Nyheter om Jackpot


Fotball spilleautomater

Om du noengang i det hele tatt har tatt en titt på et nettbasert kasino, og hva de tilbyr av spill vil du veldig raskt se at de som regel tilbyr spillerne sine store antall av forskjellige spilleautomater. Spilleautomatene du finner er som regel veldig like på mange måter, men også like forskjellige som natt og dag.

Lørdagens travtips: Jackpot i V75

Ingen klarte syv rette i V75 på Bjerke Travbane forrige lørdag. Dermed venter over 2,5 millioner kroner ekstra i syverpotten i V75-omgangen på Drammen Travbane.

Dobbel jackpot i V76-spillet

Hele 2 091 760 kroner ekstra ligger i syverpotten denne onsdagen. Det er enormt fine betingelser!
Les mer om:

Lørdagens travtips: Elitloppsvorspiel med Jackpot og 100 mill. i potten

Det er klart for den store Elitloppsfesten på Solvalla. Lørdag er det V75-spill med nærmere 20 millioner kroner ekstra i syverpotten, før det braker løser med kanonløp på søndagen.
Les mer om:

Jackpot i kunnskapsløshet

Opposisjonen jubler over flertall for ny og strengere spillpolitikk. På Malta og i London jubler de internasjonale spillselskapene enda høyere.
Les mer om:

Nå kan du vinne livets største jackpot med Kystlotteriet

Mandag 30. april arrangerer Kystlotteriet «Singel i Fjæra» og inviterer kvinner og menn til å slå to fluer i en smekk; gjøre en innsats for miljøet og møte likesinnede i samme livssituasjon
Les mer om:

Kveldens travtips: Jackpot i V76-spillet

Ingen klarte syv rette i V76-omgangen på Bjerke Travbane forrige uke. Dermed overføres over en million kroner ekstra til kveldens syverpott. En alenebong kan kvittere ut over tre millioner kroner.
Les mer om:

Sørlandshesten sørget for Jackpot

Det stod igjen èn eneste V65-kupong før det siste løpet på Momarken skjærtorsdag. Den sørget en sørlandshest effektivt for å fjerne og med det sikre Jackpot.
Les mer om:

Lørdagens travtips: 90 millioner i V75-potten

Det er internasjonal V75 med Jackpot på Momarken Travbane lørdag. Over 16 millioner kroner ekstra venter i syverpotten. En alenebong levert i Norge kan innkassere hele 55 millioner kroner.
Les mer om:

Jackpot for kommende dramaserie om kongefamilien

«Alt for Norge» satses på.
Les mer om:

Jackpot i vanskelig spilleomgang

Flere vanskelige løp og ekstra jackpot-penger i premiepotten gjør at denne helgens V65 på Sørlandets Travpark blir interessant for spillerne. Skal du ha en fair sjanse til å vinne, bør du spille en stor bong denne gangen. – Det er…
Les mer om:

Tjomsland-travere triumferer trolig

Takket være en jackpot forrige uke, er det ekstra penger i premiepotten når det skal kjøres V65 på Sørlandets Travpark på søndag. Travekspert Ingvar Ludvigsen har stor tro på Tjomslandtraverne. – Jeg har stor tro på at Øystein Tjomsland kan…
Les mer om:

Kveldens travtips: To Jackpot-bankere i V76

Det ble en favorittparade under Derby-kvalifiseringene forrige onsdag og ingen utbetaling for seks rette. Dermed er det Jackpot med over 1,3 millioner kroner ekstra i syverpotten.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Jackpot i V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, byr på en klar og en sjansebanker i denne Jackpot-omgangen på Klosterskogen Travbane, hvor over en million kroner ekstra venter i syverpotten.
Les mer om:

Har solgt lodd som gir 6 milliarder i jackpot i USA

Bare ett eneste lodd har alle seks vinnertallene i Powerball-lotteriet i USA. Vinneren kan over tid innkassere en jackpot på nesten 6 milliarder kroner.
Les mer om:

Ett lodd gir 6 milliarder i jackpot i USA

Bare ett eneste lodd har alle seks vinnertallene i Powerball-lotteriet i USA. Vinneren kan over tid innkassere en jackpot på nesten 6 milliarder kroner.
Les mer om:

Lørdagens travtips: V75-jackpot i Harstad

Det er jackpot i V75-spillet med snaue 2,9 millioner kroner i ekstra i syverpotten.
Les mer om:

15 år siden tidenes kommandoraid i Sverige: Nå kan ranerne fritt bruke de 44 millionene fra SAS-flyet

Ingen dømt - ikke én krone har kommet til rette. - Jackpot på Arlanda ikke godt nok telefonbevis for svensk domstol.
Les mer om:

Barnehagesjefen Raymond (47) vant jackpot på 72 millioner kroner

Raymond Frivåg tar helg med et bredere smil enn de fleste av oss.
Les mer om:

Lørdagens travtips: 3,6 mill. ekstra i V75-potten

Det er dobbel Jackpot i V75-spillet med over 3,6 millioner kroner ekstra i syverpotten. Jackpot-bankeren sparer VGs travekspert, Anders Olsbu, til slutt.
Les mer om:

KIL fikk full uttelling

Jackpot for Kvinesdal IL!
Les mer om:

KIL fikk full uttelling

Jackpot for Kvinesdal IL!
Les mer om:

Jackpot til heldig vinner i California – vant 3,8 milliarder kroner

Bare ett eneste lodd hadde alle tallene riktig da trekningen i det amerikanske Powerball-lotteriet gikk av stabelen lørdag. Gevinsten endte på nesten 448 millioner dollar, eller litt over 3,8 milliarder kroner. Vinneren er foreløpig ukjent.

Kveldens travtips: En klar Jackpot-banker

Ingen klarte syv rette i V76 på Bjerke Travbane sist. Dermed er Jackpot i V76 med 1,15 millioner kroner ekstra i syverpotten. Tomeld Ø.K. blir kveldens klare holdepunkt.
Les mer om:

Kveldens travtips: To mill. ekstra i V76-potten

Det er SuperJackpot på Bjerke Travbane i kveld. Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med syv rette. Hele 2 073 334 ekstra venter i potten.
Les mer om: