Nyheter om Instagram


Marilyn Manson deler gode nyheter med fansen

Den berømte og beryktede artisten Marilyn Manson har nettopp bekreftet at han befinner seg i studio for å ferdiggjøre sitt neste album, skriver NME. I går delte den 50 år gamle sangeren et bilde på Instagram som viser ham iført en Mr. Meseeks-lue (fra TV-serien «Rick & Morty») med teksten: «På vei over til Shooter Jennings for å ferdiggjøre mitt nye album». LES OGSÅ: «Kongen av surfegitaren» er død. Shooter Jennings er en amerikansk countryrock-musiker og sønn av den avdøde outlawcountry-legenden Waylon Jennings.
Les mer om:

– White Chicks 2 kommer til å skje

Fingre krysset for oppfølgeren. Hvis det er én film som tok NFL-spilleren Terry Crews til et nytt Hollywood-nivå, må det være Malibu’s Most Wanted White Chicks fra 2004. (Selv om Terry også skinner i Ice Cube-komedien Friday After Next.) Rollen som basketballspilleren Latrell Spencer, som forelsker seg i Tiffany alias sivilpolitimannen Marcus, tok han på strak arm. Er Terry interessert i å bli med Shawn Wayans og Marlon Wayans hvis de lager White Chicks 2? Terry, som spiller detektiv i seks sesonger av Brooklyn Nine-Nine, roper svaret når Us Weekly spør. – Det hadde jeg elsket!
Les mer om:

DMX holder gudstjeneste hos Kanye West – North stjeler showet

Supersøndag i Calabasas. Hver helg har Kanye West et solid Sunday Service-jam ute i California-solen for venner og bekjente. Denne søndagen ble gjestene velsignet med en preken fra DMX – som lyder som en proff prest. Han snakker blant annet om å skyte ned djevelen og akspetere Jesus og åpne lukkede dører – og blir flere ganger møtt med jubel. Se X velsigne Ye og co: Ruff Ryder-veteranen, som i januar slapp ut av fengsel (han fikk 1 år for skattesvik), fyller 49 i år. Gode gamle Earl skal allerede være godt i gang med innspillingen av sitt åttende album. Hans seneste skive er Undisputed fra 20

– Mange har lest min historie. De kontakter meg på Instagram fordi de ønsker råd og støtte

Laura Anna Pisaczatowska (19) ble mobbet og hadde ingen venner da hun var yngre. Selv i dag trives hun best i eget selskap - hvor hun tilbringer mesteparten av livet på rommet sitt sammen med hundre år gamle bøker.
Les mer om:

Kun to norske artister har gjort det bedre på albumlisten i England

Sigrids største marked utenfor Norge er uten tvil England; popmusikkens moderland. I dag ble det kjent at hennes antisiperte debutalbum Sucker Punch suser inn på en suveren fjerdeplass på den britiske albumlisten – noe som er særdeles sjelden norsk kost. Det er kun to andre norske acts i historien som har gjort det bedre enn 22-åringen med en plate i England. Kygo tok 3. plass med debutalbumet Cloud Nine i 2016, mens a-ha har norgesrekorden på den britiske albumlisten. Fra 1985 til 1988 tok Morten, Magne og Pål andreplassen i U.K.

TMZ skrev at Paris Jackson er innlagt etter selvmordsforsøk – så fikk de svar fra Paris Jackson

Fake news? Rundt klokken 21 norsk tid fredag kveld melder TMZ at Paris Jackson har forsøkt å ta sitt eget liv. Nyheten har bare ett stort problem: Paris Jackson sier selv at det ikke stemmer. Ifølge TMZ skal 20-åringens selvskading være en følge av dokumentaren Leaving Neverland, men i en tweet til sladder-imperiet bruker Paris sterke ord for å avkrefte saken. – Fuck dere, fuckings løgnere. 25. juni 2009 brøt TMZ nyheten om at Michael Jackson var død.

Uten Snapchat i ei hel uke, – hjelp, eller ...?

Disse fem 1. klassingene ved Skeisvang videregående skole slettet tilgangen til sosiale medier i én uke. For å kjenne på hvordan livet uten Instagram, Facebook og Snapchat var.
Les mer om:

Jente dømt til betinget fengsel for å ha delt lettkleddbilde av jente (14) på Instagram

18-åringen var 16 år da hun delte bildet. Nå er hun dømt til betinget fengsel.
Les mer om:

Gigantfestival med stort slipp

En rekke nye navn er annonsert til Glastonbury 2019. Den ikoniske pyramidescenens headlinere blir The Cure og The Killers, sammen med tidligere annonserte Stormzy. Det skriver blant annet Pitchfork. I tillegg er de norske artistene Aurora og Sigrid å finne på festivalplakaten.

Pølsefestbrems: Influencer får eget late night tv-show

På tide med litt forandring? Verdens mest kjente late night show tv-verter har for det meste alltid vært menn. Fra Jay Leno, David Letterman og Conan O’Brien til dagens stjerner som Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Carson Daly, Trevor Noah, Seth Meyers, John Oliver og James Corden. Alle karene er på tv stort sett hver kveld. Men nå blir det bittelitt mindre pølsefest, ettersom NBC tenker utenfor (tv-)boksen og slipper til en kvinne. Lily Singh med sine to nye NBC-kolleger Jimmy Fallon og Seth Meyers (NBC) De daglige kveldssendingene til Jimmy Fallon og Seth Meyers har siden 2002 bl

Team Ulsrud gir seg

Thomas Ulsruds curlinglag "Team Ulsrud" gir seg etter tolv år, det melder laget på Instagram. Med Ulsrud som skip har laget blant annet tatt VM-gull i Bejing, OL-sølv i Vancouver og to EM-gull. I fjor ble laget vraket til EM i Tallin.

Lillesøsteren til Louis Tomlinson er død, 18 år gammel

Stakkars Louis Tomlinson. Bare én uke etter slippet av «Two of Us», en singel hvor 27-åringen synger til moren som døde av kreft for to år siden, blir det natt til fredag kjent at han også har mistet lillesøsteren. Félicité Tomlinson ble bare 18 år gammel. Ifølge Capital FM skal Felicité ha fått hjertestans i sitt eget hjem onsdag ettermiddag. To ambulanser ble sendt til stedet, men livet stod ikke til å redde.

ScHoolboy Q er retro i sin nye video – med stilig Tyler the Creator

Mange piper om at ekte hip-hop må tilbake.
Les mer om:

Kritikken hagler mot Sophie Elise etter nytt skjønnhets-påfunn

Blogger, forfatter, artist og TV-personlighet Sophie Elise er alltid åpen med følgerne sine. Nå spør mange om hun ikke er litt for åpen. Etter åresvis med blogging om inngrep og behandlinger har Isachsen nå gjennomført noe som er nytt for mange, nemlig kosmetisk tatovering av hodebunnen.

Astrid S om svaret fra Ariana Grande: – Jeg ble livredd!

Astrid S’ USA-tur i februar førte til mye godt. Trønder-superstjernen holdt sine første «egne» konserter på lenge i Los Angeles og New York (begge var utsolgt!!), i tillegg debuterte hun på amerikansk fjernsyn via The Late Show med Seth Meyers.

Imagine Dragons kopierer norske prog-debutanter

Det norske progbandet Maraton slapp sin første singel, Blood Music, i februar i 2018. Mot slutten av året slapp det amerikanske bandet Imagine Dragons ny singel, Bad Liar – med nesten identisk coverart. Se likheten nedenfor. Det norske bandet forteller historien bak coverarten: – Instagram er et fantastisk sted for kunst. Vi kjøpte vår coverart fra en fantastisk artist som heter Beeple_crap. Vi kontaktet han og spurte han rett ut om vi kunne kjøpe rettighetene for å kunne bruke bildene til både singler og albumcover.
Les mer om:

Facebook-tjenester på vei tilbake etter et halvt døgn

Brukere av Facebook, WhatsApp og Instagram sliter fortsatt med å få tilgang til tjenestene, men problemene som dukket opp onsdag, ser ut til å avta.
Les mer om:

Facebook-tjenester på vei tilbake etter et halvt døgn

Brukere av Facebook, WhatsApp og Instagram sliter fortsatt med å få tilgang til tjenestene, men problemene som dukket opp onsdag, ser ut til å avta.
Les mer om:

Facebook nede over store deler av verden

Facebook-brukere i Norge får ikke logget inn som normalt. Det skal også være problemer med tjenestene Twitter og Instagram.

Facebook nede over store deler av verden

Facebook-brukere i Norge får ikke logget inn som normalt. Det skal også være problemer med tjenestene Twitter og Instagram.

Facebook nede over store deler av verden

Facebook-brukere i Norge får ikke logget inn som normalt. Det skal også være problemer med tjenestene Twitter og Instagram.

Den 19 år gamle YouTube-stjernen sleeepes på nettet

Det er mye fanteri i Hollywood om dagen. Denne uken ble det kjent at skuespillerne Felicity Huffman og Lori Loughlin, kjent fra henholdsvis Desperate Housewives og Full House (Frusterte fruer og Under samme tak her til lands), er involvert i svindelen som har fått navnet «Operation: Varsity Blues». Stjernene skal ha brutt loven for å sikre barna sine plasser på eliteuniversiteter: Huffman betalte i overkant av 100 000 kroner for å få eldstedatterens SAT-prøveresultater forfalsket, mens Loughlin angivelig punget ut med fire millioner norske kroner for å få begge døtrene inn på prestisjetunge US

Facebook er nede i store deler av verden

Brukere fra hele verden rapporterer på Twitter at Facebook er nede, og at det er store problemer med Instagram.
Les mer om:

BBC: Mest omfattende Facebook-nedetid siden 2008

Sosiale medier-gigantene Facebook, Instagram, Whatsapp og Messenger har hatt store tekniske problemer det siste døgnet. Facebook har ikke hatt så omfattende nedetid siden 2008, skriver BBC.
Les mer om:

Facebook med store tekniske problemer

Facebook og Instagram opplever store tekniske problemer i mange land.
Les mer om: