Nyheter om Hordaland


Innrømmer overgrep mot sørlandsjenter

En mann fra Hordaland innrømmer overgrep mot ti jenter, to av dem fra Agder.
Les mer om:

Feiret 150 år i strålende sol

Søndag er det 150 år siden Turistforeningen ble stiftet. Det feirer Bergen og Hordaland Turlag med utebursdag på Fløyen og 13 andre steder i Hordaland.
Les mer om:

Hordaland på Tesla-toppen

Brit Røed fra Bergen er en av de 1147 bilkundene fra Hordaland som valgte en bil fra den amerikanske produsenten, Tesla i fjor. Hordaland er det fylket hvor Tesla økte sin markedsandel mest i 2017.

Vil kartlegge fiskeplassene

Er du fritidsfisker i Troms, Hordaland eller Oslofjorden?
Les mer om:

Rogalands utsendte håper at Rogaland blir en del av Nye Vestlandet

Først stemte Marianne Chesak (Ap) mot å kontakte departementet og Stortinget for å hindre at Hordaland og Sogn og Fjordane tar navnet Vestlandet. Så ble hun sendt til Oslo for å hindre at det skjer. Etter møtet var hun åpen om håpet om at Rogaland blir en del av Nye Vestlandet.

Stuper rett inn i navnekrangelen på Vestlandet

Nybakt kommunalminister Monica Mæland må løse opp i den gordiske knuten om navnet på det nye storfylket som består av Hordaland og Sogn og Fjordane. Fredag møtes partene på hennes kontor.

Dømt for voldtekt og overgrep

En tidligere KrF-politiker i Hordaland er dømt til tre års fengsel for seksuell omgang med en 11 år gammel jente. Mannen er også dømt for andre overgrep.
Les mer om:

Tidligere KrF-politiker dømt for voldtekt og overgrep i Hordaland

En tidligere KrF-politiker i Hordaland er dømt til tre års fengsel for seksuell omgang med en 11 år gammel jente. Mannen er også dømt for andre overgrep.
Les mer om:

Tak på tomannsbolig revet av

Taket på en tomannsbolig i Fjell kommune i Hordaland løsnet og ble revet av mandag morgen. Taket traff to biler som sto parkert i nærheten, men ingen er meldt skadet.
Les mer om:

Vil gi gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse til russen

Fylkesordføraren i Hordaland vil at fleire ungdommar i fylket beskyttar seg mot smittsam hjernehinnebetennelse og vil gi vekk vaksinen gratis.
Les mer om:

Maleren kom ikke(pluss)

Stine Therese Flemmen fra Kviltorp skulle male den nye leiligheten sin og inngikk avtalte med et firma fra Hordaland om jobben. Men maleren kom aldri, i stedet stilte familien opp og reddet situasjonen.
Les mer om:

Svært kraftig vind i fylket – hus under oppføring blåste ned

OBS-varsel for Hordaland er sendt ut. I Fjell har eit hus under oppføring blåst ned.
Les mer om:

Klassequizen 2018 er i gang

Ny runde med Klassequizen er i gang. Denne våren skal 24 skoler i Hordaland kjempe om å komme til landsfinalen i Oslo.
Les mer om:

Bobilbonanza på Vestlandet

Rogaland, Hordaland, Møre og Romsdal og Nordland er landets store caravanfylker. Særlig bobiler går unna – det ble solgt 19 prosent flere i 2017 enn året før.

Sjefen glemmer nok aldri å kjøpe kake igjen

Innbyggerne i Leirvik i Hordaland våknet tirsdag til et skremmende syn, etter at arbeiderne på byggeplassen tok hevn for å ikke ha fått kake av sjefen.
Les mer om:

– Giske-saka ei krise som overskygger alt

Varslarsakene mot Trond Giske har sett politikken på vent, meiner leiaren i Hordaland Arbeidarparti. Han trur likevel partiet kan kome styrka ut av krisa.

Tour de Ski direkte: 15 km jaktstart

Det er det laveste tallet på 70 år. Men flest omkom i Hordaland.
Les mer om:

106 omkom på veiene i 2017

Det er det laveste tallet på 70 år. Men flest omkom i Hordaland.
Les mer om:

106 personer omkom i trafikken i 2017

Det er det laveste tallet på 70 år. Men flest omkom i Hordaland.
Les mer om:

Dyrenes nyheter

Mellom Donald Trump, ekstremvær og «Trollpikken», er det to dyrehistorier fra Hordaland som blir husket blant de mest omtalte nyhetssakene i Norge i 2017.

Omkom i trafikkulykke

En mann i slutten av tenårene omkom i bilulykke i Kvinnherad kommune i Hordaland. En annen mann i samme alder er fløyet til Haukeland universitetssjukehus.

Ekstremværet Birk førte til skader for millioner på Vestlandet

Ekstremværet Birk førte til skred og oversvømmelser flere steder i Hordaland og Rogaland. Forsikringsselskap har mottatt skademeldinger for millioner.

Ekstremværet «Birk» er over

Ekstremværet «Birk» har ført til ras og oversvømmelser flere steder i Rogaland og Hordaland. Lørdag kveld er imidlertid det verste over, melder Yr.
Les mer om:

Her padler Robin (24) til butikken

– Det har vært ekstrem flomsituasjon i Hordaland i natt, opplyser brannvesenet.
Les mer om:

Ekstremværet Birk ga nedbørsrekord i Bergen

Meteorologisk institutt har sendt ut ekstremvarsel for Rogaland og Hordaland. «Birk» har gitt Bergen ny døgnnedbørsrekord for desember.
Les mer om: