Nyheter om Hviterussland


Blir ikke EM for volleyballherrene

Det blir ikke EM-sluttspill på det norske herrelandslaget i volleyball. I den siste kvalifiseringskampen møtte de Hviterussland og tapte 0-3. Etter å ha tapt de to første settene hang de bedre med i det tredje, men også det endte med tap.
Les mer om:

Norge vant firenasjonersturneringen

Petter Thoresens mannskap snudde til seier 4-3 over Frankrike og ble med det ubeseiret vinner av landslagsturneringen i ishockey i Lørenskog. Landslaget vant også de to foregående kampene mot Hviterussland og Ungarn.

Norge mot Hviterussland i VM-kvalifisering håndball, blir kjempefavoritt

Norge møter Hviterussland i VM-kvalifiseringen i håndball for kvinner. Dobbeltkampen spilles i mai og juni.
Les mer om:

Møter Hviterussland i VM-kvalik

Norge møter Hviterussland i VM-kvalifiseringen i håndball for kvinner. Dobbeltkampen spilles i mai og juni. Vinneren kommer seg til mesterskapet i Kumamoto i Japan 29. november til 15. desember neste år.
Les mer om:

Storseier for hockeygutta

Ishockeylandslaget slo til med sterke 6-1 over Hviterussland i åpningskampen av firenasjonersturneringen i Lørenskog ishall.

Norge knuste Hviterussland

Vant 6-1 i åpningskampen av firenasjonersturneringen.
Les mer om:

Brakseier for ishockeylandslaget

Petter Thoresens utvalgte slo til med sterke 6-1 over Hviterussland i åpningskampen av firenasjonersturneringen i Lørenskog ishall. Norge møter Ungarn fredag, som tapte 3-0 for Frankrike i dag.

Hockeygutta vant åpningskampen lett

LØRENSKOG (VG) (Norge-Hviterussland 6–1) Thomas Valkvæ Olsen (25) slo ettertrykkelig fast at Petter Thoresens ishockeylandslag var et godt hakk bedre enn Hviterussland da han etter en frekk dribling satte inn 4–0 halvveis i Norges første kamp i firenasjonersturneringen på hjemmebane.

Tøff EM-kvalifisering for U21-gutta

Norges U21-landslag i fotball møter blant andre Portugal og Nederland i kvalifiseringen til EM-sluttspillet i 2021. Det ble klart etter trekningen i Sveits tirsdag. Norge skal også møte Hviterussland, Kypros og Gibraltar. Norge var seedet på nivå tre.

Hockeymandag VM-spesial

Norge sjokkåpnet mot Hviterussland, men så raknet det. Se scoringene, intervjuer med trenere og spillere. Tidligere landslagsspiller og hockeyproff Trond Magnussen er i studio for å gi sine synspunkter.

Supertrekning: Norge kommer lett til EM

Heldigvis trakk vi ikke Tyskland i EM kvalifiseringen slik vi gjorde før VM i Russland. Vi har trukket et Spania som ikke har fått ting på stell etter sparkingen av Landslagssjef Julen Lopetegui to dager før VM i sommer, et Sverige som er ujevne og tre land som vi burde vinne lett over, Romania, Færøyene og Malta.  Norge som er i en positiv trend kommer lett til EM. Les: William Nylander fikk innfridd kravet om gigantlønn «Dommen er at det er en tøff trekning, men også en attraktiv trekning. Både Sverige og Spania er garantert fulle hus på Ullevaal.

Trailerlast med hjelp vel fremme i Hviterussland

Hjelpesending på over 11 tonn fra Sokndal til Minsk i Hviterussland.
Les mer om:

11,3 tonn fra En hjelpende hånd

Ny hjelpesending er på vei til Hviterussland.
Les mer om:

Nå er seedingen for Norge klar

Seedingnivå kan bety være eller ikke være for et landslag. Nå ligger rangeringen klar før trekningen til EM-kvalifisering, 2. desember. Det er plasseringen i Nations League som var avgjørende for hvordan Norge og de andre landene ble rangert. Det blir ti EM-grupper, hvorav fem med seks lag og fem med fem lag.

Putins super-ambassadør skaper frykt i Hviterussland

Hviterussere frykter Putin vil ta over landet: – Vil aldri skje, forsikrer president Aleksandr Lukasjenko.
Les mer om:

På sporet av ulv i Hviterussland

I Øst-Europas dype skoger kan du spore truet ulv sammen med en zoolog med stor lidenskap for ulvestammens overlevelse.
Les mer om:

På sporet av ulv i Hviterussland

I Øst-Europas dype skoger kan du spore truet ulv sammen med en zoolog med stor lidenskap for ulvestammens overlevelse.
Les mer om:

På sporet av ulv i Hviterussland

I Øst-Europas dype skoger kan du spore truet ulv sammen med en zoolog med stor lidenskap for ulvestammens overlevelse.
Les mer om:

Det kan bare bli bedre nå Erik Hamrén

Erik Hamren pakket sine fineste dresser og bestilte frisørtime før han satte seg på flyet til Island.Jobben som ny landslagssjef på Island sees på som noe helt spesielt, den lille øya med trehundretusen innbyggere biter fra seg og viser imponerende innsats og ferdigheter. Nå har Nations League startet, de fleste av oss har egentlig ikke skjønt vitsen, men vi er glade i fotball så vi takker og bukker.

Først dukket Maradona opp i Hviterussland. Nå har han fått jobb i narko-høyborg

Etter store overskrifter under VM forsvant Diego Maradona (57) plutselig fra sin nye jobb Hviterussland forrige måned – nå har han dukket opp med ny jobb i området til et av verdens mest beryktede narkotikakartell.
Les mer om:

Redaktør og journalister pågrepet i Hviterussland

Hviterussiske myndigheter har pågrepet redaktøren i det uavhengige nyhetsbyrået BelaPAN, Irina Levsjina, og flere journalister.
Les mer om:

Lina (17) skal delta i sitt første junior-VM: – Det er jo stort i seg selv at jeg er med!

I august drar Lina Xiao-Lan Halling fra Re til Hviterussland for å delta i sitt første VM.
Les mer om:

Bisarre scener da Maradona ble presentert i sin nye jobb

- Jeg kan leve uten problemer i Hviterussland, sier Diego Maradona.
Les mer om:

Maradona i gang med ny jobb som klubbpresident i Hviterussland

Fotballegenden Diego Maradona er ferdig med å skape overskrifter under VM. Nå skal han i stedet stjele spalteplass som president i hviterussiske Dinamo Brest.

Må finne på noe i sommer for å redde plassen

Florø befinner seg på sisteplass i OBOS-Ligaen med bare 11 poeng etter 15 kamper. De må finne på noe i sommer, og det spørs om det holder med å signere en venstrekant. Otar «Java» Javashvili ser absolutt ut som en positiv signering og man får se om det kan være med på å gi klubben et løft. Han har vært med på trening i en periode og overbevist. Java har de siste sesongene spilt for FK Gomel, på det høyeste nivået i Hviterussland. Den 24 år gamle venstrekanten er nå hjemme i Georgia og kommer til Florø når treningene starter opp igjen senere i juli.