Nyheter om Internett


Både TV og internett ute(pluss)

I sommer fikk Tore Silset i Øverbygda på Hjelset lagt inn fiber. Onsdag falt både fjernsyn og internett ut, Silset venter nå på svar på når feilen blir rettet.
Les mer om:

«Hunting Warhead» – hør høstens krimpodkast her

Hvordan stopper du et kriminelt nettverk av overgripere? Følg politiet og VGs journalister i arbeidet med å sette lys på de mørkeste hjørnene av Internett.
Les mer om:

Alan Walker: Viktig å huske hvor jeg startet

– Musikk er lett å lære. Det er bare et kjapt søk på internett, sier superstjernen Alan Walker hos Lindmo.
Les mer om:

Hvorfor er Jennifer Aniston plutselig på Instagram?

Friends‘ kanskje aller største stjerne har endelig fått seg Instagram! Jennifer Aniston har nærmest ødelagt Internett med sin IG-debut tidligere denne uka. Det første bildet var intet mindre enn en selfie med hele Friends-gjengen. I natt gjestet hun talkshowet Jimmy Kimmel Live, og det er ikke fritt for at Instagram ble diskutert. Jen var hovedsakelig i studio for å promotere sin kommende Apple TV-serie, The Morning Show.

337 pågrepet i 38 land for overgrepsmateriale av barn

337 mistenkte er pågrepet i 38 land i forbindelse med etterforskning av overgrepsfilmer av barn på internett, opplyser britiske og amerikanske myndigheter.
Les mer om:

Manager får karantene – uten verken høy stemmebruk eller banning

Det er ikke noe ukjent fenomen at fotballtreneren sier sin mening til de som går med fløyte i hånden. Derfor har de ulike fotballforbundene laget et regelverk som skal virke forebyggende og verne dommerne mot den verste kjeften. For Charltons manager betød dette karantene. Det var i spillertunnelen etter 1-2 nederlaget mot Swansea, 2. oktober det skjedde. Manager Lee Bowyer fikk tildelt en karantene på tre kamper for upassende oppførsel. Les: Icardi gor pressen skylden For manageren var dette selvfølgelig uforståelig. -Jeg er overrasket og skuffet over karantenen.
Les mer om:

Mauro Icardi gir pressen skylden

Mauro Icardi og frue underholdt oss både titt og ofte denne våren og sommeren. Nå ser det ikke ut som den tidligere urokråka lider av noen hjemmelengsel. For på utleie i Paris smiler fotball-livet igjen til argentineren. -Jeg har det godt. Jeg har blitt bedt om å prestere i den samme rollen som alltid. Jeg skal score mål, som betyr mest for klubben og meg som angrepsspiller. Jeg har alltid vært vant til press, men det hjelper at vi nærmest alltid vinner.

Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid

Denne sesongen er 27-åringen mer eller mindre bankers i Reals førsteellever – i en sesong der klubben troner øverst på La Liga-tabellen.

Hundretusener av nordmenns passord lekket på nett

Over 600.000 passord gjort tilgjengelig på internett.
Les mer om:

Trollet som ville redda planeten med å eta babyar

GJESTEKOMMENTAR: Troll lever ikkje berre på internett. Dette er historia om ei kvinne som vil eta babyar for miljøet si skuld. Eller eigentleg ikkje.
Les mer om:

Mann (26) lastet ned overgrepsmateriale av barn - klarte ikke stoppe

KVITESEID: En 26 år gammel mann fra Vest-Telemark ble i 2015 dømt for å ha lastet ned overgrepsmateriale fra internett. Men det stanset ham ikke, og han han fortsatte med nedlastinga til han fikk et nytt besøk av politiet i mai i fjor.

Regjeringen i Hongkong åpner for sensur av internett

Et medlem av byregjeringen i Hongkong åpner for sensur av internett for å få slutt på protestene og opptøyene i byen.
Les mer om:

– Internett er kommet for å bli og det er det vi må forholde oss til

Det er Statens vegvesen som er ansvarlig for den nye autopassferje ordningen.

Alminneleg sjenert og svært populær

Med 86 personstemmer og 54 slengjarar, klinka KrF sin tredje- mann seg inn i kommunestyret på ein fjerdeplass, like i hælane på rutinerte politikarar som Kari Vaage Gjuvsland og Gerd Helen Bø. Den tida Suldal var søkkrik Magne Steine (48) er så godt som ein skårunge, politisk sett, men skal dei neste re åra leia det tunge levekårsutvalet. – Haha, eg kan sjå tilbake på ein heftig varamannskarriere. Eg minnest eg var med då Sand skule blei bygd ut.

Kylie Jenner rydder opp i ryktene om Travis Scott og Tyga

Alarm! Neida, men det føles viktig når Kylie Jenner snakker ut om kjærlighetslivet sitt.

De ventet et år på å få Internett, nå har de fått det

For en uke siden skrev RB saken om naboene Steinar Eliassen og Øystein Sørby, som hadde mast på Telenor i ett år i påvente av internett til den nye tomannsboligen på Mogreina. Nå er saken løst.

Google trenger ikke å la deg bli glemt utenfor Europa

EU-domstolen har kommet fram til at Google ikke trenger å implementere «retten til å bli glemt» på internett utenfor Europa.
Les mer om:

«I foreldremøtene er pekeleken i gang: Hvem har ansvaret for det som skjer på barnas mobiltelefoner?»

KRONIKK: - Den nye paragrafen i opplæringsloven om elevers psykososiale læringsmiljø har fått virke, det som skjer på internett kan være med på å påvirke elevers læringsmiljø, og dermed får skolen et ansvar.
Les mer om:

Liten sak ble bred debatt om bredbånd(pluss)

Rådmannen informerte i siste kommunestyremøte om en fiberkabel som er lagt ned. Det utløste en bred debatt om Internett. – Det er en del strøk som har dårlig nett, sier Arbeiderpartiets Hartly Petter Thun.
Les mer om:

Cecilie står på hatlister på internett: – Jeg synes ikke det er greit

Drapstrusler og sjikane er en del av hverdagen for mange barnevernsansatte på Romerike. Cecilie Fremo Bergkvam er blant dem som kjenner på hatet.
Les mer om:

Voldtekter over internett anmeldes stadig oftere(pluss)

Antall anmeldte voldtekter over internett økte fra 20 i 2017 til 173 til 2018, kommer det fram i en ny rapport fra Kripos.
Les mer om: