Nyheter om Hussein


Jordans utenriksminister sier kongens halvbror undergravet sikkerheten i landet

Prins Hamzah bin Hussein, halvbroren til Jordans konge, har sammen med andre undergravet landets sikkerhet, ifølge utenriksministeren. 14 personer er pågrepet.
Les mer om:

Hussein trengte sjåførlærer - bygda stilte opp

Syriske Hussain (23) trengte sjåførlærer, men hadde ingen familie eller venner som kunne hjelpe. Da stilte Vennesla-bygda opp.
Les mer om:

Glimts to yngste ble begge smittet: – Det sa helt stopp

Adan Hussein (18) og Sebastian Tounekti (18) ble begge smittet av koronaviruset.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Måtte logge av hjemmeskolen da politiet kastet ut barnefamilie

– Hvordan skal man drive hjemmeskole når man ikke har et hjem, spør SVs Marian Hussein opprørt etter at bevæpnet politi satte en familie på Tøyen på gata.
Les mer om:

Stovner-jenta som kan bli Stortingets første norsk-afrikaner: På gamle trakter med Marian Hussein

Marian Hussein (SV) har et brennende engasjement for arbeidsfolk, helsepolitikk og flyktningerettigheter. Vi tok med oss Groruddalens ferskeste stortingskandidat tilbake til oppveksten - mellom blokkene på Fossum.
Les mer om:

Et fellesskap med rom for mangfold

Valget av politikeren Marian Hussein på annenplass i Oslo SV har aktivert diskusjonen om det religiøse klesplagget hijab.
Les mer om:

Kan bli mer samarbeid mellom Blink og Glimt

Da Stjørdals-Blink forhandlet om Tom Dents kontrakt med Bodø/Glimt, ble spørsmålet om et samarbeid mellom klubbene drøftet. Allerede har to Glimt-ungdommer signert for Blink. – I Bodø finnes det ingen andre klubber på andrenivå, så for dem er det en fordel med et samarbeid med Blink. Jeg vet saken ble drøftet mellom klubbene da de forhandlet om meg.

Papirløs flyktning fikk ikke legehjelp: – En stor skam

NOME: Han hadde vært i Norge i 16 år som papirløs flyktning, ureturnbar og uten rettigheter. Hussein Abdollahi (62) døde av kreft før han fikk innvilget opphold.
Les mer om:

Selah Marley minnes traumatisk, voldelig oppvekst med Lauryn Hill og Rohan Marley

Selah Marley forteller om en vanskelig oppvekst. Datteren til Lauryn Hill og Rohan Marley (sønnen til Bob Marley) sier at hun sjelden så noe til faren sin, og at morens behandling av henne var traumatisk. «Hun var bare veldig sint.

Saddams invasjon hjemsøker fortsatt Irak og Kuwait 30 år senere

30 år har gått siden Iraks diktator Saddam Hussein invaderte nabolandet Kuwait. Til tross for hint om diplomatisk forsoning, har ikke tiden leget alle sår.
Les mer om:

Saddams invasjon hjemsøker fortsatt Irak og Kuwait 30 år senere

30 år har gått siden Iraks diktator Saddam Hussein invaderte nabolandet Kuwait. Til tross for hint om diplomatisk forsoning, har ikke tiden leget alle sår.
Les mer om:

Adan (17) flyktet fra brutal borgerkrig: – Nå jakter han suksess i Glimt-trøya

Adan Hussein (17) drømmer om å bli best mulig på fotballbanen. Reisen opp og fram har vært mye lengre for hans del enn for andre norske fotballtalenter.
Les mer om:

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

Walter (77) har malt bilen til Saddam Hussein, BMW-en til Carl Lagerfelt og et jagerfly

Han er håndverkeren bak BMWs kanskje mest berømte «kunstbil». Og da Luftwaffe hadde jubileum, lakkerte Walter Maurer (77) en hel Eurofighter.
Les mer om:

Kurdere i Norge er redde for familie og venner: – Det er bare kaos i hodet

VGS-elev Dilovan Hussein (28) fra Fredrikstad skal ha engelskprøve. Men har sittet oppe i hele natt for å følge med på nyheter fra hjembyen i Syria.

De to omkomne i Svolvær-ulykken er begravet

TROMSØ (VG) Sadio Hussein Jeladi (19) og Ahmed Sheikh Osman Mohamed (39) ble begravet på den muslimske delen av Sandnessund gravlund i Tromsø torsdag.

Frigir navn på omkomne etter ulykke i Svolvær

Det var Sadio Hussein Jeyladi (19) og Ahmed Sheikh Osman Mohamed (39) som døde etter at bilen de satt i havnet i sjøen i Svolvær den 24. august.

– Jeg er ikke redd for å tape, men redd for å ikke utvikle meg

Det var Sadio Hussein Jeyladi og Ahmed Sheikh Osman Mohamed som omkom i ulykka på fergekaia i Svolvær lørdag.

Kollegaer og venner i sorg etter at Sadio (19) og Ahmed (39) omkom: – En omsorgsfull person

Det var Sadio Hussein Jeyladi og Ahmed Sheikh Osman Mohamed som omkom i ulykka på fergekaia i Svolvær lørdag.

Hever farenivået på Mannen

Det var Sadio Hussein Jeyladi og Ahmed Sheikh Osman Mohamed som omkom i ulykka på fergekaia i Svolvær lørdag.

Navnet til de omkomne etter ulykken i Svolvær er nå kjent

Det var Sadio Hussein Jeyladi (19) og Ahmed Sheikh Osman Mohamed (39) som døde som følger av ulykken i Svolvær.

Sadio Hussein Jeyladi og Ahmed Sheikh Osman Mohamed døde i Svolvær-ulykken

SVOLVÆR (VG) Det var Sadio Hussein Jeyladi (19) og Ahmed Sheikh Osman Mohamed (39) som døde under det som trolig var øvelseskjøring på Svolvær fergekai lørdag.

Overbevisende hjemmeseier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdal: Saltdalskameratene står dermed enda med full pott på de seks første seriekampene sammen med Junkeren 3. Ikke helt fornøyd Mustafa Hassan Eden, Magnus Klaussen og Vegard Paulsen Særen hadde sørget for at hjemmelaget gikk til pause med 3-1, og derfra og inn var de klart best.

Full rulle med fotball på Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er artig å være her å spille fotball, konstaterer Leah T. Bye rett etter kamp nummer to for dagen.Hun spiller på Saltdalkamereatene og de er nettopp ferdig med en kamp, hvor motstanderne fikk inn flere mål enn dem selv.Men det gjør ikke så mye, for journalisten blir fortalt at de vant første kamp i dag. De vil også legge til at motstanderne i andrekampen var litt ufine, og at det forekom klyping. JUBLENDE JENTER.