Nyheter om Jan Bøhler


Takker for all støtten, men... Endelig nei fra Bøhler

Tross tusenvis av støtteerklæringer har Jan Bøhler bestemt seg - han stiller ikke til gjenvalg. Men tro ikke at han slutter å kjempe for Groruddalen av den grunn.
Les mer om:

Bøhler og Vedum på tur: En dag i Groruddalen

Da Jan Bøhler inviterte Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum til en dag i Groruddalen var det ikke rent lite som sto på plakaten. Alt fra historien, Groruddals-satsingen, ungdomsarbeid, narkotikapolitikk, politireform og gjengkriminalitet skulle behørig gjennomgås. Da trenger man en hel dag!

Jan Bøhler: – Det er detaljer som opptar folk, ikke den store politikken

Jan Bøhler er ikke bare opptatt av ungdom på Grorud. Han er også opptatt av slektsforskning, ballader og de store spørsmålene i livet.
Les mer om:

Kommentar: Stor støtte til Bøhler

Snart 5000 mennesker ønsker at Jan Bøhler skal fortsette på Stortinget.

Massiv Bøhler-støtte fra grasrota

Etter at Jan Bøhler for noen uker siden annonserte at han ikke stilte til gjenvalg, har grasrota mobilisert kraftig.
Les mer om:

Naken Bøhler drept av Støre

Jan Bøhler får besøk fra framtida i ukas «Miniminister».
Les mer om:

Sommerpraten: Ihuga Grorud IL-fan, musikkelsker og mannen i gata

Jan Bøhler (Ap) er ikke som alle andre politikere. Sammen med resten av Groruddalen feirer han at Grorud IL har kommet seg til OBOS-ligaen for første gang, og savner Granittrock i år.
Les mer om:

Vil bli savnet

Men det er ingen bombe at det ikke er plass til Jan Bøhler på stortingslista denne gang.
Les mer om:

Debatt: Tor-Erik Røberg-Larsen om spillet rundt Jan Bøhler: Maktpersoners skitne spill

Sentrale personer i Oslo Arbeiderparti har i lang tid ledet an i en svertekampanje mot Jan Bøhler. Groruddalens og Oslos viktigste politiske ombudsmann vil ikke være en brikke i et skittent politisk spill, og Bøhler har derfor frasagt seg gjenvalg til en ny periode på Stortinget.

Jan Bøhler gir seg som stortingspolitiker: Ønsker å være enda mer ute blant folk

Den profilerte stortingsrepresentanten gir seg etter fire perioder på Stortinget.

Bøhler bekymret for Ap: – Må få kandidater folk kjenner seg igjen i

Jan Bøhler er bekymret for utviklingen i eget parti. Han mener partiets avstand til grasrota har vokst.
Les mer om:

Bøhler om Arbeiderpartiet: – Man må bygge allianser. Dessverre

ELLINGSRUD (VG) Han er inne i sin fjerde periode på Stortinget, og har i flere tiår vært en av Oslos mest fremtredende Ap-politikere. Nå ønsker ikke Jan Bøhler å ta gjenvalg. Han er kritisk til hvordan man må posisjonere seg innad i partiet for å komme opp og frem.

Misfornøyd Jan Bøhler (Ap) tar ikke gjenvalg til Stortinget

Rørleggersønnen Jan Bøhler (68) har sittet på Stortinget siden 2005. Han skriver at han ikke ønsker å være «gjenstand for intern strid og anonyme operasjoner».

Jan Bøhler gir seg på Stortinget

Arbeiderpartiets Jan Bøhler tar ikke gjenvalg til Stortinget, det bekrefter han til TV 2. Bøhler har sittet på Stortinget sammenhengende siden 2005.

Justispolitikere reagerer på at utpekte gjerningspersoner kun tiltales for grovt ran

Justispolitiker Jan Bøhler (Ap) mener mafiaparagrafen og tiltale for grov frihetsberøvelse må brukes oftere. Nestleder i justiskomiteen mener det er grunn til å se nærmere på Osen- og Slengesol-saken.
Les mer om:

– Håper de lærer av dette

Politiet og PSTs håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor-moskeen får krass kritikk i ny rapport. Særlig ett punkt i rapporten bekymrer Jan Bøhler (Ap) i Stortingets justiskomite.

Jan Bøhler om flytting av Stovner politistasjon: – Politiet må være der det er behov for dem

I 2018 hindret Enhet Øst en mann i 30-årene fra Vestli i å opprette en lokal avdeling for MC-klubben Satudarah. To år senere har den internasjonale MC-klubben etablert seg på Bjørkelangen med Vestli-mannen som antatt leder. Nå som Enhet Øst skal omorganiseres er stortingspolitiker Jan Bøhler tydelig på at politiet må være der det er behov for dem.

Tror ikke politiet på Romerike har nok ressurser til å stoppe gjengene: – Det rekrutteres unge i hopetall

Politiet ser en klar økning i gjengrelatert kriminalitet. Stortingspolitiker Jan Bøhler (Ap) tror miljøene føler de kan operere mer i ro på Romerike og frykter at det ikke er nok ressurser til å stoppe dem.

Raja roses for ny krisepakke: Gir én milliard til idrett og frivillighet

KULTURDEPARTEMENTET (VG) Kulturminister Abid Raja (V) lytter til ønskene fra idretten, og legger én milliard kroner på bordet i kompensasjon for blant annet tapt kiosksalg og parkeringsinntekter. Nå vanker det ros fra tidligere kritiker Jan Bøhler (Ap).

Bøhler varsler krise: Krever Raja-svar om coronapakke

Stortingsrepresentant og Grorud-ildsjel Jan Bøhler (Ap) er dypt bekymret for konsekvensen av coronakrisen for norske breddeidrett, dersom ikke støtten fra myndighetene endres i fremtiden.
Les mer om:

Bøhler vil ha straffeparagraf mot æresvold

Straffeloven inneholder ingen hjemmel som øker straffen for æresmotivert vold. Jan Bøhler i Ap mener det er på høy tid at slik vold gjøres straffeskjerpende.
Les mer om:

Kommentar: Jan Bøhler: Stengte ungdomstilbud kan gi uro og smittespredning

Når alle fritidsklubber, idrettslag, biblioteker og andre aktiviteter er lukket, blir det fort til at flere unge samles ute. Allerede etter den førs...

Krevde svar om hyblifisering av småhusområder fra statsråd Astrup

Sist onsdag tok Jan Bøhler (Ap) til talerstolen i Stortingets spørretime, for å høre hva kommunalminister Nikolai Astrup (H) hadde å si om problemene knyttet til hyblifisering av eneboliger og villaer i Groruddalen.

Villaer kjøpes opp og bygges om til hybler - frykter forslumming av boligområdet

De siste par årene har flere eneboliger på gamle Furuset blitt gjort om til utleieboliger - en ny form av fenomenet som kalles «hyblifisering». Furuset Vel frykter hva dette kan bety for nærmiljøet og får støtte av stortingsrepresentant Jan Bøhler (Ap).
Les mer om:

Bøhler vil ha strengere straffer for «æresvold»

I 2017 døde Mohammed Altai (16) etter å ha blitt utsatt for vold i skolegården. Nå vil Arbeiderpartiets Jan Bøhler foreslå strengere straffer for det han kaller «æresvold».