Nyheter om Holmenkollen


Løfshus hadde tøff alvorsprat med Northug om sosiale medier

HOLMENKOLLEN (VG) Petter Northug (32) har blitt stilt en rekke krav til før comebacket på landslaget. Skistjernen må levere treningsdagbok, ta telefonen og oppføre seg korrekt i sosiale medier.

Klæbo fikk sjokk av Northug-beskjed

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (21) sier han fikk litt sjokk da han fikk beskjed om at han skulle bli lagkamerat med Petter Northug (32).

Klæbo avslører at han har fått kjæreste

HOLMENKOLLEN (VG) Livet smiler ikke bare i skisporet for Johannes Høsflot Klæbo (21). Nå har skistjernen også funnet lykken utenfor.
Les mer om:

Endelig er det noen voksne hjemme…

HOLMENKOLLEN (VG) Petter Northug og Vidar Løfshus blir neppe bestevenner, selv om skikongen returnerer til landslaget. Men begge skal ha ros for for viljen til en fredelig sameksistens.

Nå er det slutt for Northug-trenerne

HOLMENKOLLEN (VG) Med Petter Northug (32) inn på landslaget, så betyr det slutten på privatsatsingen hans. Både trener Stig Rune Kveen og servicemann Vidar Undebakke gir seg i teamet.

Northug bekreftet tilbake på landslaget: Kan ikke garantere null trøbbel

HOLMENKOLLEN (VG) Petter Northug jr. (32) blir landslagsløper på heltid igjen. Det ble endelig bekreftet mandag.

Søppelet flyter fortsatt etter Kollenfesten

En måned etter Holmenkollen Skifestival flyter søppelet fremdeles langs løypene. – Vi har ryddet mange ganger, men det sitter fast, sier arrangøren.
Les mer om:

Ek Hagen avbryter fireårsplanen og legger opp: - Har ingen plan B

Etter comebacket i vinter og en god tremil i Holmenkollen forrige måned la Martine Ek Hagen en fireårsplan fram mot OL i 2022. Nå legger hun i stedet opp.
Les mer om:

Snøskred: - Her er det rasfarlig med klar margin

NVE tester Holmenkollen mot rasfarlige fjellsider i påskefjellet. Og forklarer hvorfor snømengden ikke er problemet.
Les mer om:

Norsk invasjon i Györ: – Går ikke an å si nei

HOLMENKOLLEN (VG) Fra sommeren vil de norske håndballjentene dominere verdens beste håndballklubb. For Veronica Kristiansen er det drømmen som går i oppfyllelse når hun blir en av fem norske spillere i Györ.

Skadet i nesten fire år: Nå vil Thea Mørk oppleve drømmen

HOLMENKOLLEN (VG) Hun har opplevd et større skademareritt enn tvillingsøsteren Nora. Etter nesten fire år med skader håper Thea Mørk endelig å få spille mesterskap for Norge.
Les mer om:

Eckhoff på pallen igjen etter Kollen-mareritt: – Utrolig glad

Verdenscupløpene i Holmenkollen ble et lite mareritt for Tiril Eckhoff (27). Fredag var hun tilbake i verdenstoppen igjen.
Les mer om:

Holmenkollen-bråket: – Dårlig slusing og kommunikasjon

Oslo kommune og Holmenkollen Skifestival har i et «oppvaskmøte» konkludert med at dårlig slusing og kommunikasjon var hovedproblemet under skifesthelgen.

Oppvaskmøte: Foreslår nye sluser ut av Kollen

Både kommune og arrangør var enige om at hovedproblemet i Kollen var dårlig slusing. I ettermiddag møttes Oslo kommune og Holmenkollen Skifestival for å ta oppvasken.

Mener utøverne tvinges til å konkurrere i Russland

HOLMENKOLLEN (NRK): Flere skiskyttere ønsker å boikotte skiskytternes verdenscupavslutning, hevder Lowell Bailey. Det stemmer ikke, kontrer IBU- president Anders Besseberg.

– Du må tørre å sette en standard og følge det hele veien

Hun ble headhuntet til USA som 21-åring og leverte fra første dag. Hjemme i Norge har Kristin Vestgren Sæterøy fått Holmenkollen Skifestival ut av klisteret.
Les mer om:

Floyd Mayweather vil kjøpe Premier League klubb

Det er ingen tvil om at Floyd Mayweather har penger til å gjøre akkurat hva han vil, hans 20 millioner følgere på Instagram vet han liker det søte liv. Verdens beste bokser og snart MMA utøver har lyst til å kjøpe Newcastle United som for øyeblikket ligger på 13.plass i Premier League med 32 poeng etter 30 kamper og så overtale sin gode venn Cristiano Ronaldo til å melde overgang. Les: Har tenkt til å søke om MMA lisens Newcastle ble “lagt” ut for salg av eier Mike Ashley i oktober og de kom nære å selge klubben til Amanda Staveleys PCP Capital Partners, men forhandlingene ble brutt med følgen

Hegle Svendsen ferdig med sesongen – drar i bryllup og på ferie

HOLMENKOLLEN (VG) Mens de andre skiskytterne drar til iskalde Sibir for sesongavslutningen har Emil Hegle Svendsen (32) allerede avsluttet sesongen og reiser til bryllup i varmen.

Skiskytterguttas suksesstrenere tar fire nye år

Skiskyttergutta utklasset rivalene på verdenscupstafetten i Holmenkollen. Snart signerer suksesstrenerne bak laget nye avtaler fram til OL i Beijing i 2022.
Les mer om:

Smil gutter, for nå fortsetter suksesstrenerne

HOLMENKOLLEN (VG) De vant verdenscupen i stafett, ser ut til å vinne nasjonscupen - og nå fortsetter trenerne i nye fire år.
Les mer om:

Norsk stafett-triumf i Holmenkollen

Johannes Thingnes Bø gikk Norge inn til sesongens tredje stafettseier i verdenscupen i skiskyting søndag. Østerrike fulgte nærmest.

Norsk stafett-triumf i Holmenkollen

Johannes Thingnes Bø gikk Norge inn til sesongens tredje stafettseier i verdenscupen i skiskyting søndag.
Les mer om:

Linnea (6) trodde ikke på pappas seier: – Å, var det stafett i dag også?

HOLMENKOLLEN/OSLO (NRK): Henrik L’Abée-Lund hadde med datteren Linnea (6) opp til Kongen etter stafettseieren søndag.
Les mer om:

Utklassingsseier på hjemmebane: - Gåsehud

Det var ingen tvil. De norske gutta var i en egen klasse i skiskytter-stafetten i Holmenkollen.
Les mer om: