Nyheter om Haver


«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Haver med tidenes beste resultat

Haver er det største uavhengige advokatfirmaet i regionen, og det økonomiske resultatet ble glimrende i 2018. En omsetning på knapt 60 millioner kroner gav 24 millioner kroner i pluss.
Les mer om:

Lokale advokatfirmaer håver inn stadig mer

De sju største lokale advokatfirmaene økte omsetningen sin med 45 millioner kroner i 2018. Både Haver, Torstrup og Sjødin Meling vokser sterkt.
Les mer om:

- Hvordan unngå badehud, og hvorfor snakker vi med lys stemme til barn og søte dyr?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FORSKNING: - Vi bestemte oss for en idé og jobbet grundig med den, forteller sjetteklassingene Charlotte, Lene og Renate ved Storevarden skole.Ideen er: «Hvorfor snakker vi til barn og søte dyr med lys stemme?».

Storevarden skole har fire (!) finalister i årets Nysgerrigper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi forsket på badehud og hvordan du kunne unngå det, forteller Ingeborg Haver.Sammen med resten av sjettetrinn Øst på Storevarden skole, har de også i år kommet seg til finalen i Nysgjerrigper. Nysgjerrigper er en landsdekkende forskningskonkurranse. Elever ved barneskoler rundt om landet finner problemstillinger (hypoteser) og tester dem ut.- Vi måtte velge hypotesene vi skulle teste.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

– Bli med en dag på jobb i barnevernet, Ropstad

HELGEINTERVJU: Ine Haver er en av frontfigurene bak #heiErna, grasrotoppgjøret for flere stillinger i barnevernet. Hun vil gjerne at den nye barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) skal være med henne en dag på jobb.

Gitarhimmelen ut mot Haver

Haver ved Sirevåg: En steinete dal, et lite tjern – og Norsk Gitarmuseum.
Les mer om:

– Hva ville ha endret seg om jeg fant min biologiske mor?

– Hva ville ha endret seg om jeg fant min biologiske mor? Skulle vi komme hverandre nær, bare fordi hun en gang fødte meg? Adopterte Ine Haver har aldri kjent på behovet for å reise tilbake til Sør-Korea.
Les mer om:

Man graver vad man haver

Det var ikke en vanlig dag. Det var en gravemaskindag.
Les mer om:

Har mekka robotar i 50 år, i same jobben

16 år gammal vart Svein Gaute Haver (66) lærling ved Trallefabrikken Nils Underhaug, som er dagens ABB. Der er han blitt verande.
Les mer om:

Her er den nye banksjefen

Yngve Sørland (34) har tatt over etter Therese Haver i SR-Bank.
Les mer om:

Ingen grunn til rente-panikk

Flere økonomer og eksperter siteres i riksmediene på at en renteoppgang ligger i kortene, noe som igjen vil føre til dyrere boliglån. Therese Haver i Sparebank 1 SR-bank i Solakrossen mener det ikke er grunn til kjempebekymring.

På pallen i kettlebell-VM

Både Vibeke Klungland og Jorunn Haver Figenschou kjem heim frå VM i Italia med medalje.
Les mer om:

Pyntet gaten selv!

Man tager det man haver for å pynte sommerglade gater.
Les mer om:

Sjå fjellknausen sprenga over fv 44 i Hå

Mandag tok vegvesenet grep og sprengte ein fjellknaus like ved Haver, sør i Hå kommune.
Les mer om:

– Om noen vil gå rundt med 100 000 kroner på innerlommen, så er det deres sak, ikke bankens

Gunnar Sollys Friestad er provosert over at Sparebank 1 SR-bank på Sola har grenser for hvor mye kontanter kundene kan ta ut av gangen. – Å nekte folk å ta ut egne penger er ulovlig, sier han. Banksjef Therese Haver avviser at banken gjør noe ulovlig.

Då stormen truga, ville dei risikera straff for å berga skipsvraket

– Vi gjer dette for å ta vare på historia og berga vraket, og får ta straffa seinare, skreiv Jan Wiig til Aftenbladet. Han og Anders Haver var klare for å redda vraket på Holmasanden – sjølv utan godkjenning.
Les mer om:

Havet ble redningen da han fikk kreft

Lars Haver er diagnostisert med en type kreft han aldri kan bli helt frisk av.
Les mer om:

– Det blir den råeste treningshallen på Romerike

SØRUMSAND: Crossfit- hallen ved Trento på Sørumsand tar form. Den er blitt bedre enn inne- haver Stig Nyengen turte tro på.
Les mer om:

Kobler av fra kreftsykdommen på sjøen

For ett år siden fikk Lars Haver diagnosen lymfekreft. Noe av det første han gjorde var å kjøpe båt.
Les mer om:

Spesiell talerstol

– Man tager hvad man haver, kommenterer ordfører Marianne Bremnes talerstolen som ble benyttet på åpninen av ny kai på Kjøtta i går.
Les mer om: