Nyheter om Inga Marte Thorkildsen


Økning i vold i Osloskolen: -Her har vi en jobb å gjøre fremover, sier Inga Marte Thorkildsen

Siden 2017 har det vært en øking i antall voldshendelser mot ansatte i Osloskolen.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Marte fra Nordberg innstilles som ny utdanningsdirektør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Marte Gerhardsen (46) er innstilt som direktør for Utdanningsetaten. Hun vil etter planen tiltre stillingen 5. august. Gerhardsen tar over etter Kari Andreassen som har fungert som midlertidig direktør siden 1. desember 2018. - Gerhardsen skal gjennomføre byrådets oppvekst- og kunnskapspolitikk. Osloskolen har høye ambisjoner og forventninger til den enkeltes faglige og sosiale utvikling.

Snorklipping for ny barnehage: Kilden - til lek og moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har gledet meg veldig til å treffe dere og til endelig å få åpne nye Kilden barnehage! Dette har vi alle ventet lenge på, så gratulerer med ny og flott barnehage. Barnehagebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) var først ute med å gratulere alle de fremmøtte med dagen, da solskinn og snorklipping sto på agendaen i Kilden barnehage.  - Og for en barnehage det har blitt.

Krever at Thorkildsen går av

Christian Tybring-Gjedde (Frp) fillerister skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) etter hennes kritikk av Oslo-politiet. – Hun burde gå av på dagen, uttaler Tybring-Gjedde.

– Man sender ikke bevæpnet politi etter småunger

Inga Marte Thorkildsen er kritisk til Oslo-politiets håndtering av voldshendelser hvor barn er involvert. «Politiets framferd forårsaker at ting er ute av kontroll», skriver hun.

Lokale SV'ere på landsmøte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Tre representanter fra Nordre Aker SV deltar på SVs landsmøte i helgen. En av dem er Tarjei Helland, byrådssekretær for Inga Marte Thorkildsen og bystyrekandidat ved høstens valg.

Ministerbesøk i Gransdalen: Statsråder på studietur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Man kunne ane at det ikke var en helt vanlig barnehagehenting som var på gang onsdag formiddag, da to kullsvarte Mercedeser rullet opp til Haugenstien barnehage i Gransdalen.

Nytt bomskudd fra Thorkildsen

Treffsikkerheten er fortsatt ikke imponerende når Inga Marte Thorkildsen i Dagbladet går til et nytt angrep på meg og PBL.

Elever om metoo i skolen: «Hore» er blitt hverdagslig

Mer prat om grensesetting og seksuell identitet. Slik vil skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) bekjempe seksuell trakassering i klasserommet.

Vil kutte tilskudd til private barnehager

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) vil gjøre private barnehager «mindre lukrative».

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative».

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

– Det er alvorlig, for dette er penger som skulle ha gått til barna, sier oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

Seks barnehager må betale tilbake 4,5 millioner kroner de har fått i tilskudd, krever oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

Seks barnehager må betale tilbake 4,5 millioner kroner de har fått i tilskudd, krever oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.

Fant millionlønner og storbyturer: Krever 4,5 millioner kroner tilbake fra private barnehager

- Må kjennes som en hån, sier SV-byråd Inga Marte Thorkildsen om pengebruken.

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

Seks barnehager må betale tilbake 4,5 millioner kroner de har fått i tilskudd, krever oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.

Høyre frykter loddtrekning om skoleplasser: Fritt skolevalg kan stå for fall

Etter at byrådet satte ned et utvalg for å se på eventuelle endringer i inntakssystemet, advarer nå Høyre om mindre valgfrihet og mer tilfeldighet for skoleelevene. Ansvarlig byråd Inga Marte Thorkildsen mener derimot at det er alt for tidlig å konkludere, og kaller samtidig fritt skolevalg for en illusjon.

Søgnen om beskyldningene fra Thorkildsen: – En ren konstruksjon

Tidligere skoledirektør Astrid Søgnen gikk til angrep mot byråd Inga Marte Thorkildsen i sin forsvarstale i høringen i Oslo.

Astrid Søgnen i høring: – En menneskelig belastning

Tidligere skolesjef Astrid Søgnen raser mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i høring: – Jeg opplever denne saken som en ren konstruksjon fra Inga Marte Thorkildsen.

DIREKTE NÅ: eks-direktør Søgnen til frontalangrep på byråd Thorkildsen under høring

Tidligere utdanningsdirektør Astrid Søgnen gikk til knallhardt angrep på sin tidligere sjef, skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV), i den åpne høringen i dag.

Søgnen til frontalangrep på Thorkildsen

Tidligere utdanningsdirektør Astrid Søgnen gikk til knallhardt angrep på sin tidligere sjef, skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV), i den åpne høringen i dag.

Raser mot hemmelighold: Nektes innsyn i dialog mellom Thorkildsen og Søgnen

De to tidligere Oslo-byrådene Hallstein Bjercke (V) og Bård Folke Fredriksen (H) mener de ikke kan nektes innsyn i den hemmelige styringsdialogen mellom avgått skolesjef Astrid Søgnen og skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV).

Thorkildsen og Søgnen i åpen høring om maktkampen mellom dem

Konflikten mellom Inga Marte Thorkildsen og Astrid Søgnen har preget Oslo-politikken i månedsvis. Nå møtes de ansikt til ansikt i full offentlighet.

Ny rapport slakter ledelsen i Utdanningsetaten

Ansatte i Utdanningsetaten beskriver et arbeidsmiljø preget av lite trygghet, manglende åpenhet og frykt for represalier. Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kjenner seg igjen.