Nyheter om Instagram


Maud Angelica kåret til «Årets modigste kvinne»: - Jeg er målløs

Datteren til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, Maud Angelica Behn (17), er kåret til «Årets modigste kvinne» av magasinet Tara. - Jeg er målløs, skriver prisvinneren på Instagram.

Frank er eventyrer ved siden av A4-jobben: – Fritid og naturopplevelser trumfer lønn

Frank Dahl kaller seg eventyrer på Instagram, hvor han deler sine naturopplevelser med tusenvis av følgere. Det kan han gjøre takket være en fleksibel arbeidsgiver. – Fritid trumfer lønn i mange yrker, sier arbeidslivsekspert.
Les mer om:

Iggy Azalea sleper Playboi Carti på Instagram Stories – sier at hun er singel

OPPDATERT: Midt i lurvelevenet viser nysingle Iggy Azalea viser frem sønnen Onyx, som hun sier at hun oppdrar alene.

– Det er jo ikke bare gitarinteresse som kommer(pluss)

Artisten Tora har 131 000 følgere på Instagram. Under debatten om digitale musikere på Feminalen lørdag fortalte hun om både fordeler og ulemper med sosiale medier.
Les mer om:

Joe Rogan med Kanye West i nyeste episode av The Joe Rogan Experience

Joe Rogan har besøk av Kanye West i sin nyeste podcast-video. «Overgikk mine forventninger», sier 53-åringen om The Joe Rogan Experience-episoden. «Jeg tror folk kommer til å få mye mer forståelse for og vil sette mer pris på måten denne mannen tenker.

730.no x Tate McRae (17): – Jeg har en veldig gammel sjel

Tate McRae er kanskje ikke så kjent at foreldrene dine vet hvem hun er. Men det er i ferd med å endres – i rekordfart. Låten «you broke me first» har mild sagt tatt sine æresrunder på hitlistene i 2020. Singelen, som kom ut for et halvt år siden, ligger for øyeblikket på topp 5 i Norge.

Never Have I Ever sesong 2 skjer ifølge Netflix

Never Have I Ever sesong 2 har fått en vrien start. I likhet med produksjonen av en haug av andre serier og filmer grunnet COVID-19. Fire måneder etter at Netflix ga grønt lys til den nye sesongen, har koronaviruset gjort at innspillingen ennå ikke har startet. Samtidig som Netflix valgte å kansellere en haug av sine serier. Netflix legger ned blant annet showene: Glow, The Society, Altered Carbon, I Am Not Okay With This, Teenage Bounty Hunters, The Dark Crystal: Age of Resistance og Away. Internettet begynte å spekulere om det samme ville skje med Mindy Kaling-serien, hvor nykommeren

Hollywood-stjernen Alec Baldwin hyller Gunhild Stordalen

Alec Baldwin har lagt ut et bilde sammen med Gunhild Stordalen på Instagram.
Les mer om:

På plass i PL: Jobbet som bygningsarbeider i Australia etter han fikk sparken i St. Etienne for dårlig oppførsel

Dette er en skikkelig Askepott historie, hvis Askepott hadde vanskeligheter med å oppføre seg. Florent Indalecio spilte for den franske storklubben St.Etienne, en klubb han fikk sparken fra på grunn av dårlig oppførsel. – Før han fikk sparken rakk han å bli kamerat med Allan Saint-Maxim. Mens Florent Indalecio reiste til Australia og spilte fotball på hobbynivå og arbeidet som bygningsarbeider, ble etter å ha tatt omveien om Nice og Monaco ble Allan Saint-Maxim i fjor Newcastle spiller.

