Nyheter om Idrettshall


– Nå kjører vi på

Kommunedirektøren mener det er mulig å bygge «de tre store» på likt. Hvis det går som sjefen håper og tror, blir det byggestart på skole, svømmehall og idrettshall høsten 2020.
Les mer om:

Setter på bremsene for idrettshall: - Vanskelig å forstå hvordan det kan bli så dyrt

Først ga politikerne klarsignal for ekstra millioner til idrettshall på Storelva. Nå utsettes saken.
Les mer om:

Hallen blir 110 millioner kroner dyrere enn planlagt: – Vi kan ikke si nei

Det har tatt seks år og flere omprosjekteringer. Nå innvilges det nye millioner til idrettshall på Storelva.
Les mer om:

Fransk politi flytter 1.000 mennesker fra leir ved Dunkerque

Rundt 1.000 migranter er flyttet fra en idrettshall ved byen Dunkerque etter at en domstol har slått fast at leiren både er helsefarlig og et sikkerhetsproblem.
Les mer om:

Sp-politikere reagerer kraftig på planleggingen: Ingen nye parkeringsplasser ved Arena Fredrikstad og ny Frederik II

Lise Thorsø Mohr, nytt bystyremedlem for Sp, er sterkt kritisk til at det ikke er satt av parkeringsplasser ved Arena Fredrikstad, Frederik II og idrettshall. Publikum, ansatte og elever må gå, sykle, ta buss – eller parkere lenger unna.

Overlevende på Bahamas til NRK: – Byen vår er som en spøkelsesby

NASSAU, BAHAMAS (NRK): Fernanda Philippe forteller at nære venner ble skylt på havet. Nå puster hun og barna lettet ut etter å ha kommet seg i sikkerhet i en idrettshall i hovedstaden Nassau.
Les mer om:

Her vil Fløya bygge ny idrettshall til over 100 millioner kroner

Fløya har allerede bygget fotballhall. Nå ser klubben på muligheten for å bygge flerbrukshall mellom Fløyabanen og Askeladdsvingen.
Les mer om:

Kommentar: Grorud fosser fram

2019 tegner til å bli et godt år for Grorud Idrettslag. Sakte, men sikkert reises en ny idrettshall. Vi kan alle følge med på fremdriften når vi går, sykler eller kjører forbi. Fra rivingen av det gamle klubbhuset med selskapslokale og ditto garderobe-fasiliteter, til utgraving og montering av store betong-elementer.
Les mer om:

Folkedans- og folkemusikkfestival på Apalløkka

Både skole og idrettshall på Apalløkka var arena for en storslagen folkedans- og folkemusikkfestival for barn og ungdom som gikk under navnet Småleik.
Les mer om:

Inviterer til antikk- og samlermesse

6. og 7. juli blir det fokus på gjenbruk i Tjøme Idrettshall.
Les mer om:

«På Brekstad har vi nå en forvokst idrettshall. Den hadde vi bruk for – men hadde vi råd?»

«Nye Ørland kommune mangler førtitre millioner for å få sitt første budsjett i balanse», framholder Dagfinn Aune i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Rød-rektor i takt med barna – men kanskje ikke med FRID

Rektor Bjørn Støle ved Rød skole på Kråkerøy svarer Fredrikstad Idrettsråd som ønser idrettshall i stedet for gymsal: – Skolen har ikke behov for en idrettshall for å ivareta kjerneelementene i kroppsøvingsfaget, og det er det vi har blitt bedt om å uttale oss om.

Ga 15.000 kroner til ny idrettshall på Sandstrand(pluss)

Den store dugnadsinnsatsen ble onsdag belønnet med 15.000 kroner fra Sulland-fondet. Pengene skal gå til ny idrettshall som etter planen skal åpnes til jul.
Les mer om:

Enstemmig bystyre sa ja til samarbeid om idrettshall: Får ny eliteseriearena for innebandy og håndball

Fredrikstad får et nytt eliteserieanlegg for innebandy og håndball ved den nye Frederik II på tidligere FMV. Torsdag sa et enstemmig bystyre ja til å inngå et samarbeid med Sarpsborg og Østfold fylkeskommune.

Applauderte planene for en aktivitets- og kulturpark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE/NYDALEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger tidligere skrevet om Boligbyggs planer om å bygge kommunale boliger i blokker, på den kommunale tomta ned mot anleggsveien og turveien, litt ovenfor Maridalsvannet. Her kan du lese tidligere sak.Idéskisse om park Tidligere denne uken fortalte beboere fra flere sameier på Brekke til Nordre Aker Budstikke, om egen plan for den kommunale tomta ved Brekkeveien.

Veien skal rustes opp, hva innebærer eventuelle midlertidige erverv?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Nye Korsvollhallen - Korsvoll flerbrukshall - ligger inne i revidert budsjett, og som etter planen behandles og vedtas av Oslo Bystyre før sommerferien.Lokalt har det vært jobbet for en hall på Korsvoll i snart 20 år. I byrådserklæringen til det rødgrønne byrådet i 2015 ble Korsvollhallen nevnt spesielt.

Denne veien skal rustes opp, med blant annet fortau

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Nye Korsvollhallen - Korsvoll flerbrukshall - ligger inne i revidert budsjett, og som etter planen behandles og vedtas av Oslo Bystyre før sommerferien.Lokalt har det vært jobbet for en hall på Korsvoll i snart 20 år. I byrådserklæringen til det rødgrønne byrådet i 2015 ble Korsvollhallen nevnt spesielt.

Hedret Elias med dansenummer og minnevideo

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var et spesielt danseshow som ble satt opp i Fauske idrettshall lørdag 1. juni. Elias Dypaune, som omkom i en bilulykke 7. februar, var dypt savnet av sine meddansere. De ønsket å hedre sin dyktige dansekollega, og det gjorde de med både dans og film.- Tungt og rartHans faste dansepartner gjennom 11 år, Isabell Skjellhaug (19) hadde tatt initiativ til å lage en film om Elias, med minner fra årene med dans.

Dans Fauske leverte "the greatest show"

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det ble på mange måter en spesiell kveld i Fauske idrettshall lørdag, med et show som man gjerne kan kalle "The greatest show". De ulike gruppene samarbeidet på tvers av alder, i mye større grad enn tidligere. Hiphop og ballett Blant annet med Evolution of Dance og sangene fra The Greatest Showman.

170 dansere fra 3 til 73 år skal lage tidenes show

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: I morgen, lørdag skal om lag 170 dansere mellom 3 og 73 år lage et forrykende danseshow i Fauske idrettshall. Ifølge en av hovedinstruktørene, Marianne Tverå blir showet todelt. - Barneshowet starter klokken 17 og ungdomsshowet klokken 18, opplyser Tverå.Dans Fauske sine dansere har øvd på nummeret siden starten av februar. Temaet The Greatest Showman er hentet fra kinosuksessen med samme navn.

Skal utvide vei og lage fortau før bygging av hallen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Tidligere denne uken ble det klart at byrådet i revidert budsjett setter av penger til ny Korsvollhall. Hallen vil bli bygget sammen med en 4-avdelings barnehage, og vil være en idrettshall på 45x25 meter, pluss styrkerom. Prosjektet inneholder også forsamlingslokaler til erstatning for dagens klubbhus.

Det har tatt 20 år: Se når Korsvollhallen skal stå ferdig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: I revidert budsjett som blir offentliggjort på torsdag kommer byrådet til å legge fram kostnadsramme på Korsvollhallen. Det får Nordre Aker Budstikke bekreftet.Lokalt har det vært jobbet for en hall på Korsvoll i snart 20 år. I byrådserklæringen til det rødgrønne byrådet i 2015 ble Korsvollhallen nevnt spesielt.

Fant ikke noe spennende

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord Norsk maritimt museum (NMM) har gjennomført undersøkelser bak Eschebrygga. Kommunen får overskuddsmasser fra bygging av idrettshall på Uenes og ønsker å deponere noe av massene i sjøen. Som tømmereksportør og «hollenderby» er det mange kulturminner under vann i Flekkefjord. Selv om hovedaktivitetsområdet var i Grisefjorden, finnes det også spor i Byfjorden.