Nyheter om Haver


- Sykehuset var mitt ene trygge sted. Så kom koronaen, og plutselig var all trygghet borte

PODKAST: Ine Haver har vært redd for å dø siden hun mistet søsteren i kreft. Helseangsten fikk seg seg et skikkelig oppsving når plutselig ikke engang sykehuset var trygt.
Les mer om:

Drive in-gudsteneste i Erfjord

Det var lett å trassa det noko ustadige vêret og rulla inn på grusbana på Moane. Når ein ikkje treng å forlata bilen ein gong, er terskelen låg for dei fleste som ønskjer å få med seg ei gudsteneste live. – Velkomen til kvar og ein, sjølv om eg ikkje ser anna enn frontruter på bilane, opna prest Margit S. Haver med eit smil. Spett og jernhammar Eit spett og jernhammar var kyrkjeklokke, og Martin Haug Tieghem spelte preludium på medbragt keyboard.

Drive-in-gudsteneste i Erfjord

Leiar i Erfjord sokneråd, Tone Obrestad, fortel at etter innspel om ein slik type gudsteneste, snudde soknerådet seg rundt. Vanleg gudstjeneste med uvanlege rammer Obrestad fortel at dei har søkt smittevernlegen om å halda gudsteneste på banen. I førekant av gudstenesta vil bilane bli dirigerte på plass på grusbanen. Programmet har dei planar om å festa på vindaugsviskarane. Vidare forklarer leiaren at dei vil setja opp eit telt på plassen, der prest Margit Haver vil halda gudstenesta.

Norsk videopremiere: Kapteinen reiser til en annen tid ✨

Danse du fortsatt? For meg? Sjøl om heile verden går under?  Kjell Øverland alias Kapteinen skrev kanskje sin seneste singel før hverdagen ble litt annerledes, men jaggu passer det godt å høre på den akkurat nå. I musikkvideoen til «Danse du fortsatt» reiser Kapteinen til en helt annen tid. Se premiere nederst i saken! Hei hei, Kapteinen! Hvordan går det med deg? – Heia!! Går bra faktisk. Litt rar situasjon me har havna i men eg klare meg alltid. «Selv om hele verden går under…» Er du synsk, Kjell? – Hehe kanskje det.

Endelig noen fotballmillionærer som er villige til å redde klubben sin!

Nå skal vi ikke blande inn ligaer som Eliteserien, der de fleste spillerne ikke lenger lever herrens glade dager på lønnsutbetalingene, men i de fem største ligaene i verden er det ingen som burde klage. Vi har håpet og ventet på at en Ronaldo, Messi, Salah eller Sanchez skulle ta skrittet frem og si: «Klubben risikerer å gå over ende, jeg tar et frivillig lønnskutt i perioden jeg ikke får gjort jobben.» Les: «Sergio Ramos er verdens beste midtstopper» Vi har ventet og ventet.

– Det er en utfordrende tid for oss som sliter med helseangst

Stavanger-politikerne Ine Haver og Dag Svihus har fått med seg psykolog Peder Kjøs og lege og psykiater Ingvard Wilhelmsen for å snakke om helseangst og korona i en nyoppstartet podcast.
Les mer om:

– En utfordrende tid for oss som sliter med helseangst

Stavanger-politikerne Ine Haver og Dag Svihus har fått med seg psykolog Peder Kjøs og lege og psykiater Ingvard Wilhelmsen for å snakke om helseangst og korona i en nyoppstartet podcast.
Les mer om:

Ikke fullklaff i storslalåm

Med hele syv norske på startstreken var det gode muligheter for at nordmennene skulle prege storslalåmrennet i Kransjka Gora, men det ble ikke helt fullklaff med norske øye. Kristin Lysdahl og Nina Haver Løseth ligger som nummer ni og ti, og har muligheter for gode plasseringer i finaleomgangen. Mina Fürst Holtmann slo også følge med lagvenninene til andreomgang. Kristina Riis-Johannessen tok seg videre med en 29. plass, mens Marte Monsen ble slått ut. Hele tre nordmenn kjørte ut i første omgang.

Fisketorget-lærlinger er best i landet

Etter et knapt halvår som kokkelærlinger gikk Magnus Svendsbø og Frida Haver fra Fisketorget helt til topps i Norgescup for lærlinger lørdag.
Les mer om:

Julehelsing frå soknepresten

I dei dagane lét keisar Augustus lysa ut at det skulle takast manntal over heile verda. Dette var første gongen dei tok manntal, og det hende medan Kvirinius var landshovding i Syria. Då fór alle heim, kvar til sin by, og skulle skriva seg i manntalet. Også Josef drog då frå byen Nasaret i Galilea og opp til Judea, til Davidsbyen, som heiter Betlehem, for han høyrde til Davids hus og ætt og skulle skriva seg der saman med Maria, som var lova bort til han.
Les mer om:

Ine Haver blei funnen på gata i Sør-Korea. No lyttar Erna Solberg til henne.

Ine Haver hatar og elskar sosiale medier. Ho kjenner både nyfikne og ubehag ved dei perfekte overflatene ho møter der. Sjølv trefte ho planken så det song med kampanjen #HeiErna.

Ikea kan tape 280 millioner kroner – saksøker kommunen og Vegvesenet

Ikea, ved advokat Toralf Haver, har saksøkt Sandnes kommune og Statens vegvesen på grunn av det de mener er flere saksbehandlingsfeil og dermed ekspropriasjon på feil grunnlag.

Dei nye sokneråda i Suldal

Det inneber ei valdeltaking på 23 prosent, opplyser Anne Marit Øvstebø, kyrkjeverje ved Suldal kyrkjekontor. Samanlikna med kyrkjevalet for fire år sidan, er valdeltakinga noko lågare denne gongen. I 2015 var det også val til bispedømmerådet. Seks medlemmer er valde inn i kvart råd. Dei neste fem på listene er vara. På oversikta under er berre første vara ført opp.

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Haver med tidenes beste resultat

Haver er det største uavhengige advokatfirmaet i regionen, og det økonomiske resultatet ble glimrende i 2018. En omsetning på knapt 60 millioner kroner gav 24 millioner kroner i pluss.
Les mer om:

Lokale advokatfirmaer håver inn stadig mer

De sju største lokale advokatfirmaene økte omsetningen sin med 45 millioner kroner i 2018. Både Haver, Torstrup og Sjødin Meling vokser sterkt.
Les mer om:

- Hvordan unngå badehud, og hvorfor snakker vi med lys stemme til barn og søte dyr?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FORSKNING: - Vi bestemte oss for en idé og jobbet grundig med den, forteller sjetteklassingene Charlotte, Lene og Renate ved Storevarden skole.Ideen er: «Hvorfor snakker vi til barn og søte dyr med lys stemme?».

Storevarden skole har fire (!) finalister i årets Nysgerrigper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi forsket på badehud og hvordan du kunne unngå det, forteller Ingeborg Haver.Sammen med resten av sjettetrinn Øst på Storevarden skole, har de også i år kommet seg til finalen i Nysgjerrigper. Nysgjerrigper er en landsdekkende forskningskonkurranse. Elever ved barneskoler rundt om landet finner problemstillinger (hypoteser) og tester dem ut.- Vi måtte velge hypotesene vi skulle teste.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

– Bli med en dag på jobb i barnevernet, Ropstad

HELGEINTERVJU: Ine Haver er en av frontfigurene bak #heiErna, grasrotoppgjøret for flere stillinger i barnevernet. Hun vil gjerne at den nye barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) skal være med henne en dag på jobb.

Gitarhimmelen ut mot Haver

Haver ved Sirevåg: En steinete dal, et lite tjern – og Norsk Gitarmuseum.
Les mer om:

– Hva ville ha endret seg om jeg fant min biologiske mor?

– Hva ville ha endret seg om jeg fant min biologiske mor? Skulle vi komme hverandre nær, bare fordi hun en gang fødte meg? Adopterte Ine Haver har aldri kjent på behovet for å reise tilbake til Sør-Korea.
Les mer om:

Man graver vad man haver

Det var ikke en vanlig dag. Det var en gravemaskindag.
Les mer om:

Har mekka robotar i 50 år, i same jobben

16 år gammal vart Svein Gaute Haver (66) lærling ved Trallefabrikken Nils Underhaug, som er dagens ABB. Der er han blitt verande.
Les mer om:

Her er den nye banksjefen

Yngve Sørland (34) har tatt over etter Therese Haver i SR-Bank.
Les mer om: