Nyheter om Holt


Klager på høy fart her

Det har vært en rolig helg for politiet i Holt politidistrikt. Men det har vært noen hendelser langs veiene.

– Vi må følge utviklinga i samfunnet. Vi kan ikke drive som om det var på 60-tallet.

Anna Rust Holt er vokst opp på Tisleia fjellgård, med turister og hyttefolk som et viktig næringsgrunnlag. Nå skal det legges ut 22 nye hyttetomter rundt den gamle fjellgården.
Les mer om:

Emilia (22) må til utlandet for å få operasjon: – Det er så frustrerende

Få vil tenke over at Emilia Holt (22) er biologisk født mann - i alle fall ikke før hun begynner å snakke. Til sommeren blir det annerledes.
Les mer om:

Mødrene holdt seg til avtalen: Dobbel dåp i Holt kirke på 1. juledag

Gradestokken viste nesten tyve minus ved Holt kirke på formiddagen 1. juledag, men det påvirket på ingen måte det gode humøret til den vesle skaren som nærmet seg kirken iført pentøy og munnbind for å feire dåpsgudstjeneste.
Les mer om:

Har fått en gave på 40.000 kroner

Holt Idrettsforening er blant de mange søkerne i Agder som ble tilgodesett av Gjensidigestiftelsen ved siste gaveutdeling like før jul.
Les mer om:

Årets julestjerner ble reddet av billig diesel

Mens flere andre gartnerier stoppet produksjonen i høst på grunn av skyhøye strømpriser, har Holt gartneri bugnet av frodige julestjerner som folk har kjøpt nå i juleinnspurten.
Les mer om:

Etterforskningslederen i Holt advarer mot bedrageriforsøk

Etterforskningsleder i Holt politidistrikt, Steffen Wam Schneider, ber folk være forsiktige hvis de får en mistenkelig melding på sms eller Messenger.
Les mer om:

- Koster like mye i strøm å melke kuene som det melka er verdt

Bonde Lars Albert Albretsen i Holt kunne mandag kveld fortelle at strømkostnadene ved melkingen av kuene var omtrent like høye som prisen han får for melka.
Les mer om:

Morten Tobiassen advarer - ser økende kokainbruk blant unge

For et år siden fantes det nesten ikke kokain i Holt politidistrikt. Nå er det blitt mer av det, forteller politikontakt Morten Tobiassen på Holt politistasjon.

Steffen Wam Schneider (38) er etterforskningsleder og småbarnspappa: — Jeg forsaker mindre nå enn hva jeg gjorde tidligere

Steffen Wam Schneider (38) fra Kolbotn fant kjærligheten med politikollega Solveig Aanonsen fra Tvedestrand. Nå kombinerer han stillingen som etterforskningsleder i Holt politidistrikt med tilværelsen som småbarnspappa i sørlandsbyen.

Hentet gullet hjem: Full klaff på første forsøk

Kristiyan Mavrov (18) er en hardtslående kar fra Holt. Det har han papirer på.
Les mer om:

Kunnskapsministeren om Wilmine-saken: – Burde være en selvfølge at ingen skal oppleve å bli trakassert

Kunnskapsminister Tonje Brenna reagerer sterkt på historien om Wilmine Holt (17) som skal ha opplevd seksuell trakassering som utplasseringselev. Hun roser imidlertid håndteringen av saken.
Les mer om:

Trenger ny ansatt her: Les om stillingen på Holt behandlingssenter og andre ledige stillinger i vårt område

Ved slutten av oktober er det et bredt spekter av ledige stillinger i Tvedestrandspostens nedslagsfelt. De ledige jobbene spenner seg fra prest til regnskapsførere.
Les mer om:

Julen er i gang i drivhuset på Holt: — Jeg kommer ikke i julestemning uten å dille og dalle her inne

Ja, for det er mye dill og dall i drivhuset på Holt Gartneri om dagen. For selv om vi er fortsatt er i oktober, er Hege og Annelise godt i gang med årets juleutstilling.
Les mer om:

Slik gikk det for blomsterbutikkene: I fjor måtte Liv hyre inn egen sjåfør

I 2020 måtte Liv Holt Ellefsen i Møllebekken blomster hyre inn egen sjåfør for få levert ut alle blomsterbestillingene. – Veldig gjildt, sier eieren om fjorårets blomstersuksess
Les mer om:

Det siste Anja (45) husker er at hun gikk ut av en bil – så våknet hun på sykehuset

Et halvt døgn er helt borte for Anja Holt fra Lørenskog. Omtrent ett år i etterkant av hendelsen husker hun fremdeles ingenting.

Politikerne i Tvedestrand var for første gang på denne gården

Flere statsråder har besøkt Dalene gård i Holt, men verken ordfører Marianne Landaas eller de fleste andre politikerne i Tvedestrand, hadde vært her før tirsdagens omvisning.

- Denne gården reddet mitt liv

Verdensdagen for psykisk helse ble tirsdag markert på Dalene gård i Holt, med besøk av Tvedestrands fremste politikere. Der fikk de blant annet høre et sterkt foredrag av Ingrid Ulstein, som fortalte hva tilbudet på denne gården hadde betydd for henne.
Les mer om:

Bilføreren ble ikke fratatt førerkortet: - Kjempeglad for at det gikk bra med gutten på ATV

I politijournalen etter ulykken med en ATV og en bil i Holt mandag kveld, stod det at bilføreren fikk midlertidig beslaglagt førerkortet. Det stemte ikke.
Les mer om:

Dette skiltet forteller at E18 fortsatt går forbi Fiane

Over to år etter at den nye E18 åpnet mellom Tvedestrand og Arendal, henger det fortsatt igjen et stort E18-skilt mellom Fianesvingen og tidligere Holt camping.
Les mer om:

Harselerer med dem

Anne Holt harselerer over pandemipanikk og griske forlagshus, og lar Hanne Wilhelmsen være så sær at det nærmer seg karikaturen.
Les mer om:

Anne Holt på sitt aller beste! Bokanmeldelse: «Det ellevte manus»

Anne Holt er på sitt aller beste når hun igjen slipper løs sin gamle krimhelt Hanne Wilhelmsen.
Les mer om:

Gnistrende Anne Holt-krim! Bokanmeldelse: «Det ellevte manus»

Anne Holt er på sitt aller beste når hun igjen slipper løs sin gamle krimhelt Hanne Wilhelmsen.
Les mer om:

Gnistrende Anne Holt-krim! Bokanmeldelse: «Det ellevte manus»

Anne Holt er på sitt aller beste når hun igjen slipper løs sin gamle krimhelt Hanne Wilhelmsen.
Les mer om:

Bjøro i sorg - vil likevel gjennomføre konsert i Tvedestrand

Tirsdag denne uka mistet Bjøro Håland sin kone Liv. Selv om den folkekjære countryartisten er i sorg, vil han likevel gjennomføre en konsert i Tvedestrand som har vært planlagt i lang tid. Det sier Tore Moen i Holt Pensjonistforening.