Nyheter om iPad


Lesing lønner seg. Bare les her hva Anine oppnådde(pluss)

At det lønner seg å lese fikk Anine Wahl ved Grov skole erfare i forrige uke. Som årets anmelder i uprisen fikk hun overrakt en splitter ny iPad og et diplom av Foreningen les.
Les mer om:

Barnas favoritt på Rolvsøy: - Ingen forstyrrelser fra TV-skjermer og iPad

Leos Lekeland på Rolvsøy er et populært sted for barnefamilier. – De får utfoldet seg fysisk og trent på motorikk, forteller pappa Halvor Hauge.
Les mer om:

Ekstern iPhone-blits

Fotografer kan nå bruke MFi-sertifiserte eksterne blitsenheter med integrasjon mot den offisielle kamera-appen på iPhone og iPad. Anker er først ute.
Les mer om:

Herman Dahl (17) begynte å leke seg foran filmkamera da han var åtte år gammel, nå har han 23 millioner visninger på YouTube

Nordstrandsgutten Herman Dahl begynte karrieren foran en iPad han fikk gave. Ti år senere har han over 121.000 følgere på YouTube og blir hyllet av kolleger. Her er hans tips til foreldre.
Les mer om:

Allegri: Hold Apple og gjengen langt unna fotballen

Vi tror Max Allegri sier det en god del old school managere mener, men ikke tør å ytre for å ikke virke som en dinosaur. Allegri er fri og frank og kan si hva han vil. Men noe ekstra plusser på CV´en sin er vel ikke akkurat dette: -Jeg har ikke engang en computer. Jeg har en iPad som Juventus gav meg. Jeg så noen kamper på den og tok ut noe statistikk. Heldigvis har jeg god hukommelse og klarer å huske hva som skjer i kampene, sier arbeidssøker Allegri til ESPN. Les: Ikke rart Liverpool blir best med spillere som Adam Lallana Men så kommer kjernen: -En manager må være på sidelinjen.

Digital veileder i Bydel Stovner: En hjelpende hånd er nå et tastetrykk unna

Bydel Stovner er første bydel i Oslo som lanserer digital veileder til bydelens senior-befolkning. Og planen er at med bruk av iPad, mobil eller PC kan man eksempelvis forespørre følgetjeneste til butikken.
Les mer om:

Kåring: Tesla Model S er en av tiårets beste dingser

Sammen med Apples iPad og Googles Chromecast.
Les mer om:

Inviterer til datakurs: – Kom og surf med oss

(FAUSKE) Hvis du får data eller iPad i julegave og trenger hjelp? Da har vi det perfekte kurset for deg, sier Gro-Anita Olsen på Frivillighetssentralen.
Les mer om:

Neste iPad kan få revolusjonerende skjermteknologi

iPad Pro... XDR?
Les mer om:

Photoshop for iPad-teaser

Adobe har løftet på lokket for nyheter som kommer i tiden fremover, nå som første versjon av "fullverdig" Photoshop for iPad er ute i det fri.
Les mer om:

Dette er Huaweis iPad Pro-klone

MatePad Pro 10,8 er lansert.
Les mer om:

Tabbetyv avslørt av «finn min iPad» i Alta

Natt til lørdag ble det gjort innbrudd i en bil i Alta, der hodetelefoner og en iPad ble stjålet. Dagen etterpå skulle det vise seg at tyveriet ikke var veldig gjennomtenkt.
Les mer om:

Photoshop for iPad ute, Illustrator til neste år

Lanseringsbonanza under MAX 2019: Creative Suite kommer til iOS for fullt. I tillegg også en AR-app, fonter for iOS 13, og en kamera-app med sanntids-redigering.
Les mer om:

Oppfostrer vi en digitalt fordummet generasjon?

«Født digital», sier vi om barn og unge født etter årtusenskiftet. Men å bli oppdratt av iPhone og Snapchat har ikke gjort dagens unge mer digitalt kompetente. Tvert imot.

Oppfostrer vi en digitalt fordummet generasjon?

«Født digital», sier vi om barn og unge født etter årtusenskiftet. Men å bli oppdratt av iPhone og Snapchat har ikke gjort dagens unge mer digitalt kompetente. Tvert imot.

Kommunen har innført filter på nettbrettet - likevel får Martin opp groteske bilder på sønnen sin iPad

Lillehammer kommune har innført filter på nettbrettene skolen deler ut til elevene. Men filteret er langt fra tett.

Apples nyeste iPad gir deg enorm valuta for pengene

Denne høsten åpner Google dørene for sin ekstremt ambisiøse spilltjeneste Stadia.
Les mer om:

LESARBREV: Brot på kommunen sin målbruksplan

Det var interessant å lesa artikkelen om dei nye læringsbretta (ipadane) som alle elevane i Suldal nå bruker. Det er ikkje tvil om at desse kan vera eit godt og spennande hjelpemiddel i undervisninga. Styret i Suldal Mållag ser seg likevel nøydde til å hella litt malurt i begeret her. Noregs Mållag og Suldal Mållag har lenge vore opptekne av at digitale læremiddel som skal brukast i skulen óg må liggja føre på nynorsk. Per i dag eksisterer det svært få læringsprogram for ipad på nynorsk.

iPad Pro 2019-utgave?

Vi har hørt (og sett) ryktene før, men ingen røyk uten ild: Snakker vi nye modeller snarlig, og kanskje med OLED? Se video i artikkelen.
Les mer om:

iOS 13 er her

Nå kan du laste ned den aller nyeste oppdateringen til iPhone, iPad og Apple Watch. Dark Mode og Apple Arcade er blant toppene – men det er mye å velge mellom.
Les mer om:

- Gjør barna en bjørnetjeneste

Skolebarn landet rundt får iPad fra første klasse. Hjerneforsker og fagfolk er bekymret.
Les mer om:

Ny iPad - offisielt og uoffisielt

Fleip eller fakta? Apple lanserer ny og forbedret syvende generasjons iPad. Og samtidig lekker detaljene rundt en ny iPad Pro.
Les mer om:

SNIKTITT: iPad 2019 Hvorfor kjøpe iPad Pro nå?

Ny og rimelig iPad gjør alt du trenger.
Les mer om: