Nyheter om Hovland


Liv (85) opplevde dramatikk under krigen

Liv Mevik Hovland opplevde dramatikk under krigen, både i Bodø og Oslo. Tirsdag 20. november runder hun 85 år.
Les mer om:

Hovland benka i lagnadskampen

Noreg møter Kypros i Nations League
Les mer om:

Hovland på benken då Noreg tok viktig poeng

LJUBLJANA/OSLO (NRK): Norge brente sjanse etter sjanse, men en sen scoring fra innbytter Bjørn Maars Johnsen (27) reddet et svært viktig poeng for Norge mot Slovenia.

Stopperprofilens «ukjente» landslagslillesøster

Even (29) og Stine (27) Hovland spilte fotball på samme lag da de var små fordi det ikke var nok av hvert kjønn på plassen de vokste opp til å stille rene gutte- eller jentelag. I dag er de begge landslagsmidtstoppere for Norge.

Ajer melder forfall

Kristoffer Ajer har pådratt seg et brudd i øyehulen og er uaktuell til landskampene mot Slovenia og Kypros. Ajer pådro seg skaden i kampen mot Livingston i går ettermiddag. Som erstatter er Even Hovland er tatt ut i troppen til landskampene mot Slovenia og Kypros i Nations League.

Hovland erstatter skadd Ajer

Kristoffer Ajer har i likhet med Joshua King måtte melde forfall til Norges kommende nasjonsligakamper mot Slovenia og Kypros. Han erstattes med Rosenborgs Even Hovland. Ajer pådro seg et brudd i øyehulen i Celtics kamp mot Livingston.
Les mer om:

Hovland erstatter skadd Ajer

Kristoffer Ajer har meldt skadeforfall og ertattet med Rosenborgs Even Hovland. Tarik Elyounoussi måtte også byttes ut med skade i søndagens klubbkamper.
Les mer om:

Tøff landslagsdebut for Stine Hovland

Noreg knust av Japan. – Brutalt
Les mer om:

Hovland hårfint unna cut'en

Golfspilleren Viktor Hovland gikk dag to fire slag under par i PGA-turneringen i Mexico, men det holdt ikke. 139 slag totalt gjorde at Hovland endte på delt 72.-plass. Ett slag bedre totalt og han ville ha blitt blant de 61 som tok seg videre.
Les mer om:

Det skjer: Humor og brettspel

Ingvar Hovland og Tønes skal vera løgne på Stranno, og i Helgåleiren blir det britisk humor. Konkurransar i ludo og sjakk blir det òg i helga.
Les mer om:

Tønes og Ingvar Hovland klar for ny revy: - Vi har ingen som passer på oss

Ingvar Hovland og Frank Tønnesen har utvidet rekvisittlageret til årets revy og er klar for mer av det samme.
Les mer om:

Hovland avsluttet sterkt i PGA-tourdebuten

Viktor Hovland er ikke i topp 100 etter sin første runde på PGA-touren i golf, men han avsluttet sterkt med birdie på sine to siste hull.
Les mer om:

B&G: Kan få klarsignal til verksted i desember

Ledelsen i Eigersund næring og havn KF og Bertelsen & Garpestad AS er enige om en plan som skal lede fram til at entreprenøren får utvide anlegget sitt på Hovland.

Nominasjon: Topp fem klar hos Eigersund SV

Halvor Ø. Thengs og Kristin F. Hovland bør få oppgaven med å gå i bresjen for Eigersund SV de neste fire åra, mener nominasjons­komiteen.
Les mer om:

Mer moro med Hovland og Tønnesen

Ingvar Hovland og Frank «Tønes» Tønnesen sørger nok en gang for underholdningen når julebordsesongen på Sogndalstrand kulturhotell starter.
Les mer om:

Velger Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth

Det kommer ikke som en overraskelse for de som følger MLS at når Lars Lagerbäck tar ut sin fjerde angrepsspiller at det blir Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth.  Til tross for at vi ikke enda helt har fått på plass gofoten for Nations League er det klart vi liker å vinne bedre enn å tape.

Trekker fiber til boliger på Hovland

Dalane Tidende skrev i midten av oktober at rundt 100 husstander på Hovland mangler fibertilknytning. Nå er Altifiber AS på saken.
Les mer om:

Kan bli dobbel Hovland i cupfinalen og på landslaget: – Hun legger press på meg

TRONDHEIM (VG) Stine Hovland (27) og Even Hovland (29) kan bli det andre søskenparet gjennom tidene som spiller i både kvinne- og herre-cupfinale samme år.
Les mer om:

Dramatikk i betent byggekonflikt på Greåker

Dag Hovland har siden mai nektet Bhandari Eiendom å koble til vann og avløp. Men da gravearbeidet på Hovlands eiendom startet torsdag, skjedde ikke dette uten dramatikk.
Les mer om:

Disse to skifter snart jobb

Byplanleggerne i Haugesund kommune Vigleik Winje og Camilla Hovland starter i nye jobber på nyåret. Begge to går til bedriftsrådgivningsselskapet Norconsult AS.

Se hvem som hørte på Borg Domkor

Som en del av Egil Hovland-festivalen fremførte Borg domkor og Dan René Dahl torsdag kveld verker av Trygve Madsen, Egil Hovland og Guttorm Ihlebæk i Fredrikstad Domkirke.

Mike Jensen, Alexander Søderlund, og Anders Konradsen er tilbake

Det er klart for tredje kamp i UEFA Europa League og Rosenborg tar turen til Østerrike for å møte Salzburg. Rosenborg trener Rini Coolen får tilbake flere spillere som har slitt med sykdom før den norske serielederen møter Salzburg i europaligaen torsdag. Mike Jensen, Alexander Søderlund, og Anders Konradsen var alle med på flyet da Rosenborg satte kursen mot Østerrike onsdag. Les: Henter keeper på tampen av sesongen Trioen sto over sist seriekamp mot Lillestrøm på grunn av sykdom, men er nå friskmeldt. – Vi gleder oss til kampen.

Kvinnelandslagets tropp mot Japan

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut troppen som skal spille mot Japan 11. november. 11. november spiller fotballjentene sin siste kamp for året når Japan venter på motsatt banehalvdel. Nå er Norges tropp tatt ut. Kaptein Maren Mjelde er ute på grunn av skade, mens Stine Hovland fra Sandviken er tatt ut for første gang. – Hovland har holdt et høyt, jevnt nivå i hele år. Hun har også vært med i vurderingen tidligere. Jeg synes hun er en interessant spiller. Bra duellkraft, god pasningsfot og ganske rask.

Fullstappet under åpningen av Egil Hovland-festivalen

På selve dagen Egil Hovland ville fylt 94 år (18. oktober), ble Egil Hovland-festivalen offisielt dratt i gang for 6. gang - og temaet for årets festival er intet annet enn «Verdighet».
Les mer om:

Dette er Norges lag mot Bulgaria

Lars Lagerbäck gjør én endring på laget: Håvard Nordtveit kommer inn for Even Hovland.
Les mer om: