Nyheter om Hagland


Bygger nytt hotell til 250 mill. i Sandnes

Petter Smedvig Hagland går sammen med Oslo-baserte SPG og bygger nytt hotell i Sandnes. Til sammen er Smedvig Hagland deltager i utbyggingsprosjekter med samlede investeringer på rundt 1,5 milliarder kroner.

– Alle ser jo litt dumme ut etter denne saken

Han kom hjem til Stavanger for å starte på nytt i en roligere by. Isteden havnet Petter Smedvig Hagland på forsidene i tidenes offentlige skittentøyvask i oljebyen.
Les mer om:

Forliksforhandlinger mellom finansprofiler

Skjellsordene haglet mellom Stavanger-investorene Alfred Ydstebø og Petter Smedvig Hagland i retten. Nå forhandler kamphanene om et forlik i årets kjendiskrangel i Stavangers næringsliv.
Les mer om:

Samlet fra Nordland for Harstad(pluss)

Trude Hagland, som leder samferdselskomiteen i Nordland, har omtrent hele fylkestinget med seg på sidespor.
Les mer om:

Smedvig Hagland tilfreds med dommen

Selv om han sammen med de andre saksøkte ble dømt til å betale 14 millioner kroner i erstatning, er Petter Smedvig Hagland fornøyd med dommen i Alstor-saken.
Les mer om:

Alfred Ydstebø tilkjent 14 millioner kroner etter omstridt hotellkjøp

Eiendomsinvestoren er fornøyd med dommen som tilkjenner ham erstatning fra Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim.

Tilkjent 14 millioner kroner

Eiendomsinvestor Alfred Ydstebø er i en dom fra Stavanger tingrett tilkjent 14 millioner kroner i erstatning fra Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim etter et omstridt hotellkjøp.

Ydstebø tilkjent 14 millioner kroner

Eiendomsinvestor Alfred Ydstebø er i en dom i Stavanger tingrett tilkjent 14 millioner kroner i erstatning fra Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim etter et omstridt hotellkjøp.

Smedvig Hagland tapte i Alstor-saken

Fem av de seks saksøkte partene dømmes til å betale 14 millioner kroner til Basegruppen for brudd eller medvirkning til brudd på konkurranseklausulen i forbindelse med kjøp av Alstor-tomten.
Les mer om:

Petter Smedvig Hagland og Kristina Maaseide skal gifte seg

To velstående familier har funnet sammen på Eiganesveien. Kristina Maaseide og Petter Smedvig Hagland har forlovet seg og blitt samboere. Bryllup står neste år.
Les mer om:

– Det kommer alltid noen skeptiske blikk på 17. mai

Det er mange diskusjoner og meninger rundt hva en «riktig» bunad er. Oda Østenstad Fjell og Sofie Hagland Børseth har valgt å ha en personlig vri på sine bunader.

En arving vender hjem

KOMMENTAR: Stilen til Petter Smedvig Hagland er ukonvensjonell og muntlig. Det er det ikke noe galt med i utgangspunktet, men det gir ham visse problemer i en sak som lener seg hardt på dokumenter.
Les mer om:

Ble løst ut etter uenighet med familien

Petter Smedvig Hagland brøt med Smedvig-familiens forretninger etter uenighet i familien.
Les mer om:

Hagler med harde ord i Alstor-saken: «Svineri» og «heksejakt»

Temperaturen har tatt seg kraftig opp i Alstor-saken denne uken i takt med at saksøkte Kjetil Andersen og Thomas Mjeldheim har forklart seg. Mandag er det Petter Smedvig Hagland som skal i aksjon.
Les mer om:

Kalte Ydstebø en skrikende og skrålende rasehund

Investoren og arvingen Petter Smedvig Hagland mener Acta-gründer Alfred Ydstebø er en gneldrende rasehund. Anklagene hagler i rettssaken mellom Ydstebø, Smedvig Hagland og to av Ydstebøs tidligere partnere.
Les mer om:

Ydstebøs advokater la fram det de mener er nye e-post-bevis

I tolvte time mener Alfred Ydstebøs advokater at de har fått tak i nye e-post-bevis i saken hvor han har saksøkt Petter Smedvig Hagland, Kjetil Andersen og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner.

Direkte: Ydstebø krever 130 millioner kroner Alstor-strid

STAVANGER: I dag starter rettssaken hvor Alfred Ydstebø har saksøkt Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner. Ydstebø mener at trioen har snytt ham for kjøpet av Hotel Alstor-tomten.

Ydstebø krever 130 millioner kroner Alstor-strid

STAVANGER: I dag starter rettssaken hvor Alfred Ydstebø har saksøkt Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner. Ydstebø mener at trioen har snytt ham for kjøpet av Hotel Alstor-tomten.

Onsdag skal striden om Alstor-tomten opp i retten: Ydstebø krever 130 millioner kroner

Onsdag starter rettssaken hvor Alfred Ydstebø har saksøkt Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner. Ydstebø mener at trioen har snytt han for kjøpet av Hotel Alstor-tomten.

Punger ut 250 millioner for å satse på eldreboliger og helsehus

Her skal trioen Petter Smedvig Hagland, Kjetil Andersen og Thomas Mjeldheim bygge et splitter nytt anlegg som er spesialsnekret for eldre som vil bo for seg selv, men som trenger tilsyn og hjelp. Prislapp: 250 millioner kroner.

«Jeg har vært heldig som er en Smedvig-arving, men jeg ønsker å være kjent som mer enn en arving»

Etter 17 år i London kom Petter Smedvig Hagland (37) hjem til Stavanger i fjor sommer. Med seg har han en arv på mellom 400 og 500 millioner kroner som han vil bruke på olje, eiendom og mat.

Vil bygge 80 boliger på Alstor-tomta

Petter Smedvig Hagland og selskapet Petrus AS vil bygge 80 boliger på den attraktive Alstor-tomta ved Mosvatnet.
Les mer om:

Geir (65) var den første åpne homofile i hele Nord-Norge

På starten av 70-tallet reiste unge Geir Hagland alene rundt i Nord-Norge for å opplyse allmennheten om homofili. – De fleste homsene i Bodø og Tromsø turte ikke å snakke til meg på gata fordi jeg var åpen homofil, sier Hagland i dag.

Smedvig-arving satser på Viking

Petter Smedvig Hagland er en av flere som hiver seg med på kronerullingen for å redde Viking fra nedrykk.
Les mer om:

Smedvig-arving inn i Viking

En rekke av Stavangers profilerte rike legger millionbeløp i potten for at byens fotballstolthet skal redde plassen i Tippeligaen. Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland er ny på fotballscenen.