Nyheter om Huse


Forum Scene for alle

Forum Scene skal være en kulturarena for alle bergensere, med alle slags meninger og livssyn. Som Jens-Petter Glittenberg, representant for majoritetseier i Forum, Salt, sa til Bergens Tidende i vår; Forum skal bli Bergens Rockefeller, Bergens Sentrum Scene. Den storstilte oppussingen har gjort Forum til en konsertscene og konferansearena som kan huse minneverdige opplevelser i mange år fremover.

Apotekene tømmes for aspirin – lege advarer

Folk går mann av huse for å kjøpe seg reseptfri aspirin. Hjertespesialist Wasim Zahid er bekymret for at folk har unødvendig angst for hjerteinfarkt.
Les mer om:

Apotekene tømmes for aspirin – lege advarer

Folk går mann av huse for å kjøpe seg reseptfri aspirin. Hjertespesialist Wasim Zahid er bekymret for at folk har unødvendig angst for hjerteinfarkt.
Les mer om:

I.P. Huse fortsatt rammet av tungt marked(pluss)

Vinsjprodusenten I.P. Huse AS på Steinshamn er fortsatt rammet av et svakt marked for ankerhåndteringsfartøy. Adm. direktør Morten Hopland tør ikke si når markedet vil ta seg opp igjen.
Les mer om:

– Barnefamilier og palmesusdeltakere er ikke forenlig

Å huse barnefamilier og Palmesus-deltakere samtidig, er uaktuelt til neste år, konkluderer hotellsjef ved Hamresanden Resort etter festivalhelga. Ved Roligheden camping er konklusjonen den samme.
Les mer om:

– Vemodig om den blir lagt ned (pluss)

8-10 interessentar melde seg, men ingen har lagt alvor bak ønsket om å ta over drifta av Gossen sin einaste bensinstasjon. – Vi avviklar om to veker om ingen melder seg, seier eigar Elias Huse Eikrem.
Les mer om:

Ikke gå glipp av artisten bak en av årets aller beste utgivelser

De neste to dagene vil Sandvika huse 26 artister innen hiphop- og r&b-sjangrene. Kadetten arrangeres for andre gang på Kadetttangen og byr på headlinerne Cardi B og A$AP Rocky. I tillegg til disse spiller norske artister som Sushi x Kobe, Pasha, Yomi og Isah. LES OGSÅ: Lil Halima imponerte på Roskilde. GAFFA står til hjelp ved å skrive utbroderte anbefalinger av litt mer ukjente artister vi mener festivalgjengerne bør prioritere å få med seg under Kadetten denne uka. Ildstrupen fra Islington De siste årene så har ikke Gorillaz som band engasjert på samme måte som de engang gjorde.

Bruker 3,3 milliarder kroner på 30.000 kvadratmeter – skal huse 3 millioner mennesker, samt nye butikker og restauranter

Nok en ny terminalutvidelse begynner å ta form på Oslo lufthavn.
Les mer om:

Gangsås Næringspark - fra byggherrens perspektiv(pluss)

I 2018 kjøpte SE-gruppen AS en tomt på Åsby i Harstad med det formål å bygge et nytt næringsbygg som skal huse våre selskaper XL-BYGG Harstad, Harstadbygg Entreprenør og Harstadbygg Bolig, i tråd med gjeldende regulering.
Les mer om:

Idyllfestivalen sikter mot 20.000

Terje Olsen og Christoffer Huse kan smile fra øre til øre etter Idyllfestivalen, og folk fikk en forrykende fest på Isegran. Allerede nå er de klare for 2020, og tror de kan ta imot 20.000 gjester.
Les mer om:

Nyrenovert til Festspill(pluss)

– Vi ser fram til å huse folk under Festspillene i fornyet drakt.
Les mer om:

Øyfestival på Vesletjern: Moro på vann - og land

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vannballene er med i år også, så her er det fortsatt mulig å gå på vannet, sier Claus Kvasnes fra Stedda fritidsklubb på Rødtvet. Det er ingen hemmelighet at det er mye som skjer førstkommende søndag, 16. juni.

Avvikler reiselivet i Svea

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Det planlegges ny leir i Svea fra desember 2019, og med dette bortfaller grunnlaget for reiselivsvirksomhet i Svea.

Nå har de fått tillatelse til å bygge

Bygging på den store Megaflis-tomten er allerede startet. Snart starter også arbeidet med et bygg i samme området, som skal huse et nytt lekeland.
Les mer om:

Nærings-dalen er i endring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kommer Groruddalen! Alt nedenfor Ring 3 er egentlig kontorisert nå. Da skyves gradvis alt oppover i dalen, og veldig mange av lagerbedriftene må ut av Oslo.  STEINAR FRØLAND (Foto: DnB) Steinar Frøland er seniormegler i DNB Næringsmegling, og han beskriver de siste årene nærmest som en ketchup-effekt. - Ser man på oversiktsbilder fra '86, '96 og 2006 ser det ganske likt ut.

Har sagt nei til videre forhandlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MUSEUM: Etter at stiftelsen Rogaland Krigshistorisk Museum (RKM) valgte å si opp avtalen mellom museet, Jærmuseet og Sola kommune tilbake i 2016, har det pågått arbeid og forhandlinger for å finne en ny og levedyktig ordning mellom partene. Krigsmuseet har blant annet blitt tilbudt en brakkerigg på 150 kvadratmeter i Sømmevågen, samt magasinlagring i kjelleren på den gamle befalsmessa ved Sola Sjø.

Åpning av den nye Haugerudparken: Fra «skummelt ugress» til... Familiepark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Haugerudparken ligger i det lille skogholtet rett bak kirka, og mellom Solfjellet barnehage og Stjernemyra barnehage. I lang tid har den lille skogflekken vært et dystert syn på Haugerud. Tett vegetasjon gjorde parken uoversiktlig.

120 strømmet til for å høre lokalhistorie

Nærmiljøet byr på mer enn du aner! Folk gikk mann av huse, da Nøtterøy Historielag lørdag inviterte til vårtur på Torød og i Årøysund. De kom fra hele øya, mer enn 120 deltok i drøye fire timers vandring.
Les mer om:

Savner plan for å huse flere studenter i Levanger(pluss)

Det mangler en plan for hvordan man har tenkt å ta imot opp mot 1.000 flere studenter i Levanger, mener regionleder Kim Nilssen i studentorganisasjonen ved Nord universitet.
Les mer om:

Frp: – Diktatorer fra Kina er ikke velkomne til Stavanger

Frp-politikere mener det er uakseptabelt å huse Kina under feiringen av nasjonaldagen, men Amnesty mener ingen tjener på å boikotte besøket.
Les mer om:

Frp: – Kina er ikke velkomne til Stavanger

Frp-politikere mener det er uakseptabelt å huse Kina under feiringen av nasjonaldagen, men Amnesty mener ingen tjener på å boikotte besøket.
Les mer om:

Lions Club arrangerer «Gammelpop-aften»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Neste lørdag arrangerer Lions Club Saltdal «Gammelpop-Aften», med dansemusikk for danseglade på Slipen Scene.SALTDAL: - Musikken er, og skal være fra den tiden man gjerne gikk mann av huse for å svinge seg på lokalet i bygd og by. Vårt band er Snippen Shakers, som gang på gang har vist at de kan dette.

Farlig avfall kan stanse Jøssingfjord vitenmuseum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I mars startet gravearbeidet på tomta som skal huse Vitenmuseet i Jøssingfjord. Det er Dalane Folkemuseum som står for prosjektet. Tomta leier de av Titania.- Kvia AS, som står for gravingen, oppdaget mistenkelig masse på tomta. De slo alarm. Etter å ha konferert med folk fra Titania kontaktet en kommunen, som helt korrekt bestemte at arbeidet måtte stoppe til en hadde fått undersøkt dette nærmere, sier Leif Dybing.

– Når jeg spiller på gitaren kommer folk og kjøper likevel

Søndag gikk folk mann av huse for å kjøpe det andre ønsker å kvitte seg med. Bagasjeromsmarkedet i Sørlandsparken trakk folk fra hele Sørlandet.
Les mer om:

I 40 år har Tor Helge jobbet for sykkelbane på Sola - Nå er endelig konstruksjonen i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 1975 begynte Tor Helge Skretting kampen sin for å få en sykkelbane, en velodrom, til Sola. Som medlem av Havdur IL kom det snakk om å etablere en sykkelbane på Sola. Den gang ble det ikke noe av. I 1993 hadde Norge fått tildelt sykkel-VM på landevei, som på dette tidspunktet inkluderte banesykling. Norge hadde ikke en velodrom og håpet til Tor Helge var at det skulle bli en permanent løsning.