Nyheter om Instagram


Marte (24) får daglig tilsendt uønskede bilder: Nå har kunstneren fått nok

Etter at Marte Urke Antonsen (24) startet å gjøre kunst ut av innsendte nakenbilder fra Instagram, har hun fått uønskede penisbilder og blitt seksuelt trakassert av ukjente menn. Nå har hun fått nok.

Cecilie (43) og Kristine (40) savnet noe på Instagram: – Ville lage innhold for oss med skrukk og rynk

Sminke, hud og hår har alltid vært damenes store interesse. Nå deler de interessen på sosiale medier.
Les mer om:

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

Camilla (30) har 63.800 følgere på Instagram: – Jeg trodde lenge at jeg burde skamme meg hvis kroppen ristet

Camilla (30) disser med mage og rumpe. Hun vil vise andre kvinner at de er gode nok slik de er, og har 63.800 følgere på Instagram. Nå er hun nominert som årets influenser.
Les mer om:

7 ting du må vite om Oscar-nominerte Florence Pugh

Hva vet du om filmbransjens nye yndling? Florence Pugh er ennå ikke et husholdsnavn. Men med flere kritikkerroste roller under beltet – og Oscar-nominasjon – er det på tide at flere blir kjent med denne talentfulle godjenta. Den Little Women.-aktuelle briten debuterte i The Falling sammen med Game of Thrones-yndlingen Maisie Williams, og har siden spilt en rekke interessante karakterer.

For Børge Ousland er det viktig å være først. Bli historisk.

Litt av turgleden ble borte da Børge Ousland måtte begynne å oppdatere Instagram på vei til Nordpolen. Nå har han gått sin siste langtur. Kanskje.
Les mer om:

Ustjugov ble pappa

Det russiske langrennslandslaget melder på Instagram at Sergej Ustjugov er blitt pappa. Han og kona Elena har fått en liten datter som skal hete Kira. Alt står ifølge Instagram-meldingen bra til med mor og barn.
Les mer om:

Se lesernes flotte stemningsbilder

Har du bilder av værfenomener og landskap på Fosen? Tag bildene med #fosnafolket på Instagram, da får flere få muligheten til å se dem.
Les mer om:

Det er ikke bare Justin Bieber som sliter med Roddy Ricch – nå ber Selena Gomez om hjelp

Er Selena Gomez og Justin Bieber meant to be? De er i alle fall like ivrige når det kommer til å be fansen kjøpe og streame musikken sin. Da de to superstjernene planla sine nye slipp, trodde de nemlig ikke at Roddy Ricch skulle bli en trussel for deres førsteplasser. Men den gang ei. Compton-rapperens debutalbum Please Excuse Me For Being Antisocial er nummer 1 på Billboard 200 og singelen hans «The Box» er nummer 1 på Billboard Hot 100. (Albumet er på 7. plass på VG-lista topp 40 album og singelen er på 5. plass på VG-lista topp 20.) Heisann!

Arbeider for en Eriksen deal med midtbanespiller i retur

Inter Milan-midtbanespiller Matias Vecino skal ønske en overgang til Tottenham etter de fikk Jose Mourinho som manager, nå kan han bli en del av en bytteavtale med Christian Eriksen. Den danske playmakeren vil gå til San Siro for en kraftig redusert pris på grunn av kort tid igjen av sin kontrakt med Tottenham.

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

Oppfordret fansen til å manipulere Spotify-avspillingene

Det melder flere amerikanske medier, inkludert Rolling Stone. I et nå slettet innlegg på Instagram postet popstjernen en guide (hentet fra en fankonto) for ulike måter fansen kunne hjelpe til med å få den nye singelen til å toppe listene. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Outsider» på HBO. Blant annet sto det følgende å lese i «guiden»: 1. Opprett en spilleliste med «Yummi» på repeat og strøm den. Spill ikke uten lyd! Spill på lavt volum. La den spille når du sover. Om ikke du bor i USA kan du laste ned en VPN-app. Still så inn VPN-en på USA og opprett en Spotify-konto. 2. Kjøp låten på iTunes.

FREDAGSJAS og et tilbakeblikk på karrieren med Petter Katastrofe ❤

Ny fredag, ny fredagsfjas! NÅ ER DET HELG! Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det litt ekstra kjut/trist/fint/skøy, fordi vi i tillegg går en siste tur ned Memory Lane med Petter Kristiansen alias Katastrofe. (På Petters Wikipedia står det til info: «Not to be confused with American rapper Katastrophe».

Leonardo DiCaprios kjæreste Camila Morrone (22) slår tilbake mot trollene

Alder er vel bare et tall? Camila Morrone har fått mye medieoppmerksomhet etter at det i desember 2017 ble bekreftet at hun dater Leonardo DiCaprio. I et ferskt intervju med WSJ åpner 22-åringen nå opp om hatet og negativiteten hun får av å være kjæresten til den 45 år gamle kjekkasen. Det er ikke bare en dans på roser å være sammen med en av verdens mest kjente og anerkjente skuespillere. Den argentinsk-amerikanske modellen og skuespilleren forteller at hun mottar store mengder hatkommentarer i sosiale medier. – Det er litt kjipt fordi du prøver virkelig å gjøre en god jobb og være et hyggeli

Camilla (30) har 63.800 følgere på Instagram: – Jeg trodde lenge at jeg burde skamme meg hvis kroppen ristet

Camilla (30) disser med mage og rumpe. Hun vil vise andre kvinner at de er gode nok slik de er, og har 63.800 følgere på Instagram. Nå er hun nominert som årets influenser.
Les mer om:

Tysk konsert- og festivalgigant sikrer seg aksjemajoritet i nok et norsk musikkbransjeselskap

Nordic Live ble stiftet i 2017 av Erica Leypoldt, Kim Nordbæk, Ottar Schanke Eikum og Joël Schwalenstöcker, og representerer i dag over 60 norske og nordiske artister med stornavn som Gabrielle, Alan Walker, Kurt Nilsen, Ina Wroldsen, Julie Bergan, Violet Road og Ruben. LES OGSÅ: The 1975 overrasker via Instagram. Etter å ha gått inn i norske Goldstar i 2017, har den tyske konsert- og festivalarrangøren nå sikret seg aksjemajoritet i Nordic Live.

Instagram merker digital kunst som «falsk informasjon»

Blir møtt av skepsis blant fotografer.
Les mer om:

KOMMENTAR: Tilgjengelighetens tiår i musikkbransjen

Denne kommentaren ble først publisert på Ballade.no. Den er gjengitt med forfatterens tillatelse. På titallet ble musikk fra alle steder og alle tider tilgjengelig for folk flest, gjennom nye digitale tjenester. For skapere av musikk ble musikkproduksjon endret gjennom tilgjengelighet på lyder, beats, idéer og verktøy. Norsk musikk ble mer tilgjengelig enn noensinne i et globalisert marked, men konkurrerte samtidig med all verdens musikk om oppmerksomheten. Tilgjengelighet for publikum I 2010 sto strømming for 14 prosent av omsetningen i norsk platebransje, og hadde tatt igjen nedlasting.

Kim Kardashian og Kanye West kjøper opp kinosaler for å la folk se Just Mercy

Dugnad for rettsdrama fra Kim Kardashian og Kanye West. En av fjorårets større filmer som har fått mindre oppmerksomhet fra media får nå PR-hjelp fra ekteparet. Selv om Kim i går dro på ferie til Mexico, slår hun et slag for filmkulturen via sin Instagram. Men først annonserer hun reisen med en bikini-selfie fra klesskapet. Får så å åle seg inn i noe enda mer komfortabelt når hun kommer frem til Mexico. Så til poenget. Rett etter dukkerten/vassingen forteller firebarnsmoren om filmen Just Mercy. – Jeg var så rørt etter å ha sett Just Mercy at Kanye og jeg ønsker å forsikre oss om at du også

Camilla (30) har 63.800 følgere på Instagram: – Jeg trodde lenge at jeg burde skamme meg hvis kroppen ristet

Camilla (30) disser med mage og rumpe. Hun vil vise andre kvinner at de er gode nok slik de er, og har 63.800 følgere på Instagram. Nå er hun nominert som årets influenser.
Les mer om:

– Britney Spears er klar med sin første kunstutstilling

Er verden klar for kunsten til Britney Spears? Mange vil kanskje si at popgudinnen har levert kunst i en årrekke, men nå er det altså billedkunst som står i fokus. Fans av Louisiana-stjernen vet at Britney støtt og stadig deler glimt av maleriene sine via Instagram. Nå kan enda flere få øynene opp for kreativiteten hennes. Verkene til Britney Spears skal nemlig vises i Frankrike, melder blant andre Architectural Digest.

Oscar-nominerte Joaquin Phoenix snakker ut om brorens død

Minnes broren i åpenhjertig samtale. Joaquin Phoenix er i disse dager mest kjent for sin fremragende innsats i Todd Phillips Joker. Skuespilleren har mottatt en Golden Globe og en Oscar-nominasjon for sitt portrett av skurken, men til tross for anerkjennelsen er 45-åringen heller sky når det kommer til presseoppmerksomhet. Joaquin, tidligere kjent som Leaf, liker ikke å snakke om seg selv, enda mindre liker han å snakke om broren sin River. River Phoenix kollapset og omkom på fortauet utenfor Johnny Depp-klubben Viper Room 31.

Instagrams faktasjekk rammer digital kunst

Dersom du drar på for mye i Photoshop, risikerer du at bildene dine blir merket som «feilinformasjon» hos Instagram.
Les mer om:

The 1975 deler overraskende oppdatering via Instagram Live

Det var meningen at The 1975 skulle ut med albumet «Notes on a Conditional Form» 21. februar, men nå forteller frontmann Matty Healy at albumet blir utsatt to måneder – til 24. april. På Instagram Live, sitert av NME, uttaler han: – Jeg er lei for å skuffe dere. Vi har avsluttet vårt album så vi har hatt det skikkelig travelt. Det tar tre måneder eller noe slikt å få laget en vinylplate rent fysisk, så den kommer ut 24. april, tror jeg.

Shawty Mane gjør comeback: Justin Bieber tilbake som rapper, slipper Need More med Quavo fra Migos

Rappende J-Biebz er tilbake. Husker du at Justin Bieber i høst teaset en låt hvor han flipper en 50 Cent-klassiker? 25-åringens kommende, første album siden Purpose fra 2015 skal ifølge ham selv ikke være pop, men urban. Hvisdeterlovåsi. R&B-singelen «Yummy» har kun vært ute i en uke, men JB er nå klar med oppfølgeren. Valget har falt på «Need More» med Quavo fra Migos – med Murda Beatz på beaten. Quavo fra Migos gjester Justin Biebers nye slipp.