Nyheter om Italia


Alexis Sanchez avtale i boks

Det store hindret for alle andre klubber som har lyst på den chilenske superstjernen som en permanent del av laget er lønna. Manchester United betalte en del av lønnen til Alexis Sanchez på utlån hos Inter Milan, det slipper de nå, hvis Sky Italia har rett. Inter Milan skal være enig med Sanchez om de personlige betingelsene, – lønna skal være vesentlig lavere enn det han sugde ut av Old Trafford.

Han har herjet i Serie A - nå vet ingen når han er tilbake

Lombardia er blant områdene som er hardest rammet av koronaviruset i Italia. Ifølge italienske medier har virusets herjinger gått hardt ut over Atalanta-spiller Josip Iličić.
Les mer om:

Serie A starter 19. september

Serie A-lagene får 48 dagers hvile fra serieslutten søndag til seriestarten for 2020/21-sesongen. Det melder Fotball Italia. Serien starter 19. september og avsluttes 23. mai. I løpet av august skal Atalanta og Juventus skal spille mesterligasluttspill, mens Inter skal møte Getafe i europaligaen og Roma skal opp mot Sevilla. Overgangsvinduet i Serie A åpner 1. september og stenge 5. oktober.

Antonio Conte er langt fra fornøyd

Inter Milan har lagt bak seg den beste sesongen på 10 år og sikret en andreplass i Serie A, men både ambisjon og forventning var høyere enn det. – Antonio Conte som har vært landslagssjef for Italia og manager for både Juventus og Chelsea ønsker at lag, ledelse og fans skal spille sammen som et samstemt symfoniorkester, slik er det ikke i Inter Milan. Så snart Europa League er ferdigspilt skal Antonio Conte ifølge Sky Italias Fabrizio Romano ha en samtale med Inter-president Steven Zhang om fremtiden.

Harry Styles er nesten ugjenkjennelig med frekk bart i Italia

Oppdatert: Einar Tørnquist anmelder barten til Harry Styles for 730.no – se terningkastet nederst i saken! «When in Rome» er det noe som heter, og jaggu har Harry Styles tatt det gamle ordtaket til seg?  Med sin nye look er «Watermelon Sugar»-sangeren nemlig ikke helt ulik italienske ikoner som… Super Mario:  … og Dolmio-mannen Ikke Harry, men de ligner?

Aalesund-spissen kan forsvinne til Italia: – Kjekt å bli lagt merke til

Hólmbert Friðjónsson kan forsvinne fra Aalesund i sommer.
Les mer om:

Pochettino kan være tilbake allerede i sommer

Antonio Conte har sprøytet håp inn i årene til Inter-supporterne. En knallsterk 2. plass i Serie A (og tilsvarende sur, bare ett poeng bak Juvenutus) har vist at den tidligere italienske landslagstreneren er en av de virkelig store.

Martin (18) fikk Serie A-debuten – skrev norsk fotballhistorie i Italia

Martin Njøten Palumbo (18) fikk Serie A-debuten søndag kveld.
Les mer om:

Martin (18) fikk Serie A-debuten – skrev norsk fotballhistorie i Italia

Martin Njøten Palumbo (18) fikk spilletid i Serie A søndag kveld.
Les mer om:

Pandemien gir økonomisk kalddusj i land etter land

USA og Tyskland melde først om kraftige fall i bruttonasjonalprodukt under coronakrisen. Fredag fulgte Frankrike, Italia, Spania og eurosonen etter.

Hynne nær norsk rekord på 800 meter i Italia

Hedda Hynne løp inn til tredjeplass og årsbeste på tiden 1.59,94 på en 800 meter i Italia lørdag. Tiden er tolv hundredeler bak den norske rekorden.
Les mer om:

Verdsrekordhaldar har fått Covid-19

Sørafrikanske Wayde van Niekerk, verdsrekordhaldar på 400 meter, har fått påvist Covid-19 under trening i Italia, melder La Gazzetta dello Sport. Niekerk skulle ha delteke i eit friidrettsstemne i Trieste i kveld, men må i staden i karantene. Han har verdsrekorden med 43,03 frå finalen i OL i Rio i 2016. Året etter blei han skadd i ein rugbykamp (!), og var først tidleg i år på veg tilbake mot toppen. I Trieste var han påmeld både på 100 og 400 meter.
Les mer om:

Pandemien gir økonomisk kalddusj i land etter land

USA og Tyskland melde først om kraftige fall i bruttonasjonalprodukt under coronakrisen. Fredag fulgte Frankrike, Italia, Spania og eurosonen etter.

Pandemien gir økonomisk kalddusj i land etter land

USA og Tyskland melde først om kraftige fall i bruttonasjonalprodukt under coronakrisen. Fredag fulgte Frankrike, Italia, Spania og eurosonen etter.

Flyr til Italia på rekordjakt: – Jeg er i form

Hedda Hynne (30) var nær ved å slette Ingvill Måkestad Bovims norske rekord på 800 meter i sveitsiske Bern sist fredag. Nå gjør hun et nytt forsøk i av de hardest rammede corona-landene lørdag kveld.
Les mer om:

Hetebølge over store deler av Vest-Europa

Fra Storbritannia til Italia er det registrert temperaturer rundt 40 grader, noe som har økt skogbrannfaren og gjort bruk av munnbind vanskelig.
Les mer om:

Pandemien gir økonomisk kalddusj i land etter land

USA og Tyskland meldte torsdag om kraftige fall i bruttonasjonalprodukt under koronakrisen, og fredag fulgte Frankrike, Italia, Spania og eurosonen etter.

Tydelig trend i lyttevanene våre under koronapandemien

Ifølge TT viser det pågående forskningsprosjektet «Music in Times of the Covid-19 Pandemic» foreløpig at nostalgi er stikkordet: Vi søker oss til glade melodier og musikk fra barndommen som vekker positive minner.

Klarna stikker innom: Dagny åpner dørene

I sommerens siste episode av Klarna stikker innom er det ingen ringere enn Dagny Norvoll Sandvik som inviterer oss inn. Etter over 200 millioner streams for låter som «Backbeat», «Drink About», «Wearing Nothing» og «Love You Like That» har Tromsø-popstjernen de siste månedene hatt en fast plass på topp 10-listen i Norge med nydelige «Somebody». I Dagny sitt musikalske univers finner vi mye rosa, en farge som også er favoritt på hjemmebane.

Andrea Pirlo bekreftet jobben han sa han aldri ville ta

For ganske nøyaktig for en måned siden skrev vi i Sporten om Sky Sport Italia- journalisten Gianluca Di Marzio sin melding om at den italienske AC Milan og Juventus midtbanelegende Andrea Pirlo ville overta Juventus sitt U23 lag. Etter ryktet kom gjentok han sin holdning om at han aldri ville trene et ungdomslag. Les: Andrea Pirlo blir Juventus trener Vel, nå er han på plass, som leder for Juventus sitt U23 lag. Dette til tross for at Andrea Pirlo kom tilbake i april med følgende uttalelse ifølge football-italia.net: «Jeg tror ikke ungdomslag er riktig for meg.

Drømmescoring for norsk unggutt: – Et stort øyeblikk

19 år gamle Kristoffer Askildsen presenterte seg for det italienske fotballpublikummet med en nydelig redusering da Sampdoria tapte stort hjemme mot Milan. 19-åringen får mange lovord etter overgangen til Italia.
Les mer om:

Thorsby var blant de første koronasmittede – opplevde isolasjonen som det verste

For Italia-proff Morten Thorsby ble fire uker alene i koronakarantene etterfulgt av et beinhardt kampprogram på fotballbanen. Nå forteller 24-åringen om det han opplevde som «en ekstremt krevende» periode i Italia.
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovic presenterer hjemmedrakten for neste sesong

De som lurer på om Zlatan Ibrahimovic fortatt har det trenger bare å ta på seg statetikkbrillene og se at siden den svenske superstjernen kom til AC Milan midtveis i sesongen er det bare Atalanta som har tatt flere poeng i Serie A. Foreløpig er det ingen som vet hvor Zlatan spiller til høsten, men stadig flere ting peker i retning av en fortsettelse i Italia og for AC Milan. – Et viktig hint kom for noen dager siden da sportsdirektør mot alle odds fortsatte i stillingen.

Tror du Jesse Lingard blir arbeidsledig, tro om igjen!

Ettersom Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fyller på med dyktige angripere som fungerer blir det stadig vanskeligere for Jesse Lingard som foruten noen utlån har vært i klubben siden han var syv år å få ønsket spilletid. 27 åringen vil trolig dra fra Old Trafford i sommer på jakt etter mer spilletid. – The Times melder at en rekke klubber har vist sin interesse, de nevner i fleng: «Newcastle, Roma og Borussia Monchengladbach». Nå håper han at de gjenværende Europa League kampene skal gå bra for han slik at ytterligere interesse kan sikre en overgang.

Italia forlenger unntakstilstanden

Italias statsminister Giuseppe Conte forlenger unntakstilstanden i landet og advarer om at viruset fortsatt sirkulerer i det hardt rammede landet.
Les mer om: