Nyheter om Inga Marte Thorkildsen


Kaster ut kommersielle

AVTALE: Oslo-byrådet har fått med seg fagbevegelsen på å godta langturnuser i barnevernet. Nå lover Inga Marte Thorkildsen (SV) at alle kommersielle skal ut av Oslos barnevern innen 2021.

Hurra for nyoppusset barnehage!

Vestliskogen barnehage er nyoppusset. Det ble markert i kjent stil, men denne gangen var den røde tråd byttet ut med en kvist. Med hjelp av byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen, og pappa Nicklas Skalin, åpnet Amalia (5) sin nye barnehage.

SV-Inga Marte: La 16-åringene få stemme - de skal arve jorden

Partiene er delt i spørsmålet om stemmerett for 16-åringer. – Det er demokratisk problem at de som skal arve jorden ikke blir hørt, mener byråd for oppvekst og kunnskap i Oslo, Inga Marte Thorkildsen (SV).

Denne gangen står kampen om den farlige friheten

Byråd Inga Marte Thorkildsen er ikke fornøyd med dagens ordning for inntak i videregående skole.

Regjeringen vil innføre fritt skolevalg i alle fylker

Regjeringspartiene ønsker å skrote nærskoleprinsippet i videregående og sender torsdag to forslag ut på høring. – Hårreisende, mener SVs Inga Marte Thorkildsen.

Private har ikke bygget barnehage på Stovner siden 1995

- Ikke lukrativt nok, sier SV-byråd Inga Marte Thorkildsen - og får Høyres ordførerkandidat i Oslo på nakken.

Private barnehager er ikke sløsing

Hvis Inga Marte Thorkildsen hadde hatt rett i sitt syn på private barnehager, ville ingen foreldre sendt barna sine i privat barnehage.

Sunnere mat etter skoletid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Alle barn skal ha tilbud om sunn og god mat i AKS. Det trenger dere for å leke og lære, sa Inga Marte Thorkildsen til elevene som jobbet med å forberede måltidet. I AKS-kostnadene til foreldrene er det lagt inn 51 kroner per barn per måned. Det er opp til hver enkel aktivitetsskole hvordan de vil bruke disse pengene, og man kan i tillegg bruke midler fra selve oppholdsbetalingen til mat.

Kritiserer beredskap for foreldreløse Syria-barn: – Kaotisk og surrealistisk

Regjeringen forsikret at mottak av de foreldreløse, norske barna var planlagt i god tid. Men i realiteten fikk barnevernet beskjed i siste liten, sier ansvarlig byråd i Oslo, Inga Marte Thorkildsen (SV).

Høyre viser til Stovner skole: - Alle skoler skulle vært like heldige som Stovner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg skulle ønske alle skoler kunne være like gode som Stovner og Sinsen skoler. Vi må lære av de skolene som har fått det til. - De grepene Stovner og Sinsen har tatt, er de grepene byråden vil fjerne, forklarer Saida Begum.Statsminister Erna Solberg og Høyres ordførerkandidat i Oslo, Saida Begum, var onsdag på besøk på Sinsen skole.

67 millioner til flere lærere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Læreren er den enkeltfaktoren som betyr mest for elevenes læring. Men på mange skoler har lærerne hatt for dårlig tid til å følge opp hver enkelt elev.

Økning i vold i Osloskolen: -Her har vi en jobb å gjøre fremover, sier Inga Marte Thorkildsen

Siden 2017 har det vært en øking i antall voldshendelser mot ansatte i Osloskolen.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Marte fra Nordberg innstilles som ny utdanningsdirektør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Marte Gerhardsen (46) er innstilt som direktør for Utdanningsetaten. Hun vil etter planen tiltre stillingen 5. august. Gerhardsen tar over etter Kari Andreassen som har fungert som midlertidig direktør siden 1. desember 2018. - Gerhardsen skal gjennomføre byrådets oppvekst- og kunnskapspolitikk. Osloskolen har høye ambisjoner og forventninger til den enkeltes faglige og sosiale utvikling.

Snorklipping for ny barnehage: Kilden - til lek og moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har gledet meg veldig til å treffe dere og til endelig å få åpne nye Kilden barnehage! Dette har vi alle ventet lenge på, så gratulerer med ny og flott barnehage. Barnehagebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) var først ute med å gratulere alle de fremmøtte med dagen, da solskinn og snorklipping sto på agendaen i Kilden barnehage.  - Og for en barnehage det har blitt.

Krever at Thorkildsen går av

Christian Tybring-Gjedde (Frp) fillerister skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) etter hennes kritikk av Oslo-politiet. – Hun burde gå av på dagen, uttaler Tybring-Gjedde.

– Man sender ikke bevæpnet politi etter småunger

Inga Marte Thorkildsen er kritisk til Oslo-politiets håndtering av voldshendelser hvor barn er involvert. «Politiets framferd forårsaker at ting er ute av kontroll», skriver hun.

Lokale SV'ere på landsmøte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Tre representanter fra Nordre Aker SV deltar på SVs landsmøte i helgen. En av dem er Tarjei Helland, byrådssekretær for Inga Marte Thorkildsen og bystyrekandidat ved høstens valg.

Ministerbesøk i Gransdalen: Statsråder på studietur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Man kunne ane at det ikke var en helt vanlig barnehagehenting som var på gang onsdag formiddag, da to kullsvarte Mercedeser rullet opp til Haugenstien barnehage i Gransdalen.

Nytt bomskudd fra Thorkildsen

Treffsikkerheten er fortsatt ikke imponerende når Inga Marte Thorkildsen i Dagbladet går til et nytt angrep på meg og PBL.

Elever om metoo i skolen: «Hore» er blitt hverdagslig

Mer prat om grensesetting og seksuell identitet. Slik vil skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) bekjempe seksuell trakassering i klasserommet.

Vil kutte tilskudd til private barnehager

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) vil gjøre private barnehager «mindre lukrative».

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative».

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

– Det er alvorlig, for dette er penger som skulle ha gått til barna, sier oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

Seks barnehager må betale tilbake 4,5 millioner kroner de har fått i tilskudd, krever oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.