Nyheter om Islam


Unnfallenhet for Islam

16. November hadde SIAN som kjent så å si over hele verden en markering mot Islam. Tiltros for at politiet hadde lagt ned forbud mot å brenne Koranen så ble den tent fyr på.
Les mer om:

- Hadde vært livsfarlig

I Postens julereklame spøkes det med juleevangeliet. Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk lurer på om Posten hadde tørt å gjøre det samme med Islam.
Les mer om:

Venstresida svikter frigjøringskampen i islam

Dessverre har mange på den såkalte venstresida og i de anti-rasistiske miljøene, vært blinde for den frigjøringskampen som foregår i islam. Religionskritikk av islam er blitt regna for å være et uttrykk for «islamofobi» og rasisme.
Les mer om:

Forby islam!

«Med lov skal landet bygges, og ikke med ulov ødes!» Dette er velkjente ord fra en av Norges eldste lover, nemlig Frostatingsloven fra 1000 tallet.
Les mer om:

Islam og volden

Islam er en religion bygget på vold og blind lydighet. Islam legges fram som den absolutte løsningen der alt defineres i en strengt religiøs ramme.
Les mer om:

To sandbuer blant 35 utvalde forskarar

Akademiet består i dag av 35 utvalde forskarar, som alle har markert seg aktivt og fagleg innanfor eige fagfelt. To av dei frå Sand. Korvoll underviser ved UiA Før helga hadde akademiet årsmøte, og Nils Hallvard Korsvoll blei då tatt opp som nytt medlem. Korsvoll har religionsvitskap som fagområde og forskar på den felles historia til jødedom, kristendom og islam i Midtausten og Europa i det første tusenåret etter vår tidsrekning.

Islamfobi og Q42

Me i Noreg må ikkje bli redde for islam, få islamfobi. Studentane er også for det, trur eg.
Les mer om:

Draumen om det liberale islam

BOK: Sylo Taraku prøver å visa veg ut av den islamske sivilisasjonskrisa.
Les mer om:

Regjeringen med handlingsplan mot muslimhat

Regjeringen lager nå en ny handlingsplan mot muslimhat. – Vil ikke frata muligheten til å diskutere Islam, sier justisministeren.
Les mer om:

Uenighet, kritikk – men ikke hat

Bodahl på en lørdag handler i dag om moské-angrepet i Bærum og høyreekstreme miljøer, men også om religionskritikk som islam i stor grad har vært forskånet for, og som er viktig i et demokratisk samfunn.
Les mer om:

Imam om Manshaus: – Han er en fiende av islam og menneskeheten

Imam Syed Mohammad Ashraf ved Al-Noor-moskeen i Bærum kaller den draps- og terrorsiktede Philip Manshaus for «en fiende av menneskeheten».
Les mer om:

Imam om Manshaus: – Han er en fiende av islam og menneskeheten

Imam Syed Mohammad Ashraf ved Al-Noor-moskeen i Bærum kaller den draps- og terrorsiktede Philip Manshaus for «en fiende av menneskeheten».
Les mer om:

Rødt mot rasisme og diskriminering!

Så fikk altså SIAN holde stand i Arendal for å spre sine hatske og rasistiske ytringer rettet mot muslimer og religionen islam.
Les mer om:

Pence ber Saudi-Arabia løslate blogger

USAs visepresident Mike Pence ber Saudi-Arabia om å løslate bloggeren Raif Badawi, som er fengslet for å ha krenket Islam.
Les mer om:

Konvertittene som kjempet for terrorstaten

Ti personer med tilknytning til Norge sluttet seg til Den islamske staten etter å ha konvertert til islam. Slik gikk det med dem i Syria.
Les mer om:

Hamrer løs på seksuell undertrykking i Islam

«Islam trenger en seksuell revolusjon» er en knallhard og kompromissløs oppfordring til et seksuelt opprør i Islam, et opprør forfatteren mener må komme fra muslimer selv.
Les mer om:

Fikk støtte til klesbutikk: – Et knefall for Islam, sier Frp-politiker

Frp-politiker Kristian Eilertsen raser etter at to kvinner fikk 50.000 kroner fra Harstad kommune for å etablere en butikk med klær fra Midtøsten. – For Frp sin del er det et åpenbart knefall for Islam.

Frp-Eilertsen mener ny klesbutikk er et knefall for islam. Ordføreren er rystet over mistenkeliggjøringen(pluss)

Kristian Eilertsen (Frp) får knallhard kritikk fra formannskapspolitikerne for sin holdning til at to kvinner vil etablere ny klesbutikk i Harstad, der det kan blir solgt skjerf eller hijab.
Les mer om:

Frp-Eilertsen mener støtte til ny klesbutikk er et knefall for islam. Ordføreren er rystet over mistenkeliggjøringen(pluss)

Kristian Eilertsen (Frp) får knallhard kritikk fra formannskapspolitikerne for sin holdning til at to kvinner får støtte til å etablere ny klesbutikk i Harstad, der det kan blir solgt skjerf eller hijab.
Les mer om:

– Et knefall for Islam(pluss)

Eilertsen la lite imellom i sine synspunkter på at formannskapet skulle behandle to kvinners søknad om midler fra Harstad kommunes næringsfond.
Les mer om:

Drapstruet etter bok om islam og sex

Forfatteren, advokaten og feministen Seyran Ates (56) leder moskeen som har tre fatwaer mot seg. Nå lever hun med livvakter døgnet rundt.
Les mer om:

Islam trenger en seksuell revolusjon

Når jenter får beskjed om at Allah vil brenne dem i helvete dersom de har sex før ekteskap, så handler dette om religion, ikke kultur.
Les mer om:

Frykter løslatelse av minst 60 «amerikanske talibaner»

For snart 20 år siden skremte han USA som den første amerikaner som konverterte til islam og kjempet med jihadister. Nå er John Walker Lindh satt fri, til tross for at president Trump prøvde å stoppe frigivelsen.
Les mer om:

Dette er høyrenasjonalisten som har satt fyr på dansk politikk

Rasmus Paludan kjemper for «mest mulig lykke, for så mange etniske dansker som mulig». Da må islam forbys, og muslimene ut av Danmark. Nå ligger han godt an til sikre seg plass i Folketinget etter valget.
Les mer om: