Nyheter om Holt


50 tatt på fersken av politiet: – Det er en grunn til at vi har reglene

I løpet av to dager ble 50 båtførere bøtelagt eller anmeldt i Vestfold-skjærgården. Nå har politileder Øystein Holt en viktig oppfordring til alle som skal ferdes på sjøen i sommer.
Les mer om:

Sverre og Klaus slutter etter over 50 år i Posten. En gang var det verdens tryggeste jobb. Slik er det ikke lenger.

Tredobbel månedslønn i desember. Arbeidsdager som sluttet klokken 12.00. Og nå – sju timer alene på landeveien. Etter mer enn 50 år som postmenn slutter Klaus Holt og Sverre Dahl i Posten med følgende sukk:
Les mer om:

Mange i kø for dølahesten Pilatus (15)

Det har allerede blitt kø for å få kjøpe den flinke, allsidige og trofaste «læreren», skolehesten Pilatus, som har blitt brukt på videregående skole på Holt i 11 år.
Les mer om:

Budsjettsprekk på 34 millioner: Revisor avdekket så store feil i kommunens årsregnskap at de tar forbehold på om det stemmer(pluss)

Kommunens revisor påpekte så omfattende feil i Indre Fosen kommunes årsregnskap for 2019 at de tar forbehold om budsjettets innhold. Det fortalte oppdragsansvarlig Wenche Holt i Revisjon Midt-Norge i kontrollutvalgets møte mandag.
Les mer om:

760.000 kr til lesing

Leah Oline (11), Line (12) og Selma (11) er tre av bibliotekassistentene på Holt skole som nå kan juble for at læreren deres får betalt fire ekstra timer i uka av utdanningsdirektoratet til å jobbe med skolebibliotek.
Les mer om:

Lars Holt blir ny biblioteksjef

Holt går inn i et årsvikariat fra 24. august og tar over jobben etter Elin Anita Olsrud, som har søkt et års permisjon.
Les mer om:

Politikerne avgjør: Eier av tidligere Holt camping vil selge jord og lage hus

Ekteparet Vygantas Vinslaukas og Inga Vinslauskiene har allerede bodd i flere år på Holt camping, men bygningen de lever i er i dag ikke godkjent for bolig. Nå søker de kommunen om å omdisponere den dyrka marka til boligformål.
Les mer om:

Winnie (5) døde etter tabbe på operasjonsbordet: – Vi har vært igjennom et helvete

– Vi har vært igjennom et helvete, sier ekteparet Frode Jensen og Torunn Holt Jensen. Deres hund Winnie døde etter flere uker med smerter etter at Hedmarken Dyreklinikk glemte en bunke kompresser i magen på hunden under en operasjon.
Les mer om:

Winnie (5) døde etter tabbe på operasjonsbordet

– Vi har vært igjennom et helvete, sier ekteparet Frode Jensen og Torunn Holt Jensen. Deres hund Winnie døde etter flere uker med smerter etter at Hedmarken Dyreklinikk glemte en bunke kompresser i magen på hunden under en operasjon.
Les mer om:

- Det var en som ikke rakk hjem på do

I Holt politidistrikt har pinsen så langt vært ganske rolig. Noe fest og støy har det vært, men ikke mer enn man på påregne i dette været, mener operasjonslederen i Politiet i Agder.

En spesiell 17. mai-feiring også på Holt

Drive-in gudstjeneste med et spesielt sammensatt orkester og bekransning av minnestøtter stod på programmet.
Les mer om:

Politikerne har bestemt seg for hva som skal skje med bolighuset på denne gårdseiendommen

Knut og Karianne Ausel skal nå overta den store Ausel-gården i Holt. De ønsker å rive bolighuset for å bygge nytt. I dag har politikerne i teknikk, plan og naturkomiteen sagt hva de mener om det.
Les mer om:

Beruset kvinne kjørte tvers over rundkjøring fredag, lørdag hadde hun også promille, denne gangen kjørte hun bobil

- Vi håper å nå frem med de tiltakene vi har, sier krimvakta i Holt lensmannsdistrikt.
Les mer om:

Geir sørger for at Tvedestrand får et helt nytt fritidstilbud

Tvedestrand får snart sin egen klatrehall, men mangler en klatreklubb. Det vil si, nå har Holt idrettsforening løst problemet.
Les mer om:

Kommunedirektøren: -Selv ved forfall vil bygningen ha en historisk og kulturell verdi

Kan påtroppende eier av den store Ausel-gården i Holt, Knut Ausel, få lov til å rive det gamle bolighuset og bygge nytt på samme sted? Lokalpolitikerne avgjør saken kommende tirsdag.
Les mer om:

Skal ha to drive-in gudstjenester på 17. mai

- Vi håper å se mange festpyntede biler! Det sier sogneprest Robert Knudsen som skal holde gudstjeneste i Laget og Holt på 17. mai i år.
Les mer om:

Vil rive bolighuset for å bygge nytt - men søknaden møter sterk motstand

Den store Ausel-gården i Holt står foran et generasjonsskifte. Påtroppende eier, Knut Ausel, ønsker å rive det gamle bolighuset, for å bygge et nytt og et godt funksjonelt hus for seg og sin familie.
Les mer om:

Eieren av dette bygget ønsker å slippe å betale eiendomsskatt

Opplysningsvesenets fond, som eier prestegården i Holt, ber om å få slippe å betale eiendomsskatt for det fredede bygget.
Les mer om:

Her er alle de permitterte tilbake i jobb: – Vi er litt spent

Etter lengre perioder med flere permitterte ansatte og store begrensninger på driften, kunne Interoptik Holt mandag åpne dørene for fullt igjen. Alle de permitterte er nå tilbake i full jobb.
Les mer om:

Skulle kontrollere båtfolket i påsken – slik gikk det: – Noen valgte å snu etter en prat

Politiet, Tolletaten og Forsvaret har i påsken patruljert i Oslofjorden. Resultatene er oppløftende, melder politiinspektør Øystein Holt.
Les mer om:

Politiet fikk melding om fest med 7 personer på Vegårshei

Det har vært en rolig påske for patruljemannskapene i Holt lensmannsdistrikt. Kun en melding var korona-relatert.
Les mer om:

Historien om universitetet på Holt

De fleste tenker på Universitetet i Agder som et av landets yngste universiteter – men det er langt fra sannheten.
Les mer om:

Ingen hytteeiere straffet så langt: – De aller, aller fleste respekterer forbudet

Det har hittil ikke blitt satt politiressurser til å jage hytteeiere i Vestfold. Det skyldes at de fleste etterkommer forbudet, forteller politileder Øystein Holt.
Les mer om:

Optiker-Erik må holde stengt, men vurderer kreative løsninger: – Vi har vært på tanken om å fire ned varer fra andre etasje

Erik Robertstad i Interoptik Holt hadde akuttimer booket i ettermiddag. Nå må kundene i stedet sendes til legevakt eller sykehuset.
Les mer om: