Nyheter om Huse


Her på Stangnes skal et 400 kvadrameter stort bygg huse Luftambulansens mannskap(pluss)

Et 400 kvadratmeters modulbygg skal reises på Stangnes, for å huse kontorer og overnattingsplass for mannskap på ambulansehelikopteret.
Les mer om:

Her vil de bygge en kjempehangar for over 100 fly fra hele Østlandet

NOTODDEN: Sondre Vassbotten og Magne Solberg ønsker å få kjøpt eller leid en større tomt på vestsiden av Notodden flyplass. De vil bygge et kjempestort flysenter som kan huse over 100 småfly fra hele Østlandet.

Politikerne må revurdere planene i Knud Holms gate

DEBATT: Området rundt Knut Holms gate 8 er allerede et av de mest belastede områdene i Stavanger når det gjelder forurensning, og det sier seg selv at det ikke blir forbedret med et høyhus som skal huse 700 arbeidsplasser.
Les mer om:

Holmenkollen får verdenscupfinalen

Holmenkollen blir finalearrangør av verdenscupen i skiskyting de neste tre årene. Holmenkollen har vært arena for finalen to ganger tidligere. Nå har Det Internasjonale Skiskytterforbundet vedtatt at Holmenkollen skal huse finalen årlig fram til 2022.
Les mer om:

Mesterligafinalen i Russland

Mesterligafinalen i fotball 2021 skal spilles i St. Petersburg i Russland, annonserte UEFA tirsdag. På forbundets styremøte i den slovenske hovedstaden Ljubljana ble det også besluttet hvor finalene i perioden 2022 til 2023 skal avholdes. De skal spilles i henholdsvis tyske München og Wembley. Alle de tre nevnte arenaene skal også huse kamper under EM-sluttspillet i 2020. Mesterligafinalen i 2020 avholdes i Istanbul. Europaligafinalen i 2021 skal gå i Sevilla i Spania. Georgia hadde søkt om å få kampen i hovedstaden Tbilisi, men nådde ikke opp.

20 år med kunstgalleri på Hustad(pluss)

Kunstner Sissel Stangenes har med seg Anne Brit Krag, Anne-Tove Huse og Cathrine A. Høstmark på jubileumsutstillingen for Galleri H.A.V.
Les mer om:

Tre års ventetid var over – her går folk mann av huse for butikkåpningen: – Største dagen på lang tid

De hadde vært uten brød og melk i tre dager. Det virket som de hadde vært uten i flere uker. «Alle» var til stede for å markere at over tre år med byggearbeid var over.
Les mer om:

Nå kan du gjøre veldig gode kjøp på denne

Nordmenn gikk mann av huse.
Les mer om:

Nå kan du gjøre veldig gode kjøp på denne

Nordmenn gikk mann av huse.
Les mer om:

Forum Scene for alle

Forum Scene skal være en kulturarena for alle bergensere, med alle slags meninger og livssyn. Som Jens-Petter Glittenberg, representant for majoritetseier i Forum, Salt, sa til Bergens Tidende i vår; Forum skal bli Bergens Rockefeller, Bergens Sentrum Scene. Den storstilte oppussingen har gjort Forum til en konsertscene og konferansearena som kan huse minneverdige opplevelser i mange år fremover.

Apotekene tømmes for aspirin – lege advarer

Folk går mann av huse for å kjøpe seg reseptfri aspirin. Hjertespesialist Wasim Zahid er bekymret for at folk har unødvendig angst for hjerteinfarkt.
Les mer om:

Apotekene tømmes for aspirin – lege advarer

Folk går mann av huse for å kjøpe seg reseptfri aspirin. Hjertespesialist Wasim Zahid er bekymret for at folk har unødvendig angst for hjerteinfarkt.
Les mer om:

I.P. Huse fortsatt rammet av tungt marked(pluss)

Vinsjprodusenten I.P. Huse AS på Steinshamn er fortsatt rammet av et svakt marked for ankerhåndteringsfartøy. Adm. direktør Morten Hopland tør ikke si når markedet vil ta seg opp igjen.
Les mer om:

– Barnefamilier og palmesusdeltakere er ikke forenlig

Å huse barnefamilier og Palmesus-deltakere samtidig, er uaktuelt til neste år, konkluderer hotellsjef ved Hamresanden Resort etter festivalhelga. Ved Roligheden camping er konklusjonen den samme.
Les mer om:

– Vemodig om den blir lagt ned (pluss)

8-10 interessentar melde seg, men ingen har lagt alvor bak ønsket om å ta over drifta av Gossen sin einaste bensinstasjon. – Vi avviklar om to veker om ingen melder seg, seier eigar Elias Huse Eikrem.
Les mer om:

Ikke gå glipp av artisten bak en av årets aller beste utgivelser

De neste to dagene vil Sandvika huse 26 artister innen hiphop- og r&b-sjangrene. Kadetten arrangeres for andre gang på Kadetttangen og byr på headlinerne Cardi B og A$AP Rocky. I tillegg til disse spiller norske artister som Sushi x Kobe, Pasha, Yomi og Isah. LES OGSÅ: Lil Halima imponerte på Roskilde. GAFFA står til hjelp ved å skrive utbroderte anbefalinger av litt mer ukjente artister vi mener festivalgjengerne bør prioritere å få med seg under Kadetten denne uka. Ildstrupen fra Islington De siste årene så har ikke Gorillaz som band engasjert på samme måte som de engang gjorde.

Bruker 3,3 milliarder kroner på 30.000 kvadratmeter – skal huse 3 millioner mennesker, samt nye butikker og restauranter

Nok en ny terminalutvidelse begynner å ta form på Oslo lufthavn.
Les mer om:

Gangsås Næringspark - fra byggherrens perspektiv(pluss)

I 2018 kjøpte SE-gruppen AS en tomt på Åsby i Harstad med det formål å bygge et nytt næringsbygg som skal huse våre selskaper XL-BYGG Harstad, Harstadbygg Entreprenør og Harstadbygg Bolig, i tråd med gjeldende regulering.
Les mer om:

Idyllfestivalen sikter mot 20.000

Terje Olsen og Christoffer Huse kan smile fra øre til øre etter Idyllfestivalen, og folk fikk en forrykende fest på Isegran. Allerede nå er de klare for 2020, og tror de kan ta imot 20.000 gjester.
Les mer om:

Nyrenovert til Festspill(pluss)

– Vi ser fram til å huse folk under Festspillene i fornyet drakt.
Les mer om:

Øyfestival på Vesletjern: Moro på vann - og land

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vannballene er med i år også, så her er det fortsatt mulig å gå på vannet, sier Claus Kvasnes fra Stedda fritidsklubb på Rødtvet. Det er ingen hemmelighet at det er mye som skjer førstkommende søndag, 16. juni.

Avvikler reiselivet i Svea

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Det planlegges ny leir i Svea fra desember 2019, og med dette bortfaller grunnlaget for reiselivsvirksomhet i Svea.

Nå har de fått tillatelse til å bygge

Bygging på den store Megaflis-tomten er allerede startet. Snart starter også arbeidet med et bygg i samme området, som skal huse et nytt lekeland.
Les mer om:

Nærings-dalen er i endring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kommer Groruddalen! Alt nedenfor Ring 3 er egentlig kontorisert nå. Da skyves gradvis alt oppover i dalen, og veldig mange av lagerbedriftene må ut av Oslo.  STEINAR FRØLAND (Foto: DnB) Steinar Frøland er seniormegler i DNB Næringsmegling, og han beskriver de siste årene nærmest som en ketchup-effekt. - Ser man på oversiktsbilder fra '86, '96 og 2006 ser det ganske likt ut.

Har sagt nei til videre forhandlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MUSEUM: Etter at stiftelsen Rogaland Krigshistorisk Museum (RKM) valgte å si opp avtalen mellom museet, Jærmuseet og Sola kommune tilbake i 2016, har det pågått arbeid og forhandlinger for å finne en ny og levedyktig ordning mellom partene. Krigsmuseet har blant annet blitt tilbudt en brakkerigg på 150 kvadratmeter i Sømmevågen, samt magasinlagring i kjelleren på den gamle befalsmessa ved Sola Sjø.