Nyheter om Høie


Kenneth Høie: – Bråtveit kommer til en storklubb og en fantastisk by

Kenneth Høie føler seg trygg på at Per Kristian Bråtveit kommer til å trives i Djurgården og Stockholm.
Les mer om:

Ber Høie ta grep(pluss)

Ordførarane på Søre Sunnmøre ber helse- minister Bent Høie gjere noko med den økonomiske stoda for Helse Møre og Romsdal. Ordførarane er djupt uroa.

Høie ble varslet om gullpensjonen

Helse- og omsorgsminister Bent Høie ble varslet om gullpensjonen til avgått sykehusdirektør Jan-Roger Olsen.
Les mer om:

Afred Høie (68) og barnebarna fant 14 poser med ølbokser i skogen: – Vi er lei av å rydde opp

Storfamilien var på skogstur for å hogge juletrær, da de kom over til sammen fjorten plastposer med tomgods i skogen.
Les mer om:

Bed helseministeren gripe inn(pluss)

Stortingsrepresentant Tove-Lise Torve (Ap) bed helseminister Bent Høie svare på kva regjeringa har tenkt å gjere for å hjelpe på krisa i Helse Møre og Romsdal. Ho har ikkje sett ei så stor krise før.

– Godtar ikke utarming av nytt sjukehus(pluss)

– Helseminister Bent Høie må jo se at prosjektet med nytt sjukehus ikke flytter seg.
Les mer om:

Prioritering i kommunal omsorg

Helseminister Bent Høie og eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen mottok utredningen«NOU 2018: 16 Det viktigste først - prinsipper for prioritering i den kommunale helse- og omsorgstjenesten og for offentlig finansierte tannhelsetjenester» fra utvalgsleder Aud Blankholm.

Martine (30) er produksjonsleder: - Jeg har fått kjenne på å måtte bevise litt mer enn en mann i samme funksjon

For Martine Høie Jordet (30) var ikke jobben i byggebransjen planlagt. Nå er hun produksjonsleder på sjuende året i Skanska Norge AS, og for tiden er det Ramsalt-prosjektet i Bodø som er i fokus.

– Snakk godt sammen!(pluss)

– Jeg synes det er flott å se et så sterkt engasjement for det nye sjukehuset. Tilbudet om en gave på 500 millioner kroner er det klokest at kommunene og helseforetaket snakker godt sammen om, sier helseminister Bent Høie.
Les mer om:

Høie mot Høie på Høievegen

Svoger mot svigerinne, søstre mot bror. En bitter familiekonflikt om retten til bruk av en bit av Høievegen har i to dager blitt behandlet i Haugaland tingrett.
Les mer om:

Kan ikke garantere at dette ikke skjer igjen

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) beskriver hackerangrepet som beklagelig.
Les mer om:

Vil bidra en halv milliard for sjukehus nå(pluss)

GassROR IKS vil bidra med en halv milliard kroner til nytt sjukehus på Hjelset dersom Bent Høie og departementet sier ja.
Les mer om:

Jonas Gahr Støre til Bent Høie: – Del abortutredning

Erna Solberg har forledet Stortinget, mener Jonas Gahr Støre (Ap). Han ber regjer­ingen vise kortene.

Høie brukte embetsverket til abort-forberedelser før KrF-møtet

Helseminister Bent Høie (H) ba sitt eget embetsverk om råd til hvordan Høyre kunne innfri KrFs drøm om å stramme inn abortloven. – Et kynisk maktspill, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Departementet vurderte abortkrav

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) bekrefter at han fikk departementet til å se på endringer i abortloven samtidig som abort var et hett tema i KrFs debatt om veivalg.
Les mer om:

Høie etter NRK-avsløringer: Helse-Norge er for lite åpne om egne feil

Sykehuspasienter har dødd og fått hjerneskade etter feil andre avdelinger hadde rutiner for å unngå. – Jeg er den første til å si at vi ikke er kommet langt nok i å lære på tvers, sier helseministeren.
Les mer om:

Taxfree: Bent Høie advarer mot nedlagte flyplasser landet rundt

Regjeringen advarer mot å la Vinmonopolet få overta taxfree-salget av alkohol. Avinor frykter at opptil 1,3 milliarder i inntekter fordufter - per år.

Høie kaller inn til møte etter NRKs gjennomgang av selvmord i psykiatrien

Helseminister Bent Høie (H) sier at en rekke ting må bli bedre. – Jeg vil stille spørsmål om hva som er årsaken til at man ikke i større grad lærer av feilene, sier han.
Les mer om:

Dagbladet mener: Høie bør ikke politisere Bioteknologirådet

Vi trenger en aktør som Bioteknologirådet i den offentlige samtalen, men da som leverandør av et viktig beslutningsgrunnlag for folkevalgte - ikke partipolitisk lobbyorgan.
Les mer om:

Høie setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie (H) utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet. Bakgrunnen er KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering, skriver VG.

Høie setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie (H) utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet. Bakgrunnen er KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering, skriver VG.

Nytt brev avslører Ernas nye gave til KrF: Setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie griper inn i den pågående prosessen med å velge nye medlemmer til Bioteknologirådet – og begrunner det med KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering.

Ny undersøkelseskommisjon skal granske feil i helsetjenesten

LONDON (VG) I Norge har det vært kraftig motstand mot den nye undersøkelseskommisjonen for helse- og omsorgstjenesten, som etter nyttår starter sitt arbeid. Helseminister Bent Høie (H) og direktør Pål Iden håper den vil bidra til å øke sikkerheten i helsetjenesten.

Høie skal avklare rundt salget av Lundavang(pluss)

Helse Midt-styret støtter forhandling med Molde kommune om salg av Lundavang. Men viktige avklaringer skal gjøres av helseministeren.
Les mer om:

Overlater til Høie å avklare salget av Lundavang(pluss)

Helse Midt-styret støtter forhandling med Molde kommune om salg av Lundavang-området. Men viktige avklaringer må gjøres av helseministeren.
Les mer om: