Nyheter om Holm


På Ørebekk skal du få både bensin og strøm

– I dag har vi fire stasjoner i Fredrikstad. Nå byger vi to til. Den som åpner først ligger ved Mascot-rundkjøringen på Ørebekk, sier Egil Holm, region og etableringssjef i Uno-X.
Les mer om:

Riley og Cornelia fra Fredrikstad var like ved terrorangrepet i Oslo: – Jeg hadde venner som var der

Det som skulle bli en fantastisk uke med rockefestival og Pride-feiring i Oslo gikk ikke som planlagt. Riley Høyer (24) og Cornelia Holm (21) fra Fredrikstad befant seg ikke langt unna terrorangrepet ved homoutestedet «London pub» i natt.
Les mer om:

Kyrre Holm Johannessen har signert med Hollywood-byrå

Kyrre Holm Johannessen (48), medskaper av «Bortført», har inngått avtale med amerikanske CAA.
Les mer om:

Rosenborg-talent ute i åtte uker

Rosenborgs Noah Jean Holm (21) har slitt med en vond lyske og er ute med skade til tidligst midten av august. – Noah har nå respondert godt på to uker med alternativ trening, men er fremdeles ikke hundre prosent. Gjentatte undersøkelser her, samt hos lege og fysioterapeut med spesialkompetanse på lyskeplager tilsier et behov for en lengre rehabilitering. Dermed forventes Noah kampklar om cirka åtte uker, sier RBK-lege Olav Aas til Rosenborgs nettsted. Holm har slitt med smerter i lysken til slutten av mai, og smertene har gradvis blitt verre. Sist han startet en kamp, var 26.

Han fikk lov til å legge frem saken sin - og fikk det som han ville

Carl Andreas Holm fikk lov til å gå på talerstolen og presentere planene sine. Etterpå fikk han det som han ville.
Les mer om:

Ole (20) lever ut proffdrømmen i USA - kan tjene over 30 millioner på tre år: – Det er mye penger

Privatfly, autografskriving, Lamborghinier og dyre Rolex-klokker har blitt en del av hverdagen til Ole Julian Bjørgvik Holm. Nå forteller han om livet som hockeyproff i USA.
Les mer om:

Skal holde auksjon: Her kan folk kjøpe materialer direkte fra sagbruket

Bergene Holm på Nidarå er klar med en ny trelastauksjon.
Les mer om:

Inni klarte ikke stå opp om morgenen, nå er hun på landslaget

Inni Holm Wembstad var så syk at hun ikke visste om hun orket å stå opp om morgenen. Nå er 22-åringen fra Asker på alpinlandslaget.
Les mer om:

Sjekk «utstyret» på denne bilen: – Lyste opp hverdagen

Da Eva Beate Holm så denne oppsiktsvekkende bilen, ba hun mannen om å kjøre nærmere.
Les mer om:

Tre mann ute av U21-troppen

Noah Holm, Markus Solbakken og Elias K. Hagen er ikkje på plass for U21-landslaget før EM-kvalifiseringskampen mot Kroatia. Landslagssjef Leif Gunnar Smedrud opplyser til VG at dei har teke inn Belgia-proff Kristian Malt Arnstad frå G19-landslaget og at Juventus-spelar Martin Palumbo er komen inn i troppen. Smedrud seier også til avisa at han har eit håp om at både Solbakken og Hagen kan rekke å bidra i dei andre kampane på denne av samlinga.

Fredrik røper store framtidsplaner kort tid etter oppstarten: – Vi bare kjører på

PORSGRUNN: Det er knapt et halvt år siden Just Padel kunne åpne dørene for publikum. Allerede nå kan daglig leder Fredrik Holm lette på sløret om store framtidsplaner.
Les mer om:

Fikk Haaland-sjokk som 11-åring

RBKs spisstalent Noah Holm (20) om John Carew-sammenlikningen, møtene med Erling Braut Haaland i barndommen, hvilke spillere han studerer, relasjonen til pappa David Nielsen og hvordan Martin Ødegaard fikk ham til å sperre opp øynene i oppveksten.

RBK-helten Holm beklaget til lagkameratene etter utbrudd: – Slik skal det ikke være

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Sandefjord 3–0) Noah Holm (20) briljerte i angrep for Rosenborg, men da han fikk «nei» fra Kjetil Rekdal på å ta eget straffespark, kokte det over for spissen.

Hun har jobbet for det i 17 år – søndag går drømmen i oppfyllelse

På søndag skriver Henrikke Holm Nervik et stykke norsk fotballhistorie.
Les mer om:

Skiskytter-Lægreid med Ukraina-dugnad: – Fint å gi noe

SKØYEN (VG) Etter sesongslutt ville Sturla Holm Lægreid (25) gjøre en innsats for Ukraina. Skiskytteren fikk fort for mye å gjøre.

Blir tidenes første kvinnelige hoveddommer i 1.-divisjon: – Stort

Henrikke Holm Nervik og Emilie Rodahl Torkelsen blir de første kvinnelige hoveddommerne i en kamp i herrenes 1.-divisjon noensinne når de til helgen dømmer hver sin kamp. Holm Nervik er satt opp som hoveddommer i kampen mellom Grorud og Start, mens Emilie Rodahl Torkelsen dømmer Åsane mot Stjørdals-Blink. – Det blir stort, og det blir artig.

Nicolay (32) er godt fornøyd med starten: – Vi hadde noen vanvittige uker

PORSGRUNN: Etter tre og en halv måneds drift jobber daglig leder Nicolay Line Holm med å gjøre Lucky Sushi enda mer synlig i bybildet. Tirsdag var kokken Edward Henson Kiocho på plass for å inspirere de ansatte til å heve kvaliteten ytterligere.
Les mer om:

Blir historisk på Start-kamp søndag: – Jeg vil være med å forme framtida til kvinnelige dommere

Henrikke Holm Nervik blir den første kvinnelige hoveddommeren i 1. divisjon eller høyere når hun leder Grorud-Start søndag.
Les mer om:

Ballade video: Ingen løgnere er blitt skadd

Ballade video: Ingen løgnere er blitt skaddÅtte videoer, fire premierer. Sjekk ut de aktuelle kortfilmene til Erlend Ropstad, Shaun Bartlett, Klossmajor, Bård Enerstad, Therese Ulvan, Sigrid og Bring Me The Horizon, Mokri og The Boozer Cruiser med Jacob Holm Lupo.Les mer
Les mer om:

Metoden som raskt fjerner kjønnsvortene

De oppstår på kjønnsorgan eller ved endetarmsåpningen, og kan vare i alt fra måneder til år. Men det finnes to effektive måter å bli kvitt kjønnsvortene på, ifølge hudlege Jan-Øivind Holm.
Les mer om:

Steen Olsen fikk landslagsplass

Den lovende alpinisten Alexander Steen Olsen (20) er tatt ut på landslaget. Totalt 34 utøvere er klar for neste sesong. Det opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding. Paralandslaget øker med én utøver. 12 kvinner er tatt ut, mens det er 19 menn som er tatt ut. – Det er en klar målsetting å levere på den internasjonale arenaen.

Holm tilbake på sitt beste mot Storhamar: - Jeg vet hva jeg er god for

På tre forsøk i seriespillet maktet ikke Oilers å vinne en eneste kamp på Hamar, men når det omsider var finalekamp i «Fjøset» dro de i land en knallsterk seier. Det mye takket være en svært opplagt Henrik Holm.
Les mer om:

Keeper storspilte i Oilers-seier: – Helt unik

Stavanger Oilers-keeper Henrik Holm var helt avgjørende da hans lag vant den andre finalekampen i årets NM-sluttspill.
Les mer om:

Johan Mørland gir seg på Nidarå: — Han kjenner hver mutter og kvadratmeter av den store tomta

I femti år har fabrikkdirektør Johan Mørland jobbet på Bergene Holm avd. Nidarå. Nå snuser han på pensjonisttilværelsen, men konsernet har ikke tenkt til å gi helt slipp på ham av den grunn.