Nyheter om Jahnsen


Har pusset opp: Her åpner tapasrestaurant

Ekte spansk tapas i Tvedestrand! Det lover Pål Erik Jahnsen når Tvedestrand Fjordhotell åpner tapasrestaurant på Sjøsiden neste lørdag.
Les mer om:

De samme gutta gjorde det igjen – sendte laget til cupfinale

SOGNDAL: Markus Sjøstrøm, Joakim Jahnsen og Marius Bustgaard Larsen gjorde som i kvartfinalen og scoret målene som sendte Odd til juniorenes cupfinale.
Les mer om:

Skriver bok om jernbanene i Valdres som det ikke ble noe av

Jahn Børe Jahnsen er i ferd med å sluttføre ei ny bok, denne gang om jernbanene i Valdres som det ikke ble noe av.
Les mer om:

Jan Erik drømte om det gode liv i sentrum - endte med sykehusinnleggelse og alvorlig sykdom

Jan Erik Jahnsen solgte huset og flyttet til sentrum. Drømmen om det urbane liv endte med alvorlige astmaanfall og sykehusinnleggelse. Han blir aldri frisk igjen.
Les mer om:

– Hvorfor folk skal komme i hallen? Vi er jo en kjekk gjeng, da!

De er henholdsvis 28 og 25 år. I Nøtterøy Håndball betyr det at Trygve Trangerud og Theodor Greger Jahnsen er veteraner såvel som kontinuitetsbærere.
Les mer om:

Hotelleierne tapte flere hundre tusen kroner: - Tvedestrand sviktet oss

Tvedestrand Fjordhotell arrangerte denne helgen Tvedestrand bryggefestival. Det slo ikke godt ut i regnskapet: - Dette var første og siste utgave, sier en skuffet Pål Jahnsen.
Les mer om:

Tvedestrand Bryggefestival: Store trekkplastre og åpen mikrofon

Fredag 26. juli går startskuddet for det Pål Jahnsen håper blir en ny sommer- tradisjon. Artister som Thom Hell, The Northern Belle og Moonjam er blant trekkplastrene.

Hotellet er lei av trengende toalett-gjester

Pål Erik Jahnsen på Tvedestrand Fjordhotell ønsker bedre skilting av de offentlige toalettene på brygga. Slik det er nå, er det hotellet som ender opp med de trengende. Det går ut over hotellets gjester, og påfører hotellet mye ekstra-arbeid.
Les mer om:

Slår til med dansk-norsk festival på brygga: Dejlige dager med smørrebrød og Kim Larsen-låter

Tvedestrand Fjordhotell ønsker seg mer liv og røre i havna i juli. Nå har de leid telt av kommunen og booket artister fra nabolandet. - Det blir en miks av dansk og norsk, sier en av innehaverne, Pål Jahnsen.

Sjekk den elleville målforskjellen: – Det har vært en kjempestart, og sånt sprer seg i hele klubben

SKIEN: 8-0, 12-0 og 5-0. Odd 3 har fått en pangstart på sesongen - sammen med resten av lagene i klubben. Nå håper Joakim Jahnsen på opprykk til 3. divisjon.
Les mer om:

Inviterer ensomme på gratis julemiddag

-Jula er en vanskelig tid for mange, sier Pål Erik Jahnsen. Mandag åpner han og kona Dorthe Suurballe dørene til hotellet, og inviterer til gratis julemiddag «for de som faller litt utenfor».
Les mer om:

Glad for at disse unge gutta kan «trylle»

SKIEN: (Odd - Sandefjord 3-1) Joakim Holmen Jahnsen mener Odd kan vinne NM, til tross for kun én sisteårs junior i stallen.

Råloft kan bli en stor hotellsuite

Etter at Dorthe Suurballe og Pål Jahnsen overtok Tvedestrand Fjordhotell i 2016, har omsetningen nesten tredoblet seg. Nå vurderer de to å utvide hotellet med en ekstra etasje.
Les mer om:

FOTBALLPODDEN: VM-spesial!

Det vante podkastpanelet har tatt en kunstpause fra lokalfotballen, og prater i denne episoden med Flint 3-trener Stian Jahnsen om fotball-VM som avholdes i Russland denne sommeren.
Les mer om:

Hvor var folk hen da hotellet inviterte til fest, spør Berit Lund.

Lørdag 10.02.2018 feiret Tvedestrand Fjordhotell 40-årsjubileum. Dette ville gjerne vertskapet, Dorte Suurballe og Pål Erik Jahnsen, feire sammen med oss, alle vi som bor i bygd og by... Men hvor var dere hen???
Les mer om:

Knuste konkurrenten på innspurten: Jahnsen vinner av Finnmarksløpet 2017

Det ble en knallhard thriller over Finnmarksvidda, men 51 år gamle Petter Jahnsen hadde de raskeste hundene.
Les mer om:

Petter Jahnsen leder Finnmarksløpet: – Har fått kjørt seg i natt

Sterk vind og mye snø har tvunget en rekke hundekjørere til å hvile på sporet i går kveld og i natt. Petter Jahnsen kom likevel først inn til Neiden, og leder dermed 1000-kilometeren.
Les mer om:

Trives med ulveflokk i nabolaget

Sjøl om ulv har gått over jordet der hestene sto på beite vil ikke Emte Elisabeth Jahnsen bli kvitt ulvene i Julussdalen i Elverum. Hun er mer bekymra for at de skytes.
Les mer om:

Gode tall for Tonsenmessa

Mange tok turen innom den årlige Tonsenmessa i Tonsen kirke sist helg. Ifølge komitéleder Roy Oliver Jahnsen har de aldri fått inn så mye allerede første dagen, som de gjorde i år.
Les mer om:

Gode tall for Tonsenmessa

Mange tok turen innom den årlige Tonsenmessa i Tonsen kirke sist helg. Ifølge komitéleder Roy Oliver Jahnsen har de aldri fått inn så mye allerede første dagen, som de gjorde i år.
Les mer om:

Farao på turné til Kina

Etter sleppet av plata «Till it’s all forgotten» i september i fjor har Kari Kamrud Jahnsen, alias Farao vore ute på turné i ei rekke land.
Les mer om:

Norges beste vinkjenner: – Champagne er undervurdert!

Henrik Dahl Jahnsen fra Kristiansand ble forrige helg kåret til Norges beste vinkjenner. Selv holder han en knapp på champagne.
Les mer om:

Henrik (24) er Norges beste vinkelner

Vinkelner Henrik Dahl Jahnsen (24) mener trikset for å roe nervene er å ta et glass champagne før konkurranser. Søndag gikk han til topps i NM. Nå venter VM i Argentina.
Les mer om:

Jahnsen vant Femundløpet

Sjelden har det vært så tett i teten rett før målgang i Femundløpets lengste trase, men til slutt gikk Petter Jahnsen av med seieren.
Les mer om:

Nådde ikke opp i Spellemann

Verken Kari Jahnsen (Farao) eller tvillingene Knut og Ole Aastad Bråten ble ropt fram på scenen i Oslo Spektrum lørdag kveld.