Nyheter om Iversen


Voldsutsatte Nina: – Jeg er forundret over at jeg fortsatt lever

Nina Iversen har blitt slått, seksuelt misbrukt og opplevd psykisk terror gjennom hele sitt snart 50 år lange liv. Norge må skjerpe seg sier ny rapport.
Les mer om:

Klare for ei aktiv helg i august

Desse to arrangementa blir slått saman og alt nå er det meste av todagarsprogrammet setla. Fotballproffar på besøk Dei to tidlegare fortballproffane Steffen Iversen og Claus Lundekvam kjem til Suldal for å bli med på samling med ungdomsskulen og aktivitetar i løpet av helga. På fredagen blir det ulike tilstellingar på Kulturhuset, dagen etter, laurdagen, blir det aktivitetar av ulike slag på Eide. Det vil også bli laga eit måleri, på dugnad denne dagen, der sluttresultatet vil bli auksjonert bort.

Bjørn Iversen (Ap) satser mot fylkespolitikken(pluss)

Verdal Ap sier fra om at de ønsker May Britt Lagesen og Tore O. Sandvik med videre i fylkespolitikken, sammen med sin egen ordfører.

«Den 12. mann» nominert til Amanda i flere kategorier

En kortfilm av regissøren Torfinn Iversen fra Sortland er også nominert til den gjeve filmprisen.
Les mer om:

I trenerteam i langrenns elitelag for kvinner

Geir Endre Rogn (36) fra Vang er engasjert som trener i langrenns elitelag for kvinner, og går inn i team med hovedtrener Ole Morten Iversen.
Les mer om:

Rogn inn som trener for langrennskvinnene

Ole Morten Iversen får med seg Geir Endre Rogn (36) i trenerteamet for langrennskvinnene kommende sesong.
Les mer om:

Ett år etter at Henriette (38) fikk sjokkbeskjeden stiller hundrevis opp for henne: – Utrolig rørende

I fjor fikk Henriette Lolland Iversen sjokkbeskjeden om at hun var rammet av den uhelbredelige nervesykdommen ALS. Nå har kollegaene hennes startet en innsamlingsaksjon, der hundrevis har meldt seg på i løpet av noen få dager.
Les mer om:

Iversen mener Hetland gjør klokt med noen hvileår

HOLMENKOLLEN (VG) Tor-Arne Hetland (44) måtte gå som sjefstrener etter misnøye fra utøvergruppen. Så sent som torsdag ble det klart at han er ferdig også i skiforbundet. Det overrasket ikke to store norske profiler.

Marita trosser smertene for å nå sitt store mål. Deretter har hun en helt annen plan

Marita Iversen (33) sikter seg inn mot deltakelse i NM i bikinifitness. Målet derfra er å bli med samboer Ørjan Arnesen til Fitness-VM.
Les mer om:

Øysteins pakke brukte tre uker fra Bø til Grøtavær

Øystein Iversen på Grøtavær er forundret over at Posten har feilsendt pakker to ganger.
Les mer om:

Troll Salmon blar opp millioner for ny tomt i Vestby – men benekter flytting fra Engelsviken

Familiebedriften Troll Salmon fra Engelsviken har kjøpt tomt i næringsparken i Vestby. Daglig leder Arve Iversen sier til FB at bedriften ikke skal flytte fra Engelsviken og at Vestby-tomten skal brukes til fremtidig utvidelse.
Les mer om:

Iversen: – Får håpe vi ikke går hverandre på nervene

– Det gjelder å få litt rom mellom oss også, sier Emil Iversen.
Les mer om:

50 års industrihistorie er over

Etableringen av Sigbjørn Iversens Mekaniske Verksted i 1967 kom som et resultat av uenighet mellom Leif Kongevold og Sigbjørn Iversen som hadde fått overdratt Flekkefjord Slipp & Maskinfabrikk til seg i 1958 av sine fedre.
Les mer om:

Nytt toppløp av Tønseth på 10 km - Også Iversen i topp 10

Didrik Tønseth noterte seg for en god prestasjon med joggesko på føttene torsdag kveld.
Les mer om:

Intens spurt avgjorde årets BDO-Mila

Over 500 deltagere hadde tatt på seg løpeskoene da Didrik Tønseth og Emil Iversen var det store trekkplastret under årets BDO-Mila. – Fredrikstad ser fantastisk ut, forteller den ene skiprofilen til Fredriksstad Blad etter løpet.
Les mer om:

- Vi hadde ikke noe annet valg

Øyvind Iversen har vært direktør i nesten 30 år på Simek, og over 60 båter er levert i hans direktørperiode. Nå mister han hele livsverket.
Les mer om:

Weng har fått eks-svigerfar som landslagstrener: – Han kan være streng

SOGNEFJELLET (VG) Heidi Weng (26) har fått eks-svigerfar Ole Morten Iversen (59) som landslagstrener. Emil Iversen (26) tror det blir suksess.
Les mer om:

Iversen: – Får håpe vi ikke går hverandre på nervene

Emil Iversen håper å utnytte at pappa Ole Morten automatisk kommer tettere på ham i treningshverdagen den kommende VM-sesongen.
Les mer om:

Torsdag kan du løpe fra skistjernene i Fredrikstadmarka

Torsdag har du muligheter til å teste din løpskapasitet mot langrennsstjernene Didrik Tønseth (27) og Emil Iversen (26), når BDO-Mila igjen kommer til Fredrikstad.
Les mer om:

Flytter til utlandet og slutter i politikken(pluss)

Fremskrittspartiets Hanne CS Iversen har flyttet til utlandet. Hun vil søke permisjon fra politiske verv.
Les mer om:

På vandring i barndommens rike

Med «Kjenn din by», innbyr Bymuseet i Oslo til byvandringer. Nylig var det Lille Tøyen Hageby og Keyserløkka som ble bevandret - og da benyttet Trond Iversen muligheten til å vende tilbake til barndommens rike.
Les mer om:

Frykter løperne blir utslitt: – Grense for hva de kan si ja til

SOGNEFJELLET/OSLO (NRK): Den nye treneren for langrennskvinnene, Ole Morten Iversen, var ikke forberedt på den voldsomme interessen for landslagsutøverne.
Les mer om:

Landslagsjentenes nye krav. Vil ha samme ordning som gutta

I disse dager avgjør landslagsledelsen hvem Ole Morten Iversen får med seg som assistent for langrennsjentene. Flere av jentene ønsker bedre tilstedeværelse fra den nye trenerduoen.
Les mer om:

Vil beholde kulturklynga i sentrum av Verdal(pluss)

– Skuespillerutdanningen er en helt sentral bærebjelke og for oss er det veldig alvorlig om den nå forsvinner til Røstad, sier ordfører Bjørn Iversen (Ap).

Tida renner ut for Biltema - håper på løsning

Biltema må i løpet av 2019 være på plass i nye lokaler i Egersund. Ifølge daglig leder i Biltema Norge, Egil Iversen, jobbes det hardt for å finne en løsning.