Nyheter om Instagram


Thomas Hayes er ikke redd for kritikk: – Folk får mene hva de vil

Det er ikke mange artister som starter karrieren med 1,2 millioner fans i ryggen. Men så er heller ikke de fleste artister som Thomas Hayes. Etter Skam har de unge stjernene gjort mye forskjellig, sjekk ut 730s store oversikt her. Thomas Hayes er dog den første som satser på musikk etter den gedigne seriesuksessen. (Adam Ezzari var allerede artist da han fikk en rolle i sesong 4.) I dag slapp Asker-gutten debutsingelen «Where I Belong» via Sony Music. HAYES er produsent og DJ, mens andre står for vokalen.

FRIdagsfjas med Mona Berntsen

Fredag = favorittspalte, favorittfjas, favorittfjes. Denne uken er det den norske dansestjernen Mona Berntsen som brekker det ned! Selv verdens beste jenter blekner ørlite på dansegulvet når man ser hvem Mona har danset med. Oslo-jenta har delt scene med blant andre Chris Brown, Cardi B, Justin Bieber, Justin Timberlake og Madonna. – Det har vært en fin men hard reise, hvor jeg er takknemlig for alt i mellom de store mulighetene, og sitter igjen med mange fine minner fra treningsperioder og studiotid med fine kolleger opp mot en opptreden, sier Mona til 730. Mona Berntsen ble et kjent fjes ett

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Verden raser mot raseringen av regnskogen

Hvor skal man begynne? Det siste døgnet har feedene våre vært fulle av regnskog i flammer.

Norsk videopremiere: Rave med Emir og Arif

Fester helt alene på min midnatt rave «Emir og Arif» lyder godt. Og lydene de lager sammen er enda bedre – bare sjekk ut duoens første samarbeid! På denne vakre onsdagen har 730 fått lov til å vise frem musikkvideoen til «Midnight Rave».

16 år gamle Einar feirer suksessen og skinner i breial musikkvideo

Sveriges elsk/hat-stjerne Einár varmer opp til sitt nye album, som kommer til å bli en kioskvelter. Se snutten til «Nu vi skiner» nedenfor. 16 år gamle Nils Kurt Erik Einar Grönberg mener singelen er hans beste så langt. – Dette er min favorittlåt (av alle) jeg har gjort, skriver Einár. – Pump den og vis så mye kjærlighet dere kan ved å dele og spre! Låten, produsert av Straynané (Z.E, Aden & Asme, Dree Low), er delvis dedikert til moren, som har støttet ham i vanskelige tider.

Etterlyser drastiske tiltak etter hets

Phil Neville sier han har mistet all tillit til selskapene bak sosiale medier som Twitter og Instagram. Nå oppfordrer han til felles boikott i fotballmiljøet.
Les mer om:

Neville vil ha fotballboikott av sosiale medier

Phil Neville sier han har mistet all tillit til selskapene bak sosiale medier som Twitter og Instagram. Nå oppfordrer han til felles boikott i fotballmiljøet.
Les mer om:

Blir dette årets villeste plateutgivelse?

En av årets kanskje mest uventede nyheter kom i april da David Hasselhoff meddelte at han hadde et nytt album på gang – med et par heavy metal-låter. Nå har ytterligere informasjon om albumet blitt annonsert. Blant annet tittelen (Open Your Eyes) og lanseringsdatoen (27.september). LES OGSÅ: Dave Grohl hinter om supergruppe-gjenforening. Men det er verken tittelen eller lanseringsdatoen som overrasker. Dét er det samarbeidene og låtvalgene som gjør.
Les mer om:

Taylor Swift leker med fan-teorier før albumslipp

Taylor Swift liker å ha det moro med fansen. Hun har i lang tid lagt ut flere såkalte «easter eggs» hvor hun gir fansen små hint og informasjon de kan finne frem til ved å løse gåtene. Når hennes syvende album Lover slippes fredag vil ventetiden omsider være over for alle som har gledet seg helt siden nyheten kom. Siden den gang har hver eneste post på Instagram og Twitter blitt tolket og analysert grundig.
Les mer om:

Lil Nas X mister førsteplassen etter 19 uker, gratulerer etterfølgeren

Beklager, Lil Nas X… Etter å ha satt Billboard Hot 100-rekord med 19 uker på nummer 1, rykker Billie Eilish opp til toppen. (Instagram.com/billieeilish) Hennes globale landeplage «bad guy» har ligget på andreplass i ni uker. Dette er 17-åringens første nummer 1 på Billboard Hot 100. Da Lil Nas X fikk høre at «Old Town Road» ble jekket ned, var han rask til å velsigne henne med lykkeønsker. congratulations to billie eilish!! u deserve this!! — nope (@LilNasX) August 19, 2019 – Gratulerer til Billie Eilish!

Selvsikre Stabæk henter midtbanespiller med Champions League erfaring

Veldig mye bra har skjedd på Nadderud denne sommeren, det startet med at direktør Jon Turnold fikk nok av dårligere resultater og sendte Henning Berg ut portene og til sydenklubben Omonia Nicosia. Inn kom – Fanfare!

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.

Nora satset på kunsten – nå vokser bedriften

Med nærmere 18.000 følgere på Instagram, voksende forespørsel og utdanning i ryggen, ser ikke 24-åringen noen grunn til å gi opp drømmen. Hun ekspanderer videre.
Les mer om:

De norske artistene kuppet årets Findings

Til tross for et publikum som stort sett var mer opptatt av å ta bilder til instagram og lage kose-moshpits, var det også en rekke spennende musikalske opplevelser å få med seg under årets Findings. Årets program var spekket med norske talenter – i både små og store bokstaver. LES OGSÅ: Kygo skuffet på Findings. Etter det som nesten kan beskrives som et norsk kupp av årets Findings-program er det også naturlig å redegjøre for noen av prestasjonene som ble levert. Julie Bergan fanget publikums oppmerksomhet Julie Bergan skjønner straks hvor stemningen ligger fredag ettermiddag og inviterer føl

Irritert på Beyoncé

Årsaken var at den britiske rapperen Stormzy i sommer hevdet han var den første britiske svarte artisten til å headline Glastonbury-festivalen i en post på Instagram. Skin, som sammen med bandet sitt Skunk Anansie, var headlinere på festivalen helt tilbake i 1999, ble spurt om sine synspunkter på dette i et intervju med den britiske avisen The Guardian.

Norsk prima donna: Se videoen til Royane ✨

Haters they come… Haters they go! Royane Harkati fra Drammen er brått i selskap med artister som Vince Staples, Christina Aguilera, Lene Alexandra, Madi Banja og Marina & The Diamonds når hun i dag slipper en låt med tittelen «Prima Donna». Hyggelig nok får 730 ha videopremieren – sjekk ut snutten nedenfor en lynrask chat med Royane. Hey Royane! Hva handler «Prima Donna» om?  – «Prima donna» skal være en good feeling-låt som skal være gøyal. En «girls anthem» som skal kunne ta deg med fra Marokko og helt til Japan. Issa vibe. Skjønner!

FREDAGSFJAS: TV 2-aktuelle Thea Sofie Loch Næss

Da var helgen her, og du vet hva det betyr. Fredagsfjas med nok et favorittfjes. Denne uken preiker vi med Thea Sofie Loch Næss, som tidligere har stått øverst på pallen hos IMDBs «starmeter» i kjølevannet av Netflix-serien The Last Kingdom. Kort forklart er dette den skuespilleren i verden folk er mest nysgjerrige på akkurat nå. Nettsiden har 250 millioner månedlige brukere. Tygg litt på den. View this post on Instagram Skade says thank you for being #1 on IMDb.

Khalids unge favoritt til Norge ✨

Norges neste favoritt? Claire Cottrill aka Clairo har gjort det særdeles bra de siste årene med låter «Pretty Girl» og «4EVER». Denne uka ble kjent at den unge indieartisten kommer til Norge i vinter, nærmere bestemt bittelille julaften 22.

16 år gammel New York-rapper er nr. 3 hos Spotify i Norge

For et par måneder siden visste ca. ingen hvem Lil Tecca var. Nå er tenåringen fra Queens, New York i ferd med å få en av de mest spilte låtene i USA og Norge via sin sjette singel; «Ran$om». Låten gikk inn på 93. plass på Billboard Hot 100 i juni og er nå nr. 10 på hitlisten. Tecca har den samme plasseringen på VG-lista, samt 3.

Thomas Hayes debuterer som artist med Nico & Vinz

OPPDATERT: Den kommende, første singelen «Where I Belong» har med Nico & Vinz. Fra William Magnusson til musikkartist. I ettermiddag annonserer Thomas Hayes at han blir artist. Noe som for ham føles naturlig. 22-åringen fra Akershus forteller at han har vært oppslukt av musikk siden han var liten. – Siden barndommen har musikk alltid vært en stod del av livet mitt. Suksessen til Skam har gitt meg mange muligheter.

Caitlyn Jenner postet bilder av feil datter på fødselsdagen

Har fedre et ufortjent dårlig rykte når det kommer til kunnskap om sine egne barn? Caitlyn Jenner identifiserer seg som kvinne, men går fortsatt som «pappa» i Kardashian/Jenner-familien. Etter kjønnsskiftet og bruddet med mamma Kris Jenner har ikke 69-åringens forhold til døtrene vært det samme. Men de prøver. Kylie Jenners 22-årsdag blir denne uken feiret på en yacht verdt 2 milliarder i Italia. Paps er ikke med på turen, men hun sender en hilsen via Instagram. Dessverre måtte Cait ta ned sin søte gratulasjon kjapt.

Se Travis Scott og Kylie Jenner hoppe fra 2 milliarder kroners yacht

Solid sommerferie. Kylie Jenner fylte 22 år på lørdag og feirer sin bursdagsuke i Italia. For anledningen leier kosmetikkmogulen en 2,1 milliarder kroners yacht på 350 fot, sammen med Stormi og Travis Scott. Ifølge Architectural Digest er den ukentlige hyren på 10 millioner kroner. View this post on Instagram A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 12, 2019 at 12:03pm PDT Kylie koser seg, samtidig som hun viser frem… Sin sminke: Yummy mummy på yacht (Instagram/kyliejenner) Mellom en haug av reklamesnutter for kosmetikk på sin Instagram Stories, er

Harry Styles klar som Disney-prins?

Har Harry Styles takket ja nå? En drøy måned etter at de første ryktene meldes det i kveld at den britiske popstjernen blir med i Disneys live-action-versjon av The Little Mermaid. Dette melder Disney-nettstedet The DisInsider. Nyheten har ikke blitt bekreftet fra filmselskapet eller Harry Styles selv. Godgutten skal selvfølgelig være aktuell som den uimotståelige menneskeprinsen Eric.  The Little Mermaid regisseres av Rob Marshall og har allerede castet barnestjernen Jacob Tremblay (som søtt nok debuterte i The Smurfs 2 i 2013) og Nora Lum alias rapperen Awkwafina (Ocean’s 8, Crazy Rich Asian
Les mer om:

Internett hater den nye logoen til Snapchat

Topp ti tweets. Hvis du våknet til synet av et digitalt mareritt i dag, så er du ikke alene. Snapchat har nemlig valgt å klusse til sin egen logo med et ekstra tykt omriss. Borte vekk er det søte spøkelset slik vi kjenner det – Snapchat-logoen har nemlig blitt thicc over sommeren. Jada, det er en ikke-sak, og vi er sikkert vant til den om et par-tre dager.