Nyheter om Italia


Iversen leverte to elendige testløp i høgda: – Eg er lei og ferdig med den biten

Denne veka reiser Noregs beste sprintarar til Italia for nok eit høgdeopphald. Det gjør ikkje allroundlandslaget. Det passar Emil Iversen veldig greitt.
Les mer om:

Iversen leverte to elendige testløp i høgda: – Eg er lei og ferdig med den biten

Denne veka reiser Noregs beste sprintarar til Italia for nok eit høgdeopphald. Det gjør ikkje allroundlandslaget. Det passar Emil Iversen veldig greitt.
Les mer om:

Iversen leverte to elendige testløp i høgda: – Eg er lei og ferdig med den biten

Denne veka reiser Noregs beste sprintarar til Italia for nok eit høgdeopphald. Det gjør ikkje allroundlandslaget. Det passar Emil Iversen veldig greitt.
Les mer om:

Skaden verre enn antatt

Ferrán Torres risikerer å være ute av spill lenger enn antatt. I verste fall er ikke Manchester City-stjernen tilbake før et lite stykke ut i 2022, melder NTB. Skadeoppdateringen kom på fredagens pressekonferanse til City-manager Pep Guardiola. Han opplyste at Torres' brudd i foten kan holde spanjolen på sidelinjen i tre måneder. Torsdag skrev spanske medier at avbrekket kom til vare i om lag seks uker. Torres fikk skaden i Spanias semifinaleseier mot Italia i nasjonsligaen. Likevel spilte vingen 83 minutter i finalemøtet med Frankrike noen dager senere.

En irritert Guardiola sender Ferran Torres til Spania

Pep Guardiola sender hver landslagspause de beste spillerne sine til tjeneste for nasjonen sin, sikkert med en viss uro. Premier League-programmet gjennomføres uavhengig av hvilke landslagsspillere som drar på seg skade. Ferran Torres ble skadet i semifinalen mot Italia i Nations League, men spilte likevel i finalen mot Frankrike. Status ble brudd i foten, en skade som trolig kunne vært unngått hvis trener Enrique hadde latt City-spilleren stå over siste kamp.

Polititopp kritiserer PL-klubbene

Bare tre av klubbene i engelske Premier League har akseptert politiets invitasjon til et samarbeid for å bekjempe rasisme i sosiale medier, melder Sky Sports. Mark Roberts, politidirektør med ansvar for fotballfeltet i England, er skuffet over den dårlige responsen. Politiet har i alt fått positivt svar fra 49 av 92 klubber i de fire øverste ligaene. Rasisme mot spillere i sosiale medier er blitt et økende problem de siste årene.

Per Bomann-Larsen er død: – Ble brått revet fra oss i Italia

Familie og venner sørger etter Per Bomann-Larsens bortgang. Den kjente eiendomsutvikleren, som er oppvokst i Porsgrunn, døde brått i Italia.
Les mer om:

Raphinha imponerer i Leeds! Agenten bekrefter interesse fra flere store kubber

Høyrevingen Raphinha som både er brasiliansk og italiensk har aldri spilt fotball i sitt andre hjemland Italia. – Det var snakk om Juventus da han forlot Sporting til fordel for franske Rennes for 21 millioner euro sommeren 2019. Raphinha ankom Leeds fra Rennes i begynnelsen av forrige sesong og imponerte stort i Premier League. Suksessen har ført til stor interesse fra flere store klubber, inkludert Liverpool.

Østberg må stå over samling – også OL-sesongen kan ryke

Ingvild Flugstad Østbergs helsetilstand er ikke god nok til at hun kan være med landslaget på høydesamling i Italia neste uke.
Les mer om:

Frykt for kaos med Italias vaksinepass

Det er frykt for kaos og opptøyer når Italia fra fredag krever vaksinepass av alle ansatte for å slippe inn på arbeidsplassen.
Les mer om:

Solskjær-elev utsatt for rasisme – England-profil etterlyser strengere straffer

Manchester United-talentet Anthony Elanga hevder han ble utsatt for rasisme av en spiller på Italias U21-landslag i oppgjøret mellom Sverige og Italia tirsdag.
Les mer om:

Solskjær-elev utsatt for rasisme

Manchester United-talentet Anthony Elanga hevder han ble utsatt for rasisme av en spiller på Italias U21-landslag i oppgjøret mellom Sverige og Italia tirsdag. 19 år gamle Elanga, som debuterte for Ole Gunnar Solskjærs United sist sesong, er en viktig spiller for Sveriges U21-landslag. Tirsdag kveld spilte han hele kampen da Sverige sikret 1-1 med et mål på overtid. Kampen ble svært amper etter utligningen, og Elanga fikk gult kort. Nå melder den svenske landslagsledelsen på forbundets nettsted at kantspilleren ble utsatt for rasisme.
Les mer om:

Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga?

I en ny dokumentarserie som NRK har kjøpt inn får du et innblikk i den fantastiske historien om Englands øverste divisjon. Premiere i dag! «Premier League – en helt annen liga» tar oss med på reisen fra da engelsk fotball ble sett på som bakgårdsidrett på 80-tallet, til det som i dag er verdens mest lukrative sportskonkurranse. TILBAKE? Frank Lampard tar over verdens rikeste klubb? De viktigste hendelsene blir gjenfortalt av noen av de mest sentrale aktørene i Premier League-historien, blant annet Eric Cantona, Alan Shearer, Peter Schmeichel og David Beckham.

Solskjær-elev utsatt for rasisme

Manchester United Anthony Elanga hevder å ha blitt utsatt for rasisme av en motspiller under en kamp mot Italia U21 for Sverige U21. Landslagsledelsen stiller seg bak spilleren.

Ronaldo ber Manchester United ta innersvingen på Newcastle og bla opp en milliard for eks lagkamerat

Newcastles nye rikdom har fått dem til å skanne europeisk fotball for de kontinentets beste angrepsspillere. En av dem som virkelig er aktuelle er tidligere lagkamerat med Cristiano Ronaldo. Etter kjøpet av Newcastle for 305 millioner pund av Saudi -Arabias investeringsfond (PIF) i forrige uke, er St James ’Park laget allerede knyttet til en rekke stjerner.

- Vanvittig prestasjon igjen! sier Jetmund - Nå sitter de flyfast i Italia

Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) vant verdensseriefinalen på Sardinia søndag. Det er årets tredje store triumf for dem.
Les mer om:

Lundby satser mot OL i 2026

Skihopper Maren Lundby dropper årets sesong og OL i februar, men varsler at hun satser mot vinterlekene i 2026 i Italia. Det sa hun da hun deltok i God Morgen Norge på TV 2 mandag. – Det er planen, ja, svarte hun på spørsmål om målet da er å være på seierspallen. OL i 2026 arrangeres i Milano og Cortina d'Ampezzo i Italia. Da vil Lundby være 31 år. Tidligere denne uken bekreftet hun overfor NRK at hun står over den kommende sesongen hovedsakelig fordi hun sliter med å holde vekten nede.
Les mer om:

Her mister de jobben hvis de ikke har grønt koronapass

TRENTO (TV 2): Fra fredag må man være vaksinert eller kunne fremlegge negativ koronatest for å få lov å dra på jobb i Italia. I helgen tok tusenvis til gatene for å protestere.
Les mer om:

Italia vant bronsefinalen

Nicolo Barella og Domenico Berardi scoret målene for Italia slo Belgia 2–1 i bronsefinalen av nasjonsligaen. Barella fikk drømmetreff like etter pause og satte det første målet på volley fra utenfor 16-meteren. Berardi doblet ledelsen fra straffemerket etter 65 minutter. Charles De Ketelaere reduserte fire minutter før full tid etter en praktfull kontring, men Italia sto imot resten av den belgiske sluttspurten. Spania og Frankrike i finalen av nasjonsligaen søndag, klokken 20.45.

Grealish kommer aldri til å glemme karrierens mest ubetydelige scoring

Hos Aston Villa har Jack Grealish vært outstanding. Da det ble klart for overgangen til Manchester City for ville 100 millioner pund, hadde Villa-kapteinen jobbet seg opp et renommé som en av de mest spennende vingene på balløya. Hos City har potensialet hans vist seg med 2 scoringer og 2 assists på de ti første kampene, men på det engelske landslaget har det fortsatt ikke helt løsnet. Vi husker Grealish i EM-sluttspillet da han kom inn i kamper som gamechanger, men scoringer var det heller dårlig med.

Italia slipper å tenke på Lukaku og Hazard

To av Belgias sterkeste angrepsspillere er sendt hjem fra landslagsleiren. For Belgia er dette en liten fotballkrise når de skal opp mot Italia i kampen om bronse i Nations League, men de to spillerne har tydeligvis kjørt seg for hardt. -Hazard og Lukaku er i samme fysiske form.

Denne gjengen får en heftig høst: - Skal nå ut i hele verden

Kina, Skottland, Polen, Spania, Italia, Frankrike, Tyrkia og Azerbaijan. Fellesnevneren er at her skal First Scandinavia rulle ut nye Newtonrom.

Skadesmell for Belgia: Lukaku og Hazard ute mot Italia

Belgia må klare seg uten stjerneduoen Romelu Lukaku og Eden Hazard i kampen om tredjeplassen i nasjonsligaen mot Italia søndag.
Les mer om:

Skadesmell for Belgia

Belgia må klare seg uten stjerneduoen Romelu Lukaku og Eden Hazard i kampen om tredjeplassen i nasjonsligaen mot Italia søndag. Det bekreftet Belgia-trener Roberto Martínez lørdag. Årsaken skal være overbelastninger i ulike muskelgrupper. Martinez opplyser at det er uvisst hvor lenge duoen vil være satt ut av spill. – De har begge overbelastning i muskler på forskjellige steder, og vi har ikke fasilitetene her til å jobbe med vårt medisinske apparat slik vi ønsker, så vi var nødt til å sende dem tilbake til Belgia, sier Martinez ifølge nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

Voldelige sammenstøtt rundt koronapass – 38 politibetjenter skadd

Italia skal etter planen innføre krav om grønt koronasertifikat på alle private og offentlige arbeidsplasser fra 15. oktober. Det vekket sterke reaksjoner i Italias hovedstad lørdag.
Les mer om: