Nyheter om Instagram


Bekreftet: Lyon gjør det igjen – henter den superelegante dribleren Héritier Deyong

Han er 17 og full av offensive fibre. Lyon har lenge jobbet med å hente PSV-spilleren Frankrike og har nå lykkes. Det belgiske talentet får nå muligheten i Frankrikes 3. beste klubb.

Zendaya advarer om sin egen serie

Hei og velkommen til den sjette saken om Euphoria hos 730.no. Nesten et år etter at vi først omtalte HBOs nye Drake-produserte storsatsing har Zendaya-serien endelig premiere i dag, mandag 17. juni.
Les mer om:

Cathrine (31) fikk jobben fordi hun hadde 10 000 følgere på Instagram

SKIEN: – Det er klart at hun har gjort noe riktig, sier daglig leder på M: Skien, som nylig ansatte henne.
Les mer om:

Babylykke for den svenske toppbloggeren

- Vi lover å alltid elske og beskytte deg, skriver 28-åringen på Instagram.
Les mer om:

Den svenske toppbloggeren Kenza har blitt mamma

28-åringen delte den gledelige nyheten på Instagram søndag.
Les mer om:

Vegard Harm har over 460 000 følgere på Instagram, nå gjester han Sommerlyd

Med lappen og bil i boks kom Vegard Harm kjørende til vårt podkast- studio.
Les mer om:

 Drake disser Pusha T på «Omertà»?

Drake fikk en stor del av NBA-finalen til å handle om seg selv. Men det ble ny musikk. For å feire Toronto Raptors’ seier, slapp han to singler. På «Omertà» (taushetsplikt blant den italienske mafiaen) høres det ut som kanadieren tørker støv av fjorårets beef med Pusha T. Drake rapper blant annet: – Last year, n*ggas really feel like they rode on me / last year, n*ggas got hot ’cause they told on me / I’m ’bout to call the bluff of anybody that fold on me   View this post on Instagram   Got one.

Vibeke har 146 000 følgere på Instagram og kunder fra hele landet: – Legger ned butikken

PORSGRUNN: Nå legger hun ned nisjebutikken Vibeke design på Osebro.
Les mer om:

Vibeke har 146 000 følgere på Instagram og kunder fra hele landet: – Legger ned butikken

PORSGRUNN: Nå legger hun ned nisjebutikken Vibeke design på Osebro.
Les mer om:

– Chris Brown blir pappa igjen :)

Gratulerer til Chris Brown og eksen Ammika Harris. The New York Posts Page Six har nå angivelig fått bekreftet at artisten venter sitt andre barn. Det har i flere uker vært rykter om at han igjen blir far.

Manchester United stjerne flykter fra dødshotell

Marcos Rojo har pakket sine kofferter og forlatt et luksushotell i Den dominikanske republikk etter enda et mystisk dødsfall Manchester Uniteds argentinske forsvarsstjerne Marcos Rojo har pakket sine ting og, med familien, forlot han raskt Hard Rock Hotel & Casino i Punta Cana på østkysten av Den dominikanske republikk.

Hollywood-fruen fikk barn med ukjent mann

Delte nyheten på Instagram.
Les mer om:

Mads Hansen om Vita og Wanda-bilde: – Det er så åpenbart at det blir pinlig

Tidligere fotballspiller og influencer Mads Hansen går ut mot bildene til Vita og Wanda Mashadi på Instagram.
Les mer om:

HBO-seriens manusforfatter med kraftig oppfordring i sosiale medier

Blant annet fotograferte en influencer seg selv i en vernedrakt – trukket ned så g-strengen vistes. Hun er bare én av mange som arrangerer seg selv foran ymse etterlatenskaper på åstedet for verdens verste kjernefysiske ulykke i 1986, blant annet til såkalte «glamour shots» beregnet på Instagram. LES OGSÅ: Norsk artist med musikk til «Frost»-oppfølger. Men også vanlige turister tar selfier i fleng i Tsjernobyl og spøkelsesbyen Pripjat tre kilometer unna. – Det er vidunderlig at #ChernobylHBO har inspirert en bølge av turisme til avsperringssonen.
Les mer om:

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I alle sjangere. Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen. PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her! B-Boy Myhre med Cezinando «Harley» Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent.

Joan spiller i Norge for første gang – og konserten er gratis!

730 introduserer Joan; favorittbandet du ikke visste du hadde. Rett ut av Little Rock, Arkansas! Hehe… Mandag 17.

Mads Hansen om Vita og Wanda-bilde: – Det er så åpenbart at det blir pinlig

Tidligere fotballspiller og influencer Mads Hansen går ut mot bildene til Vita og Wanda Mashadi på Instagram.
Les mer om:

Norges råeste videregående?

Denne høsten blir Lillehammer et ekstra kreativt sted å være. Og det sier litt; den lille byen en god togtur utenfor Oslo bugner allerede over med talent via blant annet TV-skolen, Den norske filmskolen og musikkskolen LIMPI. Nå starter noen av folkene bak LIMPI den nye videregående skolen Create – søknadsfristen er 20.

Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

Kadetten blir sommerens feteste festival

Norges nye strandfestival fikk en rå debut i fjor. I sommer – 2. – 3.

Britney Spears sier hun blir redigert større: – Jeg er tynn som en nål!

Er Britney Jean Spears et offer for fotofikling? Popstjernen fyller 38 år i desember, men tobarnsmoren trener fortsatt som en 18-åring på toppidrettslinje. Brit legger støtt og stadig ut fitness-snutter på Instagram, hvor hun viser både treningsrutiner og sin spreke kropp. Dessverre reflekteres ikke virkeligheten i nye paparazzi-bilder, skal vi tro henne selv. Britney deler nemlig via Instagram Story at hun har fattet interesse for en konspirasjonsteori om seg selv. Kort fortalt lurer hun på om noen nye paparazzi-bilder fra kjæresteferie med Sam Asghari i Miami kan være retusjert av media. Lou

Rihanna forklarer status på albumet

Hvis det er noe Rihanna trolig er lei, må det være å bli spurt om hva som skjer med musikken. Popstjernen har holdt seg opptatt med diverse Puma-kolleksjoner siden 2015, lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty i 2017, sitt undertøysmerket Savage X Fenty i 2018 og luksusmerket FEИTY i 2019. Samtidig skulle oppfølgeren til hennes nyeste album Anti fra 2016 opprinnelig ut for to år siden. Men fanbasen The Navy maser. (Et navn fanbasen fikk/tok etter at Rihanna ropte «Navy!» (0g et par andre linjer) i nyklassikeren Battleships med Alexander Skarsgård.) Noen at de ikke vil kjøpe hennes produkter

Tilbake på Instagram

I videoen tar dramatikeren Tarell Alvin McCraney til orde for å elske svarte og homofile, ikke bare for hva de kan få til, men også for hvem de er. Smollett delte klippet med teksten «Så mye PRIDE!». LES OGSÅ: Legger ut på sin største turné så langt. Samtidig har TV-stjernen stengt kommentarfeltet, sannsynligvis for å unngå en flom av kommentarer om den kontroversielle saken fra januar.
Les mer om:

Giftet seg

Pratt kunngjorde ekteskapet via Instagram med et foto av paret som går hånd i hånd.