Nyheter om Ibrahim


Ung suldøl på Ungdommens fylkesting i Rogaland

Arin Eirikssønn frå Sand var Suldal sin representant på helgas møte til Ungdommens fylkesting i Stavanger. Eirikssønn er første vara for medlem Bjørn Wigestrand som ikkje hadde anledning å delta på fylkestinget. Tredje mann, som også er valt ut av kommunen, er Mohammed Ibrahim på 2. varaplass. Rådgivande organ Over 40 rogalandsungdommar deltok då Ungdommens fylkesting (UFT) konstituerte seg. Ingen av suldalsungdommane vart innstilt til ungdomsutvalet.

Sette sesongpunktum med heimesiger

Årets siste heimekamp i Prestavikjo vart meir spennande enn tenkt for dei som følgde med på kampen Storhaug – Paradis over mobilen. I nokre få minutt var det ein ørliten sjans for opprykk for Suldals a-lag, men Paradis, som ei stund låg 3-3 mot botnlaget Storhaug, vann til slutt 5-3 og femtedivisjonsspel neste år. Kjempesesong – Ei lita stund var det 3 – 3 i byen? – Ja, og på stillinga 3 – 3 hadde Storhaug ein kjempesjanse, seier trenar Arne Abrahamsen etter kampen.

Surt tap i Prestavikjo

A-laget til Suldal spelte for opprykk til 5. divisjon i laurdagens heimekamp mot Paradis. Det gjekk ikkje heilt slik dei hadde håpa, og etter nitti minutt, enda kampen 1-5. 98 publikummarar heia fram laget sitt, men måtte innsjå at Paradis var nokre hakk betre enn Suldal i denne viktige kampen. Målscorar for Suldal var Mohammad Ibrahim Dawud etter ein pasning frå Ørjan Underbakke. Nå gjenstår sesongens siste kamp.

Målfest i Prestavikjo

Vinn dei neste kamp mot Paradis heime på laurdag, blir det opprykk til 5. divisjon. Hat-trick – Dei spelte god fotball og jobba godt. Trenar Arne Abrahamsen har gjort ein kjempejobb med å få spelarane i god form og til å spela godt i lag, rosar Jon Bråtveit leiar i fotballgruppa i Suldal IL.

Ibrahim finner friheten i naturen

For flyktningen Ibrahim og hans familie byr friluftslivet på frihet, sjelebot og inkludering.
Les mer om:

Saudi-Arabia ber verden sette press på Iran

Saudi-Arabias utenriksminister Ibrahim al-Assaf ber verden utsette Iran for maksimalt press, med alle tilgjengelige midler.
Les mer om:

- Vi gjør ikke dette for pengene(pluss)

2018 brukte de til å lete etter lokaler for å reåpne. Etter bare seks måneder i år driver Ibrahim Barzany og Zahrab Barzany Ava bar og spiseri i pluss.
Les mer om:

Sendes rett ut igjen til de dype skoger etter låneopphold i Israel

Haugesund fungerer som en slags hub som Ibrahim Shuaibu må innom før han sendes ut igjen på «nye oppdrag» eller som klubben skriver på sine sider, sendes til de dype skoger for å skyte Kongsvinger oppover på tabellen.  Tilbake til Kongsvinger Les: «Vi er snart i mål» Sesongen 2018 viste seg å være en perfekt match mellom Kongsvinger IL og Ibrahim Shuaibu.

Hentet nomade: Nå jakter han enda flere forsterkninger

NOTODDEN: Erlend Hustad og Abu Ibrahim har forlatt klubben. Nå er Notodden i gang med finne erstatterne.

En stor overraskelse på FKH-laget som skal bryne seg mot PSV

Shuaibu Ibrahim får sjansen på topp for FKH i europacupkampen mot PSV.
Les mer om:

Tidligere Viking-spiller klar for latvisk toppklubb

Abdisalam Ibrahim (28) skal få fart på karrieren i latviske Riga FC. Han leies ut fra kypriotiske Pafos.

Tidligere Viking-spiller klar for latvisk toppklubb

Abdisalam Ibrahim (28) skal få fart på karrieren i latviske Riga FC. Han leies ut fra kypriotiske Pafos.

Vant TAs kebabtest - nå må han ansette flere: – Visste ikke at kebab var så populært i Telemark

PORSGRUNN: I TAs store kebabtest stakk Ibrahim Tas av med seieren, og var eneste kebab som fikk en 6-er av panelet. Nå opplever han en kjempeøkning av gjester.
Les mer om:

Sjekk hvem som er tilbake i FKH

Ibrahim Shuaibu er tilbake i FKH og vil gjøre det han kan for at savnet av Ibrahima Wadji blir så lite som mulig.
Les mer om:

Ferie for alle i Reisadalen(pluss)

Heva Elias-Hanna og Motaz Ibrahim fra Palistina har tatt barna med på ferie til Reisadalen.
Les mer om:

Anti-serietips: 7 serier du ikke vil kaste bort tid på

Har du noen gang kastet bort timesvis på en dårlig TV-serie? Det har vi. Internett bugner over av strømmetjenester som tilbyr et stort utvalg av filmer og serier. Det kjedeligste vi vet er å oppdage midt i en sesong at handlingen går ingensteds. Vi har derfor samlet opp en liten liste over tv-serier du ikke burde kaste bort tid på. Nesten voksen Kjersti Tveterås, Jenny Skavlan og Renate Reinsve spiller tre av hovedrollene i Nesten voksen.(Julia Marie Naglestad/NRK) Første på lista er NRK-serien Nesten voksen.

Ibrahim (20) ble nektet skoleplass – fikk toppkarakterer, med to jobber samtidig som han passet lillebroen

De syriske søsknene Ibrahim (20), Nema (20) og Muder (19) stod fram på TV 2 da de fikk beskjed om at de ikke hadde rett til å gå på videregående skole i Norge. Myndighetene snudde, og ungdommene kvitterer nå med tilsammen 25 seksere.
Les mer om:

Ibrahim setter opp forestilling spesiallaget for Festspillene i Nord-Norge(pluss)

Ibrahim Fazlic ble for 25 år siden født i Harstad. Nå er han tilbake i fødebyen for å sette opp forestilling på festspillene.
Les mer om:

Ibrahim Afellay: Vender hjem etter runde hos Barcelona og Stoke

Det er ikke ofte vi kan bruke Barcelona og Stoke i samme setning, så vi måtte bare hoppe på muligheten som oppstod med den nederlandske angrepsspilleren. Og hva er hjem for 33-åringen? Det hele startet hos PSV Eindhoven i 2004. Da hadde Afellay jobbet seg gjennom ungdomsakademiet siden 10-års alderen, og ble løftet inn i A-lagstroppen. Seks år og rundt 150 kamper senere ble han hentet av selveste Barcelona. Welcome home, Ibi Ibrahim Afellay returns to PSV!

Legendarisk burgersted i Trondheim er solgt(pluss)

Ibrahim Mansour har både drevet og eid det populære burgerstedet Sesam i Trondheim i 30 år. Fra 1. juli tar nye eiere over driften.
Les mer om:

Kaos: beholdt managerjobb i toppklubb i fire timer

Som sindig nordmann som er vant til taco på fredager er tyrkisk fotball litt i overkant kaotisk. Innimellom dukker det opp historier som bekrefter alle fordommer.  Den tyrkiske klubben Kasimpasa klarte først tidligere idag å ønske velkommen til ny manager Ibrahim Üzülmez og så etter fire timer ønske farvel igjen. 45 år gamle tyrkiske treneren Ibrahim Üzülmez og tyrkiske Super League-klubben Kasimpasa skal ha røket uklar på over spørsmål om utvikling av spillere og kjøp av spillere samt fotball-filosofi.

Ibrahim forlenget med Pafos

Tidligere Vålerenga-spiller Abdisalam Ibrahim fortsetter karrieren i Kypros. 28-åringen har forlenget med Pafos i ytterligere ett år.

Valglokalene er åpnet på Maldivene

Valglokalene på Maldivene åpnet lørdag morgen for et valg der president Ibrahim Mohammed Solih håper på en koalisjon som kan sikre en stabil regjering.

Terminert med Anthony Izuchukwu

FK Haugesund og Anthony Izuchukwu skiller lag. Det står klart etter at 21-åringens kontrakt med klubben hvor han har tilbragt de tre siste sesongene ble terminert fredag formiddag. Midtstopperen er dermed for øyeblikket uten klubb. Les: En av de virkelig store legger fotballskoene på hylla Anthony Izuchukwu fikk siden ankomsten vinteren 2016 20 offisielle kamper for FK Haugesund, hvorav 16 i Eliteserien og fire i den norske cupen. Forsvarsspillerens siste opptreden for FKH kom i hjemmekampen mot Kristiansund høsten 2017.

Angrepsspiller med fart, teknikk og dribleferdigheter på plass

Notodden Fotballklubb og Hamkam er enige om en låneavtale frem til 1. august for Abubakar Ibrahim. Abubakar er en offensiv spiller som kan spille både kant og spiss. Han er en spiller med fart, teknikk og dribleferdigheter. Mandag var han med på sin første trening i Idrettsparken og fikk hilst på sine nye lagkamerater. Les: Drillo: Det var litt som å se «Myggen» «Vi er glad for å ha «Abu» på plass og ønsker han lykke til med vårsesongen» kommenterer Notodden på sine nettsider. Les: Få 210 gratissnurr på 21.com
Les mer om: