Nyheter om Houston


Trampet ned på Travis Scott-festival

Tre personer ble sendt til sykehus etter at det oppsto tumulter i forkant av Travis Scotts festival Astroworld i Houston i helgen.
Les mer om:

Bekrefter de intime ryktene om Houston

Whitney Houstons bestevenninne, Robyn Crawford, sier for første gang at de hadde et romantisk forhold før superstjerna slo gjennom.
Les mer om:

Ventura langt unna cuten

Kristoffer Ventura gjekk andre runde i golfturneringa i Houston på to slag over par i kveld, og har sju over par samanlagt. Det betyr at nordmannen er langt unna å klare cuten, og får ikkje vere med på resten av turneringa. Grensa for cuten blir truleg eitt slag under par.
Les mer om:

Skarpe reaksjoner etter puppetafsing – tilskuer utestenges på livstid

En tilskuer holdt på puppen til Houston Dash-fotballspiller Sofia Huerta under en selfie. Bildet har ført til sterke reaksjoner.
Les mer om:

Lei start for Ventura i USA

Norske Kristoffer Ventura leverte en svak første runde i PGA-turneringen i Houston natt til fredag norsk tid. Etter første runde er nordmannen nummer 134, fem slag over par. Austin Cook og Talor Gooch leder turneringen, åtte slag under par.
Les mer om:

CNN: Alle kinesiske NBA-partnere dropper amerikansk basket

Alle NBAs offisielle samarbeidspartnere i Kina har kuttet basketligaen som en het potet, etter kontroversen om Houston Rockets-direktørens Hongkong-tweet.
Les mer om:

– Leter alltid etter grumset bak fasaden

Da hun skrev fram et handlingsplott til andresesongen, skrev hun like godt inn en ny kvinnekarakter med nettopp Streep i tankene. Meryl Streeps fødenavn er Mary Louise, hvilket ble navnet Moriarty døpte nykommeren: En tilsynelatende usympatisk svigermor. LES OGSÅ: Whitney Houston til Norge(!). – Og så ville hun være med! Det var nesten for godt til å være sant, sier forfatteren som er på lynvisitt i Norge i forbindelse med et nytt bokslipp.

Er konsert-opplevelsen slik vi kjenner den i fare?

En stor inntektskilde for musikere de siste 60 årene har vært å spille konserter verden over. Men kanskje er den tiden forbi? Vår planet er i livsfare og hva kommer til å skje med turnélivet om den ulmende antifly-aktivismen tar tak? Fredag var millioner av mennesker verden over i klimastreik med Greta Thunberg i spissen.

Whitney Houston til Norge(!)

Whitney Houston herjer for tiden hitlistene og strømmetjenestenes topplister sammen med Kygo, og er snart turnéaktuell. Det eneste problemet er vel kanskje, som de fleste vet, at den legendariske artisten gikk ut av tiden i 2012… Bortgangen stopper likevel ikke hennes artistkarriere. En ny hologram-turné er nemlig annonsert i dag, og Oslo står på planen. LES OGSÅ: Houstons etterlatte med store planer. Konserten, som beskrives som en «spektakulær og inspirerende multimedia-kavalkade» av det norske arrangørselskapet All Things Live, finner sted på Folketeateret i Oslo mandag 30.
Les mer om:

Slipper ekstrabilletter til Håkan Hellströms konsertrekke på Ullevi neste sommer

Salget starter lørdag klokken 10, melder Woah Dad! ifølge TT: – Samtlige konserter ble utsolgt i løpet av noen timer. Allerede da lovet vi at vi skulle se på muligheten for å slippe flere billetter. Vi har skyndet på prosessen rundt teknikk og produksjon av konsertene, og kan nå slippe ytterligere billetter til samtlige fire konserter, står det i pressemeldingen. LES OGSÅ: Whitney Houston til Norge(!). Håkan Hellström skulle egentlig spille bare én konsert 12.

Minst to døde i uvær i Texas

Hundrevis av bilister ble stående fast på oversvømte veier i Houston etter at en tropisk storm førte med seg kraftig regnvær. Minst to mennesker er omkommet.
Les mer om:

«Mumie-bandit» på frifot – etterlyst av FBI

Mannen med kallenavnet «Mumie-banditten» er etterlyst av FBI etter å ha ranet en bank i Houston i USA på fredag den 13.
Les mer om:

- Han vant debatten

Joe Biden, Elizabeth Warren og Bernie Sanders, nummer en, to og tre på meningsmålingene, barket sammen i Houston natt til fredag. CNN mener førstnevnte er vinneren.

Milliardæren Kylie Jenner kler av seg i Playboy med Travis Scott

Det er ikke ofte man får se administrerende direktører for selskaper verdt millioner av dollar naken i Playboy. Men ifølge CNN kler Kylie Jenner av seg for nummeret som kommer i salg om en uke. Kylie Cosmetics’ 22 år gamle CEO har med kjæresten Travis Scott, som forteller om Ky. – Du er min beste venn, skriver Travis i den kommende saken som Playboy teaser. – Gjennom alle oppturene og nedturene som alle forhold har, utvikler vi oss gjennom dem og fortsetter å bli sterkere. Bildene av småbarnsforeldrene, som fikk datteren Stormi Webster i fjor, er tatt av Kardashian-klanens favoritt Sasha Samso

Kygo hyller 80-tallet med Riverdale-stjerne

Back to the 80’s! Kygo spiller ikke selv i musikkvideoen til «Higher Love», men ansiktet til Whitney Houston dukker opp flere ganger.
Les mer om:

Look Mom I Can Fly: Netflix med dokumentar om Travis Scott

Startet fra bunnen. For noen få år siden spilte Travis Scott konserter for en håndfull folk rundt i hjembyen Houston. I dag headliner han festivaler over hele verdenen. Dirty South-pioneeren Mike Dean (som var husprodusent for Rap-A-Lot Records) var mentor og DJ for Travis fra starten av. Traileren til for Netflix-dokumentaren Look Mom I Can Fly åpner med at Mike viser frem en 2014-snutt hvor Travis spiller for ca. 40-50 personer. Den 85 minutter lange filmen viser artisten fra starten frem til slippet av hans seneste, Grammy-nominerte album ASTROWORLD.

FRIdagsfjas med Mona Berntsen

Fredag = favorittspalte, favorittfjas, favorittfjes. Denne uken er det den norske dansestjernen Mona Berntsen som brekker det ned! Selv verdens beste jenter blekner ørlite på dansegulvet når man ser hvem Mona har danset med. Oslo-jenta har delt scene med blant andre Chris Brown, Cardi B, Justin Bieber, Justin Timberlake og Madonna. – Det har vært en fin men hard reise, hvor jeg er takknemlig for alt i mellom de store mulighetene, og sitter igjen med mange fine minner fra treningsperioder og studiotid med fine kolleger opp mot en opptreden, sier Mona til 730. Mona Berntsen ble et kjent fjes ett

Låten med Kygo og Whitney Houston sliter i USA, slår an i Europa

«Higher Love» klatrer mot toppen i Storbritannia, men endte med kun én uke på USAs offisielle hitliste.

Låten med Kygo og Whitney Houston sliter i USA, slår an i Europa

«Higher Love» klatrer mot toppen i Storbritannia, men endte med kun én uke på USAs offisielle hitliste.

Låten med Kygo og Whitney Houston sliter i USA, slår an i Europa

«Higher Love» klatrer mot toppen i Storbritannia, men endte med kun én uke på USAs offisielle hitliste.

Iskald Zidane: «Håper han stikker snart»

Det er klare ord for penga, Real Madrid manager Zinedine Zidane presser på for at hans «favoritt offer» Gareth Bale snart må forlate klubben.  «Gareth Bale ble ikke med på Real Madrid-testen fordi han er i ferd med å bli solgt» sier Zinedine Zidane. Den walisiske fotballstjernen var ikke en del av Real Madrid-laget, som tapte 1-3 mot Bayern München i en testkamp i Houston natt til søndag, og dette skyldes Real Madrid-managerens holdning til Bales fremtid. Les: Tallene lyver ikke, Gareth Bale burde fått mye mer respekt i Real Madrid «Han var ikke en del av truppen fordi vi jobber med «avreise».

Månelandingen - sett innenfra

BIRMINGHAM (VG) Pulsen var høy da det første mennesket satte sin fot på månen. Den var ikke mindre i kontrollsenteret i Houston.
Les mer om:

Han som aldri slapp taket i månen

HOUSTON (VG) Lørdag kveld i Houston, Texas. En enorm millionby grunnlagt på olje og romfart.
Les mer om:

Diomande ble dagens mann med to scoringer for Los Angeles FC

Adama Diomande snudde kampen og sikret tre poeng for Los Angeles FC med to scoringer i 3-1-seieren over Houston Dynamo natt til lørdag.
Les mer om:

Låtanmeldelse Kygo feat. Whitney Houston «Higher Love»: Høyere stemning

Houston, vi har absolutt ingen problemer.
Les mer om: