Nyheter om Hagland


– Det kommer alltid noen skeptiske blikk på 17. mai

Det er mange diskusjoner og meninger rundt hva en «riktig» bunad er. Oda Østenstad Fjell og Sofie Hagland Børseth har valgt å ha en personlig vri på sine bunader.

En arving vender hjem

KOMMENTAR: Stilen til Petter Smedvig Hagland er ukonvensjonell og muntlig. Det er det ikke noe galt med i utgangspunktet, men det gir ham visse problemer i en sak som lener seg hardt på dokumenter.
Les mer om:

Ble løst ut etter uenighet med familien

Petter Smedvig Hagland brøt med Smedvig-familiens forretninger etter uenighet i familien.
Les mer om:

Hagler med harde ord i Alstor-saken: «Svineri» og «heksejakt»

Temperaturen har tatt seg kraftig opp i Alstor-saken denne uken i takt med at saksøkte Kjetil Andersen og Thomas Mjeldheim har forklart seg. Mandag er det Petter Smedvig Hagland som skal i aksjon.
Les mer om:

Kalte Ydstebø en skrikende og skrålende rasehund

Investoren og arvingen Petter Smedvig Hagland mener Acta-gründer Alfred Ydstebø er en gneldrende rasehund. Anklagene hagler i rettssaken mellom Ydstebø, Smedvig Hagland og to av Ydstebøs tidligere partnere.
Les mer om:

Ydstebøs advokater la fram det de mener er nye e-post-bevis

I tolvte time mener Alfred Ydstebøs advokater at de har fått tak i nye e-post-bevis i saken hvor han har saksøkt Petter Smedvig Hagland, Kjetil Andersen og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner.

Direkte: Ydstebø krever 130 millioner kroner Alstor-strid

STAVANGER: I dag starter rettssaken hvor Alfred Ydstebø har saksøkt Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner. Ydstebø mener at trioen har snytt ham for kjøpet av Hotel Alstor-tomten.

Ydstebø krever 130 millioner kroner Alstor-strid

STAVANGER: I dag starter rettssaken hvor Alfred Ydstebø har saksøkt Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner. Ydstebø mener at trioen har snytt ham for kjøpet av Hotel Alstor-tomten.

Onsdag skal striden om Alstor-tomten opp i retten: Ydstebø krever 130 millioner kroner

Onsdag starter rettssaken hvor Alfred Ydstebø har saksøkt Kjetil Andersen, Petter Smedvig Hagland og Thomas Mjeldheim for 130 millioner kroner. Ydstebø mener at trioen har snytt han for kjøpet av Hotel Alstor-tomten.

Punger ut 250 millioner for å satse på eldreboliger og helsehus

Her skal trioen Petter Smedvig Hagland, Kjetil Andersen og Thomas Mjeldheim bygge et splitter nytt anlegg som er spesialsnekret for eldre som vil bo for seg selv, men som trenger tilsyn og hjelp. Prislapp: 250 millioner kroner.

«Jeg har vært heldig som er en Smedvig-arving, men jeg ønsker å være kjent som mer enn en arving»

Etter 17 år i London kom Petter Smedvig Hagland (37) hjem til Stavanger i fjor sommer. Med seg har han en arv på mellom 400 og 500 millioner kroner som han vil bruke på olje, eiendom og mat.

Vil bygge 80 boliger på Alstor-tomta

Petter Smedvig Hagland og selskapet Petrus AS vil bygge 80 boliger på den attraktive Alstor-tomta ved Mosvatnet.
Les mer om:

Geir (65) var den første åpne homofile i hele Nord-Norge

På starten av 70-tallet reiste unge Geir Hagland alene rundt i Nord-Norge for å opplyse allmennheten om homofili. – De fleste homsene i Bodø og Tromsø turte ikke å snakke til meg på gata fordi jeg var åpen homofil, sier Hagland i dag.

Smedvig-arving satser på Viking

Petter Smedvig Hagland er en av flere som hiver seg med på kronerullingen for å redde Viking fra nedrykk.
Les mer om:

Smedvig-arving inn i Viking

En rekke av Stavangers profilerte rike legger millionbeløp i potten for at byens fotballstolthet skal redde plassen i Tippeligaen. Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland er ny på fotballscenen.

Kreftsyke Karen: – Vi hadde ikke klart dette uten hjelp

Loven er klar på at barn har krav på nødvendig helsehjelp når en eller begge av foreldrene blir syke. Kreftsyke Karen Hagland fikk god hjelp, men det er det ikke alle som får, mener forsker.
Les mer om:

Pengene ruller inn til Fjord Motorpark

FrP-politiker Trygve Hagland har startet en kronerulling for å hjelpe Fjord Motorpark. Nå nærmer han seg 75.000 kroner.
Les mer om:

Gruskontrakt til 200 mill.

Hagland Shipping har inngått kontrakt med NorStone for transport av grus og pukk lang norskekysten.
Les mer om:

Hundre år gammel murvilla solgt for 27 millioner

Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland skal ha lagt 27 millioner på bordet for en nyoppusset, gammel murvilla i Eiganesveien.
Les mer om:

Smedvig-arving kjøper en av Stavangers dyreste boliger

Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland har kjøpt bolig på fasjonable Eiganes i Stavanger for 27 millioner kroner.

Taket blir boliger

Hagland Eiendomsutvikling har kjøpt Kvalasenteret. HAUBO har kjøpt taket på det samme senteret og skal bygge 16 leiligheter der.
Les mer om:

Alfred Ydstebø saksøker Alstor-oppkjøp

Alfred Ydstebøs investeringsselskap, Base Gruppen har stevnet selger av Alstor-hotellet, Tjensvollveien 31 for tingretten. Ydstebø mener han har kjøpt hotellet, men det hevder også milliardærarving Petter Smedvig Hagland.
Les mer om:

Alfred Ydstebø saksøker Petter Smedvig Hagland om Alstor-oppkjøp

Alfred Ydstebøs investeringsselskap, Base Gruppen har stevnet Petter Smedvig Hagland i Stavanger Tingrett i forbindelse med kjøpet av Alstor-hotellet på Tjensvoll i Stavanger.
Les mer om:

Gjør krav på solgt hotell

Alfred Ydstebø mener han har krav på hotellet Smedvig-arvingen Petter Smedvig Hagland har kjøpt i Stavanger. Nå stevner han selgeren.
Les mer om:

Smedvig-arving kjøpte Hotel Alstor

Hotel Alstor i Stavanger er kjøpt opp av den londonbaserte milliardærarving Petter Smedvig Hagland.
Les mer om: