Nyheter om Johansen


- Nei til salg av Norge, ja til levende distrikt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Det er mye på programmet for den årlige 1. mai-feiringen i Sulis kommende onsdag.- Vi har en meget god hovedtaler, Wegard Harsvik, gode appellanter, barnetog, Sulitjelma musikkorps og et program fra morgenen av og fram mot kvelden, opplyser Kjell Basse Lund fra 1.

Eirik (26) om vrakingen: – Det er jo ikke veldig gøy

Etter en variabel start på sesongen har Eirik Holmen Johansen (26) fra Teie mistet keeperplassen i Brann.
Les mer om:

Branns «uvanlige» keepersituasjon: – Får kanskje ikke tryggheten

BERGEN (VG) Lars Arne Nilsen (55) ser både styrker og svakheter ved keepersituasjonen i Brann. Men hvem er egentlig førstekeeper: Håkon Opdal (36) eller Eirik Holmen Johansen (26)?

Resultater Marte Mæhlum Johansen

Slik gikk det gjennom sesongen 2018-2019:
Les mer om:

Ville ha enebolig på stor tomt - kjøpte opp et helt boligfelt på Kråkerøy

Kim André Johansen (43) har sikret seg drømmetomten på Kråkerøy – i et område hvor knapt noen hadde tenkt seg at det fantes ledige arealer. Tomten er et lite boligfelt på seks mål.
Les mer om:

Russejentene inviterer ensom russ på rulling

Mina Evensen Johansen fra Åsbygda, Andrine Aas Nygård fra Ådalsbruk og Rebekka Mikaelsen fra Vallset så seg lei på at enkelte føler seg alene i russetida. Derfor laget jentene et innlegg på facebook der de inviterer ensom russ på rulling i deres van "Walkover2019".

Rockheim avslører hvem som skal inn i popmuseets æreshall

Dermed trakk de det lengste strået – foran artistkolleger som Junipher Greene, Ottar «Big Hand» Johansen, Sissel Kyrkjebø, Casino Steel, Annbjørg Lien og Tommy Tee. Langlisten ble plukket ut av en jury ledet av Jan Eggum, mens jobben med å sile ut tre nye medlemmer av Rockheim Hall of Fame falt på en jury bestående av 150 musikkbransjefolk – som stemte på sine favoritter. Kalvik, Skorgan og TNT skal innlemmes offisielt i en høytidelig seremoni i september, ifølge populærmusikkmuseet. Nachspielvertene klare Skorgan var først inn, og sa at det var fabelaktig å komme inn i det gode selskap med fo

Fredag kan de fleste SAS-fly bli satt på bakken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Ifølge NTB kan så mange som tre av fire SAS-fly bli stående på bakken dersom det ikke blir enighet mellom partene. SAS på sin side er forberedt på det verste, og tilbyr ombooking for alle som skal reise kommende helg. - Har du billett med SAS i helgen og er urolig, kan du booke om kostnadsfritt.

Politiet: Bråk i natt - 12 busser samlet seg her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD: Operasjonsleder Tor Grøttum forteller til Nordre Aker Budstikke tidlig onsdag, at de fikk melding om bråk fra bensinstasjonsområdet ved Gaustad, klokken 3.06 i natt.- Det var melding om bråk. Rundt 12 russebusser var samlet på stedet. Da politiet kom til stedet, dro de fleste bussene, en ble stående med motorstopp.

Raymond Johansen: – De nye læreplanene er dårlig nytt for gutter

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier at de nye læreplanene er dårlig nytt for gutter. Han vil gjøre Osloskolen mer praktisk.
Les mer om:

Politiet etterforsker barnehageansatt for overgrep

– Jeg har også brukt hersketeknikker i nettdebattene. Men nå har jeg sagt takk for meg, sier Camilla Victoria Johansen, som er en av 3500 som har meldt seg på «Hele Norge snakker».
Les mer om:

«Bummen»: – Det er sjeldent jeg våkner med god følelse etter et tap. Men det gjorde jeg i dag.

FFK-trener Bjørn Bummen Johansen ristet av seg tapet i Halden raskt. Tirsdag var han offensiv.
Les mer om:

Camilla (30) elsker å diskutere – men skyr kommentarfelt: – Folk bare spyr ut ord

– Jeg har også brukt hersketeknikker i nettdebattene. Men nå har jeg sagt takk for meg, sier Camilla Victoria Johansen, som er en av 3500 som har meldt seg på «Hele Norge snakker».
Les mer om:

June (34) har utvidet kiosken: - Målet siden jeg startet var å skaffe meg min egen arbeidsplass som jeg kan leve av

June Johansen driver Fru Johansens kiosk AS på Værøy. Nå har hun investert slik at øyboere og turister nå også får et gatekjøkkentilbud.
Les mer om:

Ærespris og opprykk for Rune i NM

Fast dirigent for Valdres Brass Band, Rune Furøy Johansen, dirigerer ikke bare brassband.
Les mer om:

Analyse: Taktisk triumf for Bergersen mot FFK

Kent Bergersen vant den taktiske duellen mot trenerkollega Bjørn «Bummen» Johansen på Halden stadion. I denne kampanalysen roser Nicolas Berg Kvik-treneren for å benytte en formasjon få norske trenere satser på.

Eriks pølsevev: Selvsagt renner ikke pengene inn i Halden, hele byen lider jo av tallblindhet

Halden kommune bør bli Norges første kommune i «Luksusfellen», skriver Erik Johansen i dette pølsevevet. Han har også sin klare teori om hvordan Karl XII egentlig døde.
Les mer om:

Disse foreldrene ble arbeidsledige på grunn av sønnene sine

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trioen fortsatte det arbeidet to mødre og en far begynte på for 14 år siden.De tre 22-åringene gikk i tredje klasse da de startet med håndball i Klepp IL. Bak laget stod to ivrige trenermødre, Kari-Anne Gausdal Johannessen og Kari Johansen. En far, Arne Gabrielsen, fikk etter hvert oppmanns-vervet. 14 år senere er foreldrene minst like ivrige, men er henvist til tribunen.

– Idrettsparken er nesten mitt andre hjem(pluss)

Skal en fotballklubb fungere, trenger den frivillige som Steinar Johansen.
Les mer om:

Bil har kjørt av veien i Sulitjelma: - Flere jobber på ulykkesstedet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Forsøpling i Sørfold sjokkerer: - Det er helt vanvittig, det var ekstremt mange bleier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag var hun ute og gikk tur langs Straumvatnet som er drikkekilden for folk på Straumen. Da hun kom til det gamle grustaket som ligger bare noen hundre meter fra Siso kraftstasjon fikk hun seg en ubehagelig overraskelse. Store mengder søppel var dumpet ut av en bil.- "Ka i svarte" tenkte jeg da jeg så det og måtte bort for å ta en nærmere titt. Det er i hovedsak barnebleier som er kastet.- Det var ekstremt mye.

- Publikum kan skylde seg selv

Den kontroversielle komikeren Louis C.K. tester ut sitt comebackshow i Bergen med ekstreme sikkerhetstiltak denne helga. Publikum kan skylde seg selv, mener Bård Tufte Johansen.

- Tusen, tusen takk til UNN

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her følger hilsenen Spike Reid selv har skrevet (oversatt fra engelsk).«I februar måned returnerte jeg til UNN Tromsø, nøyaktig syv og et halvt år siden jeg forlot sykehuset. Den gang ble jeg flydd hjem til England av et ambulansefly.Tre dager tidligere hadde jeg ankommet Tromsø etter et forferdelig isbjørnangrep på Svalbard.

Fire tips til påskeegg-fyll

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det må ikke bare være godteri som ligger i påskeeggene disse dagene. De kan fylles med annet godt - og nyttig. Her er litt inspirasjon fra Solabladets ungdomsmedarbeidere, Karoline Johansen og Mathilde Sofie Kverneland.

Dikeveien er gullegget blant Fredrikstads mange kvaliteter

– La oss snu kikkerten, så ser vi bedre hvor utfordringen er, skriver Jan Egil Johansen i denne oppfordringen om å stimulere til økt handel i hele Fredrikstad kommune.
Les mer om: