Nyheter om Hove


Da Pia kikket ut vinduet søndag morgen fikk hun sjokk: - Det var en elv i hagen

- Det er forferdelig å se, sier Aud Hove.
Les mer om:

Pochettino i skuddlinjen, spillerne er slitne

Det er ikke bare toppscorer Harry Kane i Tottenham som får tyn om dagen, også manager Mauricio Pochettino er i skuddlinjen. – Det er første gang siden han ble leder i klubben i 2014 de har opplevd tre tap på rad. En rekke Spurs-spillere klager over tretthet Tottenham tapte 2 – 1 mot Inter Milan på tirsdag kveld i Champions League etter å ha tapt både mot Watford og Liverpool i Premier League. Les på Musikknyheter: Lenny Kravitz til Norge The Times skriver at «utmattelse og mental tretthet» er årsakene til deres nåværende nedgang. Flere av spillerne skal ha bedt om flere fridager.

Øyvinds kamp: Trente seg fra sykdomskrise til Hove max

Øyvind Aanonsen (40) er kjent som lærer, musiker, ildsjel og humørspreder. For halvannet år siden var han i sin livs verste form, og nær et liv som ufør på grunn av sykdom. Men etter stor treningsinnsats med fysioterapeut, kunne han i helgen delta på hinderløpet Hove Max.
Les mer om:

Bjarne Berntsen: - Vegvesenet kjører over et lokalsamfunn med dampveivals

Figgjo-bu Bjarne Berntsen reagerer sterkt på at Statens vegvesen overkjører politikere og fylkesmann, og kommer med et nytt forslag på E39-trasé mellom Ålgård og Hove.

Harald Victor Hove blir Høyres toppkandidat

Høyre-politiker Harald Victor Hove blir partiets byrådslederkandidat i Bergen ved neste års lokalvalg. Hilde Onarheim kan bli Bergens neste ordfører.

Blir truleg toppkandidat for Høgre i Bergen

Harald Victor Hove blir Høgre sin byrådsleiarkandidat i Bergen ved neste års lokalval, ifølge Bergens Tidende.

Bergens Tidende: Hove blir Høyres toppkandidat

Høyre-politiker Harald Victor Hove blir partiets byrådslederkandidat i Bergen ved neste års lokalvalg, ifølge Bergens Tidende.

Tar grep for å få slutt på mobbing

Olaug Hove, prosjektleder for Læringsmiljøprosjektet i Lund, er glad for kompetansehevingen kommunen nå får. - Vi har fått en gavepakke, sier hun.
Les mer om:

Sommerens overganger i Eliteserien – Strømsgodset

Sommeren er over, og eliteserieklubbene har rigget for innspurten i kampen om medaljer, plasseringer – og ikke minst overlevelse.

Halldor Østervold Stenevik flytter til Drammen i januar

Innimellom lurer man på hva Brann gjør. At de ikke har kjempet hardere for å holde på unggutten fra Austevoll utenfor Bergen er en av de tingene som for oss til å lure. Halldor Stenevik har kontrakt med Brann ut året og fullfører sesongen i Bergen før han slutter seg til Strømsgodset fra 1. januar 2019. Stort potensial – Godset har en satsing som jeg synes er spennende og de har lagt frem en god plan for min videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli en del av klubben fra 1. januar, men først skal jeg avslutte på en god måte i Brann.

Fylkesvaraordfører vil ha omkamp om Innlandet: – Oppland er stort nok

Aud Hove (Senterpartiet), fylkesvaraordfører i Oppland fylkeskommune, vil ha omkamp om sammenslåinga mellom Hedmark og Oppland. – Oppland er stort nok, sier Hove.
Les mer om:

Legekontorenes SMS-tjeneste nær ved å bli stengt

Hove Medical og Helserespons har samarbeidet om blant annet SMS-tjenester til legekontor og pasienter i lang tid. Tirsdag varslet Hove Medical at de med to dagers varsel ville stenge infrastrukturen. Men nå er stengingen av systemet avblåst igjen.
Les mer om:

Hove scoret to for Florø

Runar Hove sto fram med to scoringer da Florø seiret 3-2 over Sogndal i 1. divisjon i fotball søndag.
Les mer om:

Knokkel-kunstneren

Når Leiv Hove skal oppsummere 40 år som kirurg, er det én pasient som overgår alt.
Les mer om:

Fortsetter med 100 åring, så fra nyttår blir det Eliteserien

Onsdag var hedmarkingen på plass i Drammen for å gjennomføre den medisinske sjekken og sluttføre overgangen. Alle parter er enige om at det er hensiktsmessig for Nico å bli værende på Briskeby ut denne sesongen. Sportssjef Jostein Flo forteller om en god og konstruktiv dialog med HamKam. Les: Ligue 1 kaller på Arsenal-spiller – Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss et av landets best talentfulle sidebacker i sitt alderskull. Dette er en spiller som vi har fulgt lenge og som passer vår profil og vår spillestil godt.

Strømsgodset hentet Sogndal-talent (17)

Midtbanetalentet Johan Hove har skrevet under for Godset.
Les mer om:

Hove klar for Strømsgodset

Sogndal-talentet Johan Hove (17) er klar for Strømsgodset. Det melder begge klubbane på sine nettsider.
Les mer om:

– Det er med ilt i magen at vi slepper han frå oss

Sogndal-talentet Johan Hove (17) er klar for Strømsgodset. Det melder begge klubbane på sine nettsider.
Les mer om:

– Nesvik vil være en fiskeriminister for hele landet

Sogndal-talentet Johan Hove (17) er klar for Strømsgodset. Det melder begge klubbane på sine nettsider.
Les mer om:

Brighton hentet dansk talent i går og en nordmann i dag

I går kunne Brighton melde at de hadde hentet den 20 år gamle angrepsspilleren  Anders Dreyer fra Esbjerg og i dag var det Molde sitt stoppertalent Leo Skiri Østigard som Premier League klubben signerte. De opplyser om at 18-åringen har skrevet under på en kontrakt med den engelske klubben som strekker seg over tre sesonger.

Vibeke Skofterud omkom i en vannskuter-ulykke utenfor Arendal

Det er en trist dag hvor en av våre store langrennsløpere, Vibeke Skofterud, ble funnet død på en holme utenfor Arendal tidligere i dag.  Politiet bekrefter i en pressemelding at Vibeke Skofterud først ble meldt savnet klokken 01.00 natt til søndag. Ved 11.30-tiden ble hun funnet på øya St. Helena i Hovekilen, og erklært død på stedet av en lege fra luftambulansen. «Det var da en vannskuter ved holmen, og alt tyder på at dette var en vannskuterulykke,» sier operasjonsleder Sveinung Alsaker. Vibeke Skofterud født 20 april 1980 var aktiv på kvinnelandslaget i 15 år fra 199 frem til 2014.

Vibeke Skofterud er død

Den tidligere langrennsløperen Vibeke Skofterud døde i en ulykke på sjøen ved Hove i Arendal mandag.Det skal trolig ha vært en vannscooterulykke. Hun ble erklært død på stedet.
Les mer om:

Døde i mulig vannscooterulykke

Nødetatene fant en person omkommet på en holme ved Hove i Arendal søndag.
Les mer om:

VG: Vibeke Skofterud omkom i vannskuterulykke i Arendal

En kvinne er funnet omkommet på en holme utenfor Hove i Arendal.
Les mer om:

Vannskuterulykke i Arendal - en person funnet omkommet

En person er funnet omkommet på en holme utenfor Hove i Arendal.
Les mer om: