Nyheter om Huse


Øyfestival på Vesletjern: Moro på vann - og land

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vannballene er med i år også, så her er det fortsatt mulig å gå på vannet, sier Claus Kvasnes fra Stedda fritidsklubb på Rødtvet. Det er ingen hemmelighet at det er mye som skjer førstkommende søndag, 16. juni.

Avvikler reiselivet i Svea

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Det planlegges ny leir i Svea fra desember 2019, og med dette bortfaller grunnlaget for reiselivsvirksomhet i Svea.

Nå har de fått tillatelse til å bygge

Bygging på den store Megaflis-tomten er allerede startet. Snart starter også arbeidet med et bygg i samme området, som skal huse et nytt lekeland.
Les mer om:

Nærings-dalen er i endring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kommer Groruddalen! Alt nedenfor Ring 3 er egentlig kontorisert nå. Da skyves gradvis alt oppover i dalen, og veldig mange av lagerbedriftene må ut av Oslo.  STEINAR FRØLAND (Foto: DnB) Steinar Frøland er seniormegler i DNB Næringsmegling, og han beskriver de siste årene nærmest som en ketchup-effekt. - Ser man på oversiktsbilder fra '86, '96 og 2006 ser det ganske likt ut.

Har sagt nei til videre forhandlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MUSEUM: Etter at stiftelsen Rogaland Krigshistorisk Museum (RKM) valgte å si opp avtalen mellom museet, Jærmuseet og Sola kommune tilbake i 2016, har det pågått arbeid og forhandlinger for å finne en ny og levedyktig ordning mellom partene. Krigsmuseet har blant annet blitt tilbudt en brakkerigg på 150 kvadratmeter i Sømmevågen, samt magasinlagring i kjelleren på den gamle befalsmessa ved Sola Sjø.

Åpning av den nye Haugerudparken: Fra «skummelt ugress» til... Familiepark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Haugerudparken ligger i det lille skogholtet rett bak kirka, og mellom Solfjellet barnehage og Stjernemyra barnehage. I lang tid har den lille skogflekken vært et dystert syn på Haugerud. Tett vegetasjon gjorde parken uoversiktlig.

120 strømmet til for å høre lokalhistorie

Nærmiljøet byr på mer enn du aner! Folk gikk mann av huse, da Nøtterøy Historielag lørdag inviterte til vårtur på Torød og i Årøysund. De kom fra hele øya, mer enn 120 deltok i drøye fire timers vandring.
Les mer om:

Savner plan for å huse flere studenter i Levanger(pluss)

Det mangler en plan for hvordan man har tenkt å ta imot opp mot 1.000 flere studenter i Levanger, mener regionleder Kim Nilssen i studentorganisasjonen ved Nord universitet.
Les mer om:

Frp: – Diktatorer fra Kina er ikke velkomne til Stavanger

Frp-politikere mener det er uakseptabelt å huse Kina under feiringen av nasjonaldagen, men Amnesty mener ingen tjener på å boikotte besøket.
Les mer om:

Frp: – Kina er ikke velkomne til Stavanger

Frp-politikere mener det er uakseptabelt å huse Kina under feiringen av nasjonaldagen, men Amnesty mener ingen tjener på å boikotte besøket.
Les mer om:

Lions Club arrangerer «Gammelpop-aften»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Neste lørdag arrangerer Lions Club Saltdal «Gammelpop-Aften», med dansemusikk for danseglade på Slipen Scene.SALTDAL: - Musikken er, og skal være fra den tiden man gjerne gikk mann av huse for å svinge seg på lokalet i bygd og by. Vårt band er Snippen Shakers, som gang på gang har vist at de kan dette.

Farlig avfall kan stanse Jøssingfjord vitenmuseum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I mars startet gravearbeidet på tomta som skal huse Vitenmuseet i Jøssingfjord. Det er Dalane Folkemuseum som står for prosjektet. Tomta leier de av Titania.- Kvia AS, som står for gravingen, oppdaget mistenkelig masse på tomta. De slo alarm. Etter å ha konferert med folk fra Titania kontaktet en kommunen, som helt korrekt bestemte at arbeidet måtte stoppe til en hadde fått undersøkt dette nærmere, sier Leif Dybing.

– Når jeg spiller på gitaren kommer folk og kjøper likevel

Søndag gikk folk mann av huse for å kjøpe det andre ønsker å kvitte seg med. Bagasjeromsmarkedet i Sørlandsparken trakk folk fra hele Sørlandet.
Les mer om:

I 40 år har Tor Helge jobbet for sykkelbane på Sola - Nå er endelig konstruksjonen i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 1975 begynte Tor Helge Skretting kampen sin for å få en sykkelbane, en velodrom, til Sola. Som medlem av Havdur IL kom det snakk om å etablere en sykkelbane på Sola. Den gang ble det ikke noe av. I 1993 hadde Norge fått tildelt sykkel-VM på landevei, som på dette tidspunktet inkluderte banesykling. Norge hadde ikke en velodrom og håpet til Tor Helge var at det skulle bli en permanent løsning.

Godkjente planene for ny ungdomsskole ved Skadberg skole

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NY SKOLE: Den nye skolen på Skadberg, kalt Kjerrberget ungdomsskole, skal stå klar til skolestart 2021. Skolen skal i første omgang være en 1.-10.-skole.

Ble Europas beste Clarion Hotel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HOTELLPRIS: - På Clarion Hotel Air jobber vi målrettet hver eneste dag for at våre gjester skal føle seg ønsket og velkomne. Dette gjelder alt fra man sjekker inn i resepsjonen, via høy standard på våre rom, til å arrangere og gjennomføre flotte, store arrangementer.

Skal bygge for 180 millioner på Norheim

I løpet av et drøyt år skal Haugaland Handelspark investere 180 millioner kroner på tre store bygg på Norheim. Byggene skal huse henholdsvis trampolinehall, flis- og baderomsbutikk og en foreløpig ukjent aktør.
Les mer om:

I det nyåpnede forskningsfjøset i Klepp har de tatt automatisering til et helt nytt nivå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vårt mål er å skape de mest lønnsomme løsningene for bonden. Det kan vi gjøre når vi er så tett på et forskningsmiljø som her, sier Torgeir Erfjord, direktør Landbruksdivisjonen i Felleskjøpet Rogaland og Agder.Det var invitert gjester fra hele næringen, i tillegg til folk fra årsmøtet i Felleskjøpet da det høyteknologiske fjøset åpnet på torsdag.

Topp 14 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Vær så god. Frank Walker x Astrid S «Only When It Rains» Rennebus baddest bish stjeler showet på singelen til Frank Walker. Dessverre ikke fetteren til Alan Walker, men en kanadisk EDM-produsent signert til Manager Myles. Jepp, den unge Miami-mentoren til Kygo. Astrid synger at man må ha regn for at det skal bli vekst. Inspo!   Madcon «Callin You» Plutselig får vi to singler med Tshawe og Yosef på rad.

Norges søkerby til sjakk-VM i 2020 er bestemt

Stavanger er ett skritt nærmere å huse Magnus Carlsens neste VM-tittelkamp. Byen slo Oslo, Bærum og Kragerø i søkeprosessen.

Stavanger blir Norges søkerby til sjakk-VM 2020

Stavanger er ett skritt nærmere å huse Magnus Carlsens neste VM-tittelkamp. Byen slo Oslo, Bærum og Kragerø i søkeprosessen.

Russetreff i Halden drømmer om stappfull festning etter at konkurrenten forsvinner

De fire Fredrikstad-karene – Lasse Kjønigsen, Jon Eiolf Carlsen, Trond Øivind Opsahl og Simen Christoffer Huse – som står bak russetreffet i Halden, lar seg ikke skremme av at 2019 blir det siste året med russetreff på Lillehammer. Tvert imot. – Vi kjører på for fullt, sier Kjønigsen.

Sier nei til mottak for utagerende asylsøkere på Elvemo(pluss)

Mottak Norge og Hero ønsket å huse unge, voldelige asylsøkere i Skånland og Lødingen.

Sier nei til mottak for utagerende asylsøkere(pluss)

Mottak Norge og Hero ønsket å huse unge, voldelige asylsøkere i Skånland og Lødingen.

Jurylederen om det nye Munchmuseet: – Det ser helt skrekkelig ut

Lederen av juryen som enstemmig valgt Lambda-prosjektet, kaller bygget som skal huse det nye Munchmuseet for «skrekkelig».
Les mer om: