Nyheter om Høie


Høie: – Vi kan ikke utelukke at informasjon er på avveie

Myndighetene har ikke oversikt over dataangrepet på Helse sørøst og kan ikke kan utelukke at pasientinformasjon er kommet på avveie, opplyser helseministeren.  
Les mer om:

Utelukker ikke at pasientdata har kommet på avveie

PST mistenker at angrepet mot datasystemene til Helse Sør-Øst er gjort av en annen stat. – Omfanget av dataangrepet er uklart, sier helseminister Bent Høie.

Utelukker ikke at pasientdata har kommet på avveie

PST mistenker at angrepet mot datasystemene til Helse Sør-Øst er gjort av en annen stat. – Omfanget av dataangrepet er uklart, sier helseminister Bent Høie.

– Redd det blir et underbruk under Bent Høie

Utnevnelsen av en egen eldreminister blir møtt med et skuldertrekk av opposisjonen og kommunene.
Les mer om:

Det blir pakkeforløp for psykisk helse og rus

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) lover pakkeforløp for psykisk helse og rus.
Les mer om:

Randaberg kan få to statsråder i ny regjering

Tidligere stortingsrepresentant Iselin Nybø (V) kan bli en av Venstres statsråd i den nye regjeringen. Med helse- og omsorgsminister Bent Høie (H), kan Randaberg få to statsråder i den nye regjeringen.

Terje Vareberg går av som styreleder i Helse Vest

Bent Høie har utnevnt nytt styre for Helse Vest.
Les mer om:

Han overtar Helse Sør-Øst

I dag ble det klart at tidligere banksjef Svein Gjedrem overtar roret i helseforetaket som dekker Østfold, Akerhus, Hedmark, Oslo, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Det var helse- og omsorgsminister Bent Høie som oppnevnte nye styremedlemmer og styreledere…

Bent Høie: Målet er å komme under 50 dagers ventetid innen 2021

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) setter et nytt mål for ventetid. Innen 2021 skal ventetiden i gjennomsnitt være under 50 dager, lover han 
Les mer om:

Bystyrerepresentant i Sandnes melder seg ut av Venstre

Bystyrerepresentant for Sandnes Venstre, Kjell Haavard Thrane Høie meldte seg ut av partiet tre minutter etter at regjeringssamarbeidet var bekreftet søndag.
Les mer om:

– Høie forstår ikke alvoret(pluss)

Stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp) frykter nedlegging av legekontor i distriktene når det nye kravet om at alle legevakter må ha leger med vaktkompetanse tilgjengelig hele døgnet.
Les mer om:

Høie: – En klok beslutning av Tonning Riise

Høyre-nestleder Bent Høie kaller det klokt av Kristian Tonning Riise å trekke seg som Unge Høyre-leder etter å ha fått reaksjoner på sin oppførsel. 

Rettighetene til barn som er pårørende og syke styrkes

Lovendringene som trådte i kraft 1. januar styrker barnas rettigheter som pasienter og pårørende. – Barnas stemme er viktig, sier helseminister Bent Høie.
Les mer om:

Høie imponert over eldreomsorgen i Randaberg

RANDABERG: - Det er utrolig kjekt at det går an å lage en demensomsorg som er så bra, utbrøt helseminister Bent Høie (H) etter sykehjems- og dagsenterbesøk i hjemkommunen.
Les mer om:

Høie: - Dette er ikke greit

Helse- og omsorgsministeren vil ha slutt på at pasienter i Rogaland må vente over ett år på psykologtime.
Les mer om:

Ålesunder utfordrer Høie

Når Bent Høie peker på medisinindustrien, glemmer han at det er ikke industriens feil.
Les mer om:

Høie ønsker å innføre ny «pillemetode» i hele landet

Helseminister Bent Høie støtter forslaget om at fastlegene bør kurses mer om vanedannende medisiner. Målet er å unngå at brukere blir avhengig.
Les mer om:

Se interaktiv grafikk: Færre korridorpasienter i Norge

Antall korridorpasienter fortsetter å synke, i takt med færre pasientdøgn ved norske sykehus. Helse- og omsorgsminister Bent Høie er fornøyd.
Les mer om:

Høie ønsker å endre loven for å sørge for orden i ventelistene

I en rekke reportasjer har TV 2 avslørt hvordan pasienter av ulike årsaker feilregistreres og forsvinner ut av de offisielle ventelistene – uten å få behandlingsretten legene mener de burde fått.
Les mer om:

Bent Høie må svare for bruken av vikarer i omsorgen etter Aftenposten-avsløring

Både Arbeiderpartiet og SV krever at helseministeren svarer for bruken av kommersielle bemanningsbyråer i helsetjenestene. De frykter vikarbruken går ut over pasientsikkerheten.

Helseministeren sier nei til tvungen hårvask

– Det kommer ikke til å bli noe krav om hårvask hos frisørene, sier helseminister Bent Høie (H) til Dagens Næringsliv.
Les mer om:

– Det blir ikke krav om hårvask

Cutters tilbyr ikke hårvask til kundene sine. Det har fått NHO til å be om tydeligere regler for frisørene. Nå sier helseminister Bent Høie at det ikke vil bli krav om hårvask.
Les mer om:

Sykehus rydder opp etter lovbrudd

Helseminister Bent Høie (H) ber sykehusledere skjerpe innsatsen for pasienter rammet av både psykiske lidelser og rusproblemer. Stavanger universitetssykehus tar grep etter lovbrudd.
Les mer om:

Regjeringen ønsker fraflytting fra rød støysone

Helseminister Bent Høie sier regjeringen ønsker at folk velger et annet alternativ enn å bo i rød sone rundt Ørland flystasjon.

Bent Høie ble lovet skyggesiden av Velferds-Norge. Han fikk som lovet.

I den ene leiligheten bølget plastposer og tusen ting oppetter veggene. I den andre var det brukte sprøyter, møkk og søppel.
Les mer om: