Nyheter om Instagram


Adama Diomande ser seg nødt til å trekke seg

Vi håper det er en klassisk politiker unnskyldning for Los Angeles spiller Adama Diomande kommer med når han nå trekker seg på grunn av familien, det er trolig ikke tilfelle, vi ønsker alt godt til Adama. På Instagram forteller den norske spissen fra Holmlia i Oslo han har valgt å terminere kontrakten med klubben han kom til fra Hull for to år siden.

Dua Lipa slapp nettopp Levitating Remix med Missy Elliott og Madonna

Dua Lipa slår på stortromma. 24-åringen har fått med seg to ikoniske tungvektere på sin nye singel. Etter å ha teaset låten i flere dager, slapp briten «Levitating (Remix)» for noen minutter siden. Hun har fått med seg Missy Elliott og Madonna. Hør resultatet nedenfor. Dua Lipa feat. Missy Elliott & Madonna Låten har blitt ganske annerledes enn originalen, med en retro-vibe i regi av produsenten The Blessed Madonna (tidligere kalt The Black Madonna) alias Marea Stamper. Hør remixen til «Levitating» med Dua Lipa feat.

The Devil All The Time: Stjernespekket skrekk via Spider-Man, Batman og Pennywise

The Devil All The Time ser rå ut? COVID-19 har satt en rekke produksjoner på pause, men enn så lenge har vi mer enn nok underholding å gosse oss med i tiden fremover. I kveld kom traileren til nok en stjernespekket Netflix-film. I den pyskologiske thrilleren The Devil All The Time ser vi store stjerner som Tom Holland aka Spider-Man, Robert Pattinson aka Batman og svenske Bill Skarsgård aka Pennywise.  View this post on Instagram Bill Skarsgård aka Pennywise er 30 år i dag ( Kevin Winter/Getty Images) A post shared by 730.no (@730no) on Aug 9, 2020 at 5:3

Netflix: Adam Pålsson som Young Wallander – se traileren!

Adam Pålsson er neste mann ut til å portrettere Kurt Wallander. Politietterforskeren, gjort kjent via krimbøkene til Henning Mankell, har tidligere blitt spilt av Rolf Lassgård, Krister Henriksson, Kenneth Branagh, Gustaf Skarsgård og Lennart Jähkel. Nå møter vi den kjekkeste yngste utgaven hittil Adam Pålsson er for mange kjent via serier som Tørk aldri tårer uten hansker, Boys, Broen og Før vi dør. Mange nordmenn har nok også sett Adam på Instagram-kontoen til kompisen Sondre Justad:   Se dette innlegget på Instagram   Broren min ble kåret til Sveriges beste ma

Drake Bell svarer på anklager om partnervold og voldtekt av mindreårige

Melissa Lingafelt kommer i dag med sterke anklager om ekskjæresten Drake Bell. Historien backes av flere. Melissa forteller via TikTok og Instagram Story at hun flyttet inn med TV-stjernen som 16-åring.
Les mer om:

Med skarpt stikk mot ekskona

Brian Austin Green sender ekskona Megan Fox et signal gjennom Instagram, etter at hun fant kjærligheten på nytt.
Les mer om:

Cardi B har fått seg OnlyFans-konto

Cardi B på OnlyFans så du kanskje ikke komme, men nå annonserer hun sin konto. Artisten er trolig den mest kjente personen på det London-baserte sosiale nettverket, som har 24 millioner registrerte brukere. OnlyFans lar folk med kontoer ta betalt per måned fra følgerne for at de skal kunne se hva man poster. I motsetning til Instagram, tillater OnlyFans nakenhet, og mange av kontoene med flest abonnenter poster ofte NSFW-bilder og -videoer. Men ikke forvent så mye snusk fra OnlyFans-feeden til Cardi B. «Nei, kommer ikke til å vise puppene mine eller glufsa mi eller rumpa.

Slik gikk det da bloggeren logget av sosiale medier

Joakim Kleven - YouTuber og kjent fra TV 2-serien «Bloggerne» - tok seg seks ukers pause fra Instagram i sommer og da gjorde han seg nye erfaringer.
Les mer om:

♫ Ole Hartz og Staysman hyller harryhandel – så gjør COVID-19 comeback…

Ole Hartz og Staysman hyller harryhandel på «Söta bror» Den 24 år gamle Vikersund-gutten signerte nylig med Warner Music, og på sin første singel fra sitt nye plateselskap har han med seg ingen ringere enn Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Men samme dag som sangen slippes snur det brått. Smittetallene er på vei opp igjen, og Norge setter inn nye restriksjoner.  Plutselig blir det rart å feire åpne svenskegrenser… Men Ole og Stian holder selvsagt humøret oppe likevel ♡ Hør bangeren her:  Vi måtte ta en prat med begge gladlaksene i forbindelse med «Söta bror». Grattis med Warner-signering, Ole!

Lise, Simon og Stein-Erik føler at de har drømmejobben: – Dette er en livsstil

Lise Gran Olsen ble oppdaget av Simon Momchil Burmov etter at han så tegningene hennes på instagram. Nå mener hun at hun har drømmejobben.
Les mer om:

Så mye lønner Isabel Raad seg selv

Vi vet at Isabell Raad håver inn på annonser, men hvor mye tar hun ut som lønn? 26-åringen viser stadig frem luksuriøse reiser og designervarer, men det er ikke sikkert beløpet er like høyt som du tror. Se fasit nedenfor. Isabel Raad ble først kjent via Paradise Hotel i 2015.  Veien fra pærra til blogg er som kjent kort, og rogalendingen ble kjapt en av Norges mest leste bloggere. I dag har hun over 230 000 følgere på Instagram, men hun stopper ikke der. Den siste tiden har Isa fokusert hardt på YouTube, hvor hun straks runder 40 000 abonnenter. Like før sommeren brukte Isabel kanalen sin til

Ingvild (24) kom over konkurransen på Instagram, og gikk helt til topps: – Jeg føler meg heldig

24 år gamle Ingvild Helen Fredriksen fra Tønsberg vant Innovasjon Norge sin konkurranse for unge gründere.

Tilbake i studio for å spille inn nytt album etter syv års pause

Det røpetbandets vokalist James Allan i et innlegg på Instagram, der han skrev at ny musikk kommer «veldig snart». Han forklarer også at årsaken til den lange pausen er at han hadde tatt beslutningen om å produsere og spille inn skiven selv helt uten hjelp utenfra. – Det var kanskje ikke den sikreste veien å gå eller den mest logiske ideen.
Les mer om:

Selah Marley minnes traumatisk, voldelig oppvekst med Lauryn Hill og Rohan Marley

Selah Marley forteller om en vanskelig oppvekst. Datteren til Lauryn Hill og Rohan Marley (sønnen til Bob Marley) sier at hun sjelden så noe til faren sin, og at morens behandling av henne var traumatisk. «Hun var bare veldig sint.

22 kjendiser stiller i samme t-skjorte for Breonna Taylor

Skuespillere, komikere, artister og andre innflytelsesrike mennesker marker at det har gått 150 dager siden Breonna Taylor ble drept i sitt eget hjem om natten. Politibetjentene har fortsatt ikke blitt arrestert. Den akuttmedisinske teknikeren ble skutt åtte ganger av Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison fra Louisville Metro Police Department. Politibetjentene, som var sivilt kledd, avfyrte 20 skudd. Breonna ble bare 26 år gammel.  Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison (Louisville Metro Police Department) Les deg opp på saken her. Du kan også signere en underskri

Sjokkerer: - Jobbet hardt for dette

Realitystjernen har gått gjennom en aldri så liten forvandling, og deler det hele på Instagram.
Les mer om:

Zoë Kravitz tar farvel med High Fidelity, kritiserer Hulu

Zoë Kravitz og resten av gjengen fra High Fidelity har fått dårlige nyheter. Etter premieren på sesong 1 tidligere i år, har Hulu nå kansellert serien. «#breakupssuck», skriver Zoë på Instagram. Hun poster flere BTS-bilder og takker alle hun jobbet med. «Jeg vil gi en shoutout til min High Fidelity-familie. Takk for all kjærligheten og hjerte som dere har puttet inn i dette showet. Jeg har så stor respekt for dere.

Nå er hun gift!

- Vi har gifta oss. Hurra, sier den tidligere glamourmodellen på Instagram.
Les mer om:

Ferdig i Chelsea

Chelsea manager Frank Lampard fikk det ikke som han ville, sjefene i klubben ville ikke fire på deres regel om at ingen over 30 år får tilbud om tre års kontrakter. Willian krevde tre år og fikk bare to, dermed åpnet det seg opp mulighet for Arsenal som tilbød tre år helt uten å mokke. I et åpent brev til fansen takker brasilianeren for tiden i klubben. Den meget kvikke kantspilleren som har blitt 31 år publiserte brevet i et innlegg på sin Instagram-konto «Tiden har kommet for å dra videre. Jeg kommer helt klart til å savne mine lagkamerater.

Supertalentet til spansk basket

Harald Frey har herjet i den amerikanske college-basketen de siste årene. Nå har nordmannen skrevet under sin første profesjonelle kontrakt med den spanske klubben Oviedo Baloncesto, skriver han selv på Instagram. – Neste kapittel. Begeistret for å ha blitt en del av Oviedo-familien og signere min første proffkontrakt, skriver nordmannen.
Les mer om:

Estrid – egenpleieproduktet alle snakker om

Estrid er en revolusjonerende, bærekraftig barberhøvel som setter ekte kvinner og ekte kropper i forsetet. Sommeren er på hell, men vi vil beholde den freshe sommergløden og følelsen av sommer.

Elabdellaoui forlater Olympiakos

I et innlegg på Instagram bekrefter landslagskaptein Omar Elabdellaoui at han er ferdig i den greske storklubben Olympiakos. «Nå er tida inne for å skille lag, og jeg skriver dette med tårer i øynene. Ord kan ikke beskrive hvor privilegert jeg har vært som har fått spille og være kaptein for dette laget», skriver Elabdellaoui på Instagram. Nordmannen har blitt ryktet til en overgang til Galatasaray i lengre tid, både av greske og tyrkiske medier, men det er enda ikke klart hvor høyrebacken kommer til å spille neste sesong.
Les mer om:

Omar Elabdellaoui forlater Olympiakos etter seks år

Den norske høyrebacken Omar Elabdellaoui har et lagt og inponerende opphold bak seg i den greske klubben Olympiakos, men nå er det slutt, helt uten at noen er sinte på hverandre. I en lang Instagram oppdatering skiver Omar Elabdellaoui hvilken ære det har vært for han å representere klubben fra Pireus, både i gresk fotball og ute i Europa. – Han nevner også hvor stort det har vært for han å være kaptein. Det hele startet i Skeid, hvor Manchester City oppdaget hans talent og hentet han til deres akademi helt tilbake til 2007.

Norsk landslagsspiller søker ny arbeidsgiver

Olympiakos og Omar Elabdellaoui skiller lag etter seks år.