Nyheter om Holm


Rosenborg tapte kamp om landslagskaptein

Han vurderes som en av de største talentene i sin aldersgruppe. For Vålerenga må dette oppleves som et varp. 15-åringen Odin Thiago Holm har signert for Vålerenga. Kvalitetene til kapteinen på det norske G15-landslaget beskrives best ved at han har blitt invitert på treningsopphold til Manchester United. På grunn av skole ble det ikke muligheter for å reise til Manchester, så nå blir det altså Vålerenga i stedet. – Planen at han kommer hit og slutter seg til A-troppen i sommer, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen ifølge klubbens nettsider Har plass til ungdommen også.

Stortalentet Odin Thiago Holm har valgt sin nye klubb

Det er ytterst få 15.åringer som kan ta en titt på Eliteserieklubbene og velge den han helst vil spille for. – Kaptein på G15 landslaget og Ranheim spiller Odin Thiago Holm er i den unike posisjonen.  Valget falt på Vålerenga. «Vi er naturligvis veldig stolte og glade for at Odin valgte Vålerenga, og gleder oss til å være med å utvikle talentet hans videre.

United-linket stortalent klar for Vålerenga: – Gudene må vite hva Rosenborg holder på med

Odin Thiago Holm (15) har signert for Vålerenga. TV 2s fotballekspert stusser over at det ikke var Rosenborg som kapret trønderens underskrift.
Les mer om:

Kirsti hadde hjertet i halsen da hennes tre esler forsvant ut på E134

Søndagsturen med familiens esler gikk ikke helt som planlagt på E134 i ettermiddag. Tre esler på E134 er ikke hverdagskost. Eieren Kirsti Holm holdt pusten.
Les mer om:

Vårfilmene er her – og er få, men sterke

«Amundsen», storfilmen om vår polarhelt, har premiere 15. februar – passende nok for kinomoro der polarvindene uler. Nok et herredominert lag står for tur når «Ut og stjæle hester», Per Pettersons ikoniske 2003-roman omsider har funnet veien til lerretet og har marspremiere. Begge byr på veletablerte skuespillere, med henholdsvis Pål Sverre Hagen og Stellan Skarsgård i hovedrollene, så vel som profilerte regissører som Espen Sandberg og Hans Petter Moland. Men filmvåren byr også på nye navn som Maria Salazar, som har laget sin første helaftens dokumentarfilm med «Jeg ser deg».

Ny utgave av Historisk veiviser

Kari Holm får med seg det meste som skjer og har skjedd på Svalbard. Det har hun også ivrig dokumentert. Historisk Veiviser er et nyttig oppslagsverk som mange bruker.
Les mer om:

Abelone (18) står overfor en helt ny utfordring: – Jeg vil komme så langt som mulig

Men Abelone Holm Irgens ante ikke hvilket nivå hun lå på før hun deltok på junior-NM.
Les mer om:

Ny rampe til bedehuset

Holm AS har vært kontakt med Flekkefjord kommune om ny rampe i inngangspartiet til bedehuset i Flekkefjord.
Les mer om:

Se hvem som hvar på Clink.

Øyvind Holm Edvardsen.
Les mer om:

Gro Holm: – Jeg hadde egentlig tenkt å bli psykiater

NRKs Gro Holm (60) har stått i krigen både i faktisk og overført betydning.
Les mer om:

Jake Gyllenhaal i nyversjonen av dansk film

Skuespilleren Jake Gyllenhaal gjør seg klar til å tre inn i hovedrollen, og han tar seg også av produsentjobben sammen med makker Riva Marker. Det melder Contactmusic. Originalversjonen er valgt til Danmarks Oscar-bidrag neste år, og dette er svenskfødte Gustav Möllers langfilmdebut. Filmen, som gikk opp på kinoene i Norge i sommer, handler om Politibetjent Asger Holm ved politiets operasjonssentral.

Hans Trygve Holm ser Rødt

Les mer om:

Rehabiliterer i hjemmet(pluss)

Reidun Holm oppsøker pasientene i deres trygge miljø i hjemmet.
Les mer om:

Bond-film vil spille inn i Norge

Av de elleve søkerne er det ett prosjekt som bare er navngitt som «B25». Det var Bergens Tidende som først omtalte at det dreide seg om den neste filmen om den britiske spionen James Bond, en film som omtales som «Bond 25» og har Daniel Craig i hovedrollen.

Morten (57) prøver seg igjen på det «umulige»: – Mange vet knapt hva en cd er – og ingen vil selge dem

Morten Holm Pettersen (57) er klar med sin sjuende cd. – Kjøp den, for det blir nok min siste, smiler musikeren og den tidligere idrettsmannen fra Kråkerøy.
Les mer om:

Rosenborg ønsker å avslutte sesongen med en opptur eller to

Rosenborg er i en såpass unik situasjon at selv om de vant årets Eliteserie, har de stempelet om at denne sesongen ikke har vært spesielt bra. – Eksperter omtaler høsten (og våren egentlig) som tung.  Årets kamper i Europa har vært pinlig Europaligaen har ikke ikke gått bra, null poeng i gruppespillet forteller sitt klare språk. I morgen tar de imot Celtic, det er en kamp de tenker å vinne.

Kanonsignering for "Kåffa"

Det var nok flere som sperret opp øynene i dag da det ble klart at Daniel Fredheim Holm (33) har skrevet under på en to-årskontrakt med KFUM/Oslo.
Les mer om:

Midtbanespiller skriver sin første proffkontrakt

Etter A-lagets siste trening i 2018, signerte Martin Søreide (18) sin aller første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.  Det betyr at Mogreina-gutten flyttes permanent opp i A-stallen til Ull/Kisa Fotball fra oppkjøringen til 2019-sesongen starter, og det er naturligvis veldig gøy når en spiller som har gått hele sitt utviklingsløp i klubben kommer gjennom nåløyet. Les: Robbie Keane legger opp – Det er en guttedrøm for meg å få signere med en klubb, og det er utrolig kult å signere her siden jeg har vært her i så mange år. Høsten 2015 hadde han sin første A-lagstrening, og var med på treningsle

Robbie Keane legger opp

Det virker neste som han alltid har vært en del av fotball-sirkuset. Etter opphold hos 11 klubber gir 38-åringen seg. Han har med sine 68 mål scoret flere landslagsmål for Irland enn noen annen. Da er det ikke så rart at det irske fotballforbundet valgte Roy Keane som assistenttrener under nyansatte Mick McCarthy. Måtte hoppe etter El nino. Men med knotter under skoene, er Keane ferdig. – Det har overgått alt jeg håpet på som fotballgal gutt i Dublin.

Daniel Fredheim Holm på plass i ny klubb

Det er ingen grunn til å bli religiøs selvom Daniel Fredheim Holm i «høy» alder nå fortsetter på høyt nivå i norsk fotball etter at han ble en del av nyopprykkede OBOS-ligaklubben KFUM.  Det bekrefter klubben i en pressemelding på sin hjemmeside onsdag. «Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller.

Fredheim Holm går til KFUM

Fotballveteranen Daniel Fredheim Holm skal neste sesong være spillende assistenttrener for den nyopprykkede 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo, skriver NTB. Lørdag avsluttet Fredheim Holm tiden som Vålerenga-spiller etter over 300 kamper for blåtrøyene.
Les mer om:

Fredheim Holm blir spillende assistent for Oslo-klubb

Fotballveteranen Daniel Fredheim Holm skal neste sesong spille for den nyopprykkede 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo.
Les mer om:

Fredheim Holm klar for KFUM/Oslo

Lørdag spilte Daniel Fredheim Holm sin siste kamp for Vålerenga. Nå har 33-åringen skrevet under for nyopprykkede KFUM/Oslo.

Fredheim Holm til Obos-ligaen

Daniel Fredheim Holm (33) blir spillende assistenttrener i KFUM Oslo. Midtbanespilleren tok lørdag farvel med Vålerenga etter over 300 kamper for klubben.

Fredheim Holm klar for KFUM – blir spillende assistent

Daniel Fredheim Holm (33) er ferdig i Vålerenga, men fortsetter å spille fotball i Oslo. Neste sesong blir han spillende assistenttrener for KFUM i OBOS-ligaen.