Nyheter om Instagram


Ajax har solgt målmaskin Sebastien Haller

Borussia Dortmund har funnet sin Erling Braut Haaland erstatter og som vanlig gjør den tyske storklubben en god deal. Ajax målmaskin Sebastien Haller følger ikke etter sin gamle sjef til Manchester, men velger heller en retur til Bundesliga hvor han har opplevd suksess tidligere. Haller var en flopp i de to årene han var i West Ham, mens hans sesonger for Eintracht Frankfurt var en stor suksess (Der ver det som brakte han til Premier League og London i 2017. Den ivorianske spissen er en helt annen type nummer 9 enn Erling Braut Haaland.

Divock Origi vil alltid være elsket av Liverpool-fans

Liverpool spiss Divock Origi har virkelig tatt runden for å finne ut av hvordan tilværelsen skulle være etter hans kontrakt gikk ut på dato. 27 åringen som har vært Liverpool-spiller siden sommeren 2014 har til tross for noen ekstremt viktige mål og kultstatus levd litt i skyggen av større stjerner på Anfield. Det har blitt utlån både til Lille og Wolfsburg siden han kom fra Lille. Etter å ha forhandlet med regjerende seriemestre AC Milan en god stund, samtidig som han har holdt andre muligheter åpne kom det i går endelig på plass en avtale.

Borch testet positivt på korona

Kjetil Borch (32) har fått konstatert koronasmitte. Han er ikke med det norske rolandslaget til verdenscupregattaen i sveitsiske Luzern senere i uken. Han opplyser om prøvesvaret på Instagram med et bilde av to positive hurtigtester. «Min rekke på 880 dager er åpenbart over», skriver Borch. Med det viste han til antall dager han har klart å unngå å bli smittet. Borch kom nylig hjem fra en rokonkurranse i Nederland. Han fant ut at han var covidpositiv etter en rutinesjekk.

Kjetil Borch har fått korona

Det melder roaren sjølv på Instagram.
Les mer om:

Fekk vite om eiga VM-vraking på Instagram: – Ho skjønte ingenting

Mellomdistanseløpar Amalie Sæten (24) fekk tilbod om VM-plass i siste liten, men Friidrettsforbundet sa nei utan at ho fekk beskjed. No er klubben hennar kritisk til behandlinga til forbundet.
Les mer om:

Åpner opp om legning: - Jeg er ikke redd

Deler et personlig innlegg på Instagram.
Les mer om:

Psykolog med sovepose: Derfor bør du oppsøke naturen alene

Hun har blitt hele Norges tur-psykolog på Instagram. Boka hennes er en av vårens bestselgere. Her får du Johanne Refseths tips til egenterapi i naturen.
Les mer om:

Everton klar med sommerens første signering

Sist sesong var det ikke så mye som minnet om en storklubb på Goodison Park. Everton er enda ikke helt over mistet av Carlo Ancelotti i fjor sommer til Real Madrid. En annen managerlegende forsøkte å være plaster, men Rafael Benitez fikk det rett og slett ikke til og fikk sparken halvveis i sesongen. Med Frank Lampard ved roret kunne man se tegn til bedring på slutten av sesongen og Everton, som definerer seg som en av de store, klarte med et nødskrik å unngå nedrykk. – Nå som deres største stjerne forlater klubben blir det ekstra trykk på sommerens overgangsmarked.

- Bare min innerste krets har visst

Tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen deler åpenhjertig om kjærligheten i et innlegg på Instagram.
Les mer om:

Hunden Toffee har nesten fem millioner visninger på Instagram

Hundeeier Kjersti Stuvik (29) deler hyppig bilder på hundens Instagram-konto med nesten 19.000 følgere. Nylig postet vormedalskvinnen en «reel» som gikk viralt. I skrivende stund har videoen 4,7 millioner visninger.
Les mer om:

Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Et låneopphold i Wolverhampton sesongen 2020/21 var det som skulle løfte Vitinha som i en årrekke ble sett på et av Portugals største talenter, mulighets det største siden Ronaldo. Omtalen av ungguttens smarthet var overveldende: «Vitinha spiller sjakk, mens andre spiller kinasjakk» Hans prestasjoner på midtbanen har brakt 22 åringen inn som en fast del av det portugisiske landslaget, til Premier League og nå til Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

For fire dager siden kom tilbudet til klubbløse Jesse Lingard. Så ble det tyst

I dag er Jesse Lingard klubbløs! – 29 åringen har vært på kontrakt med Manchester United siden 1.juli 2008 så det må være en uvant situasjon. For fire dager siden sendte West Ham skal ha sendt et kontraktstilbud til Jesse Lingard, men de har ennå ikke hørt fra ham. – Sky sports melder at Jesse Lingard som var på et vellykket låneopphold hos London-klubben er sterkt ønsket av manager David Moyes. SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet Tonen er god, både på lån og på Old Trafford i David Moyes sin periode som Manchester Unitied manager.

Tour-favoritt etterlyser ti år gammel kusine

Tadej Pogacar kommer med bønn på Instagram.
Les mer om:

Anniken Jørgensen på bedringens vei: – En enorm lettelse

Anniken Jørgensen (26), bedre kjent som Annijor, forteller på Instagram at hun ikke lenger sliter med konstante blødninger.
Les mer om:

«Fattig student» er gravid

Karen Elene Thorsen, mest kjent som «Fattig student» på Instagram, venter barn.
Les mer om:

Fiorentina er endelig enig med Real Madrid etter siste dagers tautrekking

Vi er fullstendig klar over at fotball er en lagsport, men når Real Madrid har Karim Benzema trenger de egentlig ikke andre spillere. – Da Luke Jovic, som er en meget habil målscorer ble hentet fra tyske Eintracht Frankfurt i 2019 ble han først sett på som for ung og så ble et utlån tilbake til Frankfurt i 2021 organisert. Denne sesongen skulle være sesongen til 24 åringen, men så løftet Karim Benzema seg selv til nye høyder og med det begrenset mulighetene for alle andre angripere. Luka Jovic kom definitivt i skyggen av den franske giganten.

Adrian Sellevoll etter blodig ulykke: Pådro seg brudd i nakke og kjeve

Realityprofilen (24) skriver på Instagram at han er i gode hender. Politiet i Bergen meldte om fallulykke tidlig onsdag.

Emil Bohinen fikk langtidskontrakt etter å ha berget plassen i Serie A

Virkeligheten ser ganske så lys ut for den 23 år gamle sønnen til Lars Bohinen. 23 år gamle Emil Bohinen forlot Stabæk i februar 2021 og skrev en kontrakt på 4,5 år for den russiske toppklubben CSKA Moskva i februar 2021. Oppholdet i den russiske hovedstaden var langt fra fantastisk og i januar ble et utlån til Serie A klubben Salernitana som hele sesongen har kjempet mot nedrykk. – I avtalen nå et en opsjon på utkjøp som de var pliktige til å benytte hvis de overlevde i Serie A. Noe de gjorde med et nødskrik.

Sondre Justad om sorgen i kirken: – Sammensatt

I et innlegg på Instagram skriver Justad (31) om hva han kjente på under søndagens sørgesamvær i Oslo Domkirke.
Les mer om:

20 kvadratmeter minihage? – Ikke noe problem, sa Silje og satte i gang

Nå har hagen hennes nær 15.000 følgere på Instagram
Les mer om:

Cilic ut av Wimbledon med korona

Kroatiske Marin Cilic har trekt seg frå Wimbledon-turneringa i tennis etter han testa positivt for covid-19. – Hei folkens. Eg må dessverre melde at eg har testa positivt for korona. Eg har isolert meg sjølv og håpa at eg skulle bli klar, men dessverre kjenner eg meg framleis dårleg og er ikkje i form til å gjere mitt beste, skriv Cilic i et innlegg på Instagram. Kroaten skal ifølge The Telegraph ha trent med Novak Djokovic tett opp til turneringa. Serbaren måtte stå over Australian Open tidlegare i år fordi han ikkje har tatt koronavaksinen, og det er usikkert om han får delta i US Open.

Henter Andreas Pereira tilbake til Premier League

Den brasilianske midtbanespilleren Andreas Pereira falt mellom alle stoler på Old Trafford. Han var et svært lovende talent som for første gang signerte med Manchester United i januar 2012 da han kom fra PSV sitt akademi. 26 åringen som har opparbeidet seg en lang liste med låneklubber, inkludert Valencia, Granada, Lazio og nå sist Flamengo kan nå etter over 10 år «endelig» bli solgt.

Ann Katrine (30) vil gjøre en forskjell på Instagram: – Jeg vet at jeg har reddet liv

Ann Katrine Sandengen fikk påvist brystkreft i november. Nå bruker hun dagene på å bekjempe sykdommen og deler sin historie på sosiale medier for å hjelpe jenter i samme situasjon.
Les mer om:

Bryllupslykke for Sagosen

Håndballstjernen Sander Sagosen og Hanna Bredal Oftedal giftet seg lørdag. Sagosen pådro seg nylig ankelbrudd og kjemper en kamp mot klokka inn mot VM. – Just married my queen, skriver Sagosen i et Instagram -innlegg, der både han og Oftedal viser fram ringene. Bryllupet foregikk med 26-åringen på krykker. Sagosen pådro seg et ankelbrudd i starten av juni og har siden gjennomgått en vellykket operasjon. (NTB)