Nyheter om Jenny Klinge


Vil at det skal vere gratis å ringe politiet

– Det bør ikkje koste pengar å ringe politiet, seier Jenny Klinge som sit i justiskomiteen på Stortinget for Senterpartiet.

Vil at det skal vere gratis å ringe politiet

– Det bør ikkje koste pengar å ringe politiet, seier Jenny Klinge som sit i justiskomiteen på Stortinget for Senterpartiet.

Klinge: – Helt uholdbart(pluss)

Jenny Klinge, justispolitisk talsperson i Senterpartiet og medlem i justiskomiteen på Stortinget reagerer på saken om beredskapen i Midt-Troms.
Les mer om:

Vil la ungdomen sove lenger om morgonen

Forsking viser positiv effekt for ungdom som startar på skulen seinare på morgonen. No ber stortingspolitikar Jenny Klinge (Sp) kunnskapsministeren om å la ungdomen sove lenger.
Les mer om:

Helikopter-velten til Stortinget

Anskaffelsen av nye redningshelikoptre må stoppes fram til vi vet årsaken til helikoptervelten på Sola forrige fredag. Det mener første nestleder i Stortingets justiskomité, Jenny Klinge (Sp). Nå krever hun svar fra justisministeren.

Jenny Klinge: – En fornærmelse mot meg og alle andre nordmøringer

Stortingspolitikeren fra Surnadal reagerer sterkt på Steinar Wiik Sørviks kommentar til Else-May Botten.

Etterlyser penger til nye rettslokaler

Stortingsrepresentant Jenny Klinge (Sp) etterlyser midler i statsbudsjettet til nye lokaler for Romsdal tingrett i Molde.
Les mer om:

– Troverdigheten er vår styrke

Senterpartiet skal fortsette å kjempe mot sentraliseringen, lover Jenny Klinge. – Vi skal ikke bare si nei, men også legge fram egne løsninger, sier hun.
Les mer om:

– Svaret fra Listhaug er ikke godt nok

Stortingsrepresentant Jenny Klinge (Sp) er ikke fornøyd med svaret fra innvandringsminister Sylvi Listhaug på hvorfor asylmottaket på Sunndalsøra skal legges ned.
Les mer om:

– Må jo bare flire

Mens de andre Mørebenken-politikerne satt i studio i Ålesund valgdagen, lå stortingsrepresentant Jenny Klinge (Sp) rett ut på sofaen i Surnadalen. Det skyldes en firbeint venn.
Les mer om:

Gliser godt av det første resultatet fra skolevalget

– Suverent, sier Senterpartiets Jenny Klinge, når hun ser de første resultatene fra skolevalget. På Gjermundnes videre- gående skole fikk Senterpartiet 48 prosent av stemmene.
Les mer om:

– Vil beholde lensmannskontor

Senterpartiets justispolitiske talsperson, Jenny Klinge, mener de minste kontorene må styrkes. – Vi vil styrke politiet i distriktene, sier hun.
Les mer om:

– Skuledebattar er det verste eg veit

– Skuledebattar er noko av det verste eg har vore med på som politikar. Ut over underhaldningsverdien er eg usikker på kva verdi skuledebattane har, seier stortingsrepresentant Jenny Klinge (Sp).
Les mer om:

–Eg må vere tjue forskjellige personlegdommar

Ho kjøper ikkje ting frå gateseljarar, men måtte gi tapt for ein kenyanar som selde kunst på gata i Roma. Men kunsten skapar ho helst sjølv, Jenny Klinge.
Les mer om:

Bent Høie overrasket over kritikk: – Sp skaper usikkerheten til Hjelset

– Jenny Klinge bruker enhver anledning til å skape usikkerhet til Hjelset. Kritikken mot meg faller på sin egen urimelighet, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Baner veg for nye veger

– Fortest mulig, sier Jenny Klinge og er utålmodig etter å komme i gang med å bygge ferjefri E39 i Møre og Romsdal. Hun vil forsterke merkelappen «Samferdselspartiet» på Senterpartiet.

Vil ha avdeling i Kristiansund

Senterpartiet snakker ikke lenger om å lage et distriktsmedisinsk senter i Kristiansund, men også sengeposter. – Derfor snakker vi om et avdelingssjukehus i Kristiansund, sier 1. kandidat Jenny Klinge.

– Jeg er frustrert og forbanna

Sps Jenny Klinge var ikke særlig fornøyd etter en lang dag med kommunedebatt. – Jeg er frustrert og forbanna. De vedtakene vi har gjort i dag er helt feil, sier Klinge.
Les mer om:

- Ikke akseptabelt

Jenny Klinge i Senterpartiet mener det er uakseptabelt at en familie på Melbu ikke fikk hjelp fra politiet da en mann hamret på døra midt på natta i forrige uke.

Sp: – Uakseptabelt at politiet ikke kan hjelpe

– Det er ikke akseptabelt at politiet ikke kan hjelpe når det trengs, sier Senterpartiets Jenny Klinge. I Vesterålen var politiet for langt unna til å kunne hjelpe en familie da en mann forsøkte å ta seg inn i huset deres.

Vil ha makt, men førebudd på kompromiss

Gode målingar både nasjonalt og regionalt gjer at Jenny Klinge og Senterpartiet har eit auge retta mot regjeringsmakt etter valet.
Les mer om:

SP-forslag om politireformen stemt ned etter tur

Ingen av forslagene fra Senterpartiet om å styrke lensmannskontorene fikk flertall i Stortinget torsdag. Sps Jenny Klinge er særlig skuffet over Venstre.
Les mer om:

– Det er Ap Jenny Klinge må snu

Steinar Reiten (KrF) langer ut mot Senterpartiets stortingspolitiker Jenny Klinge etter hennes HV11-uttalelser.
Les mer om:

– Jenny Klinge bør heller få Ap til å snu

Steinar Reiten (KrF) langer ut mot Senterpartiets stortingspolitiker Jenny Klinge etter hennes HV11-uttalelser.
Les mer om:

– Klarer ikke å unngå å smile bredt i dag

Jenny Klinge håper å få med seg Geir Inge Lien på tinget etter høstens valg.
Les mer om: