Nyheter om Instagram


Dødstrusler mot Chelsea-spiller

Det engelske fotballforbundet har kontaktet politiet etter at Chelseas Karen Carney fikk dødstrusler på Instagram etter seieren mot Fiorentina i mesterligaen for kvinner.

JBL Fest byr på storheter

Alle som verdsetter gode lydsystemer vet at amerikanske JBL er et fortrolig navn når det kommer til auditive opplevelser av høy kvalitet. Foretaket er muligens mest kjent for sine høretelefoner og bluetooth-høyttalere, men de tilbyr i tillegg til disse produktene lydopplevelser i priskategorier for enhver smak. JBL retter seg mot det profesjonelle markedet innen prestisjefylte eventer og har blant annet stått for lyd på verdenskjente idrettsarrangementer som Super Bowl, fotball-VM og amerikanske Grammy Awards. Prestisjefylt musikkarrangement Prestisjefylt er også mellomnavnet i forbindelse med

«Farmen»-Andrea snakker ut om romanseryktene: – Enn så lenge er vi gode venner

«Han her», skrev Andrea Badendyck under et bilde av seg selv og «Farmen»-konkurrenten på Instagram. Det satte fart i spekulasjoner om en romanse.
Les mer om:

På dette sykehjemmet er maten så bra at de legger den ut på Instagram

BØ: Bø sjukeheim er en av få institusjoner med egen Instagram-konto. – Jeg ville få folk til å se den positive siden av institusjoner og maten vi lager, sier Jarl Orkås.
Les mer om:

Når verdens raskeste mann scorer – da blir det dopingtest

Vi kaller Usain Bolt fortsatt verdens raskeste mann, og kommer antageligvis til å gjøre det de neste ti årene. Så; verdens raskeste mann scoret nylig sine to første scoringer i den korte fotball-karrieren. Da ble han sporenstreks kalt inn til dopingkontroll.  Etter Usain Bolts scoringer i helgen, fikk han mandag beskjeden om at han må avgi dopingtest. – Så folkens, jeg har lagt opp som friidrettsutøver og er fortsatt ingen fotballspiller, men se på dette. Hvordan i all verden blir jeg tatt inn til dopingkontroll i dag? Jeg er jo ikke engang en profesjonell fotballspiller ennå. Seriøst?

Først da Iman Meskini fra «Skam» dro i militæret på Madla følte hun seg inkludert

Hun har 700.000 følgere på Instagram og en innboks full av kjærlighet, men Iman Meskini (21) følte seg ikke inkludert før hun dro i militæret.
Les mer om:

Skrev om hjernekreften på sosiale medier. Det var bare ett problem ...

En tidligere sykepleier er dømt for å ha forfalsket en kreftdiagnose. Både instagram og Facebook ble flittig brukt for å bygge opp om at hun led av den alvorlige diagnosen.
Les mer om:

Ungdom utsettes for skjult reklame på Instagram og Forbrukertilsynet er ikke fornøyd

Forbrukertilsynet ber markedsførerne bak tannblekingsproduktet Premium White om å skjerpe seg, når de samarbeider med unge bloggere og influencere.
Les mer om:

Khabib raser mot UFC og kommer med trusler

Khabib Nurmagomedov med tirade på Instagram i kjølvannet av skandalescenene som utspilte seg etter kampen mot Conor McGregor.
Les mer om:

Se de flotte høstbildene fra Aftenbladets lesere

Send inn dine bilder til Instagram med emneknagg #aftenbladhøst
Les mer om:

Sanders skatetriks sett av én million: – Nesten litt uvirkelig

Etter en økt i skatehallen la kompisen ut en video av Sander (16) på Instagram. Videoen vekker oppsikt internasjonalt og er sett over én million ganger på sosiale medier.

Slik bekrefter «Riverdale»-stjernene forholdet

La ut romantisk bilde på Instagram.
Les mer om:

Arturo Vidal mot et lengre opphold i fryseboksen?

I Champions League-kampen mot Tottenham, satt Arturo Vidal på en kald benk. Dette fikk det chilenske temperamentet til å stige kraftig. Vidal er ikke vant med å spille annen -eller tredjefiolin. Den tidligere Bayern München-spilleren forlot ikke Bundesliga for å holdes utenfor de store kampene. Må tåle at han ikke kan klemme Messi hele tiden. (foto: vidal, twitter) Etter Champions League-kampen, der Messi & Co lekte fotball, fyrte Vidal av noen chilenske emoji-salver på instagram.

Donald Trump om Taylor Swift: – Liker Swifts musikk 25 prosent mindre

Den amerikanske presidenten forteller hva han synes om popdronningen etter at hun røpet sitt politiske ståsted på Instagram - i en post som ser ut til å ha stor effekt på velgerne.

#avisenagder

Mange bruker #avisenagder når de legger ut bilder på Instagram!
Les mer om:

Det florerer av dop på Instagram. Selskapet klarer ikke å stoppe det

Du finner ikke en eneste kvinnelig brystvorte, men narkotika er ikke særlig vanskelig å oppdrive.
Les mer om:

Avslørte babynyhet på Instagram

Oppkalte datteren etter kjærestens avdøde far.
Les mer om:

Jannicke vil ha flere jenter ut på jakt(pluss)

Jannicke Kristine Dahl Øien (28) brenner for jakt, fiske og friluftsliv. Hun har 15 000 følgere på Instagram, og en egen blogg der hun deler sine erfaringer fra jakt og jaktkonkurranser.
Les mer om:

«100%. han er vår sjef, vi må sto bak han og kjempe»

Manchester United kaptein Antonio Valencia prøver alt han kan å glatte over sin Instagram tabbe (du ser den nederst) og forteller at ikke bare han, men alle spillerne står bak sin manager Jose Mourinho.   Det har vært en kjip uke for Mourinho, han har unnlatt å vinne på hjemmebane for fjerde kamp på rad, han har tapt borte for West Ham og blitt sendt ut av Carabao Cup av Championship klubben Derby County. Les: Serie A-klubb gjør hva de kan for å roe ryktene om Zlatan I forkant av tirsdagens målløse Champions League kamp mot Valencia ble det hevdet at han ikke lenger snakket med Mourinho etter

Instagram var nede i store deler av verden

Den populære bildeappen var nede for telling - men fungerer igjen.
Les mer om:

Instagram lå nede i store deler av verden

Instagram var utilgjengelig i store deler av verden i rundt en time onsdag formiddag, melder brukere på andre sosiale medier.
Les mer om:

Instagram har problemer

Instagram er utilgjengelig i store deler av verden onsdag formiddag, melder brukere på andre sosiale medier.
Les mer om:

Instagram er nede

Les mer om:

– Det er framleis tabu å ikkje ha det greitt

– Eg har så lyst at ungdommane skal kjenna på at dei er gode nok som dei er og at dei skal vera meir rause med seg sjølv. Stort press Eide Foldøy har mykje på hjartet og eit stort ønske om at alle elevane på skulen skal ha det bra. – Det er her og nå me rustar dei for det vidare livet. Ho meiner mange er under stort press om å prestera, både fagleg og på fritida. – Det er så viktig å vera litt raus med seg sjølv også. Å kunna kjenna på at ein er god nok som ein er. Eg likar så godt når folk vågar å visa fram ein rotet heim og litt ekte liv, på Instagram til dømes.
Les mer om: