Nyheter om Jackon


Næringslivsloggen 5. august: Ny styreleder i Jackon

Det er nye styreledere i både Jackon AS og Nxtech AS. Her er dagens næringslivslogg.
Les mer om:

Bedrifter protesterer mot boligplaner i Ålekilen

Industribedrifter i Østkilen frykter planene om over hundre boliger i Østkilen. Både Jackon og Odin Maskin mener blant annet at støy og tungtrafikk til og fra deres bedrifter garantert kommer til å skape gnisninger.
Les mer om:

Jackon og Unger må få utvikle seg

– Vi må unngå å bygge boliger nært inntil etablert industrivirksomhet. Det er som en bestilling på fremtidige konflikter, og vil kunne legge dramatiske begrensninger på bedrifters utviklingsmuligheter.
Les mer om:

Gressvik-bedrift med kraftig resultatfall i fjor: – Skuffende, men ikke overraskende

Jackon Holding AS fortsetter å øke omsetningen år for år, og har nå bikket 3 milliarder. Samtidig sank resultat før skatt med 86 millioner i fjor.
Les mer om:

Rykket ut til røkutvikling på Gressvik

Nødetatene rykket fredag formiddag ut etter at en automatisk brannalarm gikk av hos isoporprodusenten Jackon på Gressvik.
Les mer om:

Jackon utvider produksjonen på Gressvik – har investert 100 millioner i nytt anlegg

Jackon investerer tungt på Ålekilene, og har investert rundt 100 millioner kroner i et helt nytt produksjonsanlegg ved fabrikken.
Les mer om:

Jackon satser i Sverge - bygger stort kompetansesenter

Fredrikstad-firmaet Jackon ekspanderer. Torsdag 30. august åpnet bedriften et 900 kvadratmeter stort kompetansesenter i Skövde i Sverige.
Les mer om:

Jackon hadde en formidabel vekst i omsetningen i 2017, men resultatet falt

Jackon-gruppen hadde en stor omsetningsøkning i fjor, men resultatet før skatt falt fra 206 til 144 millioner kroner. Nå varsler konsernsjefen et svakere resultat for 2018.
Les mer om:

Har fått klager om isopor som flyter ved Jackon i flere år: – Aktuelt at vi drar ut på uanmeldt befaring

I flere år har isolasjonsprodusenten Jackon fått klager om isoporrester som forsøpler nærområdet. Nå varsler kommunen at de kan komme på uanmeldt befaring.
Les mer om: