Nyheter om Iversen


Olaf Iversen skal delta i fisket etter verdens dyreste fisk

Med linebåten «Ann Sofie» skal fiskebåtreder Olaf Iversen fra Hvaler delta i årets fiske etter makrellstørje. Båten har fått tildelt en kvote på 6 tonn.
Les mer om:

Dette overrasker Østberg med svenskene: - Oi!

En svensk kvinne har aldri vunnet verdenscupen sammenlagt. Men Ole Morten Iversen varsler at det fort kan skje i nær framtid.
Les mer om:

FIS: Johannes Høsflot Klæbo topper premielisten

Det siste verdenscuprennet i langrenn ble gjennomført i canadiske Quebeck på søndag og i etterkant har Det internasjonale skiforbundet (FIS) lagt ut listen over hvilke løpere som har sikret seg mest premiepenger i løpet av sesongen. På kvinnesiden er det verdenscupvinner Ingvild Flugstad Østberg som troner øverst. Gjøvik-jenta hentet inn 175.900 sveitser franc, tilsvarende 1.508.571 kroner i premiepenger etter dagens kurs. I tillegg til seier i verdenscupen vant 28-åringen også Tour de Ski og fem VM-medaljer (tre sølv og to bronse). Les på Popidol: Excellent!

Børre og Ivar har 50 år i løypa(pluss)

Ingen over, ingen ved siden. I morgen står 82-årige Børre Hansen og 72-årige Helge Iversen på startstreken når Hinnøyløpet arrangeres for 50. gang. De har deltatt hver eneste gang.
Les mer om:

Ofrer Golberg og Iversen for å stoppe Bolsjunov: - En tydelig taktisk tanke bak

Emil Iversen og Pål Golberg fikk klar beskjed av landslagssjefen om å velge det antatt tøffeste heatet, i forsøk på å stoppe Aleksandr Bolsjunov.
Les mer om:

Utfordrer UiT Harstad til å utdanne barnehagelærere(pluss)

Høyres Einar Mustaparta utfordrer prorektor Kriss Rokkan Iversen ved UiT Harstad: Sett i gang en samlingsbasert utdanning av barnehagelærere snarest.
Les mer om:

Svarva og Iversen krangler om blålys-bygg på Mule(pluss)

Arbeiderpartiet i Levanger tar igjen initiativ til realisering av et blålysbygg på Mule – uavhengig av om Levanger får med andre kommuner på laget.

Etter 44 år på Bjøråsen: Avholdt lærer takker av

Hun husker godt den første dagen hun møtte til ny jobb på Bjøråsen, assisterende rektor Aud Brunvoll Iversen og tenkte: «På denne skolen blir jeg ikke lenge!». Slik skulle det ikke gå. I stedet ble det nesten 44 år!
Les mer om:

Iversen ville ringe treneren og kutte resten av sesongen etter mental knekk

FALUN (NRK): Emil Iversen innrømmer at det har vært blytungt å motivere seg for resten av sesongen etter VM-gullene.
Les mer om:

Iversen ville ringe treneren og kutte resten av sesongen etter mental knekk

FALUN (NRK): Emil Iversen innrømmer at det har vært blytungt å motivere seg for resten av sesongen etter VM-gullene.
Les mer om:

Iversen ville ringe treneren og kutte resten av sesongen etter mental knekk

FALUN (NRK): Emil Iversen innrømmer at det har vært blytungt å motivere seg for resten av sesongen etter VM-gullene.
Les mer om:

Kreftsyke Iver Andrés store dag i grønt

Iver André Wara Iversen på Hesseng er seks år og går i første klasse. Og levende opptatt av Forsvaret, kjøretøy, militærvåpen og militære klær. Kreftsykdommen han har slitt med de siste to årene kom i skyggen da han var på omvisning på Garnisonen i Sør-Varanger noen timer på torsdag. Her oppfylte han flere av sine største drømmer.
Les mer om:

Emil Iversen vurderte å gi opp: – Jeg tenkte at jeg ikke klarte mer

Emil Iversen var så lei før 2.-plassen i Falun lørdag at han vurderte å gi opp.
Les mer om:

King forbi Iversen i PL

Med to mål mot Newcastle er Joshua King no nordmannen med nest flest mål i Premier League. King er oppe i 41, Steffen Iversen stoppa på 40. Men det er langt igjen til Ole Gunnar Solskjærs 91. Kampen enda 2-2, etter Newcastle-utlikning på overtid.

Seieren glapp på overtid etter Kings dobbel: – Forferdelig følelse

BOURNEMOUTH/OSLO (VG) (Bournemouth – Newcastle 2–2) Joshua King (27) passerte Steffen Iversen (42) på norsk toppscorertabell i England, og viser målform foran Norges viktige EM-kvalifiseringskamper.

Klæbo vant prologen

Johannes Høsflot Klæbo leverte en svært solid prolog i Falun. Trønderen vant den 1,4 kilometer lange prologen på tiden 2.33.38. Federico Pellegrino og Aleksandr Bolsjunov fulgte på plassene bak. Bransdal, Skar, Valnes, Iversen og Stenshagen er også videre.
Les mer om:

Intervjuer.no: MATIAS HILMAR IVERSEN

Soloartisten om tørket bille, cageball og måking av snø.
Les mer om:

Iversen og Krogh slått ut i prologen - Klæbo utklasset alle

Etter at Maiken Caspersen Falla gjorde rent bord på kvinnenes prolog, fulgte Johannes Høsflot Klæbo med å gjøre nøyaktig det samme på herresiden. Emil Iversen derimot, han ble slått ut.
Les mer om:

Landslagstreneren åpner for endringer i norsk kvinnelangrenn: - Det er en jobb vi må ta på alvor

Ole Morten Iversen lover verken sprintlag eller flere løpere på elitelag, men landslagstreneren mener det må tas grep for å gjøre norsk kvinnelangrenn bedre.
Les mer om:

Bolsjunov sier unnskyld til Iversen: - En dum manøver

Aleksandr Bolsjunov legger seg flat og ber Emil Iversen om tilgivelse - kort tid etter seieren på femmila i Holmenkollen. - Jeg skjønner ikke hva han tenkte, sier Iversen til Dagbladet.

Mikael (25) fra Skien knuste Klæbo, Holund, Iversen og Røthe i Holmenkollen

OSLO: Mikael Gunnulfsen (25) imponerte voldsomt da han slo nesten hele verdenseliten under femmila i Holmenkollen lørdag.

Gull-Iversen dro rett fra VM til første møte med «svigerfar»

HOLMENKOLLEN (VG) Med to gullmedaljer i bagasjen dro Emil Iversen (27) rett fra Seefeld og hjem til foreldrene til kjæresten Marte Emilsen.

Sloss for bredbånd til bygda

Bonde Erling Iversen og festivalgeneral Thore Erling Pettersen fra Bessaker ser fram til at en endelig kan få bredbånd til bygda. – Det har kommet til Vik, men vi mangler det siste stykket sier Iversen. 
Les mer om:

– Jeg tror ikke han dukker opp i Meråker på en stund

Emil Iversen har ikke snakket med den dopingtatte kameraten Andreas Veerpalu (24) etter razziaen. Og det kommer han neppe til å gjøre med det første.
Les mer om: