Nyheter om Italia


Storbritannia vil arrangere hele EM

Storbritannias statsminister Boris Johnson har bekreftet at hvis det er nødvendig, så kan Storbritannia arrangere hele EM. Det skriver Sky Sports. Etter planen skal det spilles i 12 forskjellige land, men det har blitt sådd tvil rundt formatet ettersom koronaviruset fortsatt herjer i flere av landene. Det skal nå være samtaler mellom ministere og UEFA for å finne en god løsning for sommerens mesterskap. Det skal arrangeres fra 11. juni til 11.

Zlatan kan få lang pause

Zlatan Ibrahimovic har pådratt seg en lårskade og kan gå glipp av åttedelsfinalen i europaligaen mot Manchester United, melder en rekke medier. De italienske storavisene La Gazetta dello Sport og Corriere dello Sport hevder begge å ha kjennskap til Zlatans skadestatus. Det samme gjør Sky Italia. Ibrahimovic ble byttet ut etter 56 minutter i kampen mot Roma søndag. Nå meldes det om at svensken står foran et flere uker langt skadefravær. Rapportene tyder på at skaden skal undersøkes på nytt om ti dager.

Stygt fall for Vickhoff Lie i Italia – fløyet ut av bakken med helikopter

Alpinprofilen Kajsa Vickhoff Lie falt stygt i verdenscuprennet i super-G i italienske Val di Fassa søndag.
Les mer om:

VM OBERSTDORF: HEAT TOPPET AV NORGE OG ITALIA HOS HERRENE I LAGSPRINTEN

Semifinalene ved lunsjtid søndag avgjør hvem som får gå i finalen for lagsprinten under Ski-VM i Oberstdorf.

Inter har fullt fokus på ligatittelen i Italia

Serieleder Inter er ute både av Europacup og den hjemlige cupen i Italia og har festet grepet om seriegullet i Serie A. Inter blir en av våre sikre på søndagskupongen.
Les mer om:

Det kom en mann fra Italia: Et dødelig år i Latin-Amerika

RIO DE JANEIRO (NRK): Forretningsmannen (61) gikk av flyet fra Italia. Ett år senere er det helt uvisst når Latin-Amerika er ute av pandemiens skygge.
Les mer om:

Manchester United har en skikkelig nøtt de skal knekke

AC Milan er knallsterke denne sesongen, fire fattige poeng bak toppen i Serie A. I Europaligaen akter Zlatan og gjengen å vise motstanderne nivået i Italia. For på fredag ble åttendedelsfinale-kampene trukket, og selvfølgelig skal United opp mot Zlatan. Les: Pochettino har kommet til en klubb med «gamle, gretne gubber» De er gressmatta dekket 11. mars, med returmøtet uka etter. Zlatan har sikkert skikkelig lyst på å vise United hva de går glipp av.

Sterk prestasjon av Vickhoff Lie

Lara Gut-Behrami vant fredagens utforrenn i Val di Fassa i Italia, to hundredeler foran Ramona Siebenhofer og 26 hundredeler foran Corinne Suter. Det var første gang verdenscupen ble kjørt i denne bakken. Kajsa Vickhoff Lie, som vant onsdagens utfortrening, gjorde en god prestasjon og tok en sterk 6.-plass, 82 hundredeler bak. Ragnhild Mowinckel slet imidlertid gjennom hele løypa, og var over to sekunder bak vinneren i mål. Lørdag skal det kjøre utfor for kvinnene igjen i samme bakke, før det er super-G på søndag.
Les mer om:

Hundrevis av kister forsvant ut i Middelhavet

Rundt 200 kister forsvant mandag ut i Middelhavet da et større skred ødela en hundre år gammel kirkegård i Italia.
Les mer om:

Hundrevis av kister forsvant ut i Middelhavet

Rundt 200 kister forsvant mandag ut i Middelhavet da et større skred ødela en hundre år gammel kirkegård i Italia.
Les mer om:

Hundrevis av kister forsvant ut i Middelhavet

Rundt 200 kister forsvant mandag ut i Middelhavet da et større skred ødela en hundre år gammel kirkegård i Italia.
Les mer om:

Et stykke bak på siste utfortrening

Til tross for at Kajsa Vickhoff Lie var raskest på onsdagens utfortrening i Val di Fassa i Italia, hadde hun nå den sjuende raskeste tiden. Hun var 0,77 sekunder bak amerikanske Breezy Johnson. Hun brukte 1.24,77 ned den 2350 meter lange traseen. Ragnhild Mowinckel var 1,23 sekunder bak Johnson i sin gjennomkjøring og betydelig nærmere de beste enn under den første treningen. Det står super-G på programmet søndag i Val di Fassa.

Rystende bilder: Fans trosset råd

Det var en smittebombe i Italia for ett år siden. Det stoppet ikke disse supporterne da klubben skulle spille i Champions League igjen.

Hundrevis av kister raste i havet

En kirkegård i Camogli i Italia har kollapset, og mange kister har sklidd ut i havet.
Les mer om:

Tenk på Italia når du har lyst til å klage på dine koronaplager

Søndag passerte vi ettårsdagen for Europas aller første nedstenging på grunn av korona.
Les mer om:

– Lei av at rikinger på Østlandet sitter igjen med profitten(pluss)

I Norge eksporteres det meste av kvalitetsfisken ut av landet, men med koronarestriksjoner i flere land, har eksporten stupt. Nå vil Torsvågbruket på Vannøya i Karlsøy kommune for første gang shippe fisken til Tromsø og Hansnes i stedet for Italia og Portugal.

Grønt lys for «Skal vi danse»

«Farmen kjendis»-vinneren har også gått til topps på parketten i Italia. Han kan likevel delta her hjemme, bekrefter TV 2.
Les mer om:

Rennsjefen fikk dødstrusler

Alpin-VMs rennsjef Markus Waldner ble truet på livet etter den hardt kritiserte parallellslalåm-konkurransen i Cortina d'Ampezzo. Alpintoppen bekrefter selv truslene i et intervju med avisen Tiroler Tageszeitung. Individuelt renn i parallellslalåm sto på VM-programmet for første gang under mesterskapet i Italia.
Les mer om:

Falcinelli: «Jeg håper Zlatan ikke spiller»

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller. Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser. Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste «Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb.

Ektemannen sa nei: Nektes VM

Irans landslagstrener i alpint, Samira Zargari, har blitt nektet av sin egen ektemann å reise til VM i alpint i Italia. Det bekrefter Zargari selv til Dagbladet. - Det er svært beklagelig at kvinner blir behandlet som barn.
Les mer om:

United-troppen klar: Tre ute med skade, to usikre kort

Da er troppen for møtet mot Real Sociedad klar. To spillere må stå over med skade etter at de har samlet opp litt for mange trøkker, mens Pogba driver med eget opplegg. Både Edinson Cavani og Donny van de Beek må holde seg hjemme på balløya når de 22 utvalgte reiser til Torino og hjemmebanen til Ronaldo. Les: Sky: Manchester United har en knallsterk backupløsning hvis Haaland glipper Skikkelig surt for de to – og Solskjær. Og det kommer mer. Solskjær melder at både Martial og McTominay er usikre selv om de er med til Italia.

Italia gir Facebook millionbot

Italias konkurransetilsyn har ilagt Facebook en bot på 7 millioner euro for villedende opplysninger om bruk av personlig data.
Les mer om:

Dette skjer i alpin-VM onsdag 17/2

Dette skjer i alpin-VM i Cortina d'Ampezzo, Italia, onsdag 17. februar:
Les mer om:

Åpning av italienske skianlegg avlyst i siste liten

Åpningen av skianlegg blir avlyst, mens fire regioner blir underlagt strengere restriksjoner etter økende koronasmitte i Italia.
Les mer om:

Ligety legger opp umiddelbart

Stjernealpinisten Ted Ligety (36) får ikke et siste forsøk på å ta VM-medalje i Cortina d'Ampezzo. Amerikaneren legger opp umiddelbart på grunn av ryggsmerter. Det opplyser Ligety selv i et Instagram-innlegg. Mannen med to OL- og fem VM-gull hadde egentlig håpet å avslutte karrieren med storslalåm i Italia i neste uke. – Jeg gledet meg til å kjøre en siste gang og deretter legge opp på mine egne premisser. Å grave dypt, hive meg nedover og se hva som er mulig. Kanskje trylle fram noe «vintage Ligety». Men det skulle ikke bli slik.
Les mer om: