Nyheter om Jahnsen


Legges ferien til Ulnes i år? Nå gis turheftet Sommarvandringar i Ulnes fra 2009 ut gratis

Da Jahn Børe Jahnsen bodde i Ulnes, skrev han etter hvert ned 30 turer fra området til et eget turhefte i samarbeid med Bygdekvinnelaget. Heftet er 11 år gammelt, men kan nok fremdeles gi inspirasjon til områder å bevege seg i.
Les mer om:

Pål Erik og Dorte overtar sitt tredje hotell i morgen

Pål Erik Jahnsen og Dorte Suurballe overtar driften av Victoria Hotell. Tidligere daglig leder Anneriek Barree blir med videre på laget når det nå blåses nytt liv i hotellet i Kragerø.
Les mer om:

Tvedestrand Fjordhotell søker kommunen om fritak fra husleia: — Det kan være deres lille bidrag

Pål Jahnsen ved Tvedestrand Fjordhotell har ikke hatt en eneste gjest på hotellet de siste månedene. Nå spør han Tvedestrand kommune om økonomisk bistand.
Les mer om:

Har uteservering i påsken - og vil gjøre «Piren» klar til sesongstart

- Jeg har inntrykk av at folk synes det er godt å komme ut nå, sier Krister Jahnsen på Tvedestrand Fjordhotell.
Les mer om:

Kjøpte og planla ny virksomhet: - Verdensrekord i dårlig timing

Dorthe Suurballe og Pål Jahnsen ved Tvedestrand Fjordhotell hadde akkurat kjøpt nytt hotell i nabolandet, og inngått ny avtale om drift av Hagefjordbrygga da krisen inntraff.
Les mer om:

Historikar Jahn Børe Jahnsen med praktverk om Slidredomen – Katedralen i Valdres

No er soga om den stolte steinkyrkja i Vestre Slidre komen mellom to permar. Det er historikar Jahn Børe Jahnsen som har skrive boka, og ho er gjennomillustrert med foto av Ola Døhl.

Hotell-ektepar har kjøpt seg nytt hotell

Det går mot en travel sommer for hotellekteparet Dorthe Suurballe og Pål Jahnsen. Denne uken overtok de Hotel Hamlet i Helsingør i Danmark.

Politikerne vender tommelen ned: Hotelldriver reagerer på begrunnelsen

- Vi er rett og slett tvunget til å tenke rasjonelt og bedriftsøkonomisk, skriver hotelldriverne Dorte Suurballe og Pål Erik Jahnsen i et brev til kommunen. De møter liten forståelse av politikerne.
Les mer om:

Byr på gratis middag: - Det skal ikke være noe dårligere enn andre julebord. Tvert i mot, lover Pål Erik Jahnsen

Jula er ikke like gøy for alle, spesielt de som ikke har noen å dele den med. Det er de Tvedestrand Fjordhotell har i tankene, når de åpner dørene og byr på gratis julebord.

Ludvik (21) fra Husvik spilte finale i et av verdens største e-sportspill i helgen: – Jeg kjente nervene presse litt på

Ludvik Jahnsen (21) fra Tønsberg deltok forrige helg i verdensfinalen i PUBG sammen med laget sitt «FaZe». Laget var ikke langt unna å vinne førstepremiesummen på 2,3 millioner dollar.
Les mer om:

Ludvik (21) fra Husvik kan bli mangemillionær i USA denne helgen: – Dette er det aller største

Som eneste nordmann har Ludvik «Aitzy» Jahnsen tatt seg til den VM-finalen i e-sportsspillet PUBG. Der kjemper han om over tre millioner dollar i premiepenger.
Les mer om:

Har pusset opp: Her åpner tapasrestaurant

Ekte spansk tapas i Tvedestrand! Det lover Pål Erik Jahnsen når Tvedestrand Fjordhotell åpner tapasrestaurant på Sjøsiden neste lørdag.
Les mer om:

De samme gutta gjorde det igjen – sendte laget til cupfinale

SOGNDAL: Markus Sjøstrøm, Joakim Jahnsen og Marius Bustgaard Larsen gjorde som i kvartfinalen og scoret målene som sendte Odd til juniorenes cupfinale.
Les mer om:

Skriver bok om jernbanene i Valdres som det ikke ble noe av

Jahn Børe Jahnsen er i ferd med å sluttføre ei ny bok, denne gang om jernbanene i Valdres som det ikke ble noe av.
Les mer om:

Jan Erik drømte om det gode liv i sentrum - endte med sykehusinnleggelse og alvorlig sykdom

Jan Erik Jahnsen solgte huset og flyttet til sentrum. Drømmen om det urbane liv endte med alvorlige astmaanfall og sykehusinnleggelse. Han blir aldri frisk igjen.
Les mer om:

– Hvorfor folk skal komme i hallen? Vi er jo en kjekk gjeng, da!

De er henholdsvis 28 og 25 år. I Nøtterøy Håndball betyr det at Trygve Trangerud og Theodor Greger Jahnsen er veteraner såvel som kontinuitetsbærere.
Les mer om:

Hotelleierne tapte flere hundre tusen kroner: - Tvedestrand sviktet oss

Tvedestrand Fjordhotell arrangerte denne helgen Tvedestrand bryggefestival. Det slo ikke godt ut i regnskapet: - Dette var første og siste utgave, sier en skuffet Pål Jahnsen.
Les mer om:

Tvedestrand Bryggefestival: Store trekkplastre og åpen mikrofon

Fredag 26. juli går startskuddet for det Pål Jahnsen håper blir en ny sommer- tradisjon. Artister som Thom Hell, The Northern Belle og Moonjam er blant trekkplastrene.

Hotellet er lei av trengende toalett-gjester

Pål Erik Jahnsen på Tvedestrand Fjordhotell ønsker bedre skilting av de offentlige toalettene på brygga. Slik det er nå, er det hotellet som ender opp med de trengende. Det går ut over hotellets gjester, og påfører hotellet mye ekstra-arbeid.
Les mer om:

Slår til med dansk-norsk festival på brygga: Dejlige dager med smørrebrød og Kim Larsen-låter

Tvedestrand Fjordhotell ønsker seg mer liv og røre i havna i juli. Nå har de leid telt av kommunen og booket artister fra nabolandet. - Det blir en miks av dansk og norsk, sier en av innehaverne, Pål Jahnsen.

Sjekk den elleville målforskjellen: – Det har vært en kjempestart, og sånt sprer seg i hele klubben

SKIEN: 8-0, 12-0 og 5-0. Odd 3 har fått en pangstart på sesongen - sammen med resten av lagene i klubben. Nå håper Joakim Jahnsen på opprykk til 3. divisjon.
Les mer om:

Inviterer ensomme på gratis julemiddag

-Jula er en vanskelig tid for mange, sier Pål Erik Jahnsen. Mandag åpner han og kona Dorthe Suurballe dørene til hotellet, og inviterer til gratis julemiddag «for de som faller litt utenfor».
Les mer om:

Glad for at disse unge gutta kan «trylle»

SKIEN: (Odd - Sandefjord 3-1) Joakim Holmen Jahnsen mener Odd kan vinne NM, til tross for kun én sisteårs junior i stallen.

Råloft kan bli en stor hotellsuite

Etter at Dorthe Suurballe og Pål Jahnsen overtok Tvedestrand Fjordhotell i 2016, har omsetningen nesten tredoblet seg. Nå vurderer de to å utvide hotellet med en ekstra etasje.
Les mer om:

FOTBALLPODDEN: VM-spesial!

Det vante podkastpanelet har tatt en kunstpause fra lokalfotballen, og prater i denne episoden med Flint 3-trener Stian Jahnsen om fotball-VM som avholdes i Russland denne sommeren.
Les mer om: