Nyheter om Huseby


Huseby blir ny generalsekretær i Sjømannskirken

Jeffrey Huseby (61) blir ny generalsekretær i Sjømannskirken. Han kommer fra stillingen som generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap.
Les mer om:

- Jeg foreslo et speil på stolpen tvers over veien, men fikk beskjed om at det fort gir falsk trygghet

Tre beboere på Huseby er bekymret. De ønsker seg en fotgjengerovergang på Sarpsborgveien. Busstoppet Huseby i nordlig retning har nemlig ikke fortau og intet gangfelt. Ragnhild Dahlstrøm har ved et par anledninger hatt hjertet i halsen. Helge Hammeren og Dagfinn Lindberg vil også gjerne ha gjort noe.

Borettslag for eldre fortviler – skylder brannvesenet flere titalls tusen fordi de ikke rekker å skru av brannalarmen

Fra i mai i år skjerpet Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen sin praksis med innkreving av gebyrer for unødige brannutrykninger. Det har så langt resultert i 30.000 kroner i regninger for Huseby Senior Residens Borettslag – fordi beboerne rekker ikke å slå av alarmen.
Les mer om:

Høstet 40 kg: – Her er det helt ideelt å dyrke druer

SKIEN: Sist helg høstet Eli Marianne Huseby 40 kilo druer i egen hage på Kleiva.
Les mer om:

Bæreposen er på vei ut hos Kolonial.no

Martin Huseby Jensen ber oss i hans kommentar om å gå foran med å avskaffe plastposen. Det er vi på god vei til å gjøre.
Les mer om:

Ofrer badestrand for å unngå millionbøter

Populære Sollerudstranda ved Lysaker blir byggeplass i sju år når Oslo skal få ny vannforsyning. Også et grøntområde på Huseby blir ofret.
Les mer om:

Huseby AS

Les mer om:

Gunn og Bjørns butikk har blitt ny: – Nå ser det veldig bra ut her

Bjørn Engen AS Kjøkkensenter på Håndverksenteret på Nøtterøy har blitt Huseby Kjøkkenstudio. De kunne stolt vise frem 18 nye miljøer fra Huseby, samt en godt besøkt åpningsfest.

Karine har funnet enn smart og billig måte å gjøre hverdagen enklere på: – Dette er vinn, vinn for alle

Trebarnsmor Karine Huseby kvitter seg med alt matavfall i sin egen hage, på en enkel og hygienisk måte.
Les mer om:

Da Tore foreslo å bytte ut tårnet på Slottsfjellet, ble det bråk: – Det er vel ikke 1. april nå, vel?!

– Det vil være en klar forbedring å erstatte tårnet med noe annet, skrev Tore Huseby. Da smalt det i kommentarfeltet.
Les mer om:

Blågrønt samarbeid i Sør-Aurdal: – Vi skal være framoverlente

Senterpartiet og Høyre har inngått avtale om et valgteknisk samarbeid i Sør-Aurdal. Ordfører blir Marit Hougsrud og varaordfører blir Olav Kristian Huseby.

Slurvete tøyserock med en håndfull barnesykdommer: – Vi er barn av korset!

Romeriks-bandet «brenn.» spilte lørdag sin andre konsert under årets Huseby Harvest på Skedsmokorset, men levde ikke helt opp til forventningene.
Les mer om:

Dømt Apple-reparatør anker til Høyesterett

Henrik Huseby (39) har kjempet mot Apples advokater i to rettssaker. Nå vil han at Høyesterett skal sikre ham retten til å reparere Apple-produkter.
Les mer om:

Rehabiliteringa av Bagn kyrkje: For godt til vera sant

- Dette er nesten for godt til å vera sant, sa Olav Kristian Huseby (H) under budsjettorienteringa i Sør-Aurdal formannskap tysdag.
Les mer om:

Kveldens travtips: Sjansebanker i V75

Det er langt mellom de sikre holdpunktene i denne V75 Bonus-omgangen på Bjerke Travbane. VGs travekspert, Anders Olsbu, endte til slutt opp med Huseby Snuppa som holdepunkt.
Les mer om:

Roger ville tilbake på jobb etter ulykken. Det ble starten på et seks år langt mareritt

I seks år slåss Roger Huseby (60) mot forsikringsselskapet om erstatning etter trafikkulykken som kunne kostet ham livet. Da rettssaken nærmet seg, tok det bare to dager å bli enige.
Les mer om:

Knallinnsats av skolelagene i fotball - Nordberg og Kjelsås helt til topps

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Torsdag 20. juni var det klart for fotballfinalene i fotballmesterskapet for skolene i Oslo. Alle finalene gikk på Dælenenga kunstgress. For Nordberg ungdomsskole ventet motstander Brannfjell skole i finalen. Nordberg vant 3-1 etter scoringer av Jonas, Sondre og Selasi, forteller støtteapparatet rundt laget.

- Jeg ville tilbake på jobb etter ulykken. Det straffet seg.

I seks år slåss Roger Huseby (60) mot forsikringsselskapet om erstatning etter trafikkulykken som kunne kostet ham livet. Da rettssaken nærmet seg, tok det bare to dager å bli enige.
Les mer om:

Åpen leir på Huseby er avlyst

Men folket kan glede seg til paraden i Oslo, forsikrer Signe Kruse-Jensen fra Bærum.
Les mer om:

Hvem har ansvaret for farlige grustak og steinbrudd?

Høgres gruppeleder i Sør-Aurdal kommunestyre, Olav Kristian Huseby, roper et varsku når det gjelder usikrede grustak og steinbrudd.
Les mer om:

- Ikke noen dårlig uke!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Lyns damer spilte sjette serierunde på Kringsjå, lørdag 27. april. Etter seier forrige helg, borte mot Røa, sto jentene med seks poeng, etter tre uavgjort, en seier og et tap - hjemme mot LSK, før dommeren blåste igang kampen mot Stabæk lørdag. Stabæk startet friskt de første minuttene av kampen, men det var Lyn som hadde spillet og var det beste laget på banen gjennom kampen.