Nyheter om Jordet


Her kommer det nær 100 nye boliger

HEISTAD: Pancom, Bratsberg gruppen og PBBL har kjøpt størstedelen av det hittil privateide jordet ved Lundevegen på Heistad og er klare for storstilt boligutbygging på eiendommen.
Les mer om:

Fortvilte bønder finner til stadighet metallbokser på jordet: Hos Nils Rogn kosta det ei drektig ku livet i sommer

Nils Rogn måtte i juli avlive ei av sine melkekyr, etter at hun sannsynligvis har fått i seg metallavfall på beite. Hvert år finner han metallbokser på jordene sine. Det samme gjør Rasmus Piltingsrud i Begnadalen, som har tatt opp problematikken på Facebook.
Les mer om:

Midt under flyturen oppdaget Sondre noe merkelig på bakken: - Vi ble jo litt nysjerrige

LANDET RUNDT: Flyinstruktør Sondre Fjelldal og eleven måtte fly to ganger over jordet før de forsto hva som sto skrevet i gresset.
Les mer om:

Dette jordet fikk Sondre til å undre: - Skjønte først ikke hva det var

Flyinstruktør Sondre Fjelldal og eleven måtte fly to ganger over jordet før de forsto hva som sto skrevet i gresset.
Les mer om:

Bil havnet langt ute på jordet – dame mistet førerkortet

Ei dame i 50-årene overholdt ikke vikeplikten og krasjet inn i en bil som endte langt ute på et jorde ved Vardevegen i Ullensaker.

Terje fant gløden og gikk ned 120 kilo

– Hei. Terje! Kom! På jordet et lite stykke unna gjør Brit et hopp og Terje skynder seg bort for å se. De har funnet gull, i dobbel forstand.
Les mer om:

Kjørte av veien – havnet på jordet

Mistet lappen.
Les mer om:

Måtte løpe fra traktoren da det begynte å brenne

Det tok fyr i en rundballpresse i bruk på et jordet i Ottestad søndag ettermiddag. Brannvesenet fikk raskt slokket brannen.
Les mer om:

Kjørte over jordet til flystripa før ferden endte i lyktestolpe

NOTODDEN: Ferden endte brått.
Les mer om:

EU vil komme med forbud: – Urealistisk, usannsynlig og helt på jordet

SKIEN: EU vil forby kunstgress med gummikuler om to og et halvt år. Miljøverneren og Odd-sjefen Einar Håndlykken har ingen tro på at det blir en realitet.
Les mer om:

Aktor ber om forvaring i 12 år for Vinstra-tiltalt

LILLEHAMMER (VG) Aktor Jo Christian Jordet mener det er bevist at tiltalte var tilregnelig da Laura Iris Haugen (16) ble drept på Vinstra i fjor. – Dette er en grotesk sak, sa han.
Les mer om:

Friluftsliv på jordet

Jeg vet ikke om Lasse Heimdal noen gang har vært på Lindesnes fyr, men hans utsagn i avisen 25. juni vitner både om historieløshet og mangel på innsikt, og krever derfor en kommentar.
Les mer om:

Rodrygo, Real Madrids nye brasilianer: «Jeg er en bit Neymar»

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer. Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter.

Sjåfør sovnet bak rattet– havnet langt ute på jordet

Bil havnet på taket i Sørbyveien, alle nødetater på stedet.
Les mer om:

Lereområde i Onsøy gir ny kunnskap om grunnforhold: Geoteknikere fra 16 land på studietur til Åledalen

Et jorde på seks mål ved Gamle Ålevei gir geologer og ingeniører viktig kunnskap om lere som byggegrunn. Resultatene brukes også i Nordsjøen. NGI har leid jordet for 20 år. Fredag var geologer fra 16 land på besøk.
Les mer om:

Foreslår ny bruk: «Med den suksessen nåværende anlegg har, er det på tide å utvide tilbudet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Det åpne kommunale området - uten apparater eller tilrettelagt for ballspill med mer - ved Myrerjordet, i kroken ved Myrerskogveien og Arilds vei, var til behandling i Nordre Aker bydelsutvalg, torsdag kveld. I sakfremstillingen står det blant annet at Myrerjordet med flere anlegg for idrett og aktivitet som betjener befolkningen på Grefsen og Kjelsås har blitt en suksess.

Torvald (17) bekymret for at kyr kan bli kuttet opp

Torvald Grønningen har en sterk oppfordring: Ikke kast drikkebokser på jordet du går forbi.
Les mer om:

- Jeg ønsker at ungene mine skal ha samme mulighet til å velge å bo i bygda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)1. juni lukker Linda Sandåker døra til nærmiljøkontoret for å åpne nye dører. Hun har aldri vært redd for å drømme stort. Men så lander hun også en hel del av drømmene. I løpet av de to årene hun har vært nærmiljøleder i Misvær og Skjerstad, har Kulturveien blitt en realitet. Vestvatn alpinanlegg har utviklet seg videre og har fått på plass en sjefsstilling.

Ap-Støre om ulikhet: Du tar feil, Siv - her er 83 grunner til det

Ap-leder Jonas Gahr Støre har 83 argumenter på papp-plate på kontoret, for å vise at finansminister Siv Jensen (Frp) er på jordet når det gjelder ulikhetene i Norge. - Du tar feil, Siv, og det kan bli farlig, sier han.

Bil- og MC-treff til hjelp for Hviterussland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Treffet ble holdt ved Myssa bedehus i Sokndal i regi av stiftelsen og hjelpeorganisasjonen En Hjelpende Hånd. Bygdeånden kunne tas og føles på når mer enn 40 forskjellige kjøretøy ble vist fram.Mer enn 250 mennesker møtte opp på lille Myssa i Sokndal. Biler, MC-er, barn og voksne i alle aldre var til stede.

Bil havnet på jordet

Brannvesenet rykket ut til Berganveien på Nøtterøy etter melding om en trafikkulykke.

Vil vi ut på jordet?

Forhandlingene mellom Asker Skiklubb og Asker kommune om flytting av skiklubbens anlegg er sluttført.
Les mer om:

Kjører over kabler med traktoren

På jordet til Terje og Laila Stensland på Simonstad ligger det kabler fra Altibox langs hele den ene jordet. Nede ved vannet er det også noen kabler surret rundt en trommel som har falt ned, pluss en annen svær klump med ledninger.
Les mer om:

Havnet på jordet, endte i arresten

Kvinne og mann blir avhørt i dag.
Les mer om: