Nyheter om Instagram


Drake avslører albumplaner under overraskelseopptreden

Blir det mer Drake i 2020? Rapperen overrasket publikum under DaBabys konsert i hjembyen, Toronto. Vågalt valg med tanke på hvordan hans forrige overraskelseopptreden gikk. Heldigvis ble Champagne Papi bedre mottatt denne gangen. Drake fremførte singelen «Money In The Grave», men ikke nok med det.

Throwback: 730.no intervjuet Juice WRLD i Oslo

Intervjuet ble gjort i september 2018 730 møter Juice WRLD på et hotell like ved IKEA Furuset noen timer før hans første konsert i Oslo. De fleste artister som spiller i sentrum bor i gåavstand fra venue, men teamet hans har av ukjente årsaker booket overnatting selv, og tatt inn på et konferansesenter på Alnabru. 19-åringen kommer rett fra turnéstart i Amsterdam, og bagasje på avveie gjør gjengen kraftig forsinket. En time på overtid hører vi rykter om at de skal bestille pizza først, og vi regner med at han kommer til å avlyse.

Kim Kardashian saksøker lege for bruk av bilde fra «vampyrbehandling»

Kim leverte søksmålet for domstolen i Los Angeles onsdag. Hun mener Alabama-legen dr.
Les mer om:

A$AP Rocky stilte i fengsel på scenen i Stockholm – med Rihanna i salen

A$AP Rocky skulle angivelig aldri tilbake til Sverige, noe hans stjernevenner støttet. Men Harlem-gutten tok en brå 180 og spilte i Globen i Stockholm onsdag kveld. Det kom mange folk, men konserten ble ikke utsolgt. Fra scenen forklarte Rocky at ikke alle i Stockholm hadde råd til å kjøpe billett.

- De neste ti årene kommer til å bli de beste

Deler rørende video av seg selv og ekskona på Instagram.
Les mer om:

Petter og Gunhild Stordalen snakker om samarbeidet etter bruddet

I en video på Instagram sier Petter Stordalen at han fortsatt skal være rådgiver for Gunhild, men at han ikke lenger vil bære vesken hennes.

Lei av å høre kun Sissel og Kurt i julen? Her er løsningen du har ventet på!

Joda, vi har hørt George Michaels Last Christmas, The Pogues’ og Kirsty MacColls Fairytale of New York og Kurt Nilsens juleplate fra 2010, som fortsatt dominerer spillelistene her på bjerget, i år også. Og ikke et vondt ord om Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstogas Strålande jul, men det er kanskje på tide med noe annet på anlegget? HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS. Enten du sverger til tradisjonell amerikansk jul med Phil Spectors «Wall of Sound» som bakgrunnsmusikk til julebordet, eller ønsker å finne roen med Bugge Wesseltoft dagen derpå, kan du nå være med på å bestemme når musikken skal

730.no x Lewis Capaldi: – Jeg fikk panikkanfall i Norge

Lewis Capaldi forteller 730.no om sin opplevelse med Tim Wendelboe-kaffe, sitt vennskap med 1D-Niall og hva «Someone You Loved» egentlig handler om. 23-åringen fra Glasgow har gått fra ydmyk oppvarmer til å bli den første i historien som selger ut en arena-turné i Storbritannia uten å ha gitt ut et album først.

Teamet til Trump viser han som Thanos – og forvirrer internettet

Lol og wtf? Den verste superskurken noensinne er trolig Thanos. Tegneseriefiguren, oppkalt etter dødsguden Thanatos i gresk mytologi, er i alle fall en versting i Marvel-universet. Han er kjent for linjen «I am inevitable»:  Så over til den virkelige verdenen: Midt i riksrettshøringene serverer kampanjeteamet til Donald Trump en video hvor presidenten er Avengers-heltenes fæle nemesis, med hansken som kan ødelegge halve universet med et knips. House Democrats can push their sham impeachment all they want. President Trump's re-election is

Timothée Chalamet forklarer endelig den «surrealistiske» kvelden med Kanye West og Kid Cudi

Vi har så mange spørsmål! Timothée Chalamet gjestet Jimmy Fallons talkshow i natt, men det var ikke bare skuespillerkunster som ble drøftet. Fallon spør nemlig om det vi alle har undret over: Hvordan gikk det til at Timothée befant seg på en middag med Pete Davidson, Kim Kardashian, Kid Cudi og Kanye West? Nå ser det endelig ut til at vi får en forklaring på det bisarre møtet. – Kid Cudi er en av mine favorittartister.

Lizzo sitt antrekk får internett til å koke

Blame it on her juice… Dronningen av 2019 Melissa Viviane Jefferson, alias Lizzo, er ikke fremmed for å skape litt oppstuss rundt seg. 31-åringen stjal showet under Lakers-kamp søndag kveld. Men det var ikke bare kampen som fanget artistens oppmerksomhet. Lakers-jentenes pausenummer var nemlig til megahitten «Juice», og Lizzo var ikke sen med å vise sin støtte til låtevalget. Sangeren danset og koste seg til egen låt.

Billie Eilish åpner opp om depresjon: – Den mest befriende følelsen var å klare å komme seg ut av det

Billie Eilish forteller om sin kamp mot depresjon i ærlig CBS-intervju. Kanalens Sunday Morning fikk være med hjem til 17-åringen og foreldrene hennes. Billie har ofte snakket åpent om psykisk helse, og det er ingen hemmelighet at stjernen selv har hatt sine problemer. Gjennom terapi og støtte fra familien er hun nå på bedringens vei.
Les mer om:

Funnet skyldig for ærekrenkelse

Cicci Wallin dømmes av Stockholms tingrett for å ha ærekrenket journalisten Fredrik Virtanen etter at hun op Instagram anklaget ham for voldtekt.
Les mer om:

Cissi Wallin dømt etter voldtektsanklager mot journalist

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove ærekrenkelser etter at hun på Instagram beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt.
Les mer om:

Best og verst fra influencer-Norge: November

Hei og god juletid! En nydelig høytid, også fordi vi endelig er inne i min bursdagsmåned. Funkyfam er dessverre over for denne gang, men jeg håper på ekte det kommer en ny sesong – ASAP. Jeg koste meg glugg med alle episodene. Heldigvis har det også vært en måned før desember, så nå skal vi snakke om influencing fra november først. DA STARTER VI! Månedens video: Joakim Kleven Det hele startet med at Joakim fikk Jehovas Vitne på døra.

Dømt for å ha publisert voldtektsanklage: – Et nederlag for ytringsfriheten

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin skrev på Instagram at den kjente journalisten Fredrik Virtanen voldtok henne. I dag ble hun dømt for grov ærekrenkelse av Stockholms tingrett.
Les mer om:

Juice WRLD (21) er død

Jarad Anthony Higgins alias Juice WRLD er død, melder TMZ. Sangeren/rapperen skal ha fått et anfall på flyplassen i hjembyen Chicago etter å ha reist fra Los Angeles. Han skal ha vært bevisst da han ble sendt til sykehus, men skal ha blitt bekreftet død kort tid etter. Allerede som tenåring fikk godgutten en global hit med «Lucid Dreams»:  Singelen tok andreplassen på Billboard Hot 100.

Husker du TV-serien Moesha? Brandy bekrefter reboot

16 år gamle Brandy Norwood ble en global stjerne som Moesha i sitcom-serien med samme navn. Showet fra South Central i Los Angeles hadde premiere i 1996 og fikk seks sesonger før det ble kansellert i 2001. Etter to år med rykter, bekrefter Brandy nå at showet får en fortsettelse. – Jeg er her for å bekrefte at vi tar tilbake Moesha, sa stjernen ifølge The Source under et arrangement natt til fredag i regi av Sheryl Lee Ralph, som spiller stemoren til Moesha. William Allen Young, som spiller faren, kommenterte også nyheten. – Så du hørte det her nå, det kommer en Moesha-reboot. Premieren på om

Netflix’ storfilm The Irishman har allerede blitt sett av 17,1 millioner i USA

Suksess? Martin Scorsese-storfilmen The Irishman har i løpet av sine første fem dager blitt sett av 17,1 millioner personer i USA ifølge Nielsen. Netflix er ikke så glad i å snakke om seertall og visninger, og har ikke alltid vært enige i måten Nielsen måler deres streams. «Kanalen» har ifølge Deadline ennå ikke kommentert målingen, men tallet lover godt. Eventuelle Oscar-nominasjoner for The Irishman vil også hjelpe brandet til streaming-kanalen.

Setter fyr på nettet: - Hva faen?

Jason Derulos avslørende bilde ble slettet fra Instagram. Kjendisstylist Jan Thomas reagerer kraftig, og inviterer til debatt.

KingSkurkOne om sitt mørkeste partyminne: – Det ble en wrestling slamdown

Endelig fredag! I dag tar vi en prat med Adrian alias KingSkurkOne, som i tillegg slipper ny låt i dag. Grattis! Man har oftest litt mer tid i kalenderen til fjas når det tikker mot helg, og det utnytter vi. I fredagsfjas brekker våre favorittfjes ned sitt favorittfjas aka helge(u)vaner. Nordstrand-rapperen gjør gull på gull, og «Bængshot» fra 2017 har over 11 millioner streams. På norsk! I dag slipper han låta «Sedativ Kjegle». Låta er produsert av Marius Palme alias Palme alias Makko Makeba. – Jeg skulle i studio med noen andre artister.

Taylor Swift slipper julelåt hun skrev sist søndag: – Det ville vært rart å vente ett år

Filmklippene viser blant annet lille Taylor som åpner en pakke med en barnegitar, titter i julestrømpen sin – og stabber rundt midt blant mange små grantrær. I låten synger om hvordan hun «har en juletrefarm i hjertet». – Jeg vokste faktisk opp på en juletreplantasje, skriver Taylor Swift på Instagram. LES OGSÅ: Robyn med eksklusiv norgeskonsert. Familiens gård het Pine Ridge Farm og ligger i staten Pennsylvania.
Les mer om:

Taylor Swift med juleoverraskelse til fansen

I natt slapp Taylor overraskelseslåten «Christmas Tree Farm». Det er ingen hemmelighet at Taylor Swift elsker jul. Stjernen har i årevis erklært jula for årets beste tid. Og vel, vi er ikke uenige. Nå tar altså Lover-sangeren ett steg videre og gir ut sin egen twist på julestemning med låten «Christmas Tree Farm». View this post on Instagram I actually did grow up on a Christmas tree farm. In a gingerbread house, deep within the yummy gummy gumdrop forest. Where, funnily enough, this song is their national anthem.
Les mer om:

Røper gladnyhet

Deler gladnyhet på Instagram.
Les mer om:

Instagram vil kreve at brukere oppgir fødselsdato

Den populære bildedelingstjenesten Instagram vil kreve at nye brukere oppgir fødselsdato for å hindre mindreårige i å registrere seg på appen.
Les mer om: