Nyheter om Hovland


Norsk talent jubler for prestisjepris. Nå skal han snart fortelle om sitt vanskelige valg.

Viktor Hovland (21) ble tildelt amatørgolfens mest prestisjetunge tittel. Snart vil nordmannen røpe om han fortsetter som amatør eller blir proff.
Les mer om:

Norsk talent jubler for prestisjepris. Nå skal han snart fortelle om sitt vanskelige valg.

Viktor Hovland (21) ble tildelt amatørgolfens mest prestisjetunge tittel. Snart vil nordmannen røpe om han fortsetter som amatør eller blir proff.
Les mer om:

TV 2 erfarer: Landslagsspillere på vei til AC Milan

Sandvikens landslagsspillere Stine Hovland (28) og Cecilie Redisch Kvamme (23) skal være nær overgang den italienske storklubben.

Prestisjepris til Hovland

Golfspilleren Viktor Hovland (21) ble mandag tildelt prestisjetunge Ben Hogan Award. Prisen er amatørgolfens mest prestisjetunge og går til den spilleren som har levert best i alle college- og amatørturneringer det siste året, skriver Norsk Golf.
Les mer om:

Gjev pris til norsk golfkomet

Golfspilleren Viktor Hovland (21) ble mandag tildelt prestisjetunge Ben Hogan Award under en seremoni i Texas. Prisen er amatørgolfens mest prestisjetunge.
Les mer om:

Golfkomet fikk høythengende pris

Golfspilleren Viktor Hovland (21) ble mandag tildelt prestisjetunge Ben Hogan Award under en seremoni i Texas.
Les mer om:

Også varaordføraren snur i bomsaka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ei ny kommunestyrebehandling i Klepp var heilt nødvendig, slår Hovland fast overfor Jærbladet.- Mange av oss reagerte kraftig på vedtaket i Time, der dei valde å flytta ein bom og redusera inntektene i bompakken med over 200 millionar kroner. Det har, slik me har oppfatta det, vore ei klår forventning om at me må få til sams vedtak lokalt.

Tungt å få kandidater til menighetsrådsvalget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Se Flint - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag spiller i ettermiddag sesongens femte kamp i 3. divisjon. På de fire første har det blitt to seire og to tap. Som sist, mot Storm, preges laguttaket av at a-laget spiller kamp. Unntaket er Andreas Juvet Hoppestad, som reiser til Halden for å sitte på benken med a-laget i morgen.Mot Flint er nevnte Hoppestad, Petter Øfsteng, Sondre Svalestad Hovland og Torben Dvergsdal de eneste fra a-troppen.

Mer konsertklar enn noensinne

– Det første jeg tenkte da jeg hørte at jeg var blant de tre som skulle innlemmes i år, var «nå kan jeg holde på litt til!».

Bør bøker lesast på gamlemåten?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Paneldebatt før premiere Den franske filmen "Mellom linjene" har premierevising i Egersund fredag. Filmen handlar om ein forfattar og ein forleggar, som opplever utfordringar med digitaliseringa i samfunnet. Før filmen blir det paneldebatt.Temaet for paneldebatten er korleis digitaliseringa pregar lesinga. Er det best å lesa bøker på nettbrett eller på ark mellom to permar?

Nye dører åpner seg hos Hovland Trevarefabrikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ordreboka til Hovland Trevarefabrikk er fullpakket i flere måneder framover. Det lover godt imed tanke på å nå årets budsjettmål.I fjor omsatte Hovland Trevarefabrikk AS for 23 millioner kroner.- Målet i år er en omsetning på 25 millioner kroner. Så langt ligger vi veldig godt an. Kanskje kan omsetningen også bli enda høyere?

Slik blir 17. mai-feiringen i Sola kommune

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17. mai i Sola sentrum: 08.00 Kongshaugvegen 4 - parkering ved Sola kulturhus. Flaggheising v/speiderne i Sola kommune. Trompetfanfare v/Skolekorpset Sola. Appell ved ordfører Ola Ueland. Allsang: Ja, vi elsker (1. og 2. vers)08.30 Sola kirke Kransenedleggelse på minnesmerke for de falne i 2. verdenskrig v/ordfører Ole Ueland. Allsang: Ja, vi elsker (1. 2. og 3. vers).

Ikkje klare til å bla opp park-millionar enno

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varaordførar Torbjørn Hovland (KrF) sette fram forslaget om å utsetja.- Kostnaden er blitt veldig høg. Me ønskjer å sjå kostnaden her i samanheng med kostnaden til kommunehus, kyrkje og idrettshall og vedta dette i ein heilskap.

Se Storm - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for den første virkelig store testen for Brynes andrelag. I dagens bortekamp mot Storm, som holder til i Skien, stiller juniortrener Jørn Hagen med et svært ungt mannskap. Et ikke helt toppet juniorlag, for å være mer presis.

Endelig en god Rosenborg nyhet

Det har vært langt mellom de gode nyhetene for Rosenborg denne sesongen og da forsvarsspiller Birger Meling pådro seg en ankelskade var det som om begeret rant over. Det å løfte seg syntes enda vanskeligere nå. Birger Meling som ble skadet i cupkampen mot Rørvik trente for fullt lørdag og er med i troppen som møter Sarpsborg 08 søndag, melder RBK.

Ingrid Mathisen med på Team Veidekke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORD-NORGE: - Årets lag er en spennende blanding av unge og litt mer erfarne løpere. Vi håper å ha en ny trener på plass innen utgangen av mai, sier styringsgruppeleder, Per Oskar Andersen.Foruten Ingrid Mathisen, Fauske IL består laget av Vebjørn Moen, Tverlandet IL, Eirik Mikkelsen, Medkila Skilag, Torgeir Sulen Hovland.

Martin Sjögren presenterte de 23 spillerne som skal spille VM for Norge

Torsdag ble Norges VM-tropp offentliggjort på en pressekonferanse hos Telenor. 23 spillere er tatt ut for å forsvare Norges ære i mesterskapet i Frankrike. – Det er ingen store overraskelser i troppen, dette er spillere vi kjenner godt. Vi har jobbet med en kjernetropp i perioden fra EM og til nå, og jeg synes vi har en velbalansert tropp. Det er noen mesterskapsdebutanter og en del etablerte.

Ingen Klepp-spillere i Norges VM-tropp, men Maria er med

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Årets fotball-VM for kvinner spilles i Frankrike fra 7. juni til 7. juli.Torsdag 2.

En dag for arbeiderne - og motorsyklistene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Et fullpakket Egersund sentrum tok imot motorsyklistene i vårsola onsdag. For mange er 1. mai motorsyklenes store dag.Vårsleppet er en tradisjon som står sterkt og har blitt arrangert i en lang årrekke. Siden 2015 har vårsleppet blitt arrangert av Jonny Mala med familie.

Nathalie (20) og Vilje klar for VM i distanseritt

Nathalie Aas Hovland (20) og hesten hennes Vilje, er nå kvalifiserte for VM distanseritt. I det over 120 km rittet i EPE Nederland klarte teamet å nå kvalifiseringskravet med meget god margin. Nathalie er første junior fra Østfold som er VM-kvalifisert i hestesportens maratongren.

Hovland har tatt permisjon for å satse mot VM: – En helt ny hverdag

Midtstopperen sier valget har gitt utslag på trening.
Les mer om:

Hovland har tatt permisjon for å satse mot VM: – En helt ny hverdag

Midtstopperen sier valget har gitt utslag på trening.
Les mer om:

Utekonsertsesongen er i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Musikk på brygga Kniv & Gaffel på Jernbanekaien i Egersund har starta med dei sommarlege utekonsertane på brygga. Denne laurdagen er det Jim Jacobsen som drar fram gitaren. Han skal spela både laurdag ettermiddag og laurdag kveld. Utover våren og sommaren kjem Are Sleveland, Jonas Hovland, Øystein Ellingsen, Trond Gundersen og Jeremaya og Togga.Songmøte på Myssa På Myssa bedehus blir det songmøte fredag kveld.