Nyheter om Johansen


Vitne i Sarpsborg: Så kvinner komme løpende – ba om å ringe politiet

SARPSBORG (TV 2): En kvinne er bekreftet død etter knivstikking i Sarpsborg natt til onsdag. Kurt Johansen ble vitne til dramatiske scener.

Vil skape trøbbel for gamleklubben

Landslagskaptein Stefan Johansen nekter å gi opp håpet om direkte opprykk til Premier League. Tirsdag står han ansikt til ansikt med gamle venner.

Kommunen kan overta over 200 boliger: – Blir i hvert fall ikke vanskeligere å leie

Gunhild Johansen tror målgruppa kan bli større dersom kommunen overtar boligstiftelsens leiligheter. Knut Wilhelmsen frykter for vedlikeholdet.
Les mer om:

Premièreseier for FFK i mål-thriller

(Florø-FFK 3-4) FFK gikk seirende ut av serieåpningen borte mot Florø, men det ble unødvendig spennende mot slutten. – Det var tut og kjør til et siste, men utrolig deilig med en seier, sier FFK-trener Bjørn Johansen (50).
Les mer om:

Direktestudio: Følg Florø-FFK direkte her

I dag starter jakten på opprykk for Henrik Kjelsrud Johansen og de andre FFK-spillerne.
Les mer om:

Motstanderne har sett ut som Fredrikstad-folk i Sarp: Redde, utilpasse og med hjemlengsel

I perioder har jeg mistenkt at komiske-Ali fra Irak-krigen var ansatt i NFF på et slags integreringstiltak for utenlandske komikere i Norge. Det ene forslaget for fotballen har vært mer tullete og tøysete enn det andre. Men nå er FFK endelig klare for sesongstart, stråler Erik «pølsevev» Johansen.
Les mer om:

Ingenting stopper Leeds nå eller?

Det er to lag som i praksis er på plass i Premier League, Leeds og West Bromwich. – Begge lag må kollapse for at opprykket skal klippe, samtidig som Fulham må fortsette sin seiersrekke. Leeds har ikke vært i Premier League på 16 år, på torsdag gjennomførte de en knusende 5 – 0 seier over Stoke City. Les: Daniel Levy lamslått av gigantisk lønnskrav Det er fire kamper igjen å spille for Leeds og for de som er raske i hodet 12 poeng igjen å dele ut. – West Bromwich som ligger på andreplass tok i mot Derby og vant 2 – 0 tidligere i uken.

Kommunen vil betale 2,5 millioner for dette huset: – Det kunne blitt dyrere om vi ikke kjøpte det nå(pluss)

– Vi ønsker å være med på å utvikle områder nær sentrum, sier rådmann Per Ola Johansen.
Les mer om:

Johansen med målgivende: Premier League-drømmen lever for Fulham

Stefan Johansen kom inn og hadde målgivende da Fulham hadde få problemer mot Cardiff hjemme.
Les mer om:

Johansen med målgivende: Premier League-drømmen lever for Fulham

Stefan Johansen kom inn og hadde målgivende da Fulham hadde få problemer mot Cardiff hjemme.
Les mer om:

Johansen med målgivende

Stefan Johansen kom inn og hadde målgivende da Fulham hadde få problemer mot Cardiff hjemme. 2-0-seieren gjør at Johansen og co. nå har fire strake seirer. Nordmannen kom inn etter timen og markerte seg umiddelbart etterpå. På 1-0 fikk Johansen ballen inne i Cardiff-boksen, før han fant Joshua Onomah, som hamret ballen i lengste hjørne. Fulham er nå på tredjeplass, fire poeng bak West Bromwich på opprykksplass.
Les mer om:

Skålte med Liverpool-Riise før Jørgen (22) leverte storspill

Forrige helg hygget Jørgen Winther Johansen (22) seg med den tidligere Liverpool-spilleren John Arne Riise og golfvenner under Idyll Open i Onsøy. Deretter gikk Råde-gutten ut og leverte en råsterk andreplass i Norgescupen i golf.

- Det er jo for gærent at et så fint lokale skal stå ubrukt(pluss)

Silje Stjern har jobbet som kjøkkensjef på Fosen Fjordhotell i flere år. Sammen med Per Roar Johansen starter hun nå et eget selskap med base på Saga i Åfjord.

Åpner opp for ektefeller fra USA: – Jeg er i lykkerus

Atle Johansen (26) kan nå få besøk av sin amerikanske kone etter å ha vært fra hverandre i flere måneder.
Les mer om:

Lei av regnvær? Bli med «Ut og jazze» med RBs podkast

Vi har telt ned til årets festival med podkasten Ut og jazze. Her kan du lytte til de seks episodene med Kikkan, Ane Brun, Jo Tore Bæverfjord, Svein Åge Johansen, Tor Hammerø og Hans-Olav Solli.
Les mer om:

– Jeg burde kanskje trappet ned litt, men jeg angrer ikke ett sekund

Han er stolt når han forteller om årene i frivillighetsorganisasjon. For dette er hva Arne Jørgen Johansen (58) virkelig brenner for. – Til tross lange dager og en sliten kropp, ville jeg aldri vært foruten.
Les mer om:

Opprykksdrømmen lever for Fulham

Stefan Johansen og Fulham slo Nottingham Forest 1-0 og fester grep om 4.-plassen. Harry Arter hamret inn kampens eneste mål like før pause og ble den store helten for London-laget. Fulham er fire poeng bak West Bromwich på 2. plass, som gir direkte opprykk. Uansett er Johansen og lagkameratene sikret plass i opprykksspillet når det gjenstår fire serierunder. Etter tirsdagens kamper har serieleder Leeds tre poeng å gå på i opprykkskampen. (NTB)
Les mer om:

Endelig kunne Frank Tvenge Johansen åpne dørene til den nye restauranten – Folk har ventet på dette

Onsdag 1. juli åpnet Pizzabakeren på Fagernes endelig dørene. Eieren, Frank Tvenge Johansen, kan fortelle at den første helga var en suksess.
Les mer om:

Raymond Johansen vil slå et slag for vannkraft

Norge bør velge vannkraft framfor vindkraft, mener Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Kommunen er landets nest største eier av vannkraftverk.
Les mer om:

Spaltist: En uforglemmelig dag

Cathrine Johansen skriver om en tøff dag som hun ikke kommer til å glemme. Da kjæresten havnet i en trafikkulykke
Les mer om:

- Jeg gleder meg til jeg kan bli så brun som deg, Trygve

Tom Johansen og Trygve Johnsen benytter minuttene i sola godt.
Les mer om:

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Kåre (96) er en av få i sin alder som enda kjører bil. Her er hans beste tips

Kåre Johansen fylte nylig 96 år, og har ingen planer om å gi opp førerkortet.

Se hvem som var på FFK - Fram Larvik

(FFK - Fram Larvik 6-2) Henrik Kjelsrud Johansen og FFK knuste Fram Larvik i den siste kampen før alvoret braker løs. - I dag leverer vi den beste kampen vi har spilt i år. Fram Larvik blir spist levende!
Les mer om:

På bobilferie

Ekteparet Jan Johansen og Randi Johansen har tatt turen fra Oslo til Harstad for å nyte Nord-Norge.