnes tapte 0-2 borte mot Stabæk søndag. Etter to nye keepertabber. Nå vil John Arne Riise jakte på ny sisteskanse i sommer.

Steintøffe Dirk Kuyt vil være en «soft» manager

Nederlandske Dirk Kuyt har fortsatt en svært høy stjerne på Anfield, ikke så rart egentlig han var steintøff og nådeløs langs vingen og foran motstandernes mål. 71 scoringer og 41 assists på 285 kamper i den røde drakta, den perfekte match for John Arne Riise som også ser for seg en trenerkarriere. 41-åringen la opp i 2017 og bestemte seg tidlig for å ta frem fløyta og fortsette karrieren langs sidelinjen. 2018-20 var han trener for Feyenoords U19-lag, nå er han klar for et stort steg nærmere Eredivisie-jobb nå overtar han ansvaret for ADO Den Haag som befinner seg på nivået under.

Riise raste mot dommerne etter Brann-kampen: – Jeg var forbannet

Avaldsnes (BT): John Arne Riise mente laget ble snytt for straffe. Nå frykter han utblåsningen kan få konsekvenser.
Les mer om:

– Dette var uten tvil årsbeste

John Arne Riise var veldig godt fornøyd med det hans spillere presterte mot sterke Rosenborg foran et stort publikum på Avaldsnes Idrettssenter.

Riise: – Det de har gjort er sykt, uansett hvordan det går

John Arne Riise kan ikke få rost det Liverpool har gjort denne sesongen nok. Det får heller ikke Dirk Kuyt.

Viking-juvel om ordene fra Riise: – Han har jo en stor status i fotballen

STAVANGER (TV 2): John Arne Riise hinter om at han kan kanskje komme til å gjøre et forsøk på å hente Vikings juvel Sanne Bolette Dale Lekven (21) i sommer. Angriperen er smigret.

16-åring scoret i Lyn-debuten

Lyn tok seg komfortabelt videre til cupens tredje runde, etter 4-0-seier over Ull/Kisa. Miriam Mjåseth skrev seg først opp på scoringslista da hun limte ballen opp i krysset, og Kristin Holmen sørget for at det stod 2-0 til Lyn til pause. Scoringene lot vente på seg i andre omgang, men etter 75 minutter løsnet det igjen. 16 år gamle Tuva Henriksen var iskald alene med keeper og satte inn 3-0, bare syv minutter etter at hun ble byttet inn og fikk A-lagsdebuten for Lyn.

Opptur for Riise – kunne puste lettet ut etter sliteseier mot Viking i cupen

STAVANGER (TV 2): John Arne Riise og Avaldsnes slo tilbake etter det ydmykende 0-10-tapet mot Brann i serien. Men de fikk det tøft mot Viking i cupen.

Jubel etter dramatisk melding

«Takk for meg. Lengre pause», skrev John Arne Riise på Instagram, og siktet til sosiale medier. På første forsøk etter meldingen vant Avaldsnes.

Riise sov ikke et minutt natten etter 0–10. Her lufter de ut dagen derpå

Søvnløs, men ikke motløs. John Arne Riise varsler en tøffere lederstil etter det ydmykende 0-10-tapet mot Brann søndag.

Riise slakter endring: – Det er fryktelig. Helt skandale

John Arne Riise mener han har 18 treningskamper på seg til å sette laget før det virkelig gjelder. Det nye seriesystemet får dårlige skussmål fra både topp og bunn av tabellen.
Les mer om:

John Arne Riise etter 0–10-tap for Brann: – Begynner å tvile på meg selv som trener

(Brann – Avaldsnes 10–0) Branns fotballkvinner gjorde kort prosess mot Avaldsnes og vant til slutt hele 10–0. Karmøy-klubbens profilerte trener John Arne Riise (41) føler først og fremst med spillerne sine.

Avaldsnes tapte 0-10 mot serielederne

Nytt stortap på bortebane får Avaldsnes-trener John Arne Riise til å tvile på seg selv som trener.
Les mer om:

– Vi taper, men det betyr ikke noe for tabellen. Alvoret begynner i august

Heller ikke i ettermiddag ble det seier på eget gress for Avaldsnes, men John Arne Riise deppet lite over 0-1-tapet mot Stabæk. Fokuset er på å være mest mulig klar til poengene begynner å telle i høst.

Riise åpen om savnet av sønnen i ny serie: – Det er fryktelig tungt

John Arne Riise klar med ny sesong av TV-serien der han selv spiller hovedrollen.
Les mer om:

Riise hyller storsignering

– Nå blir det spillerkjøp i morgen, gliste John Arne Riise da han satte seg ned ved siden av Olav Linga på Avaldsnes Idrettssenter tirsdag.
Les mer om: