Nyheter om Hageland


Nærmest slåsskamp om settepoteter og grønnsaksplanter. Nå skal «alle» sette i stand hagen og dyrke jorda

– Ja, her koker det i alle retninger. Vi har stor etterspørsel etter varer i samtlige kategorier, sier en travel butikksjef hos Hageland på Leira, Hilde Nysveen.

Har du anskaffet deg denne?

Hengekøyer går unna som varmt hvetebrød, både i sportsbutikker, på Hageland, Jysk, Europris og flere andre steder. Mye av årsaken er at vi nå er mer opptatt av å være ute i skog og mark enn før koronapandemien rammet oss.
Les mer om:

- Å dyrke sjøl er veldig populært i år(pluss)

På Hageland Slætta i Malmefjorden opplever de også stor trafikk.
Les mer om:

Hagetips fra ekspertene: Den grønne tiden

Våren har for lengst ankommet Groruddalens hager og balkonger. Med tilnærmet sydlandske temperaturer og litt ekstra korona-tid til overs er dette et ypperlig tidspunkt til å gjøre både gressplener og balkongpottene sommerklare. Vi tok derfor turen til Hageland Nordtvet for å se om det var mulig å få noen gode råd på veien.
Les mer om:

Var forberedt på kaos: – Forundret over at det var så stille som det var

Den daglige lederen tok selv rollen som dørvakt på Hageland på Lørenskog. Men for en gang skyld kunne han si «heldigvis» etter at det ikke hadde vært altfor mange folk i butikken.
Les mer om:

Her merker Harald oppsving i salget: – Det har vært mye folk innom her i det siste

I disse korona-tider har mange fått bedre tid til å pusle i hagen eller på verandaen. Det merker Hageland Gjennestad.
Les mer om:

I denne butikken er kundene ute etter noe litt uvanlig for tiden: – Dette har ikke skjedd før

Hos Hageland er det rekordtidlig salg av sommermøbler og vårblomster.
Les mer om:

Blomebestilling med bismak

I staden for å støtta den lokale blomebutikken på Garaneset, gjekk blomebestillinga på rundt 90 000 kroner til Hageland Ebnes Ølen. – Leit Eigar av Krambua på Sand, Sverre Underbakke, stadfestar at dei aldri fekk tilbod om å levera presang-blomane. – Eg er glad for at Suldal kommune gir blomar til dei tilsette, men eg synest jo det er leit at dei ikkje brukar lokale butikkar, seier Underbakke og meiner at Krambua ikkje hadde hatt problem med å levera den store ordren. – Me leverte jo blomster til 20- og 40-års

Krever å få E 39-svar

Først truet ny E 39 bygdesamfunnet Hesland nord i Mandal. Etter at veikorridoren ble flyttet lenger nordover, har nå grendefolket i Hageland følt på frykten i over to år.
Les mer om:

Tananger byr på julestemning i høstværet

På Hageland Edens Have i Tananger er det julefest fra 1. november. – Her er det full juleoverdose til over nyttår, sier daglig leder og eier, John Keim.
Les mer om:

Rita er opprørt etter kollisjonen. Det er ikke råkjøreren som sjokkerer henne mest

Glad og fornøyd trallet Rita Sundseth Eriksen i bilen på vei hjem til Tjøme. Like etter at hun hadde passert Hageland på Kirkeveien smalt en møtende bil inn i siden hennes.

Rita var på vei hjem da hun ble truffet av en møtende råkjører: – Det som sjokkerer meg mest, er at ingen medbilister stanset for å hjelpe

Glad og fornøyd trallet Rita Sundseth Eriksen i bilen på vei hjem til Tjøme. Like etter at hun hadde passert Hageland på Kirkeveien smalt en møtende bil inn i siden hennes.

Driver familiebedrift i Lillestrøm på 58. året: – Vi har tusla rundt blant blomster og planter siden vi ble født

Brødrene Øystein og Torbjørn Jørgensen driver i dag Hageland Lillestrøm, men mange lillestrømlinger kjenner familiebedriften best som Lillestrøm gartneri. Torsdag tar brødrene sats og åpner et julemarked større enn noen gang tidligere.

Du har helt rett

Tommy Hageland gir meg en vennlig liten overhøvling i tirsdagens leserbrev for min omtale av president Donald Trump.

Glitter og nisser - Julehandelen i Fredrikstad er i gang!

Elsk det eller hat det - nå er julehandelen i gang i Fredrikstad. På Biltema og Hageland har allerede pyntenissene tatt plass i butikkhyllene.

Hagesenter-jubel(pluss)

Ansatte ved Hageland Nathanielsen og Hageland Narvik kunne juble over å ha blitt kåret til Årets Hagelandbutikker.
Les mer om:

Ikke lei etter 30 år i politikken, men ferdig med partibytter

Navn: Ola Steinar Apeland Parti: Høyre Kommune: Tysvær Alder: 55 Sivilstand: Gift, 2 barn og ett barnebarn på 10 år. Driver Hageland Raglamyr og Hageland Bygnes. Varaordfører.

Fra Hageland til boligblokk

Les mer om:

Det blåser en sjølbergingsvind over Valdres: Aldri solgt så mange frø som i år

Aldri har Hageland på Leira solgt så mange frø som i år. Folk i alle aldri vil dyrke sine egne grønnsaker.
Les mer om:

Nyter den fine påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Høytrykket har virkelig slått seg til ro over Sør-Norge i påsken. Yr.no melder Sol og 17 grader både skjærtorsdag og langfredag og sol videre hele påsken!Med stor gress- og lyngbrannfare og mer tørt vær i dagene framover oppfordrer metereologene til å bruke sunn fornuft på tur og respektere bålforbudet.Metereologene minner også om at med sen påske er UV-strålingen fra solen ekstra sterk.

– En ideell vinter og vår(pluss)

Lokale hagesenter utgjør virkelig en vekstbransje. Jostein Gridseth på Hageland Slætta har håp om ny omsetningsrekord.
Les mer om:

Full fotballfest i Vågen før Viking-Brann-kampen

Neida, alle har ikke reist på påskefjellet - og resten er ikke på hageland. Svært mange sitter i Vågen i Stavanger og skåler, synger og soler seg.
Les mer om:

Nå vil «alle» ha sin egen juleby til jul: – Det har blitt kjempepopulært

Hos Hageland på Gjennestad er det hektiske tider med salg av juletrær og juledekorasjoner. Men det er spesielt en ting som har blitt veldig populært å kjøpe for mange kunder.
Les mer om:

Her passerer salget av plasttrær de ekte i år: – Vi selger flest trær til 5.000 kroner

– Nå selger vi flere plasttrær enn naturlige trær, sier Elisabeth Moss Lundemo hos Hageland i Fredrikstad. Selv om kortreist gran er best for miljøet.

I år blir det plasttre-jul for de fleste familier i Fredrikstad

– Nå selger vi flere plasttrær enn naturlige trær, sier Elisabeth Moss Lundemo hos Hageland i Fredrikstad. Selv om kortreist gran er best for miljøet.