730.no x symptomfri boy pablo: – Jeg er pinglete og sjenert

boy pablo alias Nicolás Pablo Rivera Muñoz er for mange allerede en internasjonal stjerne. Kanskje ikke Kygo- og Alan Walker-nivå ennå. Men den 22 år gamle bergenseren har siden 2015 hatt fans over hele verdenen – og spilte for eksempel på Coachella i fjor. Nicolás ble kåret til årets nykommer på P3 Gull i 2018, vant prisen for årets gjennombrudd med tilhørende Gramo-stipend på Spellemannsprisen det samme året og har blitt nominert i flere andre kategorier. Debutalbumet kom dog ikke før nå. 730.no hadde gleden av å ta en prat med den musikalske storkaren. Hvis du vil late som at du var tilsted

På bare et øyeblikk ble Gitte (22) hacket på Instagram: - Jeg mistet fullstendig kontroll

Nå advarer Gitte Øgård mot å gi bort telefonnummeret sitt.
Les mer om:

Kylie Jenner vurderer sine egne halloween-kostymer og snakker om Travis Scott

Kylie Jenner legger litt mer innsats inn i halloween-antrekkene enn folk flest. Men det er ikke alle kostymene som er like gjennomtenkt. I en ny YouTube-video vurderer Ky alle sine tidligere looks på en skala fra 1 til 10. Aller mest minneverdig var det kanskje da Kylie kledde seg ut som Christina Aguilera i «Dirrty»-videoen fra 2002 K-Tina (Instagram/KylieJenner) Ky gir antrekket 10/10.
Les mer om:

by:Larm 2021 flyttes – her er den nye datoen!

by:Larm 2021 blir mye senere enn planlagt. Festivalen skulle egentlig gått av stabelen på en rekke scener i Oslo 4.-6. mars 2021, men for få minutter siden bekreftet arrangørene at neste års konserter utsettes med et halvt år. Neste år blir det dermed by:Larm på høsten i stedet for vinteren. by:Larm bekrefter via en pressemelding at endringen skjer på grunn av usikkerheter knyttet til pandemien  2021 nærmer seg, og vi så fram mot den 24. vinteren med by:Larm i kalenderen – det sentrale samlingspunktet for norsk og nordisk musikkbransje. Det skulle være vinterens høydepunkt.
Les mer om:

Amber Rose: – Kanye West har mobbet meg i 10 år

Amber Rose går ikke rundt grøten når hun snakker om Kanye West. Det er mer enn en dekade siden de gjorde det slutt, nærmere bestemt i 2010. Men Amber minner om at Ye fortsatt snakker om henne – og at han ifølge henne er toksisk. Under sitt stevne i South Carolina i juli i forbindelse med presidentvalgkampen, dro Kanye West frem 37-åringen. – Han bare kalte meg en prostituert på stevnet sitt, sier Amber til Nu Jumper i videoen nedenfor. – 10 år senere… Bare la meg være i fred. Jeg plager ikke deg.

David Dobrik gjør YouTube-comeback med Borat

Borat 2 har premiere på fredag. Eller om du vil: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan har premiere på fredag. Tragisk nok settes ikke filmen opp på kino, den kommer rett på streaming via Amazon Prime Video.  Men Amazon står på når det gjelder promo: Borat Sagdiyev alias Sacha Baron Cohen joinet nylig TikTok, hvor han raskt ble en populær kar. View this post on Instagram Борат Сағдие er den eneste kjendisen vi anerkjenner på TikTok A post shared by 730.no (@730no) on

Nå vet vi hvorfor Kim Kardashian gråt hos David Letterman

Kim Kardashian er kjent for å gråte. Realitystjernen og gründeren, som fylte 40 år denne uken, tyr fort til tårene. Gode nyheter? Dårlige nyheter? Gode minner? Dårlige minner? Du kan vedde på at Kim griner av det. Kim har rett og slett et ikonisk gråtefjes:  View this post on Instagram Hvem er like emosjonell som Kim? :’) Superstjernen tyr nok en gang til tårene – denne gangen foran David Letterman.

Louis Tomlinson tapte millioner på salg av luksusvillaen

Louis Tomlinson har solgt villaen i Hollywood Hills. Den tidligere One Direction-artisten skal ha hatt boligen av og på markedet flere ganger i løpet av det siste året, men nå har endelig noen slått til. Variety kan avsløre at 28-åringen fikk 6,4 millioner dollar (59 millioner norske kroner) for den majestetiske eiendommen. Architectural Digest kan i midlertid ta vekk litt av glansen fra den svimlende summen.

S1sco fra Stovner: – Vi gjorde det umulige mulig

Videopremiere fra S1sco! Maskerte artister med hemmelig identitet er ikke hverdagskost i Norge. Men så er heller ikke 21 år gamle S1sco helt som alle andre. Den mystiske Stovner-gutten har hatt sjeldent gode tall på nettet helt siden første slipp.

Petr Cech er med i Chelsea sin Premier League tropp

Chelsea har oppsiktsvekkende hentet pensjonert keeper Petr Cech til sin 25-mann Premier League-tropp, selv om han er klubbens tekniske og prestasjonsrådgiver – og ikke har en spillerkontrakt og er hockeykeeper på si.

Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Den tyske ballkunstneren som de siste fem årene har vært en del av Arsenal, Mesut Özil er ikke en del av Arsenals 25-mannstropp ut 2020. – Beskjeden han fikk for et par dager siden var tung å være, noe 32 åringen har meddelt på sosiale medier. Noe av poenget med å spille fotball er å være på laget, Mesut Özil er ute av Emirates så snart det er mulig, tidligst i januar vinduet.

TikTok-stjernen Bryce Hall slåss på restaurant – se video

Bryce Hall har millioner av fans, men det betyr ikke at han alltid blir behandlet som en prins. Eller behandler andre som en prins… Bare se video nedenfor. Bryce Hall hvem? 21-åringen fra Maryland har vært kjent på nettet siden tidlig i tenårene. Men etter karrierer på både YouNow, Vine og musical.ly er han nå først og fremst kjent via TikTok, hvor han har 14,4 millioner følgere.

Sofie Karlstad går hardt ut mot Fim-fellelse og VG: – Blir for dumt

På Instagram er Sofie Karlstad tydelig på at hun ikke tar Fim seriøst, selv etter to fellelser i fagutvalget.
Les mer om:

Er Matthew Morton den nye kjæresten til Sofia Richie?

Sofia Richie og Matthew Morton ser ut til å ha funnet tonen! Kort tid etter bruddet med Scott Disick (37) kan det se ut som at 22-åringen har sett seg ferdig med singellivet. Nå har modellen blitt sett med 27 år gamle Cha Cha Matcha-gründeren Matthew Morton, og en kilde har uttalt seg om forholdet. Det er ikke mange ukene siden det blusset opp rykter om at Jaden Smith og Sofia tok opp romansen fra 2012. Iført matchende badetøy gikk de hånd i hånd på en strand i Malibu, og helte tennvæske på «ryktebålet». Nå er det nytt gossipmateriale som skal holde flammene i live. De første bildene av Morto

Cardi B: – 15-åringer forteller meg hvordan jeg skal leve, som om jeg er motherfuckin’ Ariana Grande

Cardi B hamrer løs – på sine egne fans. Hun er lei av å bli bombardert med hat grunnet sin avgjørelse om å ikke skille seg fra Offset. Spesielt fra hennes egne tilhengere på Twitter. Cardi B har nå deaktivert kontoen sin. Via Instagram lufter Cardi sin frustrasjon. Og småbarnsmoren går ikke rundt grøten når hun snakker til unge fans som har meninger om hennes valg. Bronx-rapperen understreker at hun ikke er en popstjerne med Disney-bakgrunn. – Jeg har faen meg en rettsak på gang, sånne ting stresser meg… – Å passe på at jeg får betalt så bra som mulig når det kommer til sponsoravtaler, sånn d

Karpe-fans om SAS Skien: – Det var som Charlie og sjokoladefabrikken

På lørdag fikk endelig de 20 første gjestene besøke Festiviteten, det mystiske praktbygget Karpe har kjøpt i Skien. Vi tok en prat med tre av de 20 som var der: Armand Nasiri (18), Elisar Sayegh (24) og Anna Rasmia Abdul Hadi (24), som alle er fra Oslo. Totalt skal 100 fans få lov til å oppleve det Team Karpe beskriver som «en opplevelse helt utenom det vanlige». De 100 heldige ble i forkant valgt ut via en omstendelig prosess.
Les mer om: