Nyheter om Instagram


Brudd for «Gift ved første blikk»-paret

Bekrefter separasjon på Instagram.
Les mer om:

Rally-stjernen og modellen går fra hverandre – skylder på media

Rally-stjernen Jari-Matti Latvala (34) og modellen Maisa Torppa (28) meddeler på Instagram at de går hver til sitt.
Les mer om:

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

♫ G-Eazy er shady om Halsey på ny EP

G-Eazy overrasker fansen med ny skummel EP, Scary Nights. Det nærmer seg halloween, og er det noen som føler tidens ånd, så er det G-Eazy. – En liten godbit, skriver stjernen på Instagram Cali-rapperen har med seg The Game, Miguel, Gunna, Preme, Moneybagg Yo og Dex Lauper på skremselsutgivelsen. EP-en åpner med «Scary Nights». Låten maler et beksvart bilde på byliv, men det mest skremmende er nok G-Eazys beretning om eget forhold til berømmelse. Ellers er nok ikke tematikken så altfor halloween-relatert, men vi klager ikke.

Robert Pattinson forteller om «vill runkescene»

Skuespiller Robert Pattinson er ikke fremmed for rare roller. Likevel er hans opptreden i The Lighthouse noe spesielt. Siden Twilight har stjernen vært lidenskapelig opptatt av å fremme en mer seriøs skuespillerkarriere. Kanskje litt for lidenskapelig? I et intervju med New York Times går skuespilleren i detalj om sin seneste rolle, hvor han blant annet har en intim scene med en leirfigur av en havfrue. Ja, en leirfigur av en havfrue. – Det er alltid fint å gjøre noe massivt for åpningsscenen.

Kylie Jenners sangstemme får internettet til å koke

Vakker vuggesang hylles. Tidligere i oktober publiserte Kylie Jenner en YouTube-video hvor hun viste frem hovedkvarteret til Kylie Cosmetics. En ganske tråkig snutt i seg selv, men den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves! Holder man ut til slutten, blir man nemlig belønnet med sertifisert gull på rull. 15 minutter og 24 sekunder inn i videoen tar realitystjernen en rask, men fengslende trall for datteren Stormi (1). Ørgasme? Bedøm selv. Fremførelsen satt umiddelbart fyr på Twitter.

Hvorfor er Jennifer Aniston plutselig på Instagram?

Friends‘ kanskje aller største stjerne har endelig fått seg Instagram! Jennifer Aniston har nærmest ødelagt Internett med sin IG-debut tidligere denne uka. Det første bildet var intet mindre enn en selfie med hele Friends-gjengen. I natt gjestet hun talkshowet Jimmy Kimmel Live, og det er ikke fritt for at Instagram ble diskutert. Jen var hovedsakelig i studio for å promotere sin kommende Apple TV-serie, The Morning Show.

Patrick Day døde etter kamp mot Charles Conwell

Bokseren Patrick Day er død 27 år gammel – fire dager etter å ha pådratt seg en hjerneskade i en kamp mot Charles Conwell. – Amerikaneren ble slått ut i 10. runde av sin super weltervektkamp i Chicago. Arrangør Lou DiBella bekreftet at Day døde onsdag «omgitt av sin familie, nære venner og medlemmer av hans bokseteam». «Han var en sønn, bror og god venn for mange,» heter det i en uttalelse. Les: Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid This is very sobering.

Forsvarer kjæresten

- Man trenger da for all del ikke være enig med ham, skriver Märtha Louise på Instagram.

Jennifer Aniston tok verdensrekord fra prins Harry og hertuginne Meghan

Superstjernen kan nå smykke seg med å være verdens raskeste til å nå én million følgere på Instagram.
Les mer om:

Se norgesaktuelle Taylor Swift på en betraktelig mindre scene

Taylor Swift er for lengst vant til store arenaer, men hvordan takler hun en liten pult? Superstjernen teaset for ikke lenge siden at hun endelig har spilt inn en Tiny Desk Concert, og nå er resultatet her! –  Wow, detter er mange folk for et lite kontor, jeg elsker det, bemerker Taylor. Hun passer også på å få inn litt diskré politisk humor før hun sparker i gang opptreden. – Det er flott å være i D.C.. Det er ikke noe spennende som har skjedd de siste ukene? Ingen mulige forandringer på gang?
Les mer om:

Stranger Things-stjernen legger ikke skjul på kjærligheten ♡

Ingenting er bedre enn å være nyforelsket, si! Så mens vi venter på de første bildene av Adele og Skepta… Ryktene om David Harbour og Lily Allen startet allerede i august, men nå er det ingen tvil om at de dater. Hvem? Amerikanske David Harbour (44) er kanskje mest kjent som Jim Hopper i Stranger Things.
Les mer om:

Harry Styles’ stalker funnet skyldig i retten

Harry Styles følte seg utrygg i eget hjem. Popstjernen har blitt forfulgt av en stalker i over 3 måneder. Mannen skal etter sigene ha opphold seg utenfor huset hans og fulgt etter ham, både på turer og til hans lokale pub. Dette gjorde at Harry til slutt måtte anmelde forholdene til politiet, melder Daily Mail. Den hjemløse mannen skal først ha fått kontakt med sangeren da han tilbød seg å kjøpe mat til ham eller betale for et hotellrom. Harry hadde stoppet bilen sin fordi han synes synd på mannen, og ønsket å hjelpe. ­– Jeg synes det var trist at noe så ung sov ute på et busstopp når det var

Travis Scott debuterer på 1. plass i USA, 2. plass i Norge

Travis er den høyeste i rommet og på listene. I alle fall på verdens største hitliste, Billboard Hot 100, hvor 28-åringens «HIGHEST IN THE ROOM» debuterer på førsteplass. Det er kun 34 sanger i Billboards historie som har gått rett inn i toppen av listen. Singelen debuterer på 2. plass på VG-lista etter å ha holdt samme plass hos Spotify i Norge siden den kom ut. Jacques, som Travis egentlig heter, klatret i fjor til førsteplass med «SICKO MODE» feat.

Modell Ashley Graham viser gravidkroppen i nakenvideo

Ashley Graham (31) blottlegger både følelser og kropp på Instagram.
Les mer om:

K-pop-stjerne funnet død

K-pop-fans over hele verden sørger. I dag ble det nemlig kjent at Choi Jin-ri alias Sulli er død, 25 år gammel. Sulli var mest kjent som medlem av jentegruppen f(x), som hun forlot i 2015.

Refser Instagram: - Jeg er så forbanna

«Bloggerne»-profilen tar et kraftig oppgjør med bildedelingstjenesten.
Les mer om:

Se Metallica-stjernens sønn spille med farens gamle band

Eplet faller ikke langt fra stammen! 30 år etter at Metallica-bassist Robert Trujillo sto på scenen med Suicidal Tendencies for første gang var det i helgen sønnen Tye sin tur til å trakte bassgitaren med samme band. 15 år gamle Tye Trujillo steppet inn for den faste bassisten Ra Diaz, og det var tydelig at han har gått en solid skole på hjemmebane.

Summer Walker setter R&B-rekord

Hot Girl Høst for Summer. Det var ventet at Summer Walker og hennes Over It skulle bli populær, men nå setter Atlanta-jenta rekord. Ingen kvinnelig R&B-artist noensinne har streamet like mye på en uke som Summer, ifølge hennes labels LVRN og Interscope. Dessuten: Hvis man regner om streams til salg, er det over 10 år siden at et debutalbum fra en kvinnelig artist i denne sjangeren har åpnet så stort i den første uken. (Med hensyn til rekorden for et R&B-debutalbum, reagerer enkelte på at hennes Interscope-utgivelse Last Day of Summer fra i fjor, med 13 låter, også ble kalt hennes debutalbum.

Marius (33) her blitt en hit på Instagram etter at han startet oppussingen: – Det har blitt en mani

Under kallenavnet @Snekkerpappaen har Marius Skålvoll fra Bodø rukket å bli en aldri så liten hit på Instagram. Til tider blir det så mye snekring at samboeren må sette foten ned.
Les mer om:

♫ Nordnorsk debutant-duell: Vi stilte de samme 12 spørsmålene til Regnvær og Lyse Netter

Det kommer som vi allerede vet drøyt mye musikk hver fredag. Også i Norge. Denne uken var det en slags helligdag for Nord-Norge. Neida, men to band vi liker veldig godt slapp begge sin debut-EP.

– Virkeligheten er ikke som på Instagram

Hun måtte tenke seg nøye om da hun ba om sluttpakke i VG for å flytte hjem til Haugesund. Men nå, fire år etter, er hun sikker på at hun tok riktig valg. – Det er noe trygt med å oppdra ungene i de samme omgivelsene som jeg selv vokste opp, sier Sonia Huanca Vold (34). 
Les mer om:

Justin Bieber teaser raplåten Many Men – og selger huset sitt

Den nye bryllupsseremonien med Hailey Baldwin alias Hailey Bieber har kanskje gitt Justin ny inspirasjon. 25-åringen har ikke sluppet et album siden han var 21, og har ikke gitt mange hint om at han jobber i studioet. Men nå begynner det å skje noe? Jamfør denne smakesnutten av nye «Many Men» fra studioet, som han postet på sin Instagram Stories i dag.
Les mer om:

Fredagsfjas: Ronny Brede Aase deler sine beste tips og verste partyminner ♡

Fredag = fredagsfjas. Den semi-faste spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas når det nærmer seg helg. Tidlig i september kunne Ronny Brede Aase fortelle at han, sammen med Markus Neby og Silje Nordnes, trer av etter 10 år i tjenesten P3-troikaen er nå inne i sin aller siste sesong. Det er lov å kjenne på følelsene: View this post on Instagram En spesiell dag for oss i #p3morgen Les mer om hvorfor vi gir oss på p3.no A post shared by NRK P3 (@nrkp3) on Sep 4, 2019 at 1:07am PDT I dag brekker den sertifiserte nasjonalskatten ned sin

Elin har solgt 20.000 bøker. Har over 30.000 følgere på Instagram. Likevel føler hun seg litt tom

Gjennom suksessbloggen krem.no har Elin Vatnar Nilsen skrev tre bøker på tre år. Nå ser hun eget tv-how som den optimale kremjobben.
Les mer om: