Nyheter om Holen


Han vil forandre vårt syn på vannkokere og og bilens felger

Utstillingen «Heinzerling» tar for seg dualiteten i tingene vi omgir oss med, samtidig som kunstnerens egen tosidighet. Yngve Holen vil forandre synet vårt på arven vår og tingene vi omgir oss med.
Les mer om:

– Parolane er tydelegare, slagorda kraftigare og det gneistrar meir av talane(pluss)

Stortingsrepresentant Fredric Holen Bjørdal meiner det er historielaust å seie at 1. mai var viktigare før. Onsdag talte han på folkefesten i Ørsta kulturhus.
Les mer om:

Holen ny dagleg leiar i Fiskevegn

Håkon Holen vert ny dagleg leiar i AS Fiskevegn.
Les mer om:

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Tre karar måtte ha noko å gjera då arbeidsplassen deira gjekk konkurs. Det blei starten på Bryne Landbruksservice.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Roald Holen etablerte Bryne Landbruksservice i lag med bror sin, Jan Kåre Holen, og Geir Nielsen. Roald Holen er no den einaste gjenlevande av dei tre.- Både bror min og eg arbeidde ved Klepp Landbruk som gjekk konkurs i 1983. Geir Nielsen hadde teke over ein liten gard, og hadde tatt frilansoppdrag same stad. Etter konkursen fann me ut at me ville starta for oss sjølv. 2.

Obduksjon av tyske biler

Yngve Holen dissekerer objekter som om de var kropper på obduksjonsbordet. Utstillingen «Heinzerling» utforsker en verden av motstridende design og materiell perfeksjon.
Les mer om:

Kommunen kappet skogen han skulle bygge hus med – nå får han erstatning(pluss)

Her ligger trærne som Øyvind Holen skulle bruke til husbygging. Saget ned og kappet i biter av anleggsarbeidere på oppdrag fra Fræna kommune.
Les mer om:

Marianne (51) gleder seg til sjefsjobb i kommunen: – Det blir veldig spennende

Rygge-kvinnen Marianne Holen har fått jobben som sjef for vann, avløp og renovasjon i Fredrikstad kommune.

16 bedrifter vil kjøre for Opplandstrafikk

Tilbudene ble åpnet 11. januar. - Vi er fornøyd med interessen og vil takke selskapene som har sendt tilbud. Nå starter det viktige arbeidet med å gjennomgå tilbudene, sier prosjektleder i Opplandstrafikk, Egil Holen.
Les mer om:

– Vi må tenke framover og bygge eit nytt lag(pluss)

Stig Harald Myklebust vert hovudtrenar for Sæbø denne sesongen. I trenarteamet får han med seg Bjørnar Holen og Marius Riise.
Les mer om:

Brukarutvalet fryktar nedbemanning går ut over pasientane

INNVIK (NRK): Reidar Holen (67) kjempar ein innbiten kamp mot Statens vegvesen for å få tilbake jorda han meiner dei lova han. Han føler han ikkje blir teken på alvor.
Les mer om:

Han har kjempa snart eit tiår for å få tilbake jordbruksmarka si

INNVIK (NRK): Reidar Holen (67) kjempar ein innbiten kamp mot Statens vegvesen for å få tilbake jorda han meiner dei lova han. Han føler han ikkje blir teken på alvor.
Les mer om:

Gaveinnsamling for fjerde gang(pluss)

– Folk har en utrolig giverglede i desember, sier Anne Holen Helseth på frivilligsentralen i Fræna.
Les mer om:

Dødt løp om Nordøyvegen – 6 usikre avgjør(pluss)

Aps stortingsrepresentant Fredric Holen Bjørdal fikk barnehageplass i Ørsta fra desember. Da passet det å ta ut foreldrepermisjonen for den yngste av barna. Lite visste han at det kan komme til å avgjøre skjebnen til Nordøyvegen.
Les mer om:

Strålende seier gir hodebry

Grethe Cecilie Skaar hadde tenkt å gi Holen Storm vinterpause etter tirsdagens løp på Forus. Etter nok en strålende seier må hun