Nyheter om Hollywood


Pulp Fiction 25 år: Se hvem Tarantino egentlig ønsket seg

Det er 25 år siden 90-tallets største kultklassiker Pulp Fiction kom ut. Tiden flyr! Filmen som traff lerretet i 1994 ble nesten en umiddelbar klassiker. Med mørk humor, og et manustekke få hadde sett maken til etablerte Tarantino seg med denne filmen som en av nåtidens største regissører. En posisjon han fortsatt med rette holder i dag.

Travis Scott debuterer på 1. plass i USA, 2. plass i Norge

Travis er den høyeste i rommet og på listene. I alle fall på verdens største hitliste, Billboard Hot 100, hvor 28-åringens «HIGHEST IN THE ROOM» debuterer på førsteplass. Det er kun 34 sanger i Billboards historie som har gått rett inn i toppen av listen. Singelen debuterer på 2. plass på VG-lista etter å ha holdt samme plass hos Spotify i Norge siden den kom ut. Jacques, som Travis egentlig heter, klatret i fjor til førsteplass med «SICKO MODE» feat.

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør

«South Park»-skaperne slår tilbake mot Kina

Hollywood Reporter kunne mandag melde at episoden «Band in China» hadde fått folkerepublikken Kina til å reagere, og at alle klipp, episoder, diskusjoner, bilder og andre referanser til den populære tegneseriesatiren var fjernet fra nett. Stone og Parker gjør narr av hvordan Hollywood har en tendens til å bukke og skrape for kinesiske myndigheter i frykt for å hisse på seg politikere og bli boikottet eller sensurert. LES OGSÅ: Anmeldelse av Chromatics på John Dee. Det resulterte i nettopp umiddelbar sensur fra Kinas side, hvilket de to serieskaperne ser ut til å bry seg svært lite om.

Kylie Jenner på byen med Tyga igjen

Herregud, you guys. Keeping Up with the Kardashians får mye bra innhold til slutten av sesong 17. Du kan forhistorien, men sånn kjapt: Denne uken ble det kjent at Kylie Jenner og Travis Scott har skilt lag.

Er Joker bra eller dårlig? De lærde strides

Det føles som om den har vært ute lenge, men Joker har premiere i dag. Er du fortsatt i Avengers: Endgame-rus og gleder deg til en ny superhelt/superskurk-blockbuster? Da er kanskje ikke dette filmen for deg. Todd Phillips (Borat, The Hangover-trilogien) har skrevet og regissert en mørk, old-school-B-film-aktig vri på opprinnelsen til Batmans store nemesis fra DC Comics. Vi får et karakterstudie av en mentalt syk, fattig mann, Arthur Fleck, som jobber som klovn og bor i en sliten, liten leilighet med moren. Arthur sliter med en ukontrollert, patologisk latter, som ofte nesten kveler ham.

USAs første coffeeshop åpnet i Los Angeles

Det var lange køer da USAs første cannabiskafé åpnet i Hollywood i Los Angeles tirsdag.
Les mer om:

USAs først cannabiskafé åpnet i Hollywood

Etter modell fra Amsterdam åpner Hollywood sin første kafé med salg av cannabisprodukter, som nå er tillatt i California.

George Lucas følte seg «forrådt» av den nye «Star Wars»-trilogien

De nyeste tilskuddene til «Star Wars»-universet har blitt møtt med både kjærlighet og hat. Flere har omfavnet Rey, Kylo og Finn med åpne armer, og andre har forkastet filmene for å være blåkopi av sine forgjengere. En som støtter det siste utsagnet er ingen andre enn George Lucas, skaperen av galaksen langt, langt borte. LES OGSÅ: Anmeldelse av «Blinded by the Light». Denne uken ble boken «The Ride of a Lifetime: Lessons Learned from 15 Years as CEO of the Walt Disney Company» publisert.

Demi Moore (56) ryster Hollywood i ny bok

Boken «Demi Moore – Inside out» ble lansert tirsdag, og har allerede skapt store overskrifter i kjendisverdenen.
Les mer om:

Warner Bros. forsvarer Joker i åpent brev

Joaquin Phoenix’ versjon av The Joker er en mye mørkere og mer realistisk Joker enn den Jared Leto spiller i Suicide Squad. Dessuten mener enkelte at regissøren og produsenten Todd Phillips og Bradley Cooper og hovedrolleinnehaveren fremstiller DC Comics-karakteren på en faretruende sympatisk måte. Noe som indirekte kan oppfordre seere til å utføre voldelige handlinger. Det er syv år siden en person som refererte til seg selv som The Joker skjøt 58 personer i en kinosal som viste The Dark Knight Rises i Aurora, Colorado. 24-åringen var besatt av Batman-universet, inkludert en Batman-fanfilm om

Dødsfallet som rystet Hollywood

Stjerna Joaquin Phoenix takker sin avdøde bror River Phoenix for at han også satset som skuespiller.
Les mer om:

Hitler-satire toppfilm under jødisk filmfestival

Filmen som vant publikumsprisen under filmfestivalen i Toronto, og som seiler opp som en klar favoritt til Oscar-utdelingen neste år, skal avslutte festivalen i London, melder Hollywood Reporter. Festivalen tar mål av seg til å være den største jødiske filmfestivalen i verden og ble etablert i 1997. LES OGSÅ: HBO punger ut 600 millioner dollar for serie. Taika Waititi har både skrevet og regissert krigskomedien hvor han dessuten spiller rollen som Hitler, den tåpelige usynlige vennen til hovedpersonen, Jojo.

Hevder Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo før «Friends»

Før hun fikk rollen som Rachel Green i den populære TV-serien «Friends» skal Jennifer Aniston ha blitt bedt om å gå ned drøyt 13 kilo dersom hun ville lykkes som skuespiller i Hollywood.
Les mer om:

Oscar-film for Christian Bale og Matt Damon? Se ny trailer

Oscar-racet nærmer seg. Etter en middelmådig filmsommer er det ennå ikke så mange soleklare favoritter. Er Once Upon a Time in Hollywood bred nok til å få nominajonsdryss? Kanskje Hustlers gir Jennifer Lopez hennes første Oscar-nominasjon? Skal DC Comics få sin første store nominasjon siden The Dark Knight via hans nemesis? Blir Netflix igjen en Oscar-favoritt med The Irishman? Eller skal Tom Hanks få sin første Oscar-nominasjon på 19 år? (Ikke si at absurde Cats skal bli nominert.) En film som har god Oscar-buzz etter premieren på Telluride-festivalen i Coloardo er Ford v.

Fansen vil se Rihanna som ikonisk rollefigur i nye Batman

Mjau? Det ble huskestue da Robert Pattinson bekreftet at han trer inn i rollen som Gothams frelser i Matt Reeves’ The Batman. Noen (de fleste) synes valget var riv, ruskende galt. Roberts svar til haters via Variety: – Det er mye artigere når man er en underdog. Ingen forventer noe av deg. Ifølge Paper fokuseres det nå på å fylle en annen rå rolle i filmen.

Stephen Kings filmer rangert fra dårligst til best

Stephen King debuterte med sin første roman i 1974 og har i etterkant – absurd nok – klart å holde seg som en av klodens mest populære forfattere. Filmatiseringene av bøkene hans nyter også kontinuerlig oppsving. Bare se på den globale kioskvelteren It. Og mer skal det bli. Den kliss nye romanen The Institute, som 71-åringen slapp på tirsdag, har allerede blitt kjøpt opp av Hollywood. Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.) (I dag ble det annonsert at David E.

Fra Nordstrand til Hollywood: Nå henger kunsten til Werner på veggen til milliardærer og kjendiser

Det er ikke mer enn et halvt år siden nordstrandmannen Werner Kling bestemte seg for å satse som kunstner. Nå henger hans verk på veggene til samlere, milliardærer og kjendiser, som Cecilia Brækhus.

Hva sier anmelderne om Hustlers med Jennifer Lopez og Cardi B?

Lurvete girlpower. Dramedien Hustlers handler om strippere som skjenker ufine Wall Street-menn og svindler dem for cash under finanskrisen i 2008. Regissør og manusforfatter er Lorene Scafaria, inspirert av artikkelen The Hustlers at Scores til Jessica Pressler. Jennifer Lopez er stripperveteranen Ramona Vega, som sammen med Cardi B alias Diamond skal lære sine skitne tricks til nykommeren Destiny, spilt av Constance Wu (Crazy Rich Asians). Når så du en film med kun kvinnelige hovedrolleinnehavere sist?

«Skam»-Josefines filmdebut roses i utlandet

Både «Disco» og «Håp» har premiere på filmfestivalen i Toronto, og får skryt i bransjemagasiner som Screen og Hollywood Reporter.
Les mer om:

«Skam»-Josefines filmdebut roses i utlandet

Både «Disco» og «Håp» har premiere på filmfestivalen i Toronto, og får skryt i bransjemagasiner som Screen og Hollywood Reporter.
Les mer om:

«Skam»-Josefines filmdebut roses i utlandet

Både «Disco» og «Håp» har premiere på filmfestivalen i Toronto, og får skryt i bransjemagasiner som Screen og Hollywood Reporter.
Les mer om:

Scarlett Johansson sier at hun tror på Woody Allen

Selv om store deler av Hollywood har distansert seg fra overgrepsanklagede Woody Allen, sier danskamerikanske Scarlett Johansson at hun tror på filmskaperen. – Jeg elsker Woody, sa Johansson til Hollywood Reporter onsdag. Siden metoo-bevegelsen, som kastet et nytt lys på anklagene mot Allen om seksuelle overgrep, har stjerner som Michael Caine, Timothée Chalamet og Greta Gerwig sagt at de angrer på at de jobbet med filmskaperen. LES OGSÅ: Jeg ble bedt om å skjule min seksualitet. Johanssons støtte til Allen er imidlertid urokkelig.

Narkoselger arrestert i forbindelse med Mac Millers dødfall

En 28-åring ble i dag arrestert, siktet for å ha solgt pillene som førte til dødelig overdose for Mac Miller. Mannen skal ha solgt artisten falske oksykodon-piller som inneholdt fentanyl, ifølge NBC. Effekten fra denne syntetiske opioiden ligner på den til heroin, men er opp til 50 ganger sterkere.

Jennifer Lopez og Cardi B lærer opp strippere i den nye traileren til Hustlers

– Du vil ha dem fulle nok til å få kredittkortet deres, men edru nok til å signere en sjekk. Linjen fra Jennifer Lopez’ karakter Ramona Vega i den nye traileren til komedien Hustlers oppsummerer premisset. Nykommeren Destiny, spilt av Constance Wu (Fresh Off the Boat, Crazy Rich Asians), skal lære hvordan man svindler sleskete Wall Street-folk på en upscale strippeklubb på Manhattan på 90-tallet. Du vet; rike The Wolf of Wall Street-karer. Det hele er inspirert av en sann historie. Nærmere bestemt New York Magazine-artikkelen The Hustlers at Scores, skrevet av Jessica Pressler. Utenom J-Lo,