Nyheter om Joe Biden


Biden med bommert: Skulle lese fra notatene – på baksiden sto detaljerte instrukser

Da Joe Biden under et møte skulle lese fra notatene sine, glemte han tilsynelatende hva som sto på baksiden. Journalistene var raske på avtrekkeren, og fikk knipset et bilde før han la arket ned.
Les mer om:

Biden om abort­kjen­nel­sen: En trist dag i USAs histo­rie når grunn­leg­gende rettig­heter blir fjer­net

USAs president Joe Biden sier at han skal gjøre alt han kan for å gjenopprette kvinners føderale rett til selvbestemt abort.
Les mer om:

Biden om abort-dommen: – En trist dag for landet

WASHINGTON D.C. / OSLO USAs president Joe Biden raser etter at Høyesterett opphever dommen som har sikret kvinner rett til selvbestemt abort. Tidligere president Donald Trump jubler.

Biden: – Trist dag for landet

President Joe Biden sier han skal gjøre alt han kan for å gjenopprette kvinners føderale rett til selvbestemt abort.
Les mer om:

Flere stoler på USA, færre på Biden

Stadig flere ser på USA som en pålitelig partner, viser meningsmålinger i 18 land. Tilliten til president Joe Biden er derimot synkende.
Les mer om:

Biden vil ha billigere bensin

President Joe Biden har bedt Kongressen kutte den føderale avgiften på bensin i tre måneder, for å sikre lavere pumpepris.
Les mer om:

Biden skal snakke med Xi

USAs president Joe Biden sier at han planlegger samtaler med sin kinesiske motpart Xi Jinping.
Les mer om:

Biden skal snakke med Xi

USAs president Joe Biden sier at han planlegger samtaler med sin kinesiske motpart Xi Jinping.
Les mer om:

Biden kaller krigen i Ukraina et ventespill

USAs president Joe Biden sier at krigen i Ukraina er et «ventespill» idet han forbereder seg på å møte Nato-allierte på toppmøtet i Madrid i neste uke.

USA forbyr bruk av landminer

President Joe Biden innfører et tilnærmet totalforbud mot bruk av miner, men gjør et unntak for grensa mellom Nord- og Sør-Korea.

Joe Biden i sykkelvelt

USAs president Joe Biden (79) falt av sykkelen da han lørdag var på tur i Cape Henlopen State Park nær sitt hjemsted i Delaware.
Les mer om:

Biden toner ned møte med Saudi-Arabias kronprins

USAs president Joe Biden toner ned det kommende møtet med Saudi-Arabias omstridte kronprins Mohammed bin Salman, som i praksis er landets leder.

Trumps datter: Opphetet samtale mellom Trump og Pence 6. januar

Trumps datter Ivanka Trump deler flere detaljer rundt 6. januar, mens en tidligere rådgiver sier at visepresident Mike Pence aldri ville ha forkastet godkjenningen av Joe Biden som USAs neste president.
Les mer om:

Anthony Fauci har fått covid-19

USAs smittevernsjef Anthony Fauci, som har vært ansikt utad for Det hvite hus' pandemihåndtering under både Donald Trump og Joe Biden, har blitt coronasmittet.

Joe Biden: USA vil gi Ukraina mer artilleri, ammunisjon og raketter

USAs president Joe Biden har kunngjort nye våpenleveranser til Ukraina i en telefonsamtale med president Volodymyr Zelenskyj.

Biden: Vesten skal bygge siloer for å få blokkert korn ut av Ukraina

USA og allierte vil bygge siloer langs Ukrainas grenser for å gjøre landet uavhengig av å eksportere korn via Svartehavet, ifølge president Joe Biden.

Gratulerer med dagen, Donald

I dag fyller Donald Trump 76 år, og er tilsynelatende fortsatt klar for en ny periode i Det hvite hus – og for å bli sittende der til han er 82 år. Vinner Joe Biden igjen vil han sitte til han er 86. Hvor er de unge som skal bite dem i halen?

Nær våpenkompromiss i USA

Det skal være flertall for et forslag om små innstramminger i våpenlovene i USA. Viktig skritt i riktig retning, sier Joe Biden.
Les mer om:

Biden hevder Zelenskyj ikke lyttet

Putin hadde planer om å gå inn i Ukraina, det var ikke USAs president Joe Biden i tvil om. Men da han advarte den ukrainske presidenten, ville ikke Zelenskyj høre på ham.

Ukraina krev svar frå Biden om Zelenskyj-kommentar

Ukraina krev ei forklaring etter at USAs president Joe Biden sa at Volodymyr Zelenskyj ikkje tok USAs åtvaringar om eit russisk angrep på alvor.

Ukraina krever svar fra Biden om Zelenskyj-kommentar

Ukraina krever en forklaring etter at USAs president Joe Biden sa at Volodymyr Zelenskyj ikke tok USAs advarsler om et russisk angrep på alvor.

Biden lover støtte til brannherjet New Mexico

President Joe Biden skal trappe opp støtten til New Mexico som siden april har vært herjet av den største brannen i delstatens historie.
Les mer om:

Biden kritiserte Zelenskyj – Ukraina krever svar

En ordkrig har brutt ut mellom Ukraina og USA etter at Joe Biden kritiserte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj for ikke å lytte til deres advarsler.

Enighet om migrasjon på Amerika-toppmøtet

President Joe Biden og ledere fra 20 andre land i Amerika kunngjorde et veikart for migrasjon da de avsluttet et toppmøte i Los Angeles fredag.

AP: USA opphever krav om coronatest før avreise fra utlandet

President Joe Biden kommer fra søndag til å oppheve kravet om at internasjonale besøkende tar coronatest før avreise med fly til USA, melder AP.
Les mer om:

Mest lest siste uke