Nyheter om Houston


Sørmarka Arena klar for koronatilpasset kino og konsert

Elton John, Sting og Whitney Houston har vært der. Nå gjør Sørmarka Arena seg klar for nye opplevelser – fullt tilpasset koronareglene.
Les mer om:

Fra Houston til Tjømsvågen

Hege Kverneland har sluttet som «Chief Technology Officer» i NOV-konsernet og akter å ta en lang ferie på hytta i Lindesnes. Teknologiutviklingen hun har vært med på gjennom 20 år, mener hun har vært «en fantastisk reise» som koronakrisen bare vil sette ytterligere fart på.

Kendall Jenner slår tilbake mot slutshaming

Perfekt clapback? Kjente kvinner får sjeldent date rundt uten at noen kaller dem det ene eller andre. Kendall Jenner, leser trolig ofte vitser om seg selv, men denne gangen valgte hun å svare. TMZ Sports delte nyheten om at Kendall var på biltur med NBA-stjernen Devin Booker på Twitter.  Dette kort tid etter at hun datet NBA-spilleren Ben Simmons. Som svar postet en mann ved navn PJ Gear en video av menn som kaster en liten jente mellom seg. Snutten skal illustrere NBA-spillere som har Kendall og gir henne videre til neste.

Beyonce og Nicki Minaj stiller for Megan Thee Stallion og Doja Cat

Beyonce og Nicki Minaj gjør Megan Thee Stallion og Doja Cat glade. Texas-jenta Megan får drømmen sin i oppfyllelse ved å få Texas-legenden Beyonce Knowles til å stille på remixen til «Savage»; en av årets største TikTik-låter. Emneknaggen #savagechallenge har 585 millioner visninger hos TikTok. Med savage, classy, bougie og ratchet som stikkordene for dansebevegelsene. Beyonce, Megan Thee Stallion med Savage Remix, Nicki Minaj, Doja Cat med Say So Remix (Instagram) B går hardt i malingen når hun åpner remixen… Queen B, want no smoke with me Been turnt, this motherfucker up eight hundred degree

Verdens største oljemesse i Houston er avlyst

ONS i Stavanger planlegger imidlertid fortsatt oppstart som planlagt i slutten av august.
Les mer om:

Er Kylie Jenner og Travis Scott sammen igjen? Hun vil i alle fall at det skal se slik ut…

For dem som er keeping up with the Kardashians, så har det ikke skjedd mye artig på et par uker. (Så vi skrev heller om noen som ligner veldig.) Men nå serverer Kylie Jenner et tilsynelatende hint om gjenforening med Travis Scott. Småbarnsmoren vil trolig at det skal se ut som hun og sin babydaddy er i ferd med å bli et par igjen, ved å poste tre bilder av dem sammen med teksten «It’s a mood». Jacques Berman Webster II, som han egentlig heter, hvisker noe inn i øret på Kylie og hun gir ham et relativt lurt blikk. Hva tror du La Flame hvisker til Ky?

Mykporno? Super Bowl-showet til Jennifer Lopez og Shakira fikk 1300 skriftlige klager

Da Jennifer Lopez (50) og Shakira (43) gjorde sitt forrykende Super Bowl-show i Miami, ble det mye sutring på nettet. Mange ble krenket, da de følte at opptredenen var for lettkledd og sexy. Men det var ikke bare murring i sosiale medier. Mange sendte også skriftlige beskjed til Federal Communications Commission; det føderale forvaltningsorganet som regulerer telekommunikasjonen i USA. FCC forteller nå til NBC at mer enn 1300 mennesker har levert inn klager. – Dette skulle være et familievennlig show på fjernsynet.

Eirik og Thora reiste i 26 timer for å få med seg Blåfrost: - Det er så mange trivelige folk her

På 40-årsdagen til Eirik Eilertsen tok han fri fra jobb for å få med seg slippfesten til Blåfrost 2020. Det fikk festivalen nyss i, og sendte hilsning til han på direkten med gratulasjon og festivalpass til hele familien. Nå har de for andre år på rad reist fra Houston i USA til Rognan for å få med seg festivalen.

NOV-konsernet endte 60 milliarder i minus i 2019

NOV-konsernet har måttet bite i det sure eplet og skrive ned verdier så det monner. Men fra Houston meldes det om en god nyhet fra Hunsøya i Vennesla.
Les mer om:

Se Kylie Jenner slå på stortromma for Stormi (2)

Se videoene fra Stormiworld 2 som Kylie og Kim postet nedenfor. Hun fikk en uforglemmelig fest, men Stormi Webster kommer neppe til å huske noe særlig av dette.
Les mer om:

Sørlandet – der du får overskudd til å skape

For 11 år siden gikk offentlige og private virksomheter sammen på Agder for å markedsføre landsdelen i Norge. «Vi er mer kjent i Houston enn i Norge.», var omkvedet, og det ville fremsynte ledere i Agder gjøre noe med.

Eksplosjon i Houston

Det har vært en eksplosjon i en bygning i Houston. Årsaken er foreløpig ikke kjent. Minst en person skal være skadet.
Les mer om:

Morrissey med fire konserter i mars

To av konsertene blir i Storbritannia, i Leeds 6. mars og på Wembley i London 14. mars. De andre to konsertene blir i Paris og Köln i dagene imellom, melder NME. Soloplaten «I Am Not A Dog On A Chain» er produsert av Joe Chicarelli, som også har jobbet med Beck, The Strokes og The Killers, som kaller den kommende utgivelsen for Morrisseys «modigste og mest eventyrlystne hittil». LES OGSÅ: Kongelig låtvalg vekker oppsikt. – Han har skjøvet på grensene nok en gang – både musikalsk og tekstmessig. Og på nytt bevist at som låtskriver og sanger, er han i sin egen kategori.

Whitney Houston og Notorious B.I.G. inn i Rock & Roll Hall of Fame

Artistene Whitney Houston og Notorious B.I.G. er blant de seks nye medlemmene i Rock & Roll Hall of Fame.
Les mer om:

Whitney Houston og Notorious B.I.G. inn i Rock & Roll Hall of Fame

Artistene Whitney Houston og Notorious B.I.G. er blant de seks nye medlemmene i Rock & Roll Hall of Fame.
Les mer om:

Mahomes herjet da Chiefs vendte til seier, øyner første Superbowl siden Stenerud

Kansas City Chiefs fikk en katastrofal start på NFL-kvartfinalen mot Houston Texans og lå under 0-24 i 2. periode, men slo nådeløst tilbake og vant 51-31.
Les mer om:

Fantastisk: Kåre Vedvik er tilbake i NFL

Samtlige i Sporten krysser fingrene for at uflaksen til Kåre Vedvik nå er over. – For bare noen dager siden fikk han lov til å trene med NFL-klubben Buffalo Bills uten løfter om noen ting, men i natt har de signert han som både kicker og punter.

De regjerende mestrene er ute!

Det er mange som tror at nattens kamp hvor de regjerende NFL mestrene tapte blir legendariske Tom Brady siste kamp for New England Patriots. New England Patriots mot Tennessee Titans 13-20 Les: Landslagssjef Janne Andersson overrasker med Zlatan uttalelse New England Patriots med den legendariske Tom Brady som quarterback er overraskende sendt ut av denne sesongens sluttspill i NFL etter et hjemmeløp nederlag til Tennessee Titans. Patriotene, som vant Super Bowl i fjor, mistet wild card-oppgjøret mellom de to AFC-lagene med 13-20. Les på Popidol: Fortnite tjente over 15 milliarder i 2019 «Vi h

Måtte høre Whitney Houston på repeat - ringte politiet

- Jeg er usikker på om det er kjærlighetssorg eller forsøk på å imponere noen, fortalte innringeren.
Les mer om:

To personer skutt og drept i USA

To menn ble skutt og drept og seks såret da de ble beskutt under innspilling av en musikkvideo nær Houston i den amerikanske delstaten Texas fredag kveld.
Les mer om:

To skutt og drept under musikkvideo-innspilling i Texas

To menn ble skutt og drept og seks såret da de ble beskutt under innspilling av en musikkvideo nær Houston i den amerikanske delstaten Texas fredag kveld.
Les mer om:

Ber Skisland droppe oljemesse

MDG har fått gjennomslag for en full gjennomgang av alle flyreisene i Kristiansand kommune. De mener at ordførerens reise til oljemessa i Houston må utgå.
Les mer om:

Ansatte om salget av Halliburton-avdeling: - Helt lukket prosess

– Prosessen er lagt helt lokk på og styres fra Houston. Det synes vi ikke er greit, sier tillitsvalgt.
Les mer om:

Oslo-bibliotek på toppliste over verdens kuleste steder for barn

Barne- og ungdomsbiblioteket Biblo på Tøyen og NASAs romfartssenter i Houston i USA er begge på listen i ny kåring av verdens 50 beste steder å være for barn.
Les mer om:

LeBron James setter NBA trippel-dobbel rekord

LeBron James ble den første spilleren i NBA-historien som scoret en trippel-dobbel mot samtlige 30 lag i serien da hans LA Lakers lag slo Oklahoma City Thunder 112-107. James registrerte seg for 25 poeng, 11 returer og 10 assist i seieren, og for 86 gang i løpet av sin karriere en trippel-dobbel. Les: Jose Mourinho fikk Tottenham-jobben etter Max Allegri sa nei takk @KingJames (25 PTS, 11 REB, 10 AST) tallies his 5th triple-double of the season as the @Lakers move to 12-2!
Les mer om: