Nyheter om Instagram


Elabdellaoui ute fra sykehus

Omar Elabdellaoui er utskrevet fra sykehuset etter fyrverkeriulykken som rammet øynene hans på nyttårsaften. Det bekrefter fotballklubben Galatarasay på sine hjemmesider. Der opplyser også klubben om at Elabdellaouis behandling vil fortsette hjemme i Norge. – Jeg blir bedre. Jeg får utmerket og profesjonell hjelp fra det medisinske apparatet og vi gjør fremskritt hver eneste dag, skrev Omar Elabdellaoui på Instagram den 6. januar.

Sandra Lyng forsvarer mammakroppen på Instagram: – Faktisk, er det ganske rått!

Ofte må man akseptere at kroppen aldri vil bli den samme igjen. Og det er jo helt greit, skriver artisten.
Les mer om:

Eva skulle bare på butikken da hun knipset årets bilde: – Du tuller!

Eva Pistejova (36) fra Gjerdrum ble årsvinner i fotokonkurransen til RB på Instagram. Vinnerbildet tok hun på vei til butikken

Fotovinneren: – Det var flere som ikke skjønte bildet mitt

Rolf Støa (75) fra Skjetten ble vinner for desember i RBs fotokonkurranse på Instagram
Les mer om:

Mistet barnet - typen ventet barn med eksen

Modell Jessica White hevder at hun fant ut på Instagram at kjæresten ventet barn med eksen.
Les mer om:

Therese (18): – Jeg vet at noen snakker bak min rygg. Det har ikke bare vært positivt

Influencer Therese Sørenes begynte som blogger da hun var 8 år. I starten var det bare noe hun gjorde fordi alle andre i klassen hadde blogg. Nå 10 år senere renner pengene inn fra plattformer som Instagram og YouTube.
Les mer om:

- Hva skjer med ansiktet hennes?

Realitystjernens comeback på Instagram går ingen hus forbi.
Les mer om:

Michael B. Jordan bekrefter romanserykter på Instagram

Filmstjernen Michael B. Jordan (33) ser ut til å ha funnet kjærligheten med modellen Lori Harvey (24).
Les mer om:

Ett glass mindre – også på Instagram

Mariann Thiesen ble sykmeldt av stress. Her er syv tegn på at du begynner å bli utbrent
Les mer om:

Da en av Sara Emilies følgere tok kontakt, var hun ikke i tvil: – Det er fint å kunne bruke jobben min til noe som dette

Sara Emilie Tandberg (28) fra Nittedal lever av sosiale medier til daglig. Da en følger på Instagram tok kontakt og fortalte om Gjerdrum barnehage, var hun ikke i tvil om at hun ville hjelpe.

Ett glass mindre – også på Instagram

– Alkoholeksponering i sosiale medier setter reklameforbudet under press. Det er på tide at påvirkerne tenker over hvordan de fremstiller alkohol, skriver Pernille Huseby i dette innlegget.

Lurte unge jenter på Snapchat

Politiet mener en 39 år gammel mann fra Sandefjord lurte minst 200 jenter under 16 år til å sende seksualiserte videoer og bilder av seg selv via Snapchat og Instagram.

Leserbilder: slik opplever fosningene frosten(pluss)

Her er et lite knippe av bilder som viser den siste kuldetida på Fosen, delt via Instagram med emneknaggen #fosnafolket.
Les mer om:

Sterke reaksjoner fra Graham Hansen

– Kommuniser med oss som likestilte, ikke mindreverdige. Det var Barcelona-spiller, Caroline Graham Hansens klare melding på Instagram etter at laget kjørte til Madrid under svært krevende kjøreforhold.

Maddy (23) fikk jobb i Bodø via Instagram: – Dette er et eventyr for meg

Sjokoladekunstner Craig Alibone er alltid på utkikk etter de beste folkene til sitt patisseriet. I Frankrike fant han den svært talentfulle konditoren Eloise Maddy Dechoz. Ansettelsesintervjuet ble gjort på Instagram.

Nettet snører seg rundt Trump

I løpet av det siste døgnet har YouTube, Facebook, Twitter og Instagram snudd ryggen til Trump. Samtidig har Trumps nettbutikk plutselig blitt tatt ned.

Facebook og andre sosiale medier utestenger Trump

USAs president Donald Trump er utestengt fra Facebook og Instagram på ubestemt tid. Også andre sosiale medier stenger nå dørene for Trump.

Utestenger Trump fra sosiale medier i to uker

President Donald Trump vil bli utestengt fra Instagram og Facebook frem til Joe Biden blir innsatt som president.

Facebook blokkerer Trump

Trump er utestengt fra Facebook og Instagram for resten av sin tid som president. Det opplyser Mark Zuckerberg på sin egen Facebook-profil.

Heldigvis har Manchester United spilleren som kan avgjøre semifinaler fremover

Solskjær måtte innse at nok en mulighet for å heve et trofé forsvant i nestsiste fase mot City. Det var en tett kamp der det frem til de siste ti minuttene kunne ha tippet mot rødt. For United-manageren var det ekstra surt å ikke ha spilleren som kunne ha avgjørt dette. Det sier det meste om hvilken posisjon en 33-åring har fått hos Solskjær denne sesongen.

Martine viser frem kroppen som den er, men det er det ikke alle som liker

Stadig flere har sett seg lei på «perfekte» bilder på Instagram, og vil heller vise hvordan de ser ut uten posering, fleksing og retusjering. Martine Halvorsen er en av dem.
Les mer om:

Donald Trump fratatt sosiale medier etter opprøret i Washington

Både Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt ham.

Også Instagram utestenger Trump

President Donald Trump er fratatt sine sosiale medier etter opprøret i Washington. Instagram gjør som Twitter og Facebook og utestenger ham.