Nyheter om Joe Biden


Joe Biden smalt til mot reporter: – For et dumt spørsmål

USAs president Joe Biden kalte Fox News reporter Jacqui Heinrichs spørsmål om Russlands potensielle invadering av Ukraina for dumt i forbindelse med en pressekonferanse torsdag.

Zelenskyj: – Det finnes ikke noe «lite streiftog»

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det ikke finnes noe slikt som et «lite streiftog», etter uttalelser fra Joe Biden om et mulig «lite» angrep.
Les mer om:

Biden tror Russland vil invadere Ukraina: – Det vil være en katastrofe

Ifølge USAs president Joe Biden er det stadig mer som tyder på at en russisk invasjon av Ukraina er uunngåelig. Det kan bety store tap av menneskeliv og fare for konfrontasjon mellom stormaktene.

Derfor stoler ikke amerikanerne på Joe Biden

Populariteten til den amerikanske presidenten faller og faller. Dette er årsakene.
Les mer om:

Biden ser tilbake på sitt første år som president

Joe Biden så tilbake på sitt første år som amerikansk president og medga på en pressekonferanse i går kveld at utfordringene har vært mange og store.
Les mer om:

Biden ser tilbake på sitt første år som president

Joe Biden så onsdag tilbake på sitt første år som amerikansk president og medga på en pressekonferanse at utfordringene har vært mange og store.
Les mer om:

Biden ser tilbake på sitt første år som president

Joe Biden så onsdag tilbake på sitt første år som amerikansk president og medga under en pressekonferanse at utfordringene har vært mange og store.
Les mer om:

Biden advarer Russland

En eventuell invasjon vil få katastrofale følger og gi store menneskelige tap for Russland, advarer USAs president, Joe Biden, om den spente situasjonen mellom Russland og Ukraina.

Biden tror Putin går inn i Ukraina: – Han må gjøre noe

Joe Biden lover at Russland vil bli stilt til ansvar, hvis styrkene deres invaderer Ukraina. Men han tror fortsatt ikke Vladimir Putin ønsker full krig.
Les mer om:

Biden møtes virtuelt med Japans statsminister fredag

USAs president Joe Biden møtes virtuelt med Japans statsminister Fumio Kishida fredag, opplyser Det hvite hus.

Sterk tvil om Bidens valgreform lar seg gjennomføre

USAs president Joe Biden innrømmer at han nå er usikker på om de foreslåtte endringene i valglovene vil gå gjennom. Men han lover fortsatt kamp.
Les mer om:

Biden: Vil fjerne filibuster-regel for å berge demokratiet

I USA vil president Joe Biden endre ein regel som han meiner truar demokratiet og stemmeretten til vanlege amerikanarar.

Biden går på offensiven for å endre amerikanske valgregler

Joe Biden setter alle kluter til for å støtte demokratenes forsøk på å endre USAs valglover i Senatet. Han støtter dermed unntak fra Senatets forretningsregler.
Les mer om:

Joe Biden går til angrep

President Biden skjerper tonen og vil støtte et forslag om å endre stemmereglene i Senatet. Men hvis forslaget ikke får flertall, kan det styrke bildet av en famlende president.
Les mer om:

Biden og demokratene vil endre stemmereglene i Senatet

President Joe Biden støtter Demokratenes forsøk på å få endret stemmereglene i Senatet.
Les mer om:

Amnesty ber Biden stenge Guantánamo

Amnesty International ber president Joe Biden stenge Guantánamo-fengselet på Cuba. Denne måneden er det 20 år siden fengselet ble tatt i bruk.
Les mer om:

Fikk drapstrusler etter valget

Etter at Joe Biden vant presidentvalget i 2020 ringte illsinte Trump-tilhengere til Claire Woodall-Vogg, lederen for Milwaukees valgkommisjon, og sa de skulle henrette henne.
Les mer om:

Biden med tordentale mot Trump

Donald Trump har spunnet et nett av løgner, sa president Joe Biden da han på årsdagen for stormingen av Kongressen tok et nådeløst oppgjør med forgjengeren.

Biden langet ut mot Donald Trump

Ett år etter stormingen av Kongressen fyrte USAs president Joe Biden løs mot det kan kalte Donald Trumps «nettverk av løgner».

Biden: – Trumps sårede ego betyr mer for ham enn demokrati

President Joe Biden hamrer torsdag mot tidligere president Donald Trump under ettårsmarkeringen for stormingen av Kongressen.

Biden hardt ut mot Trump: – Har skapt et nett av løgner

WASHINGTON D.C. (VG) Ett år har gått siden en illsint mobb med Trump-tilhengere angrep Kongressen. President Joe Biden advarer om at Trump – og løgnene hans – fortsatt utgjør et trussel mot demokratiet.

Biden vil skylde på Trump for kaoset som oppsto under kongresstormingen ID

President Joe Biden kommer til å anklage Donald Trump for å være ansvarlig for kaoset som oppsto under kongresstormingen 6. januar i fjor, melder Det hvite hus.

Ukraina setter pris på støtten fra USA

USAs president Joe Biden kom med nye forsikringer til Ukraina i en telefonsamtale med landets president Volodymyr Zelenskyj.

Biden vil «svare bestemt» hvis Russland invaderer Ukraina

USAs president Joe Biden kom med nye forsikringer til Ukraina i en telefonsamtale med landets president Volodymyr Zelenskyj.

Amerikanerne enda mer splittet

Både president Joe Biden og den forsmådde taperen av 2020-valget vil tale til folket på årsdagen for stormingen av kongressbygningen. Trump vil feire dagen.
Les mer om: