Nyheter om Ibrahim


Minister: Malis president gjenvalgt

Malis president Ibrahim Boubacar Keita er gjenvalgt med 67 prosent av stemmene i valgets andre runde, opplyser en minister i landets regjering.

Utleid toppscorer gleder seg til FKH-retur

FKH-utleide Ibrahim gjør sakene sine svært godt i 1. divisjon.
Les mer om:

Ny valgrunde i Mali

Det er duket for ny valgrunde i Mali etter at verken president Ibrahim Boubacar Keita eller hans utfordrer Soumaïla Cissé fikk mer enn 50 prosent av stemmene.
Les mer om:

- Ibrahim blir her!

Kongsvinger med klar melding om FKHs utleide storscorer Ibrahim.
Les mer om:

FKH-Ibrahim scoret hat-trick i Mark Dempseys Kongsvinger-debut

Ibrahim Shuaibu har et helt spesielt forhold til Mark Dempsey.
Les mer om:

Ibrahim-hattrick i Dempseys KIL-drømmedebut

Shuaibu Ibrahim scoret hattrick da Kongsvinger ga sin nye hovedtrener Mark Dempsey en drømmedebut i 1. divisjon med 5-1 over tabelljumbo Florø.
Les mer om:

Drømmedebut for Dempsey i Kongsvinger

Shuaibu Ibrahim scoret hattrick da Kongsvinger ga sin nye hovedtrener Mark Dempsey en drømmedebut i 1. divisjon med 5-1 over tabelljumbo Florø.
Les mer om:

Tromsøs ukronede pizzakonge åpner enda en ny restaurant: - Jeg har planer for ett sted til

Allegro-gründer Ibrahim Kadi åpner sitt fjerde serveringssted.
Les mer om:

FKH-utleide Ibrahim topper lokal spillerbørs

Mens Anthony har slitt med spilletid i Jerv, har Ibrahim hatt fast plass, scoret flere mål og topper spillerbørsen i lokalavisa på Kongsvinger.
Les mer om:

Bror av politiker blant de drepte under valgkamparrangement i Tyrkia

Broren til parlamentsmedlemmet Ibrahim Halil Yildis er blant de fire personene som ble skutt og drept under et valgkamparrangement i Tyrkia torsdag.
Les mer om:

Bror av politiker blant de drepte under valgkamparrangement i Tyrkia

Broren til parlamentsmedlemmet Ibrahim Halil Yildis er blant de fire personene som ble skutt og drept under et valgkamparrangement i Tyrkia torsdag.
Les mer om:

Ibrahim kan få tidligere FKH-sjef som trener

Mark Dempsey kan bli ny Kongsvinger-trener.
Les mer om:

Malis president stiller til gjenvalg

Malis president, 73 år gamle Ibrahim Boubacar Keita, stiller til gjenvalg i juli. 
Les mer om:

Høypolitisk kunst i vente

Sexpress og rasisme er tema i prosjektene til neste års ungkunstnere for Festspillene. Tine Surel Lange og Ibrahim Fazlic er valgt ut blant ni søkere.
Les mer om:

Lager kunst om sexpress og rasisme

Neste års ungkunstnere for Festspillene er Tine Surel Lange og Ibrahim Fazlic. De ble valgt ut blant ni søkere.
Les mer om:

Malaysia: Tidligere visestatsminister benådet

Politikerveteranen Anwar Ibrahim skulle blitt løslatt i juni, men onsdag ble han benådet av kong Sultan Muhammad.
Les mer om:

Jack Butland: «Vi har vært utrolig dårlige på overgangsmarkedet»

Det er lett å være etterpåklok vil sikker mange si og peke på at man aldri helt vet om en spiller vil virke eller ikke. Med fasit og nedrykk i hånd kommer Stoke sin landslagskeeper Jack Butland med saftig kritikk av egen klubb.  Les: Kappløpet om Stoke keeper igang minutter etter nedrykk Jack mener klubbens kjøp har vært tilfeldige og skadet deres sjanser, noe han forteller i et intervju med BBC: «Det har vært kjøp av spillere som ikke engang har vært en del av truppen av en eller annen grunn.
Les mer om:

Knytter bånd gjennom felles skoleprosjekt(pluss)

– Dette har gitt meg muligheten til å bli kjent med norsk ungdom, sier sudanesiske Adam Ibrahim (22), som dette skoleåret har deltatt i prosjektet "Skole på tvers".
Les mer om:

Regimekritiske i Egypt lever farlig: Broren ble borte, faren er fengslet

KAIRO (VG) Broren forsvant sporløst etter en demonstrasjon. Faren ble arrestert i jakten på ham. Alene står Abdel Moneam Ibrahim (22) livredd tilbake.
Les mer om:

– Kriminelle prøver å presse meg

PORSGRUNN: Innehaver Ibrahim Tas er lei av å bli meldt til Arbeidstilsynet og forteller om press fra andre aktører i bransjen. – Konkurrenter ønsker ikke at vi skal ha åpent nattetid, sier han.

Slik blir Derbylørdag og Supersøndag på Eurosport og TVNorge

Seks ganger i løpet av 2018-sesongen vil det bli avholdt Derbylørdag og Supersøndag på Eurosport og TVNorge. Premieren skjer kommende helg. Lørdag 7. april starter Eurosport Norge sendingen fra Intility Arena allerede klokka 17.00, altså én time før avspark av rivaloppgjøret mellom Vålerenga og Strømsgodset i Oslo. Det er første smakebit av Derbylørdag i sesongen 2018. Seks lørdager gjennom sesongen vil rundens første kamp bestå av to lag som har helt spesielle bånd. Når Vålerenga og Strømsgodset tar avspark kl.

Ble trangt om plassen låner ut spiss

Haugesund fyller på med Ligue 1 spillere og dermed blir det trangt om plassen. Shuaibu Lalle Ibrahim setter kurs for Kongsvinger IL og Obosligaen.

Viljesterk flyktning fikk oppfylt drømmen om fast jobb: – Lær språket og ikke gi deg!

Både Leca i Borge og den sudanske flyktningen Amro Mohammaed Ibrahim (32) mener det er et lykketreff at han kom inn i staben. – Lær deg språket og ikke gi deg, er den viljesterke 32-åringens råd til andre flyktninger på jakt etter jobb.

Start sender kantspiller tilbake til OBOS-ligaen

Samtidig som Start banket Tromsø på søndag sender klubben en kantspiller tilbake OBOS-ligaen.  Før 2017-sesongen kom nigerianske Abubakar Ibrahim til Start. Her fikk kantspilleren med seg 15 kamper i OBOS-ligaen, hvor han rakk å notere seg med tre scoringer. Nå er kampen om plassene hos den Eliteserie-klubben såpass tøff at 23-åringen må leies ut for å sikre spilletid. Dette skal han nå få hos hos den nyopprykkede OBOS-liga-klubben Ham Kam. – Abu gjorde et godt inntrykk i oppkjøringen, han jobbet hardt og viste seg bra frem.

Haugesunds avis: Tester Grindheim i ny rolle

Vi må innrømme vi ble overrasket da Ronny Deila i Vålerenga valgte å la Christian Grindheim gå. Nå er han tilbake der det hele startet, Haugesund. – En uke før serien starter har Haugesund trener Eirik Horneland tenkt til å bruke han i en ny rolle.  I dagens treningskamp mot Åsane flyttet de for første gang Grindheim frem til rollen som offensiv midtbanespiller.  – Det gjenstår å se om rollen som han ofte har hatt  i Vålerenga er permanent etter om det er for å dekke opp skader. Les: Var lagkamerat med Søderlund i St.