Nyheter om Jens Stoltenberg


Stoltenberg ringte til Lloyd Austin

Nato-sjef Jens Stoltenberg gratulerer Lloyd Austin som USAs nye forsvarsminister. Partene ser fram til å styrke båndet mellom alliansen og USA.

Stoltenberg glad for Bidens atom-initiativ

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ønsker en forlengelse av atomnedrustningsavtalen mellom USA og Russland, velkommen.

Snakker for første gang om Trump og Kongress-volden

BRUSSEL (TV 2): Som eneste nordmann noensinne, talte Jens Stoltenberg for Kongressen i 2019. Han forteller at det gjorde vondt å se bildene av det som skjedde i den amerikanske hovedstaden 6. januar.

Folket roper etter Stoltenberg

Nesten 4 av 10 velgere sier sjansen øker for at de vil stemme Arbeiderpartiet hvis Jens Stoltenberg tar over som Ap-leder. Jonas Gahr Støre har motsatt effekt på velgerne.

Økt russisk militæraktivitet bekymrer Natos generalsekretær Jens Stoltenberg: – Det er dypt alvorlig at vi ser stadig flere atomvåpen i nord

Det er ikke slik at det ene bildet av Russland er riktig og det andre er galt, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Nå bruker han erfaringene som norsk statsminister for å få Nato-landene til å innse at dialog med Russland er mulig.

Tidligere ordfører ber Stoltenberg komme hjem: «Det er nok nå»

Etter en rekke dårlige målinger ber en tidligere Ap-ordfører Jens Stoltenberg om å komme hjem for å overta ledervervet i partiet. 

Tidligere Ap-ordfører: Vil skifte ut Jonas med Jens

Tidligere Ap-ordfører i Tromsø, Herman Kristoffersen, ber Jens Stoltenberg komme hjem fra NATO for å ta over som partileder for Jonas Gahr Støre. Stoltenberg unngår å svare direkte.

Amerikansk UD: Pompeo avlyser utenlandstur for å bistå ved maktskiftet

Mike Pompeo avlyser det som skulle være hans siste utenlandstur som USAs utenriksminister. Blant annet skulle han møtt Nato-sjef Jens Stoltenberg i Brussel.

Pompeo møter Stoltenberg på siste reise som utenriksminister

USAs utenriksminister Mike Pompeo reiser onsdag til Brussel på sin siste utenlandsreise. Der skal han blant annet møte Natos generalsekretær Jens Stoltenberg.

Stoltenberg: Sjokkerende scener i Washington

Trump-tilhengere har stormet Kongressen i Washington DC. Nato-sjef Jens Stoltenberg beskriver situasjonen som sjokkerende.

Kåring: Tidenes største norske politikere

Erna Solberg, Carl I. Hagen, Kåre Willoch, Einar Gerhardsen, Jens Stoltenberg og Gro Harlem Brundtland er alle blant politikerne som har preget Norge mest de siste 75 årene. Se den fullstendige lista - med rangering - over tidenes 25 viktigste norske politikere.

Gratulerer med Citizen Trump

Særlig i Trumps tid var det viktig å si det som det var. Der sviktet blant andre Jens Stoltenberg.

Jens Stoltenberg oppsummerer 2020: Slik har NATO-landene endret syn på Kina

2020 var året da NATO-landene endret syn på Kina, ifølge NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.
Les mer om:

Marte Bratberg fikk hilsen av Jens Stoltenberg: – Alltid vært mega-fan

Marte Bratberg har et bilde av Jens Stoltenberg i stua. Nå fikk hun personlig julekort av selveste generalsekretæren i NATO.

USA og EU vil straffe Tyrkia – Stoltenberg beklager

USA og EU forbereder nå hver sine sanksjoner mot NATO-landet Tyrkia. Det beklager NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.

Jens Stoltenberg: – Et viktig første skritt på veien til fred i Afghanistan

Afghanistans regjering og Taliban har i dag kunngjort at de er enige om regler og prosedyrer og er omsider klare til å diskutere agendaen for fredsforhandlingene.

Stoltenberg: Kina undergraver menneskerettighetene

Nato-sjef Jens Stoltenberg er tydelig når han snakker om Kinas manglende respekt for menneskerettigheter og at landet ikke deler verdiene til Natos medlemmer.
Les mer om:

Advarer mot intern NATO-uenighet: Kan true sikkerheten

Intern strid og politisk uenighet mellom NATO-land er farlig og kan sette felles interesser og sikkerhet i fare, ifølge ekspertene som generalsekretær Jens Stoltenberg utpekte for å styrke alliansens politiske arbeid.
Les mer om:

Stoltenberg vil gjøre Nato enda sterkere

«Vi bør gjøre en sterk allianse enda sterkere», sier Jens Stoltenberg om budskapet i ekspertrapporten Natos utenriksministre diskuterte tirsdag.
Les mer om:

Stoltenbergs vanskelige valg i Afghanistan: Bli? Eller dra?

Donald Trumps ordre om å kalle halve USA-styrken hjem fra Afghanistan, setter NATO-sjef Jens Stoltenberg i en knipe: Skal NATO bli eller dra? Svaret må være klart i februar.

Stoltenberg: Kina deler ikke våre verdier

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier Nato sammen må diskutere at Kina ikke deler alliansens verdier og ikke respekterer grunnleggende menneskerettigheter.
Les mer om:

Stoltenberg gratulerte Biden

Drøyt to uker etter at Joe Biden ble utropt til vinner av presidentvalget i USA, ble han mandag gratulert av Natos generalsekretær Jens Stoltenberg.

Stoltenberg gratulerte Biden

Drøyt to uker etter at Joe Biden ble utropt til vinner av presidentvalget i USA, ble han mandag gratulert av Natos generalsekretær Jens Stoltenberg.

Snakket med Biden: – Gleder meg til å jobbe med ham

Jens Stoltenberg gratulerte Joe Biden med valgseieren, og takket den kommende presidenten for hans støtte til NATO.

Jens Stoltenberg gratulerer Joe Biden

Jens Stoltenberg snakket mandag kveld med Joe Biden om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA. Den påtroppende presidenten har kunngjort hvem han vil ha i ulike funksjoner i regjeringen.