Nyheter om Johansen


Komiker vil kaste Alliansen-leder og nordstrandsmann Lysglimt Johansen

Johan Golden og flere som er oppført på Alliansens valglister, går inn for å kaste partileder Hans Lysglimt Johansen – som er «stolt og glad» over å ha dem med.
Les mer om:

Møtt med jubel i skolegården: - Jeg håper alle tenker på det ved valget i september

Under Tvedestrand Skoles sommeravslutning i skolegården, oppfordret rektor John Johansen til å ha ny barneskole i Tvedestrand i tankene ved valgurnene i september. Oppfordringen ble møtt med jubel og applaus.

Vil slå seg sammen med Senterpartiet og si ja til masseuttak på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Synet er delt, og det er sterke krefter for og imot tiltaket.

Her slår lynet ned i annekset til Totte: – Det var helt ekstremt

Mens Totte Johansen sto ute og filmet uværet i natt slo lynet ned i annekset i hagen hans.
Les mer om:

Overrasket over at TIL-toppen forlater klubben: – Jeg ble tatt på senga

Sportssjef Svein-Morten Johansen var ikke forberedt på at Truls Jenssen ville forlate TIL.
Les mer om:

Valnesfjord mistet seieren i overtidsdrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen, da Hermann Pettersen banket inn 1-0 på volley bare noen minutter etter avspark. Vinger utlignet først ved Mathias Toppen Halvorsen, før samme mann snudde kampen etter en vakker stikkpasning fra Odd Robert Sletteng.

Trodde de hadde fanget kongekrabbe utenfor Jomfruland: – Det hadde vært en sensasjon

KRAGERØ: Bård Møller Johansen og faren Eivind er ivrige hobbyfiskere. Da de hentet opp en havteine utenfor Jomfruland onsdag gjorde de store øyne.
Les mer om:

Vanskelig slukkearbeid: - Brannvesenet har gjort en fantastisk innsats

Brannen er nå under kontroll, sier brannsjef Odd Reidar Biti. – Brannvesenet har gjort en fantastisk innsats, påpeker politiførstebetjent ved Vadsø politistasjon, Tommy Johansen

Båtvraket som blir liggende

– Vi har inntrykk av at Kystverket er på i denne saken, sier rådmann Per O. Johansen om vraket etter MS Osfjord som ligger utenfor Linesøya.
Les mer om:

Havnet på høyreekstrem liste - nå skal komikerne ta hevn

Komikerne Markus Gaupås Johansen, Sturle Vik Pedersen og Johan Golden dukket ufrivillig opp på det høyreekstreme partiet Alliansens liste. Nå krever de partilederens avgang.
Les mer om:

Molde-politimann fikk pris for trafikksikkerhetsarbeid(pluss)

Kjellbjørn Riise Johansen, politispesialist i trafikk ved Molde politistasjon, har vært et kjent fjes i trafikken i mangfoldige år. Tirsdag ble han hedret med MA Rusfri Trafikks Trafikkplakett for sin innsats.
Les mer om:

Byrådslederen til Kringsjå Raymond Johansen dro på klubbesøk - og ble der lenge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Denne gangen var det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) selv, som tok turen til SFK Lyn og Kringsjå - for å se på anlegget og møte Lyn-folket. Sist, og for noen uker siden, var det partikollega og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) som var på befaring, kunstgresset ved hovedbanen er under rehabilitering.

Ingen enighet timer før fristen: – Han har et betydelig problem

Raymond Johansen og byrådet får ikke flertall for sitt reviderte Oslo-budsjett, bekrefter Rødt til TV 2. Partiet mener byrådet har vært feige i budsjettfloken.
Les mer om:

Fredrikstad Næringsforening blir medeier i Næringshagen Østfold. Målet er økt støtte og flere arbeidsplasser

At Fredrikstad Næringsforening, som spydspissen av næringsforeningene i regionen, ønsket å gå som eier i Næringshagen Østfold, vil være en styrke, skriver Næringshagens daglige leder, Anders Johansen.

Raymond Johansen ut mot bompengevelgere i Oslo

Målinger viser stor fremgang for bompengepartiet FNB i Oslo. Et paradoks, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Et totalt useriøst parti, mener han.
Les mer om:

– Et totalt useriøst parti

Flere målinger viser stor fremgang for bompengepartiet FNB i Oslo. Det forstår byrådsleder Raymond Johansen (Ap) lite av. Et totalt useriøst parti, mener han.
Les mer om:

Raymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti

Det er et paradoks at folk som betaler mindre bompenger enn før skal stemme på et bompengeparti, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap).
Les mer om:

Raymond Johansen ut mot bompengepartiet

Målinger viser stor fremgang for bompengepartiet FNB i Oslo. Et paradoks, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Et totalt useriøst parti, mener han.
Les mer om:

Nexans kutter færre ansatte enn fryktet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nexans er på et europeisk og nasjonalt plan i gang med en stor omorganisering. I Norge skal Nexans nedbemanne med opptil 56 stillinger og av disse skulle det kuttes 23 på Rognan.

Får forlenget med leiesoldat Artem Sokol

På mandag kan Tromsø klatre opp fra sisteplassen i møtet med Stabæk på Nadderud, det kan bli tøft etter at bærumsklubben har fått tilbake suksesstrener Jan Jönsson. Siste serierunde klarte Tromsø å bryte tapsrekken med en 2 – 1 seier på Alfheim mot Molde.  Les: Bekreftet: Jan Jönsson tilbake i Stabæk Det blir helt sikkert en del forsterkninger i sommer og et tiltak er å forlenge med Artem Sokol (22) blir TIL-spiller ut 2019 etter at alle parter er enig om å forlenge avtalen som løper ut i juli.

Bjørn har arrangert sjakkturneringer under Borgedagene i 25 år, men nå gir han seg

Siden 1994 har Bjørn Berg Johansen (77) arrangert sjakkturneringer under Borgerdagene, men nå gir han seg:– Jeg begynner å bli gammel
Les mer om:

Fire kunstnere kommer helt fra Russland for å sette opp spektakulær kunst til Rakettnatt

- Vår drøm da vi startet var at Rakettnatt skal føles som et parallelt univers, sier festivalsjef Stian Johansen til Nordlys
Les mer om:

Trimmer vinteren gjennom med Midnattsolrittet for øye: - Uten et mål blir det lett å droppe treninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er jevnlig på spinning gjennom året og Midnattsolrittet er et felles mål for oss, sier Robert Helgesen(59).Rittet har blitt en tradisjon i Fauskes største bedrift.- Vi har vært med i alle år, det har blitt en tradisjon, sier Helgesen.Trener sammen I tillegg til Midnattsolrittet har SKS-gjengen også syklet Trondheim-Oslo, Lofoten Insomnia og Polarsirkelrittet.

Årets spillere i norsk håndball kåret

Henny Ella Reistad og Aksel Horgen mottok fredag hver sin pris som Årets eliteseriespiller i norsk håndball.  Prisene ble utdelt under Norsk Topphåndballs årsfest som ble arrangert fredag kveld, i forbindelse med det pågående klubbseminaret på Lillestrøm. Drammen-spilleren Aksel Horgen var selv til stede og mottok hederen som Årets eliteseriespiller. Det samme var Vipers’ stjerneskudd Henny Ella Reistad da hun ble ropt opp til tilsvarende pris på kvinnesiden.

Her skal skoleelevene få boltre seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det er ikke lenge siden brua over Finneidstraumen på E6 ble åpnet, og anleggsarbeidene var over. I hvert fall tilsynelatende.For der veien nå går, var det tidligere et solid stykke fjell. Det ble tatt ned og brukt som fyllmasse når området ble ferdiggjort.