Nyheter om Huse


Her kan Bryne få ny bydel for sport

Det var Vestlandets største videregående skole. Nå kan skolen og området rundt huse to idrettshaller, nytt svømmeanlegg, nye fotballbaner og nye lekeplasser. Penger kan kommunen skaffe fra boligsalg.
Les mer om:

TikTok-favoritt til Paradise Hotel Norge: Her er årets cast!

Hvem av disse blir din neste favorittblogger? I dag presenterer TV3 hele godgjengen som skal være med i den tolvte sesongen av Paradise Hotel Norge. Noen av dem har trolig en lys fremtid som artist, kjeltring eller ambassadør for tannbleking, men én av årets deltagere er allerede stjerne – på TikTok. Okay, «stjerne» er kanskje å ta i litt hardt, men han har flere følgere enn de fleste. Karl Fredrik Førli fra Larvik er rå til å skate, men det er først og fremst humor som gjør ham populær på nettet. 20-åringen har over 115 000 følgere på TikTok, og totalt har han fått over 4,6 millioner likes vi

730 x influencer-stjerneskuddet Jenny Huse: – Jeg vil ikke være et forbilde!

Jenny Huse er helt klart et friskt pust blant norske influencere og YouTubere! I starten av oktober postet Oslo-jenta sin første video på YouTube med tittelen «Jeg slo opp fordi jeg ikke fikk bruke sminke?». Videoen fikk stor respons, og siden har opplastningene hennes fått over en halv million visninger. Det siste halvåret har 18-åringen delt videoer om tabubelagte temaer som «sugar dating», plastisk kirurgi, fuckboys, haters og hvordan selge trusene sine. Jenny har også laget en egen video dedikert til «Feil gutter gjør i senga», som vekket mye oppmerksomhet. Redigeringen og filmingen er enk

Luksusyachten til 4,2 milliardar kroner skal berge havet

Ein tredel av året skal det vere ein vanleg luksusyacht som blir leigd ut. Resten av tida skal skipet huse unge forskarar som vil finne løysingar.
Les mer om:

Følg direkte: Klæbo sitt første løp etter fingerbruddet

Ein tredel av året skal det vere ein vanleg luksusyacht som blir leigd ut. Resten av tida skal skipet huse unge forskarar som vil finne løysingar.
Les mer om:

Fredrikstad-duo vant frem i retten - eier halve Stavernfestivalen

Vestfold tingrett i Larvik mener Sky Festivals AS, ved Fredrikstad-guttene Trond Opsahl og Kristoffer Huse, har rett til halve Stavernfestivalen AS, og ber Mondrian Holding og Roger Albin å oppfylle kravet om aksjer for 1,3 millioner kroner.

Masiv har alt avtaler for «store areal» som kan huse gigantisk datasenter på Jæren

Det private Masiv-konsernet har banket på dørene til mange grunneiere, har sikret seg grunn og vil nå bidra aktivt for at Facebook, Google eller andre store selskap velger å etablere seg på Kalberg i Time. Men de møter konkurranse fra flere kommuner i Rogaland.

Ny skole i Seljestadfjæra skal huse mer enn videregående skole: Her blir det to skoler(pluss)

Når Troms og Finnmark fylkeskommune skal bygge nytt undervisningsbygg i Harstad vil det også huse Fagskolen i Troms.
Les mer om:

Stormfloa: 15 i beredskap ved I.P.Huse kunne puste letta ut(pluss)

Stormfloa som var meldt i natt fekk ikkje hjelp av vinden.
Les mer om:

I.P.Huse på Steinshamn førebur seg på stormflo til natta(pluss)

Dersom varslinga slår til vil sjøen gå 15-20 cm over golvnivået i maskinverkstaden hos I.P. Huse i natt.
Les mer om:

Hundretusener på flukt i Syria – vet ikke hvor de skal dra

Krigshandlinger har drevet over 250.000 på flukt nordvest i Syria bare i år. Men leirene er overfylte og det finnes ikke nok boliger til å huse flyktningene.
Les mer om:

Deler boligbilder med 17.000 Instagram-følgere: – Jeg liker best den klassiske og glamorøse stilen

Sammen med ektemannen Christoffer har Jeanett Kristin Huse brukt mye tid og penger på å pusse opp huset på Hannestadfjellet det siste året, men nå har hun bestemt seg for å selge.
Les mer om:

Foreslår utredning om fagskole(pluss)

Pensjonistpartiet ønsker en utredning på om bygningene etter Johan Bojer videregående skole i Rissa kan huse en fagskole når den nye planlagte skolen i Vanvikan står ferdig.

– Fornuftig å legge en rekruttskole til Harstad(pluss)

Sturla Bangstad har lang yrkeskarriere bak seg i Forsvaret. Han mener Harstad har de beste forutsetninger får å kunne huse en rekruttskole.
Les mer om:

I. P. Huse må nedbemanne

Fallende marked fører til omstrukturering for hjørnesteinsbedriften på Harøya.
Les mer om:

Jørgen Oland «draftet» til MLS klubb

Du skal følge rimelig godt med hvis du allerede vet hvem Jørgen Oland er, han spilte på Strømsgodset da han var liten og for fire år siden reiste 22 åringen til college i USA. Går det som han vil får vi høre mer fra han fremover. Jørgen Oland er «draftet» av MLS-klubben Portland Timbers. «Det var veldig deilig. Det var egentlig det som var grunnen til at jeg dro til USA. Det er godt å få bekreftelse på at man har gjort noe riktig» sier Jørgen Oland til TV2 «Fra collegefotballen ble det plukket ut 150 spillere som var tilgjengelige for draften.
Les mer om:

Gikk mann av huse for Klokkerhaug(pluss)

Det ble spådd et oppmøte på mellom 40 og 50. Så dundret det godt over 100 nysgjerrige inn dørene til Innherred Entreprenør på Trekanten i Levanger torsdag morgen.
Les mer om:

Horten går glipp av 50 til 60 offentlige arbeidsplasser: – Vi må respektere det

Det var knyttet stor spenning til hvilken vestfoldby som skulle få huse den nye tingretten. I desember falt avgjørelsen på Tønsberg. Det har opprørt flere av ordførerne i Vestfold.

Spis deg lykkelig i matmekkaet «Down Under»

Melbourne er Australias kulinariske og kulturelle hovedstad, og likevel har vi en tendens til å overse byen til fordel for storesøster Sydney. Her ligger kafeene tett i tett, og folk går mann av huse for å spise Australias vakreste frokoster ute.
Les mer om:

Verdens første veganske fotballklubb har fått grønt lys for trestadion

Gleden er til å ta å føle på og nå feirer sikkert  League Two-klubben Forest Green Rovers med spirer at de har fått grønt lys for de planene for en trebygd stadion. I 2017 ble Forest Green Rovers offisielt anerkjent som verdens første veganske fotballklubb, og nylig har klubben fått grønt lys for de innledende planene for et stadion som stort sett skal bygges av tre. Les: Agent Mino Raiola sin pengegriskhet kan ødelegge Haaland overgang The New Lawn is set, for one last time this decade Who’s making the trip up Spring Hill this afternoon?#WeAreFGR pic.twitter.com/CcKP83r7Zj — Forest Green Ro

Byggmestere fikk ja, vil huse en enorm batterifabrikk på Høg-Jæren

Hvis etableringen blir realisert, kan første byggetrinn bli et bygg på 40.000 kvadratmeter, med tak tegnet inn som nytt beite for sauer. I potten ligger også mange nye arbeidsplasser.
Les mer om:

Solgte tusen billetter på tre dager: - Vi merker at vi skal huse en av verdens største artister

Winterland la ut 2000 billetter til Alan Walkers rusfrie konsert i Tromsø. Nå er halvparten av billettene solgt.
Les mer om:

Nord-Korea åpnet ny by - beskrives som «sosialist-utopia»

Den nye byen Samjiyon skal kunne huse 4000 familier. Byen er et av de største prosjektene igangsatt i Nord-Korea de senere år.
Les mer om:

Idyll: – Det er helt ellevilt at Kygo kommer til oss

– Det ser ut som Fredrikstad blir Kygos eneste konsertopptreden i Norge sommeren 2020, sier Idyll-arrangør Christoffer Huse.
Les mer om:

Zara Larsson kommer til Fredrikstad

Den svenske superstjernen Zara Larsson (21) er klar for Isegran. – I tre år har vi jobbet med å få henne hit, sier Idyll-arrangør Christoffer Huse.
Les mer om: