Nyheter om Hus


Topp under­hold­ning med Sommer­revy i Teateret

Fullt hus og stor stemning på premieren onsdag kveld: Kristiansand har igjen fått sin sommerrevy, frisk og freidig, med spark både i øst og vest, et oppkomme av humør og energi.
Les mer om:

Trump fortsatte angrepet mot kongresskvinner: – La dem dra!

Samme dag som Representantenes hus stemte ned et forslag om å stille ham for riksrett for rasistiske uttalelser, gikk Donald Trump til angrep på ny.
Les mer om:

Representantenes hus blokkerer amerikansk våpensalg til Saudi-Arabia

Representantenes hus stemte onsdag for å blokkere amerikansk våpensalg til Saudi-Arabia, i strid med ønskene til president Donald Trump.

Kongressen stiller ikke Trump for riksrett etter Twitter-meldinger

Representantenes hus stemte onsdag ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett over rasistiske Twitter-meldinger.

Gründer har svidd av 120 millioner på hus og hytter

Investor og oljegründer Brian Jepsen (63) har bladd opp 61 millioner kroner for å sikre seg en av Oslos største leiligheter kort tid etter at han ga rekordpris for en hytte i Sandefjord.
Les mer om:

Kvinne kjørte ned skilt og traff et hus

SKIEN: Kvinnen blir tatt hånd om av helsepersonell.
Les mer om:

Lege kjøpte eiendom for over 100 mill., skiftet navn og solgte

I løpet av fire måneder kjøpte norskiraneren Mohammad Arabi (50) hus og leiligheter for til sammen 104 millioner kroner. Så skiftet han navn. Nå har han solgt de fleste eiendommene.
Les mer om:

Huset fordømmer Trumps tvitring

Representantenes Hus har fordømt det de kaller president Donald Trumps rasistiske tvitring mot fire kvinnelige kongressrepresentanter.
Les mer om:

Leide hus i ferieparadis – omringet av rottebæsj

På grunn av rotter måtte Trygve Ulset og familien flytte fra feriehuset de leide på Sicilia. Utleieformidleren HomeAway mener de ikke har krav på erstatning.
Les mer om:

Representantenes hus fordømmer Trumps rasistiske tvitring

Representantenes hus har fordømt det de kaller president Donald Trumps rasistiske tvitring mot fire kvinnelige kongressrepresentanter.
Les mer om:

Stemte for å fordømme Trumps uttalelser om fire kongresskvinner

Trumps kommentarer om at fire kongresskvinner «kan dra tilbake» til «de ødelagte og kriminalitetsinfiserte» landene de kommer fra, var rasistiske, mener Representantenes hus.
Les mer om:

Strømmer til folkehøgskolene – snart blir det fullt hus hos Erling(pluss)

En drøy måned før skolestart på Bakketun Folkehøgskole i Verdal er de bare noen få plasser unna sin makskapasitet.
Les mer om:

Røykutvikling fra hus

Brannvesenet rykket klokken 13.25 ut til Sama.
Les mer om:

Satsar på det unike ved fjorden(pluss)

Tre hus i moderne arkitektur svevar over vatnet i Syltefjorden i Vanylven. Her skal turistar som er villige til å betale litt ekstra få ei unik oppleving.
Les mer om:

Stor utstilling: Måtte løfte taket av et hus for å få plass til Pushwagner-bilde

20. juli inntar Pushwagners kunst Soli Brug med det som karakteriseres som den særegne kunstnerens tredje og største utstilling der hittil.
Les mer om:

Idretten glapp for Spektrum

– Vi lever godt der vi er nå, sier Kjell Bjarne Helland, og bekrefter med det at Idrettens hus ikke flytter tilbake til Trondheim Spektrum.
Les mer om:

Idretten glapp for Spektrum

– Vi lever godt der vi er nå, sier Kjell Bjarne Helland, og bekrefter med det at Idrettens hus ikke flytter tilbake til Trondheim Spektrum.
Les mer om:

En oase i sentrum av Oslo – med massivt sommerprogram

SALT byr på eklektisk stemning med en eim av nordnorske fiskevær og kunstnerbydeler i Berlin, like ved Oslofjorden. Gjennom hele sommeren fylles SALT med musikk, film, litteratur, humor og kunst – og mennesker – til det som bare kan beskrives som hovedstadens hyppigste festival. LES OGSÅ: Slik blir Oslos nye store kulturarena. Området har kapasitet på opptil 3.000 personer når det er aktivitet i alle hus, og oppleves i aller høyeste grad som et levende kultursentrum. Gjennom sommeren er SALT åpent fra klokken 11:00 hver eneste dag. Mye på plakaten Spesielt helgene er travle på SALT.

Se alle bildene fra hus og tun

Tove Frogner Fager og Kjetil Fager flyttet med barna fra byggefelt i Hemnes sentrum til Langstranda. Med utsikt, god plass og festsal på låven har alle funnet seg godt til rette. Se alle bildene fra «det gode liv på landet».
Les mer om:

Småbarnsfamilien reiser verden rundt i lastebil – med huset på lasteplanet

Hauke og Ragnhild Bruhn reiser verden rundt sammen med sine to små barn, i en lastebil. På lasteplanet har de et hus på 10 kvadratmeter som de bor i under reisen.
Les mer om:

Geir og Solfrid brukte 1.500 timer på å pusse opp 200 år gammelt hus: – Her har vi funnet paradiset!

Samboerparet Solfrid (55) og Geir (68) stortrives med å pusse opp.
Les mer om:

Skapte seg et herskapelig hus – se før- og etter-bildene

Samboerparet Geir Vasenden og Solfrid Stene har arbeidet 1.500 dugnadstimer for å sette i stand første etasjen ved Søndre Pavestad går. Her kan du se før og etter-bildene.
Les mer om: