Nyheter om Jenny Klinge


Domstoladministrasjonen: Omgjøring av reform vil koste 75 millioner kroner

Å snu domstolsreformen vil koste 75 millioner kroner, ifølge direktøren for Domstolsadministrasjonen (DA). Det tror ikke Senterpartiets Jenny Klinge på.
Les mer om:

Vil gjenåpne tingretten i Molde til nyttår: – En sak vi ikke trenger å forhandle om(pluss)

Etter Sps brakvalg er Jenny Klinge overbevist om at det blir en smal sak å gjenåpne Romsdal tingrett i Molde som egen domstol.

Sp, Ap og SV lover å gjenåpne nedlagte domstoler

Med en rødgrønn trio i regjering går det mot reversering av domstolsreformen, lover Jenny Klinge i Senterpartiet.
Les mer om:

Sp, Ap og SV lovar å gjenopne nedlagde domstolar

Med ein raudgrøn trio i regjering går det mot reversering av domstolsreforma, lovar Jenny Klinge i Senterpartiet.
Les mer om:

Sp, Ap og SV lover å gjenåpne nedlagte domstoler

Med en rødgrønn trio i regjering går det mot reversering av domstolsreformen, lover Jenny Klinge i Senterpartiet
Les mer om:

Snakka om bulyst i krinsane(pluss)

Jenny Klinge frå Senterpartiet var ein snartur innom Skeide i valkampinnspurten torsdag. Tema for besøket var bulyst.
Les mer om:

– Dette handler om at en regjering og et forvaltningsorgan ikke bare kan gjøre som de vil med embetsmenn(pluss)

Justispolitisk talsperson i Senterpartiet, Jenny Klinge, mener søksmålet som sorenskriver Frank Kjetil Olsen har reist mot staten gjør at hele domstolreformen fremstår som hastverksarbeid.

- Fastlandssamband der det er aktuelt, er også med på å legge til rette for at det blir skapt fleire arbeidsplassar(pluss)

Rbnett har stilt førstekandidatane i Møre og Romsdal sju spørsmål før stortingsvalet. Slik svarer Jenny Klinge (Sp).

Sp-topp om nedgangen: – Vi har ventet på dette

– Nedgangen måtte komme. Spørsmålet var bare når, sier førstekandidat Jenny Klinge i Møre og Romsdal. Nå tar flere Sp-politikere til orde for å komme på offensiven i klimapolitikken.

- Lavprisen må holdes

Når ferjetakstene først er satt ned, må ikke momsen økes i år, mener stortingskandidat Jenny Klinge (Sp). - Neste år kan vi akseptere at momsen på transport og reiseliv settes til 8 prosent, ikke 12 prosent, sier Klinge.
Les mer om:

– Lavprisen må holdes(pluss)

Når ferjetakstene først er satt ned, må ikke momsen økes i år, mener stortingskandidat Jenny Klinge (Sp). – Neste år kan vi akseptere at momsen på transport og reiseliv settes til 8 prosent, ikke 12 prosent, sier Klinge.
Les mer om:

- Molde skal få tilbake tingretten(pluss)

- Noe av det første vi sammen med Arbeiderpartiet vil gripe tak i hvis vi vinner valget, er å reversere domstolreformen. Molde skal få tilbake tingretten og sorenskriveren som stedlig leder. Det kan skje tidlig i 2022, sier Sp-politiker Jenny Klinge.

Jenny Klinge (Sp): – Fjernes fylkeskommunen, ryker arbeidsplasser i Molde(pluss)

Regjeringens iver etter å sentralisere funksjoner og tjenester har rammet mellomstore bykommuner som Molde, mener Senterpartiet.
Les mer om:

Bør be om unnskyldning

SVs Petter Eide mener stortingsrepresentant Jenny Klinge fra Senterpartiet latterliggjør debatten om en samtykkelov. – Hun burde be om unnskyldning til voldtatte kvinner.
Les mer om:

– Vi blir ikke lenger sett på som sidrumpa(pluss)

– Sp står for en politikk som vil fremme vekst og velferd i hele landet. Når vi har en regjering som virkelig truer dette, så blir det veldig tydelig for folk, sier Jenny Klinge (Sp).
Les mer om:

Sp størst og Høyre faller i ny meningsmåling: – Listhaug-effekten likevel ikke stor nok(pluss)

Senterpartiet er fylkets mest populære parti og sikrer stortingsplass for Jenny Klinge og Geir Inge Lien. Også Arbeiderpartiet og Høyre får to stortingsplasser, mens Frp har partileder Sylvi Listhaug inne på sikker plass. – Mye skal til for å forrykke dette styrkeforholdet, sier analytiker Thore Gaard Olaussen hos Respons Analyse.

Nå kan Jenny få koronavaksinen, men får det ikke til: - Har ikke bedt om særbehandling(pluss)

- Stortingsrepresentanter er ei gruppe på 169 mennesker som er nødt til å reise mellom Oslo og resten av landet ofte og kan derfor potensielt smitte andre på grunn av vervet sitt, sier Jenny Klinge til Driva.
Les mer om:

Sp fortsatt nest størst i fylket: – Kjempebra(pluss)

Senterpartiet går ned med med 3,1 prosentpoeng fra forrige måling, men førstekandidat i Møre og Romsdal, Jenny Klinge, klager ikke.

Vil tilby Eikrem jobben som domstolleder tilbake(pluss)

– Så fort vi kommer i regjering, vil vi sammen med Arbeiderpartiet gjøre om på domstolreformen, sier Jenny Klinge (Sp) til Romsdals Budstikke.

Vil ha dialekt-app for innvandrere

Skal man kunne integreres skikkelig i Norge, er det en fordel å forstå de ulike dialektene. Det mener Sps Jenny Klinge. Hun etterlyser en egen dialekt-app for innvandrere.

Vil ha dialekt-app for innvandrere

Skal man kunne integreres skikkelig i Norge, er det en fordel å forstå de ulike dialektene. Det mener Sps Jenny Klinge. Hun etterlyser en egen dialekt-app for innvandrere.

Sp om politireformen: – Ikke godkjent (pluss)

Høyres Peter Frølich er i overkant kreativ når han til NTB påstår at den såkalte nærpolitireformen nå har fått et godkjentstempel av justiskomiteen, mener Jenny Klinge, justispolitisk talsperson i Senterpartiet.
Les mer om:

– Håper velgerne bevarer formen (pluss)

– Jeg er evig pessimist. Jenny Klinge mener både Senterpartiet og velgerne er i god form nå. Men hun tar ikke valgseieren på forskudd.
Les mer om:

Tar saken til øverste nivå(pluss)

Stortingsrepresentant Jenny Klinge fra Senterpartiet vil stille justisministeren spørsmål om hvordan politikontaktene fungerer.
Les mer om: