Nyheter om Jan Thomas


Jan Thomas om den rørende avgjørelsen

- Fire dager senere sovnet hun inn.
Les mer om:

Jan Thomas om den rørende avgjørelsen

- Fire dager senere sovnet hun inn.
Les mer om:

Jan Thomas om den rørende avgjørelsen

- Fire dager senere sovnet hun inn.
Les mer om:

- Man merker jo at folk glor

Jan Thomas (52) forteller åpenhjertig om bruddet med eksmannen Christopher Mørch Husby (30).

- Man merker jo at folk glor

Jan Thomas (52) forteller åpenhjertig om bruddet med eksmannen Christopher Mørch Husby (30).

Jan Thomas begjærte bensinstasjonen på Tjøme konkurs: – Da jeg så på tallene, skjønte jeg at noe måtte gjøres

– I fjor hadde vi 6 millioner i omsetning inne i kiosken. Så langt i år ligger vi på 4,1 millioner.

JENSSEN VANT HOMMELVIK GRAND PRIX ETTER SMART TEAM-SAMARBEID

På oppløpet kapret Jan Thomas Jenssen seieren i Hommelvik Grand Prix lørdag, men han var rask med å takke sin lagkamerat.
Les mer om:

Hun blir sjekke-sjef for Jan Thomas

Synnøve Skarbø blir programleder og skal følge kjendisstylist Jan Thomas når han nå reiser til Sør Afrika for å jakte drømmeprinsen foran åpent kamera.

James Corden som romantisk Pennywise i The BachelorIT

Er Pennywise bare en misforstått romantiker? Sannsynligvis ikke. Heldigvis kan alle tolke karakteren som de vil, og livet til den morderiske klovnen tar en helt ny retning når James Corden inntar rollen. I den nye serien The BachelorIT skiller Pennywise seg noe fra de andre deltagerne, men det er kanskje en god ting? Se James aka Penny skru på sjarmen via The Late Late Show:  It: Chapter Two går på kino nå. Den ekte Pennywise spilles av svenske Bill Skarsgård, som ser noe kjekkere ut irl? View this post on Instagram Pennybae #billskarsgård #mcm #itchapter2

Demi Lovato innrømmer redigering av bikinibilder på Instagram

Mange fikser på bildene sine, men det er jaggu ikke mange som innrømmer det. Nå står Demi Lovato frem på Instagram. Artisten og skuespilleren blir naturlig nok retusjert i magasiner og på egne photoshoots, men nå innrømmer 24-åringen at hun også redigerer Instagram-bildene sine. Demi sier ikke nøyaktig hva hun endrer, men klassiske grep er jo å gjøre seg selv smalere, glattere og i noen tilfeller mer formfull.

Jan Thomas søker drømmeprinsen i ny serie

Gud er en TV-kanal, og hen heter TVNorge! Gledessprederen Jan Thomas er nemlig klar som ungkar i en ny datingserie, melder Dagbladet. Den evigunge 52-åringen har vært å se i alt fra Allsang på grensen til Happy Day og parodiserien Fanthomas, men nå skal han for første gang flørte foran kamera. Den ferske podcast-kongen drar til andre siden av jorden for å søke kjærligheten.  Der skal han møte12 single menn som kjemper om hans oppmerksomhet på en ranch – ikke helt ulikt TVNorge-klassikeren Ungkaren. Tolv håndplukkede friere skal kjempe om Jan Thomas’ hjerte.

Jan Thomas skal finne drømmeprinsen på TV

SKIEN/OSL0: Skiens egen kjendisstylist, Jan Thomas, skal jakte på kjærligheten foran åpent kamera. Jan Thomas søker drømmeprinsen kommer på skjerm etter nyttår.

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.

Resultatet til Jan Thomas Studio stuper

Hos Jan Thomas' frisør- og stylingstudio kan du legge igjen flere tusen kroner for en behandling. Likevel ble resultatet kraftig barbert.
Les mer om:

Beyoncé synger i ny Lion King-teaser

Vi får aldri nok av The Lion King aka Løvenes Konge. For noen dager siden kunne KK melde at Jan Thomas og Einar Tørnquist musikalartistene Heidi Ruud Ellingsen og Espen Grjotheim har de norske stemmene til Nala og Simba. Den norske utgaven blir garra flott, men aller størst spenning knyttes det nok til den engelskspråklige versjonen med Beyoncé og Donald Glover aka Childish Gambino. Vi har ennå ikke hørt hovedrolleinnhaver Simba snakke i en promosnutt for den kommende Disney-blockbusteren, men i en ny teaser hører vi løvene synge strofer fra Elton John-klassikeren «Can You Feel The Love Tonigh

- Jeg brøt helt sammen

Pride ble en følsom opplevelse for Jan Thomas.
Les mer om:

Superduo går fra podkast til TV

Einar Tørnquist og Jan Thomas sitt nye vennskap skal nå bli til en TV-serie denne høsten.
Les mer om:

Superduo går fra podkast til TV

Einar Tørnquist og Jan Thomas sitt nye vennskap skal nå bli til en TV-serie denne høsten.
Les mer om:

Lover penispumper og «Paradise»-tilstander

Einar Tørnquist og Jan Thomas får sin egen tv-serie om vennskapet. Det blir, ifølge dem selv, utradisjonell underholdning.
Les mer om:

Slik ble de venner i voksen alder

Samarbeidet mellom Jan Thomas og Einar Tørnquist begynte som gimmick. Men selv om man tilsynelatende er forskjellige, kan det bli et fruktbart vennskap, mener de.

- Jeg har lånt sløyfen av Jan Thomas

Kjendisene varmer opp til den store prisutdelingen.
Les mer om:

Bli med å vinne en Bli ny-dag med Jan Thomas

Vi trekker fire heldige vinnere som får en helt egen Bli-ny-dag med Jan-Thomas og Se og Hør.
Les mer om:

Toppløs Sharon Stone (61) gjenskapte ikonisk øyeblikk

Nå hylles hun av kjendisstylist Jan Thomas.
Les mer om:

- Jeg har vært sammen med 17 damer

Kjendisstylist Jan Thomas åpner opp om livet.
Les mer om:

Jan Thomas mener Janne Formoe bør beklage overfor Vendela

Den profilerte kjendis-stylisten er ikke nådig i det som ble sagt om hans gode venn under Se og Hørs 40-årsjubileum. – Et angrep på kjærligheten, sier han.