Nyheter om Hollywood


Nå slapp Disney traileren for Mulan – ta en ny lit titt

I sommer fikk vi en teaser. Nå er den offisielle traileren her! Disney har hendene fulle med live-action-versjoner av tegnefilmklassikere og nå er det altså Mulan som står for tur. Filmen, basert på den populære kinesiske legenden om Hua Mulan fra 400-tallet,  kommer til å bli relativt annerledes enn tegnefilmen – med mindre sang. Det gjenstår å se om nostalgiske fans av originalen vil like den nye versjonen. 开始了! (Disney) Unge Mulan spilles av kinesiske 31-åringen Liu Yifei alias Crystal Liu, mens veteranen Jet Li har rollen som Kinas keiser.

Er Knives Out årets beste mordmysterium?

A Whodunnit like no one has ever dunnit. Skrytelinjen til Knives Out klinger bedre på engelsk enn norsk. Dette er altså et mordmysterie hvor man skal finne ut hvem som er modereren.

Bryter stillheten etter skandalen som rystet Hollywood

I videoen som har fått navnet «hei igjen» sier 20-åringen at hun var livredd for å filme den, og at hun gjerne vil gå videre med livet sitt etter skandalen. «Full House»-skuespiller Lori Loughlin og hennes ektemann, klesdesigner Mossimo Giannulli, er tiltalt for å ha betalt 500.000 dollar, rundt 4,5 millioner kroner, for å sikre sine to døtre plass på University of Southern California ved at de ble oppført som rekrutter på universitetets rolag, til tross for at ingen av jentene drev med roing. LES OGSÅ: Duket for ny festival i Oslo. I den to minutter lange videoen sier Giannulli at hun vet at

Elizabeth Banks’ neste film beskrives som en blanding av «American Psycho» og «Thelma and Louise»

Den kommende filmen, som inngår i filmselskapet Universals monsterunivers, kan skilte med et stort stjernenavn – både i regissørstolen og i hovedrollen: Nemlig «Charlie’s Angels»-aktuelle Elizabeth Banks. Det melder The Hollywood Reporter denne uken. LES OGSÅ: Ny Harrison Ford-trailer latterliggjøres på nett. Ifølge filmnettstedets skribent Borys Kit har kilder nær innspillingen beskrevet tonen i filmen som en blanding av «American Psycho» og «Thelma and Louise».

Måtte trekke seg fra den kommende «Star Wars»-filmen – nå hylles Colin Trevorrow i sosiale medier

Vi vil nok aldri få vite hvor mye av «Jurassic World»-regissørens idéer som ble med videre i det ferdige produktet som treffer verdens kinosaler neste måned, men Trevorrow hanker utvilsomt inn mye penger på jobben.

Thriller og politisk brannbombe: Queen & Slim

Etter en middels vellykket date i Ohio, blir det svarte paret Slim og Queen stoppet av politiet grunnet en liten trafikkovertredelse. Situasjonen sklir ut og ender fatalt, og plutselig er de på flukt som politimordere. Se traileren til Queen & Slim nedenfor. Hovedrolleinnehaveren Daniel Kaluuya har tatt lure valg i kjølvannet av Oscar-vinneren Get Out, som ga 30-åringen Oscar-nominasjon. Etter den globale blockbusteren Black Panther, spilte London-gutten i den kritikerroste thrilleren Widows. Det ser ut som om Daniel treffer spikeren på hodet igjen. De første anmeldelsene til Slim & Queen love

Mannen som kan knuse Trump

En litt keitete og reservert veganer fra Hollywood holder på å bli det verste marerittet til den brautende og junkfood-elskende, amerikanske presidenten.
Les mer om:

Skal lage ny serie av true crime-suksessen «The Staircase» – med legende i hovedrollen

Det melder The Hollywood Reporter denne uken. Serien «The Staircase» kom først ut i 2004 og tar for seg det mistenkelige dødsfallet til Kathleen Peterson og rettssaken i kjølvannet mot den hovedmistenkte i saken, hennes ektemann Michael Peterson. LES OGSÅ: Mestermøte i Scorseses gangsterdrama. Ifølge The Hollywood Reporter og Variety skal Harrison Ford være tilknyttet prosjektet både som skuespiller og produsent. Dette vil i så fall være hans første TV-rolle på over 25 år.

Musikalske toner fra Hollywood på Lindeberg skole

Lindebergskolens Musikkorps slo på stortromma med filmkonsert på Lindeberg skole, til stor begeistring for både publikummere og stolte musikanter.
Les mer om:

Alexa Demie går fra Euphoria til (enda mer) vondt og vakkert drama

I år fikk Alexa Demie sitt store gjennombrudd i Euphoria, hvor hun spiller en tøff 17 år gammel cheerleader med mye sjuk øyesminke og en enda sjukere kjæreste. Skuespilleren, som er 24 år irl, går nå fra Maddy i HBO-serien til kinolerretet som Alexis i filmen Waves. Her foregår handlingen også i en forstad med mye sorg under overflaten, og nok en gang spiller Alexa kjæresten til en av skolens populære sportshelter; Tyler. I likhet med kjæresten hennes i Euphoria, presses han fysisk og psykisk av faren for å prestere best mulig som idrettsutøver. Jacob Elordi som Nate i Euphoria og Alexa Demie

The Hollywood Reporter: «Joker»-oppfølger skal være på vei

Det melder det kredible filmnettstedet i kveld. Regissør Todd Phillips er i samtaler med Warner Bros. om å regissere en oppfølger til «Joker». The Hollywood Reporter erfarer også at Scott Silver, som skrev manuskriptet til årets filmsuksess sammen med Phillips, vil være med på å utvikle oppfølgeren. LES OGSÅ: Avslører hva som førte Mötley Crüe sammen igjen. Filmstudioet Warner Bros. og representanter for Todd Phillips har så langt ikke kommentert The Hollywood Reporter-artikkelen. The post The Hollywood Reporter: «Joker»-oppfølger skal være på vei appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Tar Hollywood med storm

- Han har virkelig et hjerte av gull.
Les mer om:

Kanye West skal sette opp sin første opera – om den babylonske kongen han identifiserer seg med

Operaen «Nebuchadnezzar» har premiere på Hollywood Bowl 24. november – på en søndag, som er Wests nye, foretrukne showtime. Arenaen har bekreftet opptredenen. Regi er ved den italienske performancekunstneren Vanessa Beecroft.

Kjølig mottagelse for «Frost 2»

Ifølge nettstedet Cinemablends oppsummering, later de som er kritiske, til å ha innvendinger mot selve historien.

Kanye West lager opera

Først gospel og nå opera. Er det noe Kanye ikke vil lage? Det ser i alle fall ikke ut til å være noen ende på firebarnsfarens merkverdige prosjekter. Produsenten, YEEZY-designeren og hobby-presten har nå satt seg opera som en ny verden han vil infiltrere. Forestillingen heter Nebuchadnezzar og skal fremføres på Hollywood Bowl i Los Angeles allerede 24.

Kilder: «Venner for livet»-gjengen skal være klar for en gjenforening

Det er The Hollywood Reporter som i natt har kunngjort at en «Venner for livet»-gjenforening er mer sannsynlig enn noensinne. Kilder har overfor magasinet bekreftet at alle seriens stjerner, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman, skal være interessert i å medvirke. LES OGSÅ: «Curb Your Enthusiasm» tilbake i 2020. Nyheten kommer bare noen uker etter at Jennifer Aniston og Reese Witherspoon gjorde en «minigjenforening» som gikk viralt på Instagram.

Friends i forhandlinger om reunion via HBO

I forrige måned knuste Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross verdensveven med en selfie. Selv 25 år etter at Friends avsluttet, så er vennene – blant annet takket være Netflix – fortsatt poppin’. Dette vet HBO, som nå er i forhandlinger om en reunion-spesial. Ifølge The Hollywood Reporter er alle de seks hovedpersonene involvert, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman. Avtalen er ennå ikke spikret. Her er den nevnte selfien om satte internettet på hodet: View this post on Instagram A post shared by 730.no (@730no) on Oct 16, 2019 at 11:1

Ben Affleck grep inn – Matt Damon slapp juling

Matt Damon og Ben Affleck er barndomskameratene som erobret Hollywood sammen med manuset bak «Den enestående Will Hunting», som førte til Oscar-heder i 1998. Til Conan O’Brien fortalte Damon en historie om hvordan Affleck stilte opp for ham da de gikk på videregående skole sammen. LES OGSÅ: Will Smith delte etterlengtet trailer. Damon klarte å erte på seg en kjempe av en gutt, og utdypet: – Det var som om et fjell av en fyr kom mot meg.

Vurderer å bytte navn til Christian Genius Billionaire Kanye West

Kanye West bekrefter at han fortsatt ønsker å bli president i 2024. Kanskje kan han få noen tips fra Donald «Jeg er et veldig stabilt geni» Trump? Chicago-sjefen har i likhet med den amerikanske presidenten lite sans for janteloven, og han er ikke redd for å stemple seg selv som både velstående og genial. Under et uanmeldt besøk hos Fast Company Innovation Festival i New York fortalte Ye at han vurderer å bytte navn til Christian Genius Billionaire Kanye West.  Navnebyttet blir i så fall bare for et års tid, men det blir da hans offisielle navn på alle papirer. Bakgrunnen er blant annet at For

«Jomfrusjekk» vekker harme: - Skadelig

Rapperen T.Is uttalelser om datterens såkalte jomfruattester sjokkerer Hollywood. - Et overgrep, mener norsk lege.
Les mer om:

Skuespillerlegenden James Dean gjenopplives i kommende film

Selskapet har fått tillatelse av stjernens etterlatte til å bruke gamle fotografier og filmer når de nå gjenreiser James Dean. Den digitale versjonen skal medvirke i en film der handlingen er satt til Vietnamkrigen, skriver Hollywood Reporter. Produksjonen kommer til å bruke såkalt CGI-teknikk til å gjenskape en realistisk versjon av Dean. LES OGSÅ: Netflix med ny musikksatsing. Filmen heter «Finding Jack» og baserer seg på en roman av Gareth Crocker, som handler om hvordan mer enn 10.000 hunder ble forlatt av amerikanske soldater da krigen tok slutt.

Drake + Kylie Jenner = sant?

Blir finalen til Keeping Up with the Kardashians sesong 17 ekstra tent? Da dette startet å surre på internettet, ignorerte vi det. At Kylie Jenner skal gå fra rapstjernen Tyga til rapstjernen Travis Scott og så til Travis gode rapstjernevenn Drake ble liksom for vilt. Men hei, det er ikke første gang Kris Jenner-universet er i SICKO MODE. Nå backes påstandene om at Ky søker «romantisk» trøst hos Drizzy via PEOPLE. – Han og Kylie har tilbrakt tid sammen i det siste.

Hva skjedde med Leonardo DiCaprios karakter etter Once Upon A Time In Hollywood?

Quentin Tarantino avslører nå hvordan det gikk etter storfilmens slutt. I Once Upon A Time In Hollywood fikk vi endelig se Leonardo DiCaprio og Brad Pitt teame opp for første gang. Sertifisert drømmeduo! OUATIH følger den falmende TV-stjernen Rick Dalton (Leo) og hans stuntmann, Cliff Booth (Brad). Vi møter også Sharon Tate (Margot Robbie), den beryktede Manson-familien og hunden Brandy. Filmen serverer gullkantet Hollywoodnostalgi, og Oscar-ryktene begynte allerede fra første trailer. Men hva skjedde med Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) etter rulleteksten?  Stjernelag på rød løper!

Terminator: Dark Fate flopper

I’ll be baaack Sorry, Hollywood. Folk ser ut til å være lei av Terminator. Det hjelper ikke at originalens hovedpersoner Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton teamer opp med filmskaperen James Cameron for første gang siden Terminator 2: Judgement Day fra 1991. Ifølge Box Office Mojo har den sjette filmen, Terminator: Dark Fate, kun spilt inn 123 millioner dollar på kino på verdensbasis i premierehelgen.

Rachel Weisz bekreftet til nytt filmprosjekt – skal vise frem ukjent side av filmdronningen

Lenge før store deler av etablissementet i Hollywood i det hele tatt ville si aids høyt, gikk Taylor ut og startet kampanjer for dem som var blitt smittet – og tok store sjanser, ifølge The Guardian. Kampen fikk enda mer fart da filmstjernen Rock Hudson ble syk av aids og døde i 1985. Elizabeth Taylors store engasjement skal ha bidratt til president Ronald Reagan omsider erkjente at det pågikk en aidsepidemi. LES OGSÅ: Publikumsfavoritt tilbake til Oslo. – Det er ille nok at folk dør av aids, men ingen burde dø av uvitenhet, har Taylor uttalt.