Nyheter om Jan Fredrik Karlsen


- Vi kommer ikke til å avlyse

Kurt Nilsen skal i år igjen ut på juleturné, selv under coronapandemien. Manager Jan Fredrik Karlsen sier at han tar kulturministerens oppfordring på ordet og har som intensjon å gjennomføre konsertene som planlagt.

Jan Fredrik Karlsen ut mot regjeringen: – Tror ikke de har skjønt det

Event-topper med Jan Fredrik Karlsen i spissen kommer nå med kraftige utfall mot både næringsminister Iselin Nybø og finansminister Jan Tore Sanner.

- På bærtur om vinteren

Eventbransjens innsats for å bli hørt av regjeringen har vært forgjeves. Bransjen er så vidt nevnt i statsbudsjettet. Jan Fredrik Karlsen er oppgitt over budsjettforslaget.

- Grenseløst frekt og uvitende

Jan Fredrik Karlsen raser mot regjeringen etter mandagens forslag om å inkludere bransjen i støtteordningen for reiseliv.

Risikerer å stå uten jobb

Jan Fredrik Karlsen frykter at både han og hans ansatte står uten jobb om kort tid.

Risikerer å stå uten jobb

Eventbransjen faller mellom to stoler og omfattes ikke av regjeringens støtteordninger. Jan Fredrik Karlsen frykter at både han og hans ansatte står uten jobb om kort tid.

Overskudd i Karlsen og Stordalens eventbyrå: – Vi er kampklare når vi får lov

– Jeg kjenner en enorm medfølelse med alle i bransjen, sier Jan Fredrik Karlsen.

Har utsatt bryllupet

Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen skulle gifte seg på Sørlandet i sommer. Nå er bryllupet utsatt.

– Det får du aldri vite

PRESSEKLUBBEN (TV 2): Jan Fredrik Karlsen har satt en helt tydelig grense for hva han ikke deler i mediene.

Pihl og Peters kjøpte huset til influencer Gine Margrethe

Det nye huset til Camilla Pihl og Peter Peters var tidligere eid av influencer Gine Margrethe, som igjen kjøpte av Jan Fredrik Karlsen.

Slutt for kjendis­restau­rant etter million­under­skudd

For to år siden var artistmanager Jan Fredrik Karlsen og milliardær Christen Sveaas blant flere som blåste nytt liv i konkursrammede Provianten. Nå er det slutt for restauranten i Mandal.

Janne Formoe er forlovet

Etter i mange år å ha hatt et av-og-på-forhold har Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen nå forlovet seg.

Fridde på bursdagen: Fikk ja

Jan Fredrik Karlsen gikk ned på kne på hytta i Mandal.

Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har forlovet seg

Etter mange år med frem og tilbake har paret endelig bestemt seg for å dele resten av livet sammen.

The Monroes hylles med stjernespekket konsert på Oslo-scenen Rockefeller i oktober

Det er naturligvis popduoen The Monroes som skal minnes musikalsk – seks år etter at begge to gikk bort av kreft: Eivind Rølles (54) døde i mars 2013, mens Lage Fosheim (55) fulgte i oktober. – Det er i år seks år siden både Lage Fosheim og Eivind Rølles forlot oss, og The Monroes definitivt var historie.

Kurt Nilsen idømt promillebot

Nilsen ble tatt i en promillekontroll ved Meland golfklubb utenfor Bergen i 12-tiden onsdag 11. juli i fjor. Ifølge Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, erkjente Nilsen alt på stedet og la seg langflat i møte med politiet. – Hendelsen er bare ekstremt beklagelig. Kurt ble litt for ivrig til å sette seg i bilen dagen derpå for å spille golf.

Kurt Nilsen må møte i retten

– Hendelsen er bare ekstremt beklagelig, sier Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen til VG. Han bekrefter overfor avisen at Idol-vinneren ble tatt i promillekontroll ved Meland golfklubb utenfor Bergen onsdag 11. juli i fjor, omtrent klokken 12 på dagen. LES OGSÅ: Roskilde Festival med gigantisk slipp. Ifølge manageren erkjente Nilsen alt på stedet og la seg langflat i møte med politiet. – Det er en erfaring som aldri skulle skjedd. Kurt ble litt for ivrig til å sette seg i bilen dagen derpå for å spille golf.

Gjenforenes i Oslo Spektrum

Det røpet de på Morgenklubben med Loven & Co på Radio Norge fredag morgen. Morgenklubben skal også sende fra barndomshjemmet til manager Jan Fredrik Karlsen fredag 15.

Jan Fredrik Karlsen til Janne Formoe: – Herregud, så vakker du er!

NYDALEN/OSLO (VG) Janne Formoe (43) og Jan Fredrik Karlsen (45) stilte for første gang sammen opp i TV-intervju.

Hyllet kjæresten på rød løper

Jan Fredrik Karlsen og datteren Felicia kom for å støtte kjæreste og mamma, Janne Formoe.

Programmet til årets Nobelkonsert er komplett

Den foregår utendørs søndag 9. desember, og ifølge pressemeldingen er gratisbillettene nå tilgjengelige i appen kalt Nobels Fredsfest. Det er Jan Fredrik Karlsen som er arrangør, og han sier det er noe for enhver smak. – Vi har fått med en gjeng norske artister som så til de grader gjør turen vel verdt. Dette kommer til å bli en helt spesiell aften, sier Karlsen videre. LES OGSÅ: Nordens største rockeband annonsert til Norge. Silje Nordnes og Kåre Magnus Berg leder showet, som foregår på Fridtjof Nansens plass ved Rådhuset i Oslo.

Kjøpte svartebørsbilletter - endte opp i baren med Clinton-familien

– Jeg har en umulig oppgave til deg, sa Jan Fredrik Karlsen til den hotellansatte. Ett døgn senere fikk nordmannen sitt livs opplevelse.

Brudd for Jan Fredrik Karlsen

Artistmanageren og kjæresten har valgt å avslutte forholdet.

Jan Fredrik Karlsen (45) er singel igjen

Manageren og TV-personligheten avslørte i et intervju med VG Helg at han ikke lenger har kjæreste.

Karlsen og Fossum leder «Sommerfest fra Telemark»

BØ: Fredag 29. juni er det duket for direktesendt sommershow fra Bø Sommerland. Cathrine Fossum og Jan Fredrik Karlsen er programledere og får besøk av Therese Johaug, Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo.