Nyheter om Holmen


Et nytt kapittel for operadronningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Den Norske Opera ligger badet i lys. Utenfor blinker og glitrer det i en rolig Oslofjord. Pent kledte mennesker spaserer på de hvite marmorsteinene, med mysende blikk. Her, i kontrast til alt det hvite, står en sortkledt operadiva, rank i ryggen. Det er Ingebjørg Kosmo (52) fra Fauske. Hun skal fotograferes.

- Nå skal vi bygge det første leilighetsbygget i Kilsund. Det er veldig kult!

Høye Høyesen og de andre eierne kan nå sette i gang med detaljplanlegging på Holmen i KIlsund. Torsdag kveld godkjente et enstemmig bystyre I Arendal reguleringsplanen.
Les mer om:

Har brukt over 15 millioner kroner(pluss)

Rolf Holtermann Holmen kom inn i reiselivsnæringa på Fosen for snart fem år sia. Da var han med på å ta over Fosen Fjordhotell. – Dette er like mye et samfunnsoppdrag som det er en investering, sier reiselivsmannen.
Les mer om:

To mann omsetter for 17,5 millioner kroner

- Jeg synes det er gøy at det fortsatt er plass til småbedrifter, sier Svein Løvdal. Sammen med Ole Martin Rolfsen omsetter han for nærmere 20 millioner kroner i året i Løvdals Trevare Salg AS. I år har de landet kontrakt med første byggetrinn på Holmen i Risør.

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I alle sjangere. Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen. PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her! B-Boy Myhre med Cezinando «Harley» Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent.

Kurs i bukkehorn, kjend i nyare tid som lydkulisse i blant anna Ringenes Herre og Vikings

Strunkeveko 2019 nærmar seg med stormskritt og årets kurs går av stabelen på Merket 7.-12. juli. Kursleiar Sivert Holmen melder om 92 påmeldte, noko som er den beste deltakinga sidan 2011.
Les mer om:

Rottene er borte – i dag åpnet bakhagen på Holmen eldresenter igjen!

Tirsdag kunne Holmen eldresenter åpne dørene til bakhagen sin igjen. Nå føler nemlig kommunen seg trygg på at de uønskede rottegjestene er jaget på dør.
Les mer om:

Vågsbygd-turnere glitret i Asker

12 spente turnere i alderen 7–11 år tok den lange turen til Asker og Holmen turnhall for å delta i Holmen Open.
Les mer om:

Kristiansand-turnere til topps

Denne kvartetten fra Kristiansands Turnforening vant lagkonkurransen i rekruttklassen i Holmen Open.
Les mer om:

Mandal-turnere funklet i Asker

En fin gjeng fra Mandals Turnforening leverte gode prestasjoner i Holmen Open.
Les mer om:

«Bad girls» i Oslo – se den første musikkvideoen til LAUREN (18) ✨

Look at her now! H&M Loves Music- og VG-lista-aktuelle Lauren Holmen alias LAUREN kan snart feire sin første million på Spotify. Samtidig slipper 18-åringen sin aller første musikkvideo. Lauren går fortsatt på VGS, så vi måtte tekste kjapt med Oslo-jenta mellom skoletimer. Se premiere på «Look at Me Now»-musikkvideoen nederst i saken! Hei Lauren! Gratulerer med din første musikkvideo. Den ble jo råbra, hvordan var det å lage den? – Ahhh, tusen takk – Det var helt sjukt og faktisk noe av det gøyeste jeg har vært med på.

Gratulerer til turnjentene!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: I helgen ble det arrangert Holmen Open for Turn, for kvinner og menn. Det fortelles at Oslo Turns krets rekruttjenter i årsklassen 2007 - 2008, fra bydelene Nordre Aker og Bjerke gjorde en solid innsats i mesterskapet. Rekruttlaget fra de to bydelene ble nummer to i lagkonkurransen, for nevnte aldersgruppe. Også individuelt plasserte de seg veldig bra.

Nicklas Bendtner ikke med Rosenborg for fjerde ligakamp på rad.

Om noen minutter startet oppgjøret mellom Rosenborg og Brann på Brann stadion med bergenserne som klare favoritter. Nicklas Bendtner har vært ute av Rosenborgs tropp de tre siste ligakampene, den danske angriperen er heller ikke med denne gangen. Les: Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber For tre dager siden annonserte Rosenborg at Nicklas Bendtner er ferdig i klubben i sommer, og det betyr trolig at vi ikke kommer til å se den 31 år gamle dansken i hvit og sort igjen.  – Denne sesongen har Bendtner bare spilt to kamper fra starten og totalt fem kamper i Eliteserien.

Rullestolbruker påkjørt i rundkjøring

Ingen personer skal ha blitt skadet da bil og rullestol krasjet i rundkjøringen ved Holmen senter.
Les mer om:

NIFs juniorer lekte seg videre i cupen

Juniorlaget til Nordstrand gjenskaper gjerne fjorårets suksess i NM: Tirsdag ble Holmen banket 6-0 i cupens andre runde.
Les mer om:

Frem med malerkosten - Anne og Roy landet rekordstor jobb

Tvedestrand Interiør AS har vunnet anbudet om å male boligene som bygges på Holmen i Risør. - Jeg er så glad for at Mesel har vist oss den tilliten, sier Anne Sonesen. - Nå har vi jobb i lang tid fremover.

Kajakk, fjell og damer med hvite legger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen gikk til Fugløy, en perle av en øy i Gildeskål kommune. Fugløy har to steder med bebyggelse, Nordfugløy og Sørfugløy. Etter krigen bodde der cirka 200 personer på øya.I dag er det ingen fastboende, husene brukes som ferie og fritidshus. Ferden vår gikk til Sørfugløy, et sted det går rutebåt til noen dager i uken.Vi var en gjeng med ulik erfaring med kajakkpadling.

Susanne blir nøkkelperson for Misvær og Skjerstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MISVÆR: - Jeg er så glad i denne bydelen, sier Susanne Estensen (43) fra Bodø.Hun jobber i dag som miljøterapeut ved skolene i Misvær og Skjerstad. For seks år siden flyttet hun til Misvær hvor hun har samboer, tre barn pluss ett bonusbarn.Holmen og Vestvatn Hun overtar jobben etter Linda Sandåker (45) som har vært nærmiljøleder i to år. Mye har skjedd siden da.

Da gata ble gravd opp, flyktet rottene til eldresenteret

Holmen eldresenter har den siste uka hatt uønskede gjester på besøk i bakhagen sin: Rotter! Teorien er at problemet har oppstått på grunn av graving i gata utenfor senteret.
Les mer om:

Norsk børsknøtt sliter i Russland - får utsettelse av banken for femte gang

– Det sier seg selv at banken må ta en stor «haircut» hvis vi skal få til en løsning, sier daglig leder Kristoffer Holmen i Storm Real Estate.
Les mer om:

For mindre enn fem millioner er denne holmen din

Hele Lamholmen ligger nå til salgs på Finn.no. Prisen for å bo helt alene uten forstyrrelser fra naboen er på 4.750.000 kroner.
Les mer om:

Opdal om keeperkampen: – Dette må ha vært en god søknad

En Brann-keeper holdt nullen for første gang i år. – Fotballen er kynisk, sier keeperkollega Eirik Holmen Johansen.
Les mer om:

Opdal om keeperkampen: – Dette må ha vært en god søknad

En Brann-keeper holdt nullen for første gang i år. – Fotballen er kynisk, sier keeperkollega Eirik Holmen Johansen.
Les mer om:

Hva skjer hvis Bjerkreim og Eigersund sier nei til bompenger?

Hvis Eigersund sier nei til bompenger, kan motorveien kanskje slutte på Holmen i Bjerkreim og begynne igjen nær Årrestad i Lund, høyttenkes det i Nye Veier. Men hva skjer hvis også Bjerkreim sier nei mandag?