Nyheter om Hus


Vi har ledige lokaler til leie!

Veitvet Senter skal være en fast møteplass i hverdagen – et åpent hus for alle i nærmiljøet. Der du slår av en prat ved disken, der du nyter en kaffe på formiddagen, et måltid på kvelden. Det er nærsenteret som inviterer til aktiviteter, på tvers av alder og kulturer.
Les mer om:

Stemmer ikke senatorene for å dømme Trump er det mot bedre vitende

Dersom noen i Senatet sier de ikke har tenkt å stemme Trump ut av Det hvite hus, må de ha vært isolert fra denne verden de siste månedene.
Les mer om:

Politiet har trolig funnet årsaken til Ålgårdbrannen

– Det er ofte vanskelig å finne den eksakte brannårsaken når hus er så utbrent, sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder etterretning og etterforskning ved Sandnes politistasjon.

Mener Fredrikstads boligpolitikk gjør at mange ikke vil få råd til eget hus: – Frustrerer meg at det ikke blir bygget flere eneboliger

Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening, tror Fredrikstad er på ville veier – hvis ikke de begynner å bygge flere eneboliger «for folk flest».

Volbeat til Norge

Det melder arrangørselskapene Bergen Live og Live Nation i en pressemelding i dag. Volbeat er bekreftet til Bergenhus Festning og Koengen 22. juli 2020. LES OGSÅ: Samtlige danske medier til boikott mot rockebandet Volbeat. Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne returnerer, er det altså for å spille på Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere. The post Volbeat til Norge appeared first on GAFFA.no.

Nå kan du gjøre kupp på familiebiler - her er syv fine under kr 100.000!

Med to aktive barn, hus og hund, kan en pent brukt familiebil være midt i blinken. Familien Evensen fra Årnes har funnet bilen som dekker alle behov i hverdagen, samtidig som den er billig i drift.

Rykket ut til brann i hus

Les mer om:

140 elever har klasserom i Sandnes Ulfs nye storstue

Elevene ved Wang Ung var de første som flyttet inn i Øster Hus Arena. Snart får de også ta den nye kunstgressbanen i bruk.
Les mer om:

Ber om 5,7 millioner etter budsjettsprekk på rådhuset(pluss)

Administrasjonen ber om en økning på 5,7 millioner kroner til oppussingen av tidligere Statens hus til nytt rådhus i Bjugn sentrum.
Les mer om:

Teater på Solabu: Bannskap og underbuksehumor morer i vintermørke

De spiller for fulle hus og har måtte sette opp to ekstra forestillinger. Folk i Valdres elsker å se sine naboer utfolde seg i fri dressur på scenen.
Les mer om:

Politimann reddet datteren (3) ut av brennende hus: – Jeg er ham evig takknemlig

Sireh Elise Bojang (28) våknet natt til søndag av at det var røyk på rommet hennes. Nå takker hun en politibetjent for at datteren Aiyana (3) er i live.
Les mer om:

Politimann reddet hennes datter (3) ut av brennende hus: – Jeg skylder ham livet mitt

KALNES (VG) I vinduet ovenpå sto treåringen og ropte «mamma, mamma, det brenner, det brenner!». Nede på gaten sto Sireh Elise Bojang (28) og fryktet hun skulle miste datteren.
Les mer om:

New York Times: Bolton motsier Trumps forsvar i upublisert bokutkast

Demokratene hevder at «Bolton sitter med bevisene», og krever at den tidligere sikkerhetsrådgiveren i Det hvite hus kalles inn som vitne i riksrettssaken.

Ørjan (36) har kjøpt sitt første hus – fikk en gammel butikk med på kjøpet

Da Ørjan Arntzen fra Napp mistet alt i brann i fjor måtte han på boligjakt og nå har han kjøpt sitt første hus. Med på kjøpet fikk han både møbler, servise, en fjøs og en gammel butikk.
Les mer om:

Nevland ble juniorverdensmester

Martin Nevland tok søndag gullet på 12,5-kilometeren i ungdomsklassen under junior-VM i skiskyting i sveitsiske Lenzerheide. Nevland fikk tre bom på standplass, men med fullt hus på siste skyting og høy fart i sporet ble det et gull. Det kom noe overraskende på unggutten fra Sandnes. – Dette er utrolig. Målet var å ta medalje her, og nå ble det gull. Det er sykt, sa Figgjo-løperen i et intervju med arrangøren.
Les mer om:

– For tiden bygges det ett eneste hus i denne byen

VADSØ (VG) Det blåser en trist motvind i snøkastene i Vadsø.
Les mer om:

Barn reddet ut fra hus i brann

En fire år gammel jente ble natt til søndag reddet ut av et brennende hus i Moss.
Les mer om:

Familien valgte trygghet framfor hjemlandet

Familien Jemmo/Kosaybani er de første flyktningene som kjøper seg hus på Straumen.
Les mer om:

Boligjakten fra helvete – se trailer

Kjøpet av første bolig er ofte stress, men det blir sjeldent så koko som dette. I Vivarium blir et ungt par fanget i jakten. Bokstavelig talt. Vihvafornoe? La oss sitere Wikipedia: Et vivarium er et område, oftest lukket, for å holde og drette opp dyr eller planter for observasjon eller forskning.

Abid Raja ny idrettsminister

I går ble Abid Raja (V) ny statsråd i Kultur- og likestillingsdepartementet. – Og idrettsnorge står i kø for å gratulere: Norges idrettsforbund gratulerer med utnevnelsen og ønsker Raja lykke til med oppgaven. Raja er hjertelig velkommen til et godt samarbeid med Norges idrettsforbund og hele norsk idrett. eg ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid med Abid Raja som ny idrettsminister. Norsk idrett er inne i en betydelig endringsprosess og Kulturdepartementet har vært en viktig støttespiller i det pågående moderniseringsarbeidet.

Trump: Demokratenes abortsyn er ekstremt

For første gang deltar en amerikansk president i den årlige massemønstringen mot abort. – Ufødte barn har aldri hatt en sterkere forsvarer i Det hvite hus, sa Donald Trump.

Dette trenger du for å så om vinteren

Det meste har du kanskje allerede i hus.
Les mer om:

– Dette er et av stedene i Bergen det kan være mest kritisk for spredning

Det ble storutrykning da det begynte å brenne i et hus i trehusbebyggelsen i Bergen sentrum.
Les mer om: