Nyheter om Internett


Massive protester mot ny Netflix-film

Komedien «Jesu Siste Fristelse» av den brasilianske humoristgruppen Porta dos Fundos ble åpnet for strømming 3. desember – og har vakt bestyrtelse og forargelse i Brasil. Både konservative politikere, katolikker og protestanter har kritisert den 46 minutter lange filmen og ikke minst traileren hvor det går fra at Jesus, som har blitt 30 år, tar med seg en overraskelsesgjest hjem til familien. LES OGSÅ: Netflix lager dramaserie om Spotify. Over 760.000 mennesker har signert et opprop på internett i protest mot filmen som de mener er «en alvorlig fornærmelse mot kristne».

Jul på gamlemåten(pluss)

I ei verd utan straum og internett, utan netthandel og kjøpesenter, då hest og kjerre var framkomstmiddelet, og snøen låg tjukk oppetter husveggane, då var det kreativiteten som regjerte i julestria.
Les mer om:

Her får de gjort lite i dag: - Alle ansatte er uten internett

SKIEN: De ansatte hos Nav Skien mista internettforbindelsen onsdag morgen, og feilen var fortsatt ikke løst ved 12.30-tida. – Det er en teknisk svikt som gjelder hele bygget, sier leder for Nav Skien, Anne Apneseth.
Les mer om:

Lizzo sitt antrekk får internett til å koke

Blame it on her juice… Dronningen av 2019 Melissa Viviane Jefferson, alias Lizzo, er ikke fremmed for å skape litt oppstuss rundt seg. 31-åringen stjal showet under Lakers-kamp søndag kveld. Men det var ikke bare kampen som fanget artistens oppmerksomhet. Lakers-jentenes pausenummer var nemlig til megahitten «Juice», og Lizzo var ikke sen med å vise sin støtte til låtevalget. Sangeren danset og koste seg til egen låt.

Caitlyn Jenner kan ikke en eneste Kanye West-låt

Fortsetter å sjokkere på reality-TV. Caitlyn Jenner er visst ikke lei av rampelyset riktig ennå. For tiden er realitystjernen å se på kjendisversjonen av Robinson – I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!

Myndighetene tror ikke på at Camilla kan forsørge familien. Nå vil de sende Jean Carlos ut av landet.

Helt siden Jean Carlos kom til Norge har Camilla forsørget familien på studielånet. Nå mener myndighetene at Jean Carlos kan oppdra datteren via internett og telefon.
Les mer om:

Sende sms til barnebarna, eller fylle ut skjemaer til kommunen: Nå kan eldre få gratis hjelp på Manglerud

– Enda er det mange eldre som ikke tør å gå inn på internett, sier Arne Matre (82) fra Seniorinfo på Manglerud gård. Nå står han og andre frivillige klar til å bistå eldre med nett-gjøremål og skjemautfylling.
Les mer om:

Er Pete Davidsons vitser verdt 9 millioner?

Det får vi aldri vite. Pete Davidson får ifølge Vanity Fair publikumet sitt til å signere en ganske drøy taushetserklæring. Erklæringen skal være verdt over 1 million dollar, altså ca. 9 millioner norske kroner. Man lurer følgelig på hvilken informasjon SNL-kjekkasen deler som kan være verdt så mye penger. Erklæringen hindrer blant annet fans fra å dele detaljer fra showet på Instagram, Twitter, Facebook og blogger. Ikke nok med det.

Ikonisk filmkarakter med comeback etter 37 år

I julefilmen laget for teleselskapet Xfinity står E.T plutselig ansikt til ansikt med Elliott som nå er voksen og har egne barn. E.T inviteres inn, får julemat og lærer om teknologien som har endret seg stort på jorda siden romskapningens siste besøk. Blant annet lærer han om internett, strømmetjenester og får prøve 3D-briller. LES OGSÅ: «Frost 2» fortsetter å dra inn milliarder. Den fire minutter lage filmen ble torsdag publisert på YouTube, og har allerede blitt sett 10,5 millioner ganger. The post Ikonisk filmkarakter med comeback etter 37 år appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

No kan du skriva som Trump

Internett har latt seg inspirere av Donald Trump si handskrift. No kan du lage presidentnotatar med skrifttypane Tiny Hands og Quid Pro Sans.

Dyrkar den urbane draumen sin på bygda

Å dele glimt frå kvardagen på internett har blitt eit levebrød for Mariell
Les mer om:

Trondheim rammet av nettangrep

Trondheim kommune er rammet av et angrep fra internett. Skoleelevene blir hardest rammet.
Les mer om:

Selena Gomez’ svake AMA-opptreden var ikke uten grunn

På søndag ga Selena Gomez sin første TV-opptreden på to år, og resultatet var… vel. Sangeren fremførte break-up-hymnen «Lose You To Love Me» og «Look At Her Now». Men nydelig koring og teatralske effekter kunne ikke kamuflere det faktum at noe ikke var helt som det skulle. En anonym kilde forteller nå Entertainment Tonight at Selena var både «nervøs og stresset» før AMA-åpningen. – Hun legger mye press på seg selv for å gi en bra opptreden, sier kilden. En annen forteller E!

Post Malones AMA-tale forvirrer internett

Post Malone ga en nokså interessant takketale i natt. Den selverklærte rockestjernen vant pris under American Music Awards for beste rapalbum for sin tredje plate Hollywood’s Bleeding. (Selv om han ikke er en rapper.) Austin Richard Post innrømmer at han «ikke er så flink til å snakke foran folk». Det starter dog fint og genuint, med en helhjertet takk til fansen:  – Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for alt dere har vist meg. Tusen takk til fansen for all kjærlighet og støtte. Vi jobbet ræva av oss for dette, erklærer han. Koselig!

Da noen sammenlignet Trumps notater med en punk-låt, lot ikke internett vente på seg

Notatblokken til Trump har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier. Noen mener ordene har en slags punkaktig poesi, og da våkner internett.
Les mer om:

Pochettinos siste hilsen tar internett med storm

Mauricio Pochettino sin siste hilsen til Tottenham har rørt ved tusenvis av fotballhjerter.
Les mer om:

Iraner i Norge bekymret: – Regimet tar ikke vare på sitt eget folk

BERGEN (NRK): Myndighetene har stengt ned internett, og iranere i Norge har store problemer med å få kontakt med familien i hjemlandet. Det er store opptøyer og minst hundre mennesker skal være drept.
Les mer om:

8.000 Get-kunder har vært uten TV og internett i flere timer

– Vi håper å rette feilen i løpet av kvelden.
Les mer om:

Vi har prøvd Google Stadia – spilltjenesten hvor du bare trenger internett og en spillkontroller

Kompleks produksjon gir utsettelse, melder produsenten.
Les mer om:

Flere pågrepet i Iran

Over 40 personer er pågrepet etter sammenstøt med politiet under demonstrasjoner mot økte bensinpriser i Iran. Tilgangen til internett er nå begrenset i landet.
Les mer om:

Andreas (26) og Thi (29) traff hverandre på datingapp - nå vil de hjelpe andre å finne kjærligheten

Andreas Rein og Thi Le Thuy Nguyen fra Trondheim lanserer ny datingside etter å ha selv funnet kjærligheten gjennom internett.

Software as a burger?

Det «å være i skyen» er blitt et «must» i dag. Og som skyene på himmelen er de teknologiske mulighetene preget av evig bevegelse. Men skyen som fenomen er kommet for å bli, og det er vanskelig, om ikke umulig, for en moderne bedrift å ikke forholde seg til den nye teknologien. Her er svarene på ni spørsmål om skyen mange kanskje lurer på, men ikke har turt å spørre IT-avdelingen om. 1. Hva er skytjenester? Skytjenester, eller cloud computing, er datalagring, programvare og behandling av data på servere tilknyttet internett. Mye av dette bruker du allerede uten å tenke over det.

Hvitvasker Saudi-Arabia for en milliard

Den spanske supercupen i fotball skal de tre neste sesongene spilles i et av verdens mest brutale diktaturer Saudi-Arabia. – India, Kina og Qatar hadde også budt på cupen, som blir en fire-lags miniturnering. Den enorme utgiften skal sees på som nok et saudisk forsøk på å bruke sporten til å hvitvaske landet og fjerne oppmerksomheten fra de grove bruddene på menneskerettighetene. – I tillegg til at det blir flere lag, som innebærer flere kampdager og mer oppmerksomhet flyttet også arrangementet til januar og ikke sensommeren som tidligere.