Nyheter om Holm


– En klassisk ondskapsfull og korrupt prest

RJUKAN: Med Øystein Haugan i styret ble Espen Beranek "Dra til Hælvete" Holm spurt om å bli den nye presten i Marispelet. - En idé jeg tente skikkelig på, og heldigvis sa han ja, sier regissør Ida Høy.
Les mer om:

Politibetjentens råd for en trygg båtferie

I over 20 år har Øyvind Holm jobbet som havnepoliti. Samtidig er han båtentusiast og har eid både små og store båter. Her er hans beste tips for båtferien.
Les mer om:

Politibetjentens råd for en trygg båtferie

I over 20 år har Øyvind Holm jobbet som havnepoliti. Samtidig er han båtentusiast og har eid både små og store båter. Her er hans beste tips for båtferien.
Les mer om:

Jones med knepen poengseier – Nunes senket Holm

Jon Jones (31) forsvarte tittelen i lett tungvekt med en «split decision»-seier mot Thiago Santos (35), og suverene Amanda Nunes (31) knuste Holly Holm (37) med et spektakulært spark til hodet på nattens UFC-stevne – som også inneholdt tidenes raskeste knockout.
Les mer om:

Snakker ut om comebacket, pappalivet og Foodora-jobben

For ti år siden satte de supergruppa på pause. Nå åpner Lind, Nilsen, Fuentes og Holm opp om tida som har gått - og veien videre.
Les mer om:

Brannvesenet måtte rykke ut til lagerbygning på Vallø

– Vi målte 150 grader inne i haugen, sier brannmester Steinar Holm.
Les mer om:

Aksjonen for park i Nydalen: Arrangerer piknik på parkeringa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det blir appeller, leker for barna og kåring av kveldens stiligste park entusiast, så ta på deg noe som kan pynte opp parkeringsplassen.

Lærere mener valg av tomt til videregående skole er galskap(pluss)

Lærerne John Tore Fossland, Karl Erik Holm og Jorun Murberg Spaun mener valget av tomt til den nye videregående skolen er galskap.
Les mer om:

Se bilder fra Idylfestivalen

Øyvind Holm Edvardsen
Les mer om:

Se bilder fra Idyllfestivalen

Øyvind Holm Edvardsen
Les mer om:

Mener rektor må endre kurs – eller kastes (pluss)

Nord universitet bør ikke avgjøre sin egen lokalisering, mener Bjørn Ola Holm (V) fra Rørvik, som har jobbet i kulissene i Venstre i Nord-debatten.
Les mer om:

Robin Hood vender tilbake til Kjelvikspillet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kan publikum endelig få møte Robin Hood og hans muntre gjeng i Kjelvika igjen, sier instruktør Maja Zakariassen ved Scenekunst i Nordland i en pressemelding til Saltenposten.Derfor bør du sette av disse datoene i kalenderen din: Lørdag 6. juli klokka 12 og 16 og søndag 7.

Har fått tilbud fra utenlandske toppklubber - nå forlenger han med Oilers

Oilers-målvakt Henrik Holm har signert for to nye sesonger. – Jeg har lyst til å være en del av et lag som vinner og har ambisjoner, sier Holm.
Les mer om:

Har fått tilbud fra utenlandske toppklubber - nå forlenger han med Oilers

Oilers-målvakt Henrik Holm har signert for to nye sesonger.
Les mer om:

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

Vant stevne i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fem kusker fra Fauske kjøre- og rideklubb (FKR) og Holand hestesportsklubb (HHSK) som deltok på kjørestevne hos Kågedalen ryttarförening i Ersmark i nærheten av Skellefteå sist helg. Nora Engan (25) fra Saltdal deltok på sitt første kjørestevne sammen med fjordhesten Embla Vinje (13), som også debuterte på kjørebanen.

Torleif Haugland (KrF) mener han var heldig, som ikke selv ble beskyldt for kameraderi

- Jeg opplever det som personhets, sier Torleif Haugland (KrF). Han har ofte vært uenig med Erling Holm, Carl F. Berthelsen og Solveig Røvik i politiske saker. Men redeligheten deres er han ikke i tvil om. Det gjorde han klinkende klart for politikerne i formannskapet onsdag.

- Takket være heroisk innsats av alle gutta, gikk det veien!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FREDRIKSTAD: Det som omtales som Norges største håndballcup, Fredrikstad Cup, ble igjen arrangert i helgen. - Da tar vi imot 700 lag i alderen 9 (2009) til 18 (2000) år fra hele Norge.

1000 skrev under på parkkrav i Nydalen på ett døgn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: I skrivende stund har over 1400 personer signert elektronisk på oppropet som ligger ute på minsak.no. Det er en side der befolkningen kan samle støtte til saker de ønsker skal tas opp politisk i bystyret.

Får et varmere lokalsamfunn gjennom generasjonsmøter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BERG: Våren 2019 startet Berg skole og Bydel Nordre Aker, ved Seniorhuset i Pastor Fangens vei 22, prosjektet «generasjonsmøter».

Joakim (29) og Malin (30) konkurrerte om å børste av seg flått – nå advarer de naboer og turgåere

Nærmest rett utenfor døra var det reneste «flåttmania» da Joakim Y. Fredheim (29) og samboeren Malin Holm (30) gikk seg en ettermiddagstur i terrenget.
Les mer om:

Joakim (29) og Malin (30) konkurrerte om å børste av seg flått – nå advarer de naboer og turgåere

Nærmest rett utenfor døra på Torpefeltet var det reneste «flåttmania» da Joakim Y. Fredheim (29) og samboeren Malin Holm (30) gikk seg en ettermiddagstur i terrenget.
Les mer om:

Men egentlig er han branningeniør

På dagtid gir Frits Holm Johansen (35) utbyggere råd om hvordan de kan bygge brannsikre hus. Etter arbeidstid tar han rullebrettet til ballettstudioet rundt hjørnet. Søndag tar han eksamen i ballettdans. For profesjonelle.
Les mer om: