Nyheter om Hollywood


Hollywood elsker Nesbø: Amazon lager film av «Sjalusimannen»

Når krimkongen Jo Nesbø (60) skriver novellesamling skjer dette: Amazon vil lage film av den ene, Ben Stiller vil lage film av den andre – og her hjemme lages for første gang et lydbokdrama med Sven Nordin i spissen.

Hollywood elsker Nesbø: Amazon lager film av «Sjalusimannen»

Når krimkongen Jo Nesbø (60) skriver novellesamling skjer dette: Amazon vil lage film av den ene, Ben Stiller vil lage film av den andre – og her hjemme lages for første gang et lydbokdrama med Sven Nordin i spissen.

Går ut mot Golden Globe-arrangør: – Trusselbrev, blackmailing og sjikanering er et utbredt fenomen

I kjølvannet av at den norske journalisten Kjersti Flaa gikk til søksmål mot Hollywood Foreign Press Association (HFPA) har de mottatt kritikk fra flere hold – blant annet fra sine egne medlemmer.
Les mer om:

Anders og Martin ble kompiser i sjuende, og jobber fortsatt sammen – nå kan de vinne Oscar

I 1990 dro de to Byskogen-elevene på Ice Cube-konsert sammen i Oslo. De har siden samarbeidet om hele elleve prosjekter. Nå kan de havne på Oscar-scenen i Hollywood.

Maria Lavelle tar lokalhistorie til Hollywood

Eit legat frå Haugesund kommune var med på å verkeleggjere draumen om filmskule i USA. No vil ho heidre damene som gjorde det mogeleg.

Skuespilleren Christopher Plummer er død

Den canadiske skuespilleren Christopher Plummer, kjent fra blant annet «Sound of Music», er død, ifølge Deadline Hollywood.
Les mer om:

Fikk beskjed om å slanke seg eller få sparken

- I Hollywood er jeg overvektig. Jeg anses som en feit skuespiller.
Les mer om:

Nå blir hun filmstjerne

Kourtney Kardashian er klar for å innta Hollywood på ekte vis.

Feelgood à la Hollywood

BOK: Ei varm forteljing om verdien av nære relasjonar, krafta som ligg i tilgjeving og at det aldri er for seint.
Les mer om:

Bekreftet Sydney Sweeney legningen sin nå?

Sydney Sweeney hinter om at hun ikke er heterofil En seier for jentene? 23-åringen fra Spokane, Washington har blitt hele planetens sweetheart etter at hun inntok rollen som Cassie i Euphoria.

Hjem til jul: Huset til Johanne er til salgs

Hjem til jul hver dag? Drømmer du om å bo som Johanne? En herregård i Hollywood Hills er kanskje utenfor rekkevidde, men nå kan et lite stykke norsk nett-TV-historie bli ditt. Sjekk ut bildene nedenfor. Det vesle huset til Johanne (Ida Elise Broch) i Netflix-suksessen Hjem til jul er nemlig lagt ut for salg Trehuset på populære Kampen i Oslo er på knappe 51 kvadratmeter, står det i Finn-annonsen. En liten hageflekk (med parkeringsplass) følger med. Kåken er av eldre stand. Kanskje ikke så rart, med tanke på at huset ble oppført i 1889. Se bilder:  (Finn.no) Bilde fra Hjem til jul brukes i anno

Machine Gun Kelly x Downfalls High: Sydney Sweeney med Chase Hudson gjør folk forbanna

Euphoria møter TikTok via Machine Gun Kelly: Velkommen til Downfalls High. Den kreative artisten og skuespilleren Richard Colson Baker (30) alias Machine Gun Kelly lager film av sitt nye pop/punk-album Tickets To My Downfall. I dag kom første teaser, men folk er ikke bare gira.

«The Last Of Us» sikter mot TV-serieformatet

Etter noen måneders venting har HBO gitt grønt lys til å lage TV-serie basert på TV-spill-serien «The Last Of Us», skriver Hollywood Reporter.
Les mer om:

Frydefullt vittig fra gamle Hollywood

«Mank» er så underholdende at du nesten ikke merker det dype alvoret.
Les mer om:

Amelia Gray Hamlin – hvem er den nye flammen til Scott Disick?

Amelia Gray Hamlin og Scott Disick ser ut til å ha blitt et par. Koselig for dem, selv om internettet raser fordi den 37 år gamle trebarnsfaren er sammen med en 19-åring. Scott, som datet babymamma Kourtney Kardashian fra 2006 til 2015, ble kjæreste med Sofia Richie da hun var 18 år. Det ble slutt med Sofia etter at hun hadde fylt 21. Kanye West, Scott Disick og Kourtney Kardashian i Miami i 2012 – da Amelia Gray Hamlin var 11 år gammel (Dimitrios Kambouris/Getty/Dom Perignon) Så hvem er Amelia Gray Hamlin? Los Angeles-jenta er foreløpig best kjent som datteren til Lisa Rinna; skuespiller og

Scott Disick og tenåringen Amelia Gray Hamlin skaper sterke reaksjoner på nettet

Scott Disick liker unge jenter? Nå er det Amelia Gray Hamlin som står for tur. I alle fall hvis man skal tro den kulørte pressen. Den 37 år gamle trebarnsfaren og 19 år gamle Amelia har angivelig datet i et par uker. De dukket først opp sammen på den kontroversielle halloween-festen til Kendall Jenner. I etterkant ser det ut til å være god stemning mellom tenåringen og Keeping Up with the Kardashians-bajasen. Amelia er datteren til skuespillerne Lisa Rinna og Harry Hamlin. Storesøsteren er den 22 år gamle Instagram-modellen/influenceren Delilah Belle Hamlin. Søstrene Delilah Belle Hamlin og A

Mr. Deadpool dytter inn millioner i britisk fotballklubb – og setter på kameraet

Ryan Reynolds og McElhenny har nå fått godkjent overtagelsen av Wrexham.

Friday the 13th-filmene rangert fra verst til best

Friday the 13th November 2020… Som om dette året trenger flere mørke dager. Hvis du – forhåpentligvis – ikke skal ut på byen eller på fest i kveld, kanskje du vil bruke fredag den 13. til å se en Friday the 13th-film? Eller 12? Nei, du orker ikke se alle filmene. Historiene om Jason Voorhees – den vesle, litt annerledes gutten som ble mobbet og (nesten) druknet og som endte opp som drapsmannen med hockey-maske – er stort sett av tvilsom kvalitet. Dog ofte ufrivillig funny. Nedenfor er alle filmene rangert etter IMDb-stemmene fra folket, litt blandet meningene til 730.no. Uflaks!

Don’t Worry Darling: Dette vet vi om Harry Styles’ første hovedrolle

Innspillingen av Don’t Worry Darling er godt i gang. Den psykolgiske thrilleren, regissert av Olivia Wilde, blir Harry Styles’ første hovedrolle. Popstjernen debuterte som skuespiller i Christopher Nolans Dunkirk (2017), men rollen han inntar nå er betydelig større. Her er 7 ting vi vet om Don’t Worry Darling: 1) Harry har klippet seg for rollen som Jack Det viktigste først, si! De siste par ukene har fans mistet fatningen fullstendig etter at 26-åringen igjen har fått en Dunkirk-aktig frisyre. Umm normalize ditching online school to stare at Harry styles hair pic.twitter.com/8tm3WHefdi — mel

Mads Mikkelsen kan erstatte Johnny Depp i Fantastic Beasts 3

Mads Mikkelsen er i forhandlinger med Warner Bros. om rollen til Johnny Depp i tredje del av Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det ble bekreftet natt til onsdag norsk tid ifølge Deadline. I forrige uke fortalte Johnny Depp at Warner Bros.

Videopremiere fra Isah: – Regissøren mener eg fortjener en Oscar… Eg e ikke uenig

Isah er tent som et adventslys i musikkvideoen til «Blitz». Den 21 år unge Stavanger-stjernen risikerer både liv og lemmer i den stilige snutten regissert av den Los Angeles-baserte nordmannen Julian Alexander. Vi tok en prat med talentene foran og bak kamera – les intervjuet etter at du har sett videopremieren her hos 730.no. Her er Isah – «Blitz»: «Blitz» er produsert av arbeidsjernet Pluto. Isah, du flipper stilen på denne låten.

Larsa Pippen om beefen med Kim Kardashian, Kanye West og Travis Scott

Larsa Pippen og Kim Kardashian var så BFF’s at det føltes som om Larsa var med i familien. I alle fall hvis man fulgte med på Keeping Up with the Kardashians. Men Larsa Pippen alias Larsa Younan alias Lars var ikke bare med i det showet.

Derfor flyktet han fra Hollywood

Josh Hartnett var en av de heiteste unge skuespillerne i Hollywood, men så sa det stopp.
Les mer om:

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

TikTok: Addison Rae og Dixie D’Amelio svarer på kritikken fra Ariana Grande

Ariana Grande har for lengst sluttet å gå rundt grøten. I et 70 minutter langt intervju med Zach Sang, som egentlig skal handle om albumet Positions, snakker superstjernen om hvordan enkelte ser ut til å føle seg hevet over pandemien. For ordens skyld: Intervjuet ble gjort før alt rabalderet rundt Kendall Jenner sin 25-årsdag.