Nyheter om Hotell


Mener at boligblokken drives som hotell: – Noen ganger ringer vilt fremmede mennesker på sent på kvelden

Miroslav og familien trodde de flyttet inn i ei vanlig boligblokk. Det var det ikke.
Les mer om:

Mener at boligblokken drives som hotell: – Noen ganger ringer vilt fremmede mennesker på sent på kvelden

Miroslav og familien trodde de flyttet inn i ei vanlig boligblokk. Det var det ikke
Les mer om:

Filmstjernen inntar tredje sesong av den hardtslående serien «Glow»

«Glow» handler om kvinnelige wrestlere på 80-tallet, og når tredje sesong ruller på skjermene er det med ingen ringere enn Geena Davis om bord. Ifølge filmnettstedet Deadline har hun tatt på seg rollen som underholdningssjef på et hotell og kasino, og hun skal være med i fem av den kommende sesongens ti episoder. LES OGSÅ: Filmstjernens ungdomsår blir TV-serie. Bak serien står Jenji Kohan, kjent som manusforfatter og produsent av «Orange Is the New Black».
Les mer om:

Over 300 evakuert etter brann på hotell i Ålesund

284 voksne og 19 barn som var gjester på Scandic Parken i Ålesund, ble evakuert i forbindelse med en brann i et teknisk rom natt til søndag. Brannen er slukket.
Les mer om:

Hotell evakueres - kontroll på brannen

Scandic Hotell Parken i Ålesund blir evakuert etter meldinger om røykutvikling i et teknisk rom.
Les mer om:

Ivanka Trump tjente 34 millioner på farens hotell i fjor

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington.

Ny hotellsjef skaper et helt nytt konsept: Vil ikke være et kjedelig hotell

Morten Halvorsen skal drive Lyngørporten Hotell for de nye eierne, og han er klar på hva som skal til for skille seg ut i hotellbransjen. Rendyrkede konsepter og innhold.

Rømt fange ville overnatte: Sjekket inn på hotellet, la fra seg tingene på rommet, og stakk

BØ: Mannen som ble pågrepet mellom Bø og Lunde grytidlig fredag morgen sjekket inn på Bø hotell i går kveld.
Les mer om:

Fortsettelsen på Stephen King-klassikeren ser fæl ut

Store sko å fylle for Ewan McGregor. Ringreven spiller Danny Torrance; sønnen til Jack Nicholsons ikoniske karakter fra The Shining alias Ondskapens hotell. 36 år etter den første romanen, skrev Stephen King oppfølgeren Doctor Sleep, som nå har blitt film. I kveld kom den første traileren, med flere glimt som minner om Stanley Kubrick-klassikeren. Blant annet dukker det opp REDRUM på speilet. Selv om du ikke har sett The Shining, vet du kanskje at det er MURDER baklengs.

En fødselshistorie fra hovedstaden: Et spesielt femstjerners hotell

Sarah Wille fra Oslo får ikke fullrost Kalnes etter at hun måtte dit for å føde: – Slik er helsevesenet tenker jeg, fullt av varme og dyktige mennesker som vil sine pasienter vel, jeg tenker de har et kall, de fortjener en million i lønn alle som en.
Les mer om:

Hotell under Færderfestivalen? Det kan du (nesten) bare glemme

14.–16. juni braker Færderfestivalen løs. Rundt 40.000 mennesker er ventet til byen. Noen har ordnet seg overnatting privat eller bor i båten. Men langt fra alle. Satser du på hotell, bør du alt ha bestilt.
Les mer om:

- Misbrukte asylsøker samme dag som Erna-møte

6. september 2014 var hele Høyres elite samlet i Tromsø. Samme dag skal Svein Ludvigsen ha misbrukt en asylsøker på et hotell i byen.

Fornærmet hevder han fikk 15.000 for sex med Ludvigsen

NORD-TROMS TINGRETT (VG) En lettere psykisk utviklingshemmet mann skal ha vært blakk, og fylkesmann Svein Ludvigsen skal ha betalt ham for seksuell omgang på et hotell i Oslo.

Fornærmet 34-åring: Ludvigsen løftet opp genseren første gang jeg møtte ham(pluss)

Mannen forteller at han møtte Ludvigsen første gang da han var på jobb på fylkeshuset, og at han deretter skal ha blitt utsatt for flere overgrep i bilen og på Amalie hotell.
Les mer om:

Møttes på hotell før Høyre-samling: – Vi hadde sex der

Fornærmede nummer to møtte Svein Ludvigsen på fylkeshuset, og ble kontaktet på e-post allerede samme kveld. Deretter ble han utnyttet seksuelt flere ganger, hevder mannen.
Les mer om:

– Ludvigsen tok av meg genseren første gang jeg møtte ham

Mannen forteller at han møtte Ludvigsen første gang da han var på jobb på fylkeshuset, og at han deretter skal ha blitt utsatt for flere overgrep i bilen og på Amalie hotell.
Les mer om:

– Ludvigsen tok av meg genseren første gang jeg møtte ham(pluss)

Mannen forteller at han møtte Ludvigsen første gang da han var på jobb på fylkeshuset, og at han deretter skal ha blitt utsatt for flere overgrep i bilen og på Amalie hotell.
Les mer om:

Hadde sex på hotell – lokket med Erna-samtale

NORD-TROMS TINGRETT (TV 2): En av de fornærmede i Ludvigsen-saken forteller at han ble oppsøkt av fylkesmannen da han vasket kontoret hans.
Les mer om:

Snart skal Olav Thon gifte seg - tirsdag kveld var det utdrikningslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: I en hage på Nordberg sitter Olav Thon (95) og Sissel Berdal Haga (79), tirsdag kveld. De er i utdrikningslag, sitt eget. Om få dager skal de gifte seg, etter mange år som kjærester. Den store dagen er 21. juni, og skal feires på Olav Thons sitt eget hotell, Bristol.

Ludvigsen-rettssaken: Hevder de møttes på hotell for seksuell omgang

Mandag eksploderte det ved Uno-X-stasjonen i Sandvika. Stengningen av stasjonen og andre stasjoner i landet har ført til at folk ikke får fylt bilene sine.
Les mer om:

Fant drømmejobben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har virkelig funnet drømmejobben, sier Ida smilende når hun møter Svalbardposten på kaféen Fruene.33-åringen sikter til jobben hun i vår fikk på skolen i Longyearbyen. Der brukes hun til alt fra SFO til vikartimer, og det har gitt mersmak.- Ingen dag er lik, og ungene gir så mye. De er en fryd å jobbe med, sier hun.Studiene i maskiningeniørfaget ved NTNU har dama fra Fredrikstad lagt på hylla.

Se opp for kelnere i fotgjengerfeltet!

Storskjerm, mat og drikke. Hotell Klubben og Roar i bua går sammen under Færderfestivalen.
Les mer om:

Jan Jönsson tilbake på gamle trakter

Det er en svensk trener som er meget godt kjent med norsk fotball som nå er på vei til å overta for Henning Berg i Stabæk. – 59 åringen var en av Stabæk sine «gamle gode» han ledet klubben fra 2005 til 2010. – Det ble en nesten umiddelbar suksess, under Jönssons lederskap gikk Stabæk fra 1. divisjon i 2005 til seriegull i eliteserien i 2008.