Nyheter om Jan Tore Sanner


Faktisk.no: Nei, det er ikke blitt 2048 flere lærere til de yngste barna under den borgerlige regjeringen

Det er helt feil at det er blitt 2048 flere lærere til de yngste barna under den borgerlige regjeringen, slik Høyre hevder på Facebook. Ifølge kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) er de yngste barna i skolen definert som elever i første til fjerde klasse.

Minister feiret jubilanten med de yngste

Åpen dag på Unis ga både statsråd Jan Tore Sanner (H) og barn anledning til å få se og vite litt mer om hva forskerne gjør i det daglige.
Les mer om:

Muntlig spørsmål til kunnskaps- og integreringsministeren

Marit Knutsdatter Strand (Sp) stilte onsdag Senterpartiets andre muntlige hovedspørsmål, som gikk til kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H).
Les mer om:

De viktigste sakene i spørretimen 24. oktober

I onsdagens muntlige spørretime gikk flere av stortingsrepresentantene i strupen på kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.
Les mer om:

Trine Skei Grande møter i spørretimen

Statsrådene Trine Skei Grande, Jan Tore Sanner og Harald T. Nesvik møter til den muntlige spørretimen på Stortinget onsdag. 

Ap-duo: Sanner saboterer daglig trimtime på skolen

Ap mener regjeringen og skolestatsråd Jan Tore Sanner (H) driver med sabotasje ved å fraråde 60 minutter med daglig fysisk aktivitet i skolen. Stortinget har vedtatt at regjeringen skal legge frem en sak om hvordan en slik trimtime skal innføres.

Sanner: Kultur ingen unnskyldning for å holde barn vekk fra skolen

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) misliker at Oslo-politiet har henlagt saker der foreldre er anmeldt fordi barna ikke møter på skolen.
Les mer om:

Norsk skole på OECD-toppen i kjønnsforskjeller

Kjønnsforskjellene i mestring av skolen er større i Norge enn i de fleste andre land, viser en ny rapport fra OECD. Lite er gjort for å løfte guttene, konstaterer skolestatsråd Jan Tore Sanner (H) og utvalgsleder Camilla Stoltenberg.
Les mer om:

Amundsen ut mot egen regjering: – Jan Tore Sanner har de siste dagene kostet Frp både medlemmer og velgere

Forslag til kutt i støtten til Human Right Service får det til å koke i stortingsgruppa til Frp. Forklaringen fra regjeringen gjør det ikke bedre.

Hummer, drager og Sanner(pluss)

Jan Tore Sanner merket at han befant seg i Kyst-Norge da han besøkte Barnas Hus i Molde, med satsinger på bedre barnehager.
Les mer om:

Kunnskapsministeren besøkte barnehage i Molde: Vil utvide gratis kjernetid og gi flere ufaglærte utdanning(pluss)

I møte med de små i Barnas Hus, merket Jan Tore Sanner at han befant seg i Kyst-Norge.

Ministeren vil at flere skal få gjøre som disse ungdommene i Fredrikstad

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner kom til Fredrikstad med løfte om 70 millioner kroner til kombinasjonsklasser for innvandrerungdom. På Frederik II er et slikt tilbud nettopp startet.

– Det er urettferdig at vi som bur i distrikta skal betale meir enn dei som bur rundt Oslo

– Smålig og unødvendig av Jan Tore Sanner å kutte i støtten til Human Rights Service, skriver Sylvi Listhaug på Facebook.

Listhaug langer ut mot egen regjering

– Smålig og unødvendig av Jan Tore Sanner å kutte i støtten til Human Rights Service, skriver Sylvi Listhaug på Facebook.

Nye E18 – ikke i min tid

Ved stortingsvalget i 2013 sto Jan Tore Sanner på broen over E18 ved Blommenholm.
Les mer om:

Jan Tore Sanner til Frederik II

Mandag 8. oktober kommer kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (53) til Frederik II videregående skole.
Les mer om:

– Jeg er både glad og overrasket over å få mulighet til å følge undervisningsminister Jan Tore Sanner(pluss)

Harstad-jenta Ruth Utnes (18) ved Stangnes videregående skole skal følge undervisningsminister Jan Tore Sanner en hel arbeidsdag, fra Oslo til Tromsø i midten av oktober.

Skolestatsråd Sanner (H): Må være rom for lek i skolen

Det må være rom for å gi de minste elevene tid til fri lek i skolen, mener skolestatsråd Jan Tore Sanner (H). Han innrømmer at politikerne vet altfor lite om hvordan skolestarterne har det.
Les mer om:

– Ministeren tar ikke faren på alvor

En video fra brannvesenet i Nedre Romerike viser hvor farlig rødsprit kan være. Kunnskapsminister Jan Tore Sanner beskyldes for ikke å ta risikoen på alvor.

Sanner: Historisk linjeskifte fra KrF

– Jeg er veldig overrasket over at Knut Arild Hareide vil felle Erna sammen med Ap, SV og Sp, sier Jan Tore Sanner, Høyres nestleder, til VG, etter Hareides linjevalg fredag ettermiddag.

Sanner om Hareides råd: – Et historisk linjeskift

Høyres nestleder Jan Tore Sanner er overrasket over at KrF-leder Knut Arild Hareide råder sitt parti til å vurdere et samarbeid med Ap og Sp.

Nye regler gjør at man slipper å ta opp eksamener man tidligere har bestått

– Dette er en viktig seier for elevene på yrkesfag, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.
Les mer om:

Jubel på Brennabu-dette har vi jobbet for lenge!

Kunnskaps-og integreringsminister Jan Tore Sanner vil gjøre leirskoleopphold eller annen skoletur med overnatting obligatorisk. Det gleder Elisabeth Mellbye på Brennabu.

Jan Tore Sanner vil sikre leirskole for alle

20 prosent av elevene i grunnskolen får ikke tilbud om leirskole. Nå vil regjeringen gi kommunen plikt til å tilby leirskoleopphold eller annen skoletur med overnatting som en del av grunnskoleopplæringen.

Flere lærlinger får kontrakt

Antall lærekontrakter øker for tredje år på rad, viser foreløpige tall fra Utdanningsdirektoratet. – Godt nytt, fastslår kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H).
Les mer om: