Nyheter om Instagram


Slaktet for pizzabilde: - Helt urimelig

Flere opplever å bli hetset over tirsdagens aksjon på Instagram.
Les mer om:

Snapchat nedgraderer kontoen til Donald Trump

Snapchat-kontoen til Donald Trump har brått blitt mye mindre synlig. I kveld forteller Snap; firmaet som eier Snapchat, at de har fjernet den amerikanske presidentens konto fra sin populære Discover-side. Dette som følge av innlegg som ikke følger deres retningslinjer. – Vi promoterer nå ikke presidentens innhold på Snapchats Discover-plattform, sier Snapchat i en pressemelding ifølge The New York Times. – Vi ønsker ikke å fremme stemmer som medvirker til å oppfordre til raserelatert vold og sosial urettferdighet ved å gi dem gratis promo på Discover.

- Endte nesten med å ødelegge livet mitt

I et innlegg på Instagram avslører artisten at han har vært avhengig av sovemedisin og antidepressiva i elleve år.
Les mer om:

Alexander Rybak: – Jeg har vært avhengig av sovemedisin og antidepressiva i 11 år

Alexander Rybak står i dag frem med sine rusproblemer. – Jeg har levd med en hemmelighet. I 11 år har jeg vært avhengig av sovemedisin og antidepressiva, skriver artisten på Instagram i ettermiddag. 34-åringen fra Nesodden, som vant Eurovision Song Contest 2009 forteller at det gikk greit i starten, før han begynte å slite. – Det startet harmløst, men på slutten ødela det nesten livet mitt, skriver Alexander. Stjernen forteller at han startet på rehabilitering i januar og at han nå begynner å føle seg som seg selv. – I løpet av de siste årene har pillene gjort meg svak og redd.

Black Lives Matter: Hva kan vi i Norge gjøre?

Tips til deg som vil bidra, men kanskje ikke vet hvordan. Drapet på George Floyd ryster en hel verden, og har skapt voldsomme reaksjoner. Vi i Melk & Honning og 730 tar avstand fra systematisk rasisme, og fordømmer uretten og urettferdigheten som har pågått og fortsatt pågår. Gjør du det samme, men er usikker på hvordan du kan bidra? Her er noen tips som kan hjelpe deg på veien: Dette kan du gjøre: – Det finnes faktisk mange måter man kan bidra som enkeltperson.

OL-medaljør Maren Skjøld legger opp

Alpinist Maren Skjøld avslutter karrieren, skriver hun selv på Instagram onsdag. Skjøld ble vraket fra landslaget den kommende sesongen på grunn av manglende sportslig utvikling, opplyste Sportssjef i alpint, Claus J. Ryste, til NRK i mai. Skjøld tok OL-bronse i lagkonkurransen i Pyeongchang i 2018.
Les mer om:

Derfor er instagramfeeden din svart i dag

Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Sonja Wanda og Dennis Storhøi er blant dem som har latt Instagram gå i svart i dag.

- Jeg blir både lei meg, redd og sint

I dag har mennesker verden rundt stått samlet mot rasisme. Til tross for dette mottok Tinashe Williamson en rasistisk melding på Instagram.
Les mer om:

Instagram i svart

Les mer om:

Norsk møbeldesign vekker internasjonal oppsikt

Da verdens viktigste designmesse ble avlyst på grunn av koronapandemien, tok norske designere til Instagram. Nå blir de hyllet av verdenspressen.
Les mer om:

- Slutt med dette

Instagram fylles med svarte bilder etter George Floyds død. Mener bildene med emneknaggen «Black Lives Matter» gjør mer skade enn nytte.
Les mer om:

Seth Rogen svarer sine følgere som blir krenket av Black Lives Matter

Seth Rogen Det var en enkel oppfordring skuespilleren kom med på sin Instagram i kjølvannet av drapet på George Floyd i Minnesota: – Hvis denne uttalelsen er en smule kontroversiell for deg, gjerne avfølg meg. På bildet som Seth Rogen poster står det Black Lives Matter. En del av de 8 millioner følgerne til Seth Rogen blir krenket. Mange skriver at de er uenige, fordi det nå er viktig at man står opp for alle – også de hvite. 38-åringen fyrer av mange svar. LOL: Seth Rogen hamrer løs (Instagram/sethrogen) Bonus: Skuespiller/artigpetra Jessica Michel Serfaty skriver at hun er overrasket

Black Lives Matter: Drake donerer millionbeløp til arresterte demonstranter

Drake åpner lommeboken for arresterte demonstranter. Den steinrike superstjernen har som mange andre artister blitt utfordret til å donere penger til støtte for drepte George Floyd og Black Lives Matter-bevegelsen. Toronto-poeten og sangeren Mustafa the Poet (23) donerte selv 400 dollar til National Bail Out, en organisasjon som betaler ut kausjon på vegne av varetektsfengslede demonstranter.

Derfor ser Instagram slik ut

Sosiale medier oversvømmes av svarte bilder i protest mot drapet på George Floyd i Minneapolis. Kjendiser og de sosiale mediene selv har kastet seg på.
Les mer om:

Tinashe Williamson fikk rasistisk melding: – Sjokkert og sint

På en dag som markeres med massiv antirasisme på Instagram, mottok Tinashe Williamson en melding i samme medium om at hun er et «svart, dumt dyr».
Les mer om:

Derfor har Instagram gått i svart i dag

I dag florerer det av helsvarte bilder og hashtagen #blackouttuesday på bildedelingstjenesten Instagram.
Les mer om:

Derfor er Instagram-feeden din full av svarte bilder

Svarte bilder og hashtagen #blackouttuseday har florert på Instagram tirsdag.
Les mer om:

Prinsesse Märtha Louise hacket på Instagram

En av prinsesse Märtha Louises to kontoer på Instagram er stengt etter at den ble hacket.

Travis Scott om drapet på George Floyd: – Jeg har nesten ikke ord

Travis Scott er en av de mange artistene som deler sine tanker om George Floyd. Drapet, som følger en rekke lignende drap, har skapt enorme protester over hele USA og i andre land. 28-åringen fra Texas ble kritisert for å ikke si noe i starten, men poster nå et innlegg på Instagram. – Mens jeg går rundt i ring, tenker, forsøker å finne noe som kan dempe smerten, skriver Travis. Rest in Power George Floyd: To personer demonstrerer utenfor Third Police Precinct i Minneapolis i Minnesota (Stephen Maturen/Getty) – Det er nesten ingen ord jeg kan komme på som gjør at jeg kan uttrykke meg på rett må

Intervju: Kygo-aktuelle Kim Petras er fremtiden

Kim Petras: – Woo-Ah!  For den gjennomsnittlige nordmann betyr utropet over sannsynligvis lite.  Men, innenfor popmusikkens mest dedikerte fansamfunn er tyske Kim Petras’ «Woo-Ah»-motto som uling er for ulver, som brøling for løver eller som «bank-bank» er for Jehovas vitner.  Den skamsøte signaturen – som er Kims «producer tag» –  blir for skamløse popentusiaster et kall på likesinnede, ikke langt unna kult-tilstander. Dette blir svært tydelig når 730 drar til Danmark for å se 27-åringen fremføre et særdeles brennheit klubbshow på sin Clarity Tour i januar.   Den tyske popsensasjonen lar ikke

Carla (27) med tydelig beskjed: – Ikke bry deg om hva andre synes

For vel fire år siden begynte Carla Maria Haringstad å legge ut uhøytidelige dansevideoer på Instagram. Siden den gangen har selvtilliten skutt i været.
Les mer om:

170.000 følger Maria på Instagram: – Folk liker råskapen

Maria Sandberg er definisjonen på en self-made woman, og har over 173 000 følgere på Instagram. Nå er hun aktuell med innspilling av ny TV-serie.
Les mer om:

730.no x girl in red: − Jeg vil ta over verdenen

Marie Ulven Ringheim alias girl in red er kanskje Norges minst sannsynlige superstjerne. Fra soverommet i Horten lagde hun låter som berører folk langt utenfor kongeriket Norges grenser. De siste årene har hun solgt ut turnéer i USA og England. New York Times kaller henne et skeivt forbilde, likevel får hun gå forholdsvis i fred i Oslos gater. 730.no ringte opp Vestfold-jenta for å sjekke hvordan det går i koronaens tid, og hvordan det føles å snart nærme seg 1 million følgere på Instagram. Marie forteller oss at hun har det fint.

Slik prøver Etne-presten å nå et større publikum

ETNE (NRK): Etter at soknepresten i Etne blei Presten Per på Instagram har han fått ti gonger fleire følgjarar der enn i kyrkja. Fleire prestar må bruke sosiale medium, meiner Trond Blindheim.
Les mer om:

Bekreftet: Celtic-spiller tar avskjed med supporterne

32-åringen Jonny Hayes gir seg hos Celtic etter en sesong med 26 kamper. Vingen ble hentet fra Aberdeen i 2017 og scoret like godt sitt første mål mot nettopp Aberdeen. Nå tar Hayes en oppsummering før han takker for seg. Hayes er på slutten av treårskontrakten sin og meldte på instagram at han nå forflytter seg ut på overgangsmarkedet som free transfer. Les: Desperate Real Madrid tilbyr Martin Ødegaard -Fra det laveste lave med beinbrudd, til det høyeste med å vinne et treable.