Nyheter om Instagram


Tekashi 6ix9ine tilbake og troller på Instagram

Koronaviruset har verre ringvirkninger enn man kan forestille seg. Ikke bare fikk 6ix9ine kuttet straffen med flere år ved å «samarbeide med myndighetene» og informere FBI om aktiviteten til blant andre sjefene hos Nine Trey Gangsta Bloods. Brooklyn-gutten finesset seg også til soning av de gjenværende fire månedene hjemmefra, på grunn av COVID-19-fare.

– Å lage musikk har aldri vært en sosial ting for meg

– Da kjenner jeg på hva jeg egentlig vil gjøre, sier 22-åringen som egentlig heter Lillian Halima Anderssen og allerede har tre solide prisnominasjoner å vise til. Nå er hun tilbake i barndomshjemmet i Bardu, og har akkurat sluppet ut av den mye omtalte «søringkarantenen». – Jeg reiste hjem til Nord-Norge med én gang jeg hørte ting skulle stenge. Jeg tenkte «okay» og tok fly hjem, samme dag – helt instinktivt.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

HJEMMEFJAS! Hvem vil Larsiveli i karantene med?

Fortsatt hjemme? Vi også. Kjeder du deg fortsatt?

Slik motarbeider hun paparazziene

Prinsesse Madeleine deler ofte et innblikk i hverdagen på Instagram.
Les mer om:

The Office-produsentene lager serie om hjemmekontor

God timing? De fleste kontorer på kloden er stengt og millioner av mennesker venner seg til å jobbe hjemmefra – trolig i lang tid fremover. Samtidig annonseres en ny mockumentary-sitcom om akkurat dette. TV-serien, hvis navn og premieredato ennå ikke er annonsert, lages passende nok av Paul Lieberstein og Ben Silverman; produsentene av amerikanske The Office. Verdens beste kontorkomedieserie noensinne. – Mange av oss hopper daglig på Zoom–møter, for jobb og annet.

Sykkelproff Davide Martinelli leverer medisin med sykkel

Davide Martinelli som normal sykler for Astana er hjemme og vil gjerne bidra.
Les mer om:

Da alt så som mørkest ut valgte Isabelle (30) å dele et spesielt innlegg på Instagram: – Det satt langt inne

Etter fem år med mye hard jobbing som selvstendig næringsdrivende, kunne Isabelle Aguilera endelig leve av virksomheten hun har bygd opp. – Nå er jeg tilbake på null, sier hun.
Les mer om:

«If The World Was Ending» på norsk via Chris Holsten og Frida Ånnevik

Verden går ikke under på grunn av koronaviruset. Men det kan føles litt sånn? Norgesvennene Julia Michaels og JP Saxe visste nok ikke hva som skulle skje i 2020 da de slapp «If The World Was Ending» i fjor høst. Et drøyt halvår etter utgivelsen er duetten fortsatt en hit i Norge, og nå har Hver gang vi møtes-profilene Chris Holsten og Frida Ånnevik spilt inn sin egen versjon hjemmefra.  Det blir gøyalt – og kanskje litt rart – å se tilbake på hvordan COVID-19 påvirket kulturen i etterkant. Enda finere på norsk?
Les mer om:

Ektemannen til Joe Exotic: – Han er i korona-karantene i fengselet

Joseph Allen Maldonado-Passage alias Joe Exotic har det ekstra vanskelig om dagen. 57-åringen har de siste ukene blitt verdenskjent via dokumentarserien Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Serien er i skrivende stund Netflix’ aller mest populære program i Norge. Joe Exotic soner nå i Texas etter å ha blitt dømt for dyremishandling, samt bestilling av leiemord på sin nemesis Carole Baskin.  Den tidligere guvernør- og presidentkandidaten ble dømt til 22 års fengsel. Nå er han isolert på grunn av koronaviruset. En lokal radiostasjon meldte først at Joe var sendt til sykehus fordi han selv var

Popstjerne sjokkerte fansen med aprilspøk – sa han var smitta av koronavirus

Den sørkoreanske popstjerna Kim Jae-joong har beklaga aprilspøken på Instagram. Innlegget måtte slettast. Fansen blei sjokkert då han skreiv at han var smitta av koronaviruset.
Les mer om:

Nakenstunt tar nettet med storm

MMA-stjernen Paige VanZant har sjokkert og begeistret sine fans ved å legge ut et bilde av seg selv hvor hun trener naken på Instagram under corona-lockdown.
Les mer om:

Denne konkurransen håper friluftsrådet vil få folk ut i koronakrisa

Koronaviruset har resultert i at hverdagen er snudd opp ned for mange og nå ønsker Midtre Hålogaland friluftsråd å bidra til at flere familier kommer seg ut på en artig, sunn og smittefri måte. Dette gjennom friluftsrådets aktivitetskonkurranse på facebook og instagram, hvor man kan dele bilder og bli med i trekningen av premier, ifølge en pressemelding.
Les mer om:

Sosiale mediers ansvar i epidemien

Den brasilianske presidenten Jair Messias Bolsonaro fikk et innlegg slettet på både Facebook, Twitter og Instagram fordi det ble vurdert som helsefarlig. Det kan forhåpentligvis tolkes som en ny ansvarlighet fra sosiale medier.
Les mer om:

Norske Anna (20) tatt på senga av Bieber

Ble invitert inn i stjernens direktesending på Instagram.
Les mer om:

Norske Anna var live med Justin Bieber: – Jeg virka nok rolig, men innvendig var det full nedsmelting og kaos

Don’t Stop Beliebing! Den siste tiden har Justin Bieber vært rekord-koselig mot fans på Instagram <3 26-åringen bruker blant annet karantene-tiden til å ringe fans, og i natt var det norske Anna sin tur! Justin Bieber blir umiddelbart imponert når han hører Anna snakke.  – Fra Norge? Du har jo ikke aksent engang, sier kanadieren. 20-åringen svarer at det nok er fordi hun har studert noen år i Wisconsin. Biebs er så nysgjerrig på hvordan ting er i Norge, om hun trives, om det er kaldt, og om folk er i karantene her også.
Les mer om:

Se Tory Lanez og Drake sette rekord på Instagram Live

VM i karanteneoppsving! Tory Lanez og hans gjest Drake nådde mer enn 310 000 seere samtidig på Instagram Live i natt. Dette skal dermed slå rekorden til Taylor Swift, som tidligere har hatt 155 000 seere under en Insta Live-runde. Tory hadde opp først 140k i natt, men da Drake hoppet på ble tallet altså mer enn doblet. De siste dagene har kanadieren kjørt Quarantine Radio på IG med gjester som Trippie Redd, DMX, Megan Thee Stallion, Young Thug, French Montana, Timbaland og Chris Brown. I snutten nedenfor forteller Drizzy at det var Breezy som fikk ham til å gå live med Tory.

Fødte i rekordfart

Sportsreporteren skriver selv på Instagram at hun forrige søndag fikk en datter.
Les mer om:

Susanne Jørstad Wergeland (35) har blitt tobarnsmor

– Nå slipper alle små og store bekymringer man bærer på gjennom et svangerskap, og jeg kan innse at jeg har fått to nydelige jenter, skriver hun på Instagram.

Dua Lipa gjester James Corden med fullt band og dansere hjemmefra

Gjør det beste ut av situasjonen! På fredag slapp Dua Lipa det beste popalbumet på lenge, og hadde ting vært som normalt ville hun reist verden rundt for å promotere det nå. Men ting er ikke som normalt. Artister løser korona-krisen forskjellig. Lady Gaga har valgt å utsette slippet av Chromatica, albumet som egentlig skulle komme i allerede 10. april. Dua Lipa gikk motsatt vei og framskyndet slippet av Future Nostalgia. Settet, som inneholder bangers som «Don’t Stop Now» og «Physical», er blant de mest streamede i verden akkurat nå.

Rihanna om albumet og hvor mange barn hun skal få – gjerne uten mann

Rihanna SZN? I helgen fikk vi ny musikk med Ri. Men når skal popstjernen slippe det sagnomsuste albumet som hun har jobbet med i over fire år? 32-åringen, som har blitt verdens rikeste kvinnelige artist via Fenty-produktene (hun har en formue på nesten 7 milliarder kroner), snakker om platen i det kommende mainummeret av British Vogue. – Jeg kan ikke si når jeg kommer til å slippe det, men jeg jobber veldig aggressivt med musikk, forteller Ri mens hun drikker rødvin på Roc Nation-kontoret i Hollywood. R9 må i alle fall komme i 2020 (Tim P.

Deler nok en tragisk nyhet

På Instagram skriver den svenske Hollywoodfruen at hun mistet svigerfaren samme uke som ektemannen sin.
Les mer om:

Slik tar de «farvel»

Prins Harry og hertuginne Meghan trekker seg nå tilbake fra sine kongelige plikter. Mandag delte de en «siste hilsen» på Instagram.
Les mer om:

Harry og Meghan forlater Instagram

Ett år etter at de lanserte @sussexroyal på Instagram, takker prinseparet for seg.
Les mer om: