Nyheter om iPadSNIKTITT: iPad 2019 Hvorfor kjøpe iPad Pro nå?

Ny og rimelig iPad gjør alt du trenger.
Les mer om:

Ny iPhone avduket

Tirsdag kveld var det duket for Apple sin årlige lansering av nye produkter. En helt ny iPad, tre nye telefoner og flere andre nyvinninger ble lansert.
Les mer om:

Kjøpte iPad - fikk håndkle og papp-plate

Kjøpet av en brukt iPad Air 2 på Finn.no var ikke helt vellykket ...
Les mer om:

«Barna tror de ser en film»

Hvordan spille teater for barn som får hele verden inn på ipad? 4000 barn og unge besøker Sand-festivalen i Kristiansand.
Les mer om:

Tilia og Vegard vant ipad og sykkel etter Gata

(FAUSKE) To heldige vinnere ble trukket ut i Sparebank1 Nord-Norge sin konkurranse.
Les mer om:

YubiKey med dobbel sikkerhetsnøkkel

Første autentiseringsnøkkel for både iPhone og iPad samt personlige datamaskiner basert på henholdsvis Lightning- og USB-C-kontakter. Støtter WebAuthn.
Les mer om:

iPad inn i løtenskolen

I løpet av noen få dager vil alle grunnskoleelevene i Løten ha fått utdelt hvert sitt læringsbrett. – iPad gjør det morsommere å lære, sier Sofie Hagen Evensen (11) etter å ha brukt det en stund.
Les mer om:

Mens de andre fikk med seg iPad hjem første skoledag, fikk barna på Berg skole beskjed om å fryse ned bøkene

Skjeggkre er ikke farlige, men de er ubehagelige og ekle når de formerer seg og det blir mange av dem. En oppblomstring på Berg skole i Larvik tas alvorlig og utyskene blir nå bekjempet.
Les mer om:

Nye LG-skjemer for Apple

Ny 5K og 4K-skjerm som nå også kan benyttes mot iPad Pro. Snyggt.
Les mer om:

Adobe med ny tegne-app for iPad

Project Gemini blir til Adobe Fresco. Du kan melde din interesse for test-versjonen allerede nå.
Les mer om:

iPad på egne ben

Apples nettbrett får et eget tilrettelagt operativsystem, fonter, tilgang til mus og eksterne harddisker - og langt kraftigere multitasking-funksjoner.
Les mer om:

Apple presenterer macOS Catalina

Høydepunktet er kanskje at du kan bruke en iPad som "sidevogn" for Mac'en - dersom den er av nyere dato.
Les mer om:

Sikkert søk på læringsverktøy

Bærumsskolene gjennomgår for tiden store endringer, fordi det er innført et nytt læringsverktøy for elevene, iPad.
Les mer om:

Nå får du «ny» iPhone

WWDC 2019: Apple bekreftet iOS 13 med mørk modus, store forandringer for iPad, ny programvare til Mac, Apple Watch og Apple TV. Og en ny Mac Pro.
Les mer om:

Nå får du «ny» iPhone

WWDC 2019: Apple bekreftet iOS 13 med mørk modus, store forandringer for iPad, ny programvare til Mac, Apple Watch og Apple TV. Og en ny Mac Pro.
Les mer om:

En bobiljomfru mister møydommen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes vel knapt en bilist her til lands som ikke har forbannet en treg bobil i bakkene foran på et eller annet tidspunkt. Jeg har er i hvert fall skyldig i å ha tenkt den tanken.Det føltes nesten som en invasjon i det sekundet mai bikket over til å bli juni, og det varte til de siste feriepuljene i tysk næringsliv ebbet ut i midten av september. HERLIG AVKOBLING.

Seniordag, språkkafé, stranddag for ungdommer, cruise for eldre og ny Ole Brum-skog får støtte fra kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOLKEHELSEMIDLER: Sola kommune deler nå ut totalt 312.000 kroner til folkehelsetiltak i kommunen. Målet med disse tiltakene er å få mer aktive og trygge lokalsamfunn, å skape støttende miljø for psykisk helse og ha sunnere levevaner. I tillegg er det et mål at det skal utjevne sosiale helseforskjeller, blant dem sosial tilhørighet og frafall i videregående skole.

SketchBook 5 med nye verktøy

Autodesk har oppdatert skisse-appen med nye linjaler og perspektiv-triks, men er ikke minst også klare for de store iPad Pro-modellene. 
Les mer om:

Tar opp digitale utfordringer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle kan rammes av hackere og svindlere, både private og bedrifter.

– En Ipad eller PC løser ingenting i seg sjøl(pluss)

– Det er fortsatt møtet mellom lærer og elev som er det aller viktigste, sier tidligere rektor i Rikt AS.
Les mer om:

– Det har vært en liten revolusjon i skolen(pluss)

– Det er lettere å skrive med bokstaver på Ipad, sier Knut (7) på Langmyra. Rektor Margaret Mørk var først skeptisk til enda en idé som skulle «redde skolen», men er nå stolt over at skolen har lyktes.
Les mer om: