Nyheter om JohansenVIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år.

En sprek og blid 70-åring pensjonerer seg - fulltreffer på hjemmebane

Ottar Big Hand Johansen sang for familie, venner, kjenninger og fans i kveld.
Les mer om:

Sandra (18) skulle bare hente noe i bilen. Da så hun en stor skapning ved utedoen: – Jeg ble ganske forskrekket

Sandra Rebekka Jordan Johansen (18) er oppvokst med store hunder, og er overbevist om at hun så en ulv på Skaidi fredag.
Les mer om:

Brødre knust etter storbrann: – Dette var livsverket vårt

I 1994 startet brødrene Jonny og Stig Tore Johansen Lofotbygg AS i et bygg i lufthavnveien på Leknes. Lørdag sto de to med tårene i øynene og så at livsverket brant ned.
Les mer om:

Mobilfri skole fikk beskjed om at helsesøster var tilgjengelig på telefon...

- Fullstendig absurd, sier FAU-leder Ina Gravem Johansen ved Kårvik skole.
Les mer om:

Utsolgt konsert med Ottar "Big Hand"

Lørdagens konsert md Ottar "Big Hand" Johansen ble utsolgt i begynnelsen av uka.
Les mer om:

Kakefest for NM-gullet

- Det er ubeskrivelig stort for oss når alt klaffer så bra for hele korpset, sier en meget begeistret leder i Valdres Brass, Kaja Funder Idstad, her med dirigent Rune Furøy Johansen, da seieren i NMs 4. divisjon ble feiret med bløtkake.
Les mer om:

Eirin kjører mellom 6 og 10.000 km hver måned

Eirin Rønbeck Johansen (22) har jobbet som sjåfør i Tvedestrand Distribusjonsservice AS (TDS) i snart ett år. I tillegg kjører hun drosje i helgene.
Les mer om:

– Vil anmelde falsk brev(pluss)

En rekke husstander har mottatt et falsk brev signer ordfører Per-Helge Johansen og A. Holand med grove påstander. – Dette er grovt og straffbart og vil bli anmeldt, sier en fortvilt lekaordfører.
Les mer om:

– Vil anmelde falskt brev(pluss)

En rekke husstander har mottatt et falskt brev signer ordfører Per-Helge Johansen og A. Holand med grove påstander. – Dette er grovt og straffbart og vil bli anmeldt, sier en fortvilt lekaordfører.
Les mer om:

Trio tilbake for Stjernen

Tommy Johansen, Daniel Trnavsky og Philip Hansen er alle tilgjengelig igjen for Stjernen til kveldens lokaloppgjør mot Sparta.
Les mer om:

Liten tass tuslet rundt alene

En liten firbeint kompis tuslet rundt alene i nabolaget. Heldigvis møtte den Eirin Rønbeck Johansen.
Les mer om:

Mannskapet kom hjem til et okkupert land, like blakke som da de dro på Ishavet. Blant dem var Jens Odin fra Olderdalen(pluss)

I det minste kom Jens Odin Johansen Slettli (1912-1987) hjem, etter ei ishavsferd som begynte på selveste fredag den 13. februar 1940.
Les mer om:

«Bummen» oppsummerer: – Det beste vi har gjort så langt i år

(FFK-Nest Sotra 3-1) FFK slo Obos-laget Nest Sotra 3-1, og det var fullt fortjent. – Dette var en god kamp, spesielt de første 45 minuttene. Årsbeste, sier trener Bjørn «Bummen» Johansen etter årets første seier.
Les mer om:

Klaging førte til stor påmelding på Karmøy

– Det har tatt fullstendig av, og nå har vi 22 påmeldte innslag, sier Kurt M. Johansen, ansvarlig for UKM på Karmøy.
Les mer om:

Traust og sindig – solide verdier å bygge på for østfoldingen

Anders Johansen, Næringshagen: – Ved å ta tak i det som gjør oss gode, vil den trauste og sindige østfoldingen dyrke gode prestasjoner som skaper vekst i årene som kommer.
Les mer om:

Parken Bar og Restaurant fortsatt under oppussing

Frank Johansen er overbevist om at han får alle nødvendige tillatelser fra kommunen på plass, og at han kan åpne i løpet av våren.
Les mer om:

Johansen med sjølvmål

Landslagsprofilen Stefan Johansen var maks uheldig då han styrte ballen i eige mål berre seks minutt ut i West Bromwich sin 2–2 kamp mot Nottingham Forest. Laget ligg no på 4.-plass på nivå to i engelsk fotball. Johanson fekk 70 minutt i sin andre kamp som WBA-spelar.

Johansen med selvmål for WBA

Stefan Johansen var maks uheldig da han styrte ballen i eget nett bare seks minutter ut i West Bromwichs 2-2-kamp hjemme mot Nottingham Forest.
Les mer om:

Johansen scoret selvmål og ble byttet ut

Landslagskapteinen hadde ingen god dag på jobben i hjemmekampen mot Nottingham Forest.
Les mer om:

Rakkestad-leiligheten til Silje (26) må utbedres for 370.000 kroner etter en rekke elektriske feil

I 2016 kjøpte Silje Delebekk Johansen (26) en leilighet i Rakkestad. Ti måneder senere var eltilsynet på kontroll og avdekket 19 feil. Nå er huskjøpet på vei inn i rettsapparatet. Sentralt i saken står også en kvinnelig elektromontør fra Fredrikstad.

Fant aldri helt rytmen, kontrakt terminert

Tromsø IL og Mehdi Dioury har blitt enige om å avslutte terminere kontrakten den senegalesiske spilleren hadde med Gutan. Dioury har slitt med å få spilletid i TIL og derfor har partene blitt enige om at Dioury skulle få muligheten til å søke lykken et annet sted. Les: Manchester City sikret seg tilbakekjøpavtale på 600 millioner kroner – På grunn av hans manglende spilletid i TIL og TUIL (utlån) kom vi i en vanskelig situasjon med tanke på arbeidstillatelse. Den sportslig utviklingen har heller ikke vært som vi trodde og håpet på.

Se toppklubbenes treningskamper direkte på tb.no!

Allerede i ettermiddag kan du for eksempel se Teie-gutten Eirik Holmen Johansen i aksjon for sin nye klubb Brann.
Les mer om:

Tar publikum med fra Sulis til legendariske Nashville

Han legger opp som plateartist, men konsertspillingen vil alltid leve i Ottar «Big Hand» Johansen. Nå kommer 70-åringen til Fauske.
Les mer om: