Nyheter om Holmen


Vukugrendas rike onkel spyttet 1,5 mill i denne brua(pluss)

Nye Holmen bru ble torsdag offisielt åpnet. Vuku skolemusikkorps bidro med flere numre under den sermonielle delen av arrangementet.
Les mer om:

Må snart stenge denne restauranten - håper å komme i gang et nytt sted

Holmen Restaurant & Bar i Kilsund stenger snart sine dører for godt, siden det nåværende Holmen-bygget skal rives og erstattes av et nytt, stort leilighetsbygg.
Les mer om:

Snipp, snapp, snute for tapre Eik-jenter: – Vi møtte et bedre lag

Tapre Eik-jenter gikk på et skjær mot Holmen.
Les mer om:

Geiter tilgriset med ketchup

Flere av geitene hadde både ketsjup og sennep på seg da besøkende kom til holmen. – Uakseptabelt og uvettig, sier veterinær.
Les mer om:

Se Eik J13 direkte i 16-delsfinale

Se 16-delsfinalen mot Holmen 1 direkte på tb.no fra klokken 18.00 onsdag.
Les mer om:

Han entret scenen til full applaus

Rockeartisten Magnus Grønneberg - kjent fra rockegruppen CC Cowboys -  trollbandt sitt publikum da han spilte på Holmen restaurant og bar i Kilsund lørdag kveld.
Les mer om:

Hundervis av fugleunger lå slaktet. Denne gjengen jakter på synderen.

– Ja, må finne minken, nå da! roper Kjell Sigve Kvalavåg (53), da han sender jakthundene Bella og Bonnie i land på holmen rett utenfor Hauskevågen på Karmøys nordspiss.
Les mer om:

Kvinne ble funnet på holme i Østfold: – Skal ha blitt forlatt etter krangel

Kvinnen i 50-årene hevder hun satt strandet på holmen i tre dager uten tilgang på drikkevann. Politiet stiller seg undrende til forklaringen.

– Fordeler ressursene til alles beste (pluss)

Rektor Håvard Holmen ved Verdalsøra barneskole mener at tilgjengelige ressurser fordeles på best mulig måte.
Les mer om:

Stig satte ny «pers» med denne ruggen. Men noen hadde vært borti den før ham...

Den uheldige fiskeren mistet storlaksen etter en heftig batalje på Holmen nedenfor Målselvfossen. Så prøvde Stig Jøran Skogeng lykken ved hytta.
Les mer om:

Et nytt kapittel for operadronningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Den Norske Opera ligger badet i lys. Utenfor blinker og glitrer det i en rolig Oslofjord. Pent kledte mennesker spaserer på de hvite marmorsteinene, med mysende blikk. Her, i kontrast til alt det hvite, står en sortkledt operadiva, rank i ryggen. Det er Ingebjørg Kosmo (52) fra Fauske. Hun skal fotograferes.

- Nå skal vi bygge det første leilighetsbygget i Kilsund. Det er veldig kult!

Høye Høyesen og de andre eierne kan nå sette i gang med detaljplanlegging på Holmen i KIlsund. Torsdag kveld godkjente et enstemmig bystyre I Arendal reguleringsplanen.
Les mer om:

Har brukt over 15 millioner kroner(pluss)

Rolf Holtermann Holmen kom inn i reiselivsnæringa på Fosen for snart fem år sia. Da var han med på å ta over Fosen Fjordhotell. – Dette er like mye et samfunnsoppdrag som det er en investering, sier reiselivsmannen.
Les mer om:

To mann omsetter for 17,5 millioner kroner

- Jeg synes det er gøy at det fortsatt er plass til småbedrifter, sier Svein Løvdal. Sammen med Ole Martin Rolfsen omsetter han for nærmere 20 millioner kroner i året i Løvdals Trevare Salg AS. I år har de landet kontrakt med første byggetrinn på Holmen i Risør.

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I alle sjangere. Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen. PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her! B-Boy Myhre med Cezinando «Harley» Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent.

Kurs i bukkehorn, kjend i nyare tid som lydkulisse i blant anna Ringenes Herre og Vikings

Strunkeveko 2019 nærmar seg med stormskritt og årets kurs går av stabelen på Merket 7.-12. juli. Kursleiar Sivert Holmen melder om 92 påmeldte, noko som er den beste deltakinga sidan 2011.
Les mer om:

Rottene er borte – i dag åpnet bakhagen på Holmen eldresenter igjen!

Tirsdag kunne Holmen eldresenter åpne dørene til bakhagen sin igjen. Nå føler nemlig kommunen seg trygg på at de uønskede rottegjestene er jaget på dør.
Les mer om:

Vågsbygd-turnere glitret i Asker

12 spente turnere i alderen 7–11 år tok den lange turen til Asker og Holmen turnhall for å delta i Holmen Open.
Les mer om:

Kristiansand-turnere til topps

Denne kvartetten fra Kristiansands Turnforening vant lagkonkurransen i rekruttklassen i Holmen Open.
Les mer om:

Mandal-turnere funklet i Asker

En fin gjeng fra Mandals Turnforening leverte gode prestasjoner i Holmen Open.
Les mer om:

«Bad girls» i Oslo – se den første musikkvideoen til LAUREN (18) ✨

Look at her now! H&M Loves Music- og VG-lista-aktuelle Lauren Holmen alias LAUREN kan snart feire sin første million på Spotify. Samtidig slipper 18-åringen sin aller første musikkvideo. Lauren går fortsatt på VGS, så vi måtte tekste kjapt med Oslo-jenta mellom skoletimer. Se premiere på «Look at Me Now»-musikkvideoen nederst i saken! Hei Lauren! Gratulerer med din første musikkvideo. Den ble jo råbra, hvordan var det å lage den? – Ahhh, tusen takk – Det var helt sjukt og faktisk noe av det gøyeste jeg har vært med på.

Gratulerer til turnjentene!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: I helgen ble det arrangert Holmen Open for Turn, for kvinner og menn. Det fortelles at Oslo Turns krets rekruttjenter i årsklassen 2007 - 2008, fra bydelene Nordre Aker og Bjerke gjorde en solid innsats i mesterskapet. Rekruttlaget fra de to bydelene ble nummer to i lagkonkurransen, for nevnte aldersgruppe. Også individuelt plasserte de seg veldig bra.

Nicklas Bendtner ikke med Rosenborg for fjerde ligakamp på rad.

Om noen minutter startet oppgjøret mellom Rosenborg og Brann på Brann stadion med bergenserne som klare favoritter. Nicklas Bendtner har vært ute av Rosenborgs tropp de tre siste ligakampene, den danske angriperen er heller ikke med denne gangen. Les: Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber For tre dager siden annonserte Rosenborg at Nicklas Bendtner er ferdig i klubben i sommer, og det betyr trolig at vi ikke kommer til å se den 31 år gamle dansken i hvit og sort igjen.  – Denne sesongen har Bendtner bare spilt to kamper fra starten og totalt fem kamper i Eliteserien.

Rullestolbruker påkjørt i rundkjøring

Ingen personer skal ha blitt skadet da bil og rullestol krasjet i rundkjøringen ved Holmen senter.
Les mer om: