Nyheter om Høyland


Får ikke aksjeinnskuddet tilbake

Haugaland tingrett har bestemt at Anders Høyland Solheim ikke har krav på å få tilbakebetalt 440.000 kroner han innbetalte i aksjekapital på vegne av tre haugesundere.
Les mer om:

Striden om Haraldsgata 191 as: Takket nei til forlik

Har Anders Høyland Solheim krav på å få tilbakebetalt pengene han i 2015 la ut for tre andre? Solheim innbetalte sin egen aksjekapital på 110.000 kroner – i tillegg betalte han 444.000 på vegne av de tre.
Les mer om:

Blir dette landets mest eksotiske konsertarena?

Det melder Bergens Tidende denne uken. Konserten med Fjorden Baby! går av stabelen i Rotunden 7. februar omgitt av akvarier på alle sider. – Vi ønsker å nå bedre ut til unge folk. De som besøker Akvariet aller mest er barnefamilier, men ved å ta i bruk lokalene på kveldstid håper vi at for eksempel studentene skal bli mer oppmerksomme på oss, uttaler Veline Høyland, som er salgs- og markedssjef på Akvariet i Bergen, overfor avisen. LES OGSÅ: Oscar-favoritt blir HBO-serie. Ifølge avisen har det vært musikalske opptredener der før, men først og fremst under private arrangementer.

Driv Joker Jelsa på dugnad

Dei har eit stort hjarte for bygda dei har flytta til og vil ikkje tenkja på korleis Jelsa ville vore utan butikk. Nå har dei drifta butikken i snart seks år, og denne månaden inviterte dei kundane inn i nyvølt butikk. Humørfylt gjeng Gamle kjølesystem blei kostbare i drift, og dei såg seg etter kvart nøydde til å investera i nye kjølarar og nytt fryseanlegg.

– Skuffande, men me må ha tillit til rådmannen

Gruppeleiar i Ap, Kari Vaage Gjuvsland, seier partiet ikkje var nøgde etter orienteringa i levekårsutvalet i august, men slår fast at dei er nøydde til å ha tillit til rådmannen. – Skuffande at legane og rådmannen ser så forskjellig på dette – Me hadde jo håpt at det var legar tilstades i utvalet under orienteringa, men tenkte at svaret var forankra hjå legane.
Les mer om:

Kongeaktig på veggen

I mange norske hjem henger bilder av vår og andres kongefamilier på en eller annen vegg. Det har mandalsfotograf Elin Høyland reist rundt for å ta bilde av – og nå foreligger en bok.
Les mer om:

Dragefestival: – Alltid mange som smiler når de ser denne

Øystein Høyland tok med seg sin tobeinte drage da han besøkte Dragefestivalen 2019 ytterst på Tangen.
Les mer om:

Gir Suldal kommune trygge helsetenester til innbyggjarane?

Suldalsposten skreiv nyleg om ekteparet Høyland på Jelsa, og deira erfaring med det dei meiner er ein uhaldbar situasjon ved Suldal legekontor. Nå reiser Suldal Arbeidarparti spørsmålet politisk. Dei er uroa etter fleire andre bekymringar frå brukarar av kommunale helsetenester.
Les mer om:

Jørgen ønsket å kjøpe nabotomta, men ga opp da han hørte hva han måtte gjøre

Jørgen Høyland og Notodden begravelsesbyrå ønsket i utgangspunktet å kjøpe nabotomta for å utvide virksomheten, men ga opp da han hørte hva han måtte gjøre.
Les mer om:

– Nå må politikarane vakna!

Dei er begge kronikarar og har lang erfaring som brukarar av det lokale legekontoret. Overarbeidde legar Dei reagerer når einingsleiar Adriaan van Ruiven seier i Suldalsposten at legesituasjonen ikkje går ut over pasientane. – Me har mista teljinga over kor mange legar me har møtt og repetert sjukdomshistoria til, dei siste ti åra.

Millionjubel for forskningssenter på Høyland

Etter turbulens i veterinærmiljøet i vår kommer nå en gladnyhet; Et nyetablert senter for biomedisin står klart på Høyland.
Les mer om:

30-åring kjøper konkursgård til 14,2 millioner

Konkursgården på Høyland i Time er solgt til en ung, lokal bonde for 14,2 millioner kroner. Det er nesten 4 millioner lavere enn den siste og reduserte prisantydningen.
Les mer om:

Ute av cupen: Bare nesten...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig surt å ryke på denne måten. Gutta skal ha for innsatsen. De la ned en god prestasjon, men det hjelper lite når fasiten er exit. Det begynner å bli en vane at vi er jevngode med motstanderne når vi får besøk fra lag i divisjonene over oss.

På Kalbakken: Sommerkonsert med lokale røster og stjernebesøk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Øystein Greni sto også blant publikum og lyttet på flere av innslagene før han og Golden Core gikk på scenen. Greni var vokalist, mens Simen spilte gitar og Johannes trakterte trommene.

Derfor blir høyrepopulismen farlig ved helgens EU-parlamentsvalg

Valg til EU-parlamentet har vært lite meningsfulle fordi politikken uansett blir lik. At høyrepopulistene nå blir så sterke, skaper nye farer, ifølge professor Bjørn Høyland. 
Les mer om:

Avgjorde sekundet før slutt: Videre i NM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den satt langt inne, men smakte veldig godt, sier Grorud-trener Eirik Kjønø til Akers Avis Groruddalen.Ett minutt tidligere var Grorud-treneren med på en ellevill feiring på Grorud kunstgress da Preben Mankowitz, ett sekund før andre ekstra omgang var ferdigspilt, satte inn den avgjørende 1-0-scoringen.- Vi eide denne kampen her, og vant til slutt fortjent.

Politiet skal rekonstruere drapet i Florø

– Det vil lette forklaringa for dei sikta, lettare plassere dei involverte og betre forklare hendingsgangen kronologisk, seier politiadvokat Inger-Lise Høyland.
Les mer om:

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Nærbølista ville bruka overskotsmillionar til helsesatsing. Fekk nei.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hå kommune gjekk med millionoverskot i 2018. Då politikarar og tillitsvalde i kommunen møttes i administrasjonsutvalet, fortalde tillitsvalde om ein stadig travlare kvardag, særleg i helsesektoren. Derfor ønskte Nærbølista å bruka fem ekstra millionar til ei generell styrking av pleie- og omsorgstenesta i kommunen. Forslaget fekk 14 av 33 røyster og fekk dermed ikkje fleirtal.

Alt i 2016 fekk Mattilsynet fleire meldingar om at døde dyr blei grovne ned på gard i Time

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fleire nedgrovne dyrekadaver blei like før påske oppdaga på den konkursramma garden på Høyland ved Lye. Dyrekadavera blei oppdaga av ein entreprenør under grøftegraving på eit jorde.Kommunikasjon som har vore mellom Mattilsynet og Time kommune etter funnet, syner at det allereie i 2016 blei gitt meldingar om at døde dyr blei grovne ned på garden.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

- Det var jammen godt det ikkje vart kommunesamanslåing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forslag til regionalplan fekk Hå formannskap til å reagera. Der står det nemleg at alle tilbod som bare skal vera ein plass på Jæren, skal liggja på Bryne.- Det kan ikkje stå der. Det må rett og slett vekk, slo ein bestemt Terje Mjåtveit fast i formannskapsmøtet tysdag.Lensmannskontor Mjåtveit viste til at det nyleg er spelt inn eit forslag til tomt for Jæren lensmannskontor på Nærbø.

De gir deg turinspirasjon - sjekk ut denne løypa i Knudaheio

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De er inne i sin tredje sesong nå, etter at den første turen ble gjennomført 31. august. Stort sett er det godt over 20 ivrige turgåere som samles én dag i uka til felles, aktiv opplevelse. Denne uka var Jærbladet med. Ei drøyt tre kilometer lang rundløype i Arne Garborgs rike sto på programmet. Djupedal var dagens bestemmelsessted, med parkeringsplassen ved inngangen til Knudaheio som utgangspunkt.