Nyheter om Hollywood


Virgil Abloh x Pop Smoke: Albumcover forandres etter klagestorm

OPPDATERT: 50 Cent gir tommelen ned til Virgil Abloh. Eller som Fif sier… FUCK VIRGIL. He’s our [sic] of here… Kommentaren fra Curtis er under hans egen post om albumet til Pop Smoke, som han gjester. Les mer om nedturen for Off-White-sjefen nedenfor. Pop Smoke får ny versjon av coveret. Det tredje albumet til det 20 år gamle stjerneskuddet, som ble myrdet i februar, kommer 3. juli. Bashar Barakah Jackson alias Pop Smoke 20. juli 1999 – 19.

Zendaya er takknemlig for rollen som Rue i Euphoria

Zendaya Maree Stoermer Coleman gikk fra å være ung Disney-stjerne til å stjele showet i tung, kritikerrost HBO-serie. I Euphoria, som til høsten kommer med sesong 2, spiller Zendaya 17 år gamle Rue Bennett, som ble avhengig av oksykodon-piller (et opioid i slekt med morfin og heroin) som 13-åring da faren døde. Den 23 år gamle skuespilleren forteller The Hollywood Reporter at hun følte mye press i forkant av rollen. Både fra seg selv og omverdenen.

Eirik (44) sender jevnlig musikk fra Nedre Holtet til Hollywood(pluss)

Det er kanskje ikke så mange som vet det, men det sendes jevnlig musikk fra Nedre Holtet til Hollywood. Eirik Jacobsen (44) er praktiserende veterinær og bor i Harstad, men skriver musikk for Universal, Marvel, Netflix, BBC, NASA og mange flere.

♫ Staysman covrer Cezinando – Hollywood

En cover vi ikke så komme… Her er Staysman x Cezinando ♡ Denne uken startet sommerens vakreste høydepunkt: Allsang på grensen. I den forbindelse har programleder og artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjestet P3morgen hos NRK. Stays blir utfordret av programlederne Adelina Ibishi og Martin Lepperød til å gjøre Cezinando-nyklassikeren «Hollywood» enda mer folkelig. View this post on Instagram Håper dere fikk sommerfeelingen og at dere likte kveldens premiere!

Petter (22) har laget sin første kinofilm

11. juli er det klart: Petter Grindahls «Fright» får premiere på Fredrikstad kino. Kortfilmens hovedrolle fant han på Instagram, og kaller de 28 minuttene for psykologisk horrorthriller. Nå drømmer han om Hollywood.

J. Cole slipper Snow on tha Bluff – om Noname?

J. Cole overrasker med ny singel. Det er mer enn et år siden J.

Storfilmene ruller i gang igjen

Tannhjulene i Hollywood er for alvor i gang igjen, etter den tre måneder lange korona-nedstengningen.
Les mer om:

Ariana Grande kjøper feriehus fra Ellen DeGeneres

Ariana Grande har fått seg en ny, koselig getaway-kåk. 26-åringen kjøper huset til Ellen DeGeneres i Montecito, som ligger to timer unna Los Angeles.

Hartley Sawyer sparket fra The Flash grunnet gamle tweets

Hartley Sawyer har fått sparken fra The Flash etter at ekstreme, diskriminerende tweets har dukket opp. 35-åringen fra New York, som spiller Ralph Dibny alias The Elongated Man i The CW-serien, som også vises hos Netflix, har en Twitter-feed fra 2012-2014 med vitser om blant annet rasisme, vold, overgrep, homofile og kvinnehat. Ifølge The Hollywood Reporter ble oppsigelsen bekreftet av The CW og Warner Bros. Television. – Hartley Sawyer vil ikke returnere til sesong 7 av The Flash. Når det kommer til Mr.

Michael B. Jordan protesterer mot Hollywood for Black Lives Matter

Michael B. Jordan stiller for Black Lives Matter. Etter flere dager med protester mot rasisme og politivold i Los Angeles i kjølvannet av drapet på George Floyd, gikk mer enn 20 000 mennesker i fredelige demonstrasjoner i Los Angeles i natt norsk tid. Den prisbelønte skuespilleren Michael B.

Alle elsker Kate - ingen liker meg

Hertuginnens venner forteller hvorfor Meghan tok med seg Harry til Hollywood.

Lina lager nyskapning til flere millioner kroner(pluss)

Sammen med produsent i Hollywood og produksjonsselskap i LA er Lina Reinsbakken den første i Norge til å lage film av denne typen.

Black Lives Matter: Hva kan vi i Norge gjøre?

Tips til deg som vil bidra, men kanskje ikke vet hvordan. Drapet på George Floyd ryster en hel verden, og har skapt voldsomme reaksjoner. Vi i Melk & Honning og 730 tar avstand fra systematisk rasisme, og fordømmer uretten og urettferdigheten som har pågått og fortsatt pågår. Gjør du det samme, men er usikker på hvordan du kan bidra? Her er noen tips som kan hjelpe deg på veien: Dette kan du gjøre: – Det finnes faktisk mange måter man kan bidra som enkeltperson.

Hollywood foreslår retningslinjer for å ta opp igjen produksjonen

Hyppig testing, bruk av masker og temperaturmåling er blant tiltakene en innsatsgruppe sammensatt av Hollywood-aktører foreslår for å gjøre det mulig å gjenoppta produksjonsaktiviteten.
Les mer om:

Doja Cat svarer anklagene på Twitter

Doja Cat fikk føle kanselleringskulturen på kroppen i forrige uke. Jamfør #dojacatisoverparty. Kort tid etter at hun kommenterte det åpne brevet til Lana Del Rey, ble Doja Cat Is Over Party nummer 1 trending på Twitter. Gamle videoer som viser Doja alias Amalaratna Zandile Dlamini som tenåring i seksuelt ladede chat-roms med rasistiske incel/Alt-Right-personer ble spredd. (skjermbilde Twitter) Katten, som nettopp tok førsteplassen på Billboard Hot 100 og topp 20 på VG-lista med sin remix til «Say So» med Nicki Minaj, har vært musestille (no pun) på nettet i tre dager. Noe som er sjelden kost

«Avatar 2» gjenopptar innspillingen

Den etterlengtede oppfølgeren til en av tidenes kassasuksesser i Hollywood starter opp igjen innspillingen til uken.
Les mer om:

«Avatar 2» gjenopptar innspillingen

Den etterlengtede oppfølgeren til en av tidenes kassasuksesser i Hollywood starter opp igjen innspillingen til uken.
Les mer om:

Tenet: Christopher Nolan slipper ny trailer – med scene fra Oslo

Tenet kan kanskje delvis redde årets globale kinosesong? Gitt at den ikke blir utsatt… Sci-fi-krim-blockbusteren til Christopher Nolan ser i alle fall ut til å bli storslagen, noe den kliss nye traileren også indikerer. Det er en raus snutt, men regissøren klarer å sette den sammen uten filmen spoleres. Det er til og med vrient å vite hva den egentlig handler om? Du blir kanskje litt klokere etter denne titten. Men ikke så mye. Vi får avkreftet at den internasjonale spionthrilleren handler om tidsreising. Men tidsbøyning? Det ser ut som de manipulererer tiden ved å snu den.

Drake kaller Kylie Jenner for sin ventejente

Drake er villmann på en låt han teaset i natt. Tøffer Aubrey seg? Eller snakker han sant? Ordet på gatene før jul var at Drake og Kylie var mer enn bare venner.

Se Doja Cat lage show fra leiligheten sin

Doja Cat feirer sin nummer 1 live fra stuegulvet. Det er nå klart at Los Angeles-jentas remix til «Say So» med Nicki Minaj tar førsteplassen på Billboard Hot 100, og da passer det bra med en opptreden. Men siden de fleste TV-showene ikke gjør vanlige opptak grunnet faren for COVID-19, pyntet hun opp kåken sin i West Hollywood og filmet seg selv fremføre sin disco-smash.

Kvelden da Liverpool skrev historie, Anfield eksploderte og Messi gråt

Det er ett år siden Never give up-kampen til Liverpool mot Barcelona i Champions League.

Goldie Hawn: Jeg ble født med et høyt settpunkt for lykke

En av de største filmstjernene fra 70- og 80-tallet, Goldie Hawn, la skuespill og produksjon bak seg i 15 år. Hun forteller om Hollywood, patriarki, dansing – og hvordan meditasjon endret livet hennes.
Les mer om:

Korona sender The King of Staten Island med Pete Davidson rett på video

Overgangen fra TV-stjerne til filmstjerne fikk koronakjepper i hjulene, ettersom The King of Staten Island med Pete Davidson ikke skal vises på kino. Komedien skulle ha premiere på SXSW i mars. Da festivalen ble avlyst, flyttet Universal Pictures førpremieren til Tribeca Film Festival, som skulle finne sted i forrige uke. Den offisielle kinopremieren var lagt til 19. juni, men nå har de bestemt å slippe den rett på video (via iTunes, etc.) 12.

Kvinneorientert Star Wars-versjon på vei

Leslye Headland, som var med på å skape Netflix-dramaet «Russian Doll», skal stå bak nyskapningen, ifølge Deadline Hollywood. Det vil i så fall være Disneys siste av flere forsøk på å utvide sci-fi-franchisen til TV-skjermen etter stor suksess på lerretet. LES OGSÅ: Pollstar: – Europas festivalsommer er avlyst. Disney har ikke kommentert ryktene, men Deadline Hollywood hevder den nye serien vil bli en «actionthriller med kampsportelementer», der kvinner har hovedrollene.

Hollywood: Det lukter gull av den nye Netflix-serien til Ryan Murphy

Trenger du en ny kvalitetsserie å sluke? Da har vi gode nyheter! Okay, vi har ikke sett denne ennå, men den ferske traileren lover veeeldig godt. Om en halvannen uke slippes Hollywood, en stilig miniserie i seks deler. Hollywood følger aspirerende skuespillere og filmskapere i den såkalte gullalderen etter andre verdenskrig. Fredstid til tross, alt er er ikke bare fryd og gammen.