Nyheter om Italia


Aurelio De Laurentiis «Du lever et overbetalt drittliv»

Napoli-eier Aurelio De Laurentiis har ingen intensjoner om å hjelpe sine veteraner Dries Mertens og Jose Callejon videre til kinesisk fotball. Både Dries Mertens og Jose Callejon har bare kontrakt ut sesongen, noe som har ført til at kinesiske klubber har stått klare med lukrative kontrakter. Les: Napoli-eieren orker ikke mer barnehage fra superstjernen Aurelio De Laurentiis råder dem ikke til å dra. «Jeg er definitivt ikke klar til å gjøre en innsats for dem.

Nå starter kampen om å sikre seg signaturen til Zlatan Ibrahimovic

Vi vet allerede at flørtingen har startet mellom den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, vi vet også at en annen av hans gamle klubber Juventus vurderer om de klarer å skvise et par sesonger til ut av 38 åringen.  Zlatan Ibrahimovic som er på utgående kontrakt i LA Galaxy har tidligere spilt for tre forskjellige klubber i Italia Inter Milan, Juventus og AC Milan, stjernestatusen er fortsatt høy og det er også interessen nå som de kan få han gratis. Les: Mandzukic har avtalt personlige betingelser, men ikke i Manchester Det har vært noen sp

Fotballgigant blør: taper nesten 4 millioner hver eneste dag

AC Milan har vært i økonomisk trøbbel en god stund og har fått sanksjoner fra UEFA for manglende balanse i bøkene, nå ser det ikke ut til å være noe bedre. Gazzetta Dello Sport skriver at klubben i over et år har drevet med et daglig underskudd på nesten fire millioner kroner hver eneste dag.  AC Milan fikk et minus på 146 millioner euro, det var forsøket på å hente tilbake gammel storhet som naturlig nok koster skjorta, ledelsen i klubben hadde regnet med et underskudd på € 90 millioner. I tillegg til «storsatsingen» kommer underskuddet blant annet av at klubben ikke spilte i Europa.

Gud, sprit, miljøvern og voldelige søppelkasser

Jeg kan la være å kildesortere i dag uten at det får synlige konsekvenser. Jeg kan fly til Italia og bo på en vingård i fantastisk natur og spise indrefilet på en veranda i solnedgangen. Jeg etterlater et digert klima-avtrykk, men de umiddelbare konsekvensene uteblir.
Les mer om:

Mauro Icardi gir pressen skylden

Mauro Icardi og frue underholdt oss både titt og ofte denne våren og sommeren. Nå ser det ikke ut som den tidligere urokråka lider av noen hjemmelengsel. For på utleie i Paris smiler fotball-livet igjen til argentineren. -Jeg har det godt. Jeg har blitt bedt om å prestere i den samme rollen som alltid. Jeg skal score mål, som betyr mest for klubben og meg som angrepsspiller. Jeg har alltid vært vant til press, men det hjelper at vi nærmest alltid vinner.

Sverige hjelper ikke Norge

Sverige har slått både Italia og Frankrike på Friends Arena. I kveld jakter de seier mot Spania.

Sverige hjelper ikke Norge

Sverige har slått både Italia og Frankrike på Friends Arena. I kveld jakter de seier mot Spania.

Sverige hjelper ikke Norge

Sverige har slått både Italia og Frankrike på Friends Arena. I kveld jakter de seier mot Spania.

Sverige hjelper ikke Norge

Sverige har slått både Italia og Frankrike på Friends Arena. I kveld jakter de seier mot Spania.

Sverige hjelper ikke Norge

Sverige har slått både Italia og Frankrike på Friends Arena. I kveld jakter de seier mot Spania.

Sverige hjelper ikke Norge

Sverige har slått både Italia og Frankrike på Friends Arena. I kveld jakter de seier mot Spania.

Ukaina klar for EM samme kveld som Ronaldo når en utrolig milepæl

Tallet er 700!: Så mange ganger har Cristiano Ronaldo sendt ballen i mål som en profesjonell fotballspiller hvis du setter sammen scorede mål for både klubb og landslag. – De som argumenterer med at han ikke er en av verdens aller beste får stadig større problemer med å forsvare sitt ståsted.  Mandag rundet portugiseren den imponerende milepælen da han reduserte til 1-2 mot Ukraina i EM Kvalifiseringen.

Mario Balotelli kan firedoble lønnen sin

Mario Balotelli valgte bort store klubber for å ta hjem til Italia og Brescia, der spissen har familie.
Les mer om:

Femteplass i EM til Mandal Guttekorps Drilltropp

Denne jentegjengen imponerte med sine prestasjoner i Italia.
Les mer om:

Til EM på rekordtid, nå forlenger landslagssjefen

Den Italienske landslagssjefen Roberto Mancini har ifølge flere italienske medier, inkludert Calciomercato.com, forlenget kontrakten sin med Italia til 2022. – Han skal ha en klausul i kontrakten sin som automatisk ville forlenge avtalen hvis Italia kvalifiserte seg til EM i 2020. Italia som for kort tid siden var fullstendig ute å kjøre og ikke engang klarte å kvalifisere seg til VM har på rekordtid sikret seg EM billett. De har syv seire og kvalifiserte seg med tre kamper igjen lørdag kveld.

Fire land er klare for EM

Spania som trengte å vinne mot Norge i helgen og bare klarte uavgjort må som mange andre vente til neste kamp med å kvalifisere seg til EM.  – Belgia og Italia var allerede klare. Det er nå også klart at Russland og Polen hver har sikret seg billett til sommerens europamesterskap. Les: «Zlatan er den eneste som kan redde United denne sesongen» Som en tredje nasjon etter Belgia og Italia kvalifiserte Russland seg til EM. Et poeng mot Kypros borte var kravet om å være klart allerede på søndag, men russerne var ikke fornøyd med det.

Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge

Mens Italia i går måtte slite en stund for å lage hull på Hellas sin forsvars-vegg, men etter pause med Jorginho og Federico Bernardeschi sørget for 2-0 og EM-billett, møtte Spania et Norge som var fast bestemt på å holde på drømmen om sluttspill.

Italia til EM etter syv seirer

Italia slo Hellas 2–0 lørdag, og er klare for EM i 2020. Italienerne måtte vente på scoring i 63 minutter, men da satte Jorginho 1–0 på straffe. Federico Bernardeschi sørget for 2–0. Italia står med syv seirer på syv kamper i gruppa.
Les mer om:

Italia EM-klar etter ny seier

Italia måtte slite en stund for å ta hull på Hellas' defensiv, men Jorginho og Federico Bernardeschi scoret etter pause og sørget for 2-0 og EM-billett.
Les mer om:

Italia klare for EM etter seier over Hellas

Italia er klare for EM 2020 etter 2-0-seier over Hellas.
Les mer om:

Liverpool og Manchester City mål fikk akkurat en massiv prislapp

Napoli president og filmskaper Aurelio De Laurentiis vet å ta seg godt betalt når han vet han sitter på gull. Ifølge medier i Italia er har Liverpool og Manchester City mål midtbanespiller Fabian Ruiz fått en massiv prislapp på 120 millioner euro.  Den spanske midtbanespilleren har imponert siden han erstattet den nåværende Chelsea-stjernen Jorginho på Napoli i fjor sommer.

Kepa Arrizabalaga: «Vil tilbake til Athletic en dag»

Kepa Arrizabalaga erklærer på ny å returnere og spille for Athletic Club en gang i fremtiden fremtiden. – 25 år gamle Kepa Arrizabalaga byttet ut Athletic Club sommeren 2018 med Chelsea som betalte en ikke mindre enn 600 millioner pund for keeperen. Spanjolen har det bra i Chelsea nå som tidligere manager Maurizio Sarri har reist til Italia for å lede Juventus, men en dag vil han gjerne tilbake til Bilbao. Les fra vårsesongen: Chelsea med knallsterk seier – men hva skjer med keeperen? «Selvfølgelig vil jeg gjerne tilbake til Athletic.

Smaken av Bella Italia er tilbake på Korset

Firenze | Skedsmo senter, Skedsmokorset
Les mer om:

Tyfon-trøbbel for rugby-VM

Tyfonen Hagibis skaper bølgjer for VM i rugby, som går i Japan i desse dagar. Kampane England - Frankrike og New Zealand - Italia, som skulle vore spela laurdag, er avlyste. Kampane søndag er også i faresonen. Avlyste kampar blir sett til 0-0 og to poeng til kvart lag. Det betyr at både England og Frankrike går til kvartfinale utan å spele. Hagibis er den sterkaste tyfonen som treffer Japan i år. Vinden kan kome opp i 200 kilometer i timen og føre med seg opptil 500 milimeter regn. Også formel 1-løpet Japan Grand Prix kan vere i fare. Det skal gå søndag, med kvalifisering laurdag.

Fengslet i fire nye uker

En 46-åring bosatt i Drammen, som er dømt til sju og et halvt års fengsel i Italia som del av mulla Krekars nettverk, er varetektsfengslet i fire nye uker.
Les mer om: