Nyheter om Holm


Leserinnlegg: Svalbard - fra kullavhengighet til fornybarforbilde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mars 2019 var den 100. måneden på rad med temperatur over normalt på Svalbard. Temperaturen på Svalbard har allerede økt 3-5 grader på 40-50 år, og kan øke med skremmende 10 grader dette århundret.I lys av dette er det et betydelig paradoks at Svalbardsamfunnet helt og holdent er bygget på fossil energibruk. Det kan og må vi gjøre noe med.

Hat trick-Bull: – Keeper-Holm var stor

BRATISLAVA (VG) (Østerrike – Norge 3-5) Christian Bull (22) scoret for første gang i et VM – tre ganger. Men Storhamar-backen takker keeper Henrik Holm (28) for at Norge kunne juble for sin første VM-seier.
Les mer om:

Høy hyggefaktor på Feda 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter barnetoget og gudstjeneste i Feda kirke møttes folk i bygda som vanlig til hygge, lek og moro på skoleplassen på Feda skole.

Høyre slår tilbake om fødselstilbud: – Sp svikter Norges kvinner

Tirsdag samles bunadsgeriljaen foran Stortinget til distriktsopprør. - De burde protestert mot sitt eget Senterparti i stedet, sier Høyres Mari Holm Lønseth. Ap sier Høyre villeder.
Les mer om:

Bystyret i fylle-humør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

TV 2 og Netflix samarbeider om ny serie

På torsdag annonserte TV 2 at de er i gang med en serie om Israel- og Palestina-konflikten. Sammen med strømmegiganten Netflix og den israelske kringkasteren HOT skal de produsere «What happened in Oslo»; en spenningsserie inspirert av Oslo-avtalen fra 1993. LES OGSÅ: Den animerte humorserien blir storfilm. Året er 2022, Pia blir meldt savnet etter å ha forsvunnet under et opphold i Israel. Forvirret og fortvilet reiser foreldrene, Alexandra og Karl, ned for å finne datteren sin.

Henrik Holms store VM-sjanse

Han har vunnet det som kan vinnes i Norge, spilt Champions Hockey League og er blant sitt lags beste og viktigste spillere. Men Oilers-målvakt Henrik Holm mangler noe vesentlig.
Les mer om:

Henrik Holms store VM-sjanse

Han har vunnet det som kan vinnes i Norge, spilt Champions Hockey League og er blant sitt lags beste og viktigste spillere. Men Oilers-målvakt Henrik Holm mangler noe vesentlig.
Les mer om:

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Historiens nest beste resultat

Bergene Holm AS oppnådde det nest beste resultatet i historien med et driftsresultat på 154,3 millioner kroner og en omsetning på 1,62 milliarder i fjor. - Vi må tilbake til ekstremåret 2007 for å finne et bedre resultat, sier adm. dir. Erland Løkken.

Henrik (28) og Henrik (24) skal til Bratislava – tatt ut i VM-troppen

Henrik Holm (28) og Henrik Haukeland (24) var begge med i Petter Thoresens VM-tropp i ishockey.
Les mer om:

64 mill. frå næringslivet

PÅ LAG: Fleire selskap med store klimagassutslepp er mellom miljøstiftinga Zeros støttespelarar. – Dei utfordrar ikkje vår integritet, seier Zero-leiar Marius Holm.
Les mer om:

Stanset vindmølletransport - hadde ikke papirene i orden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To spesialtransporter med vindmølledeler ble stanset for kontroll på Krossmoen. Transportene kom fra Eigerøy med politipatruljer, men det hjalp ikke når det viste seg at kjøretøyene var tyngre enn det de hadde dispensasjon for. - Dispensasjonen ble da inndratt på stedet, skriver leder for kontrollen Kenneth Holm Vestby i en pressemelding. Et av kjøretøyene var i tillegg bredere enn tillatt, noe som resulterte i bruksforbud.

Nedslående kontroll av personbilhengere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Resultatet av mandagens kontroll av personbiltilhengere på Krossmoen, betegnes som nedslående av Vegvesenets kontrolleder Kenneth Holm Vestby.Tre sjåfører blir anmeldt etter kjøring med tilhenger uten å ha gyldig førerrett. Kjøretøykombinasjonen krevde utvidet førerrett med klassen BE, men det hadde ikke de tre sjåførene.Ni tilhengere ble gitt bruksforbud grunnet bremseproblemer.

På bakken ligger skiltet som skulle vist veien inn til bedriften - Terje og Laila Stensland har hatt sjåfører på døra i sekstiden om morgenen

Terje Stensland (77) på Simonstad er ikke mye imponert. Verken over skiltet som skal vise avkjørselen til Bergene Holm, eller Bergene Holm for den saks skyld.

Kan bli barnefamilier og folk med rusproblemer i samme bygg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kleivan 10 er tidligere foreslått revet og erstattet med et nytt bygg for vanskeligstilte. Nå foreslår Flekkefjord kommune at bygget renoveres for 2,5 millioner kroner og brukes til to leiligheter for barnefamilier i 1. og 2.

– Jeg håper å få herredømme over maskinen(pluss)

– Man føler seg dum og utafor når man ikke håndterer datamaskiner, sier Else Østen Holm (87), som håper datakurset i regi av Fræna frivilligsentral skal gi henne bedre internettkompetanse.
Les mer om:

Haukeland kan bli Norges VM-keeper - takker Josefsen

Henrik Haukeland (24) leverte en sterk sesong i Finland og ser frem til nye utfordringer i KooKoo. Han takker Bjørges Josefsen for at han i hele tatt spiller ishockey, og nå vil han ha keeperplassen i hockey-VM der han konkurrer med en annen Fredrikstad-gutt; Henrik Holm (28).

Seks firma går sammen om nytt byggeprosjekt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Boligprosjektet på Sundeodden vil bestå av seks terrasserte boliger i Dannevika, rett med Grisefjorden. Boligene er prissatt fra 5,5 til 6,4 millioner, og har alle minst to soverom.Det er firmaet Serai som står som prosjektutvikler og for salget.

Brødre klare for cupfest på "Niffen"

Brødrene Thomas Holm (38) og Daniel Fredheim Holm (33) møtes på hver sin benk når Nordstrand og KFUM/Oslo møtes i NM onsdag 1.mai.

Stortyven Kåre Palmer Holm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historien som hendte for litt over 50 år siden, handler om en kriminell person, Kåre Palmer Holm. Han fikk en slags heltestatus og ble sammenlignet med Gjest Baardsen.Som Gjest Baardsen ble også Kåre Palmer Holm kjent for sine rømninger og lek med politiet.

Den raskeste finalen i europeisk League of Legends-historie

Nesten en halv million mennesker fulgte med da norske Erlend Holm møtte G2 eSports i finalen av League of Legends European Championship.
Les mer om:

Bok om Longyearbyen Lokalstyre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En liten rettelse og utfyllende informasjon til notis om LLs bokprosjekt. Initiativet om en slik bok til 20-årsjubileet er meget bra.

41 fikk endret byggegrensen - Erling Holm var en av dem

Både Anne Killingmo (uavh.) og Jan Roger Ekedal (Xtra-lista) har vært opptatt av hva som skjedde da Erling Holm fikk endret byggegrensen på eiendommen sin i 2011. Men Holm var ikke den eneste som fikk gjennomslag for grenseendring. Han var i selskap med 41 andre grunneiere.
Les mer om:

Inge går fra rektorjobb til fylket

Rektor ved Hadsel videregående skole, Inge Holm, er konstituert som assisterende utdanningssjef i Nordland fylkeskommune.
Les mer om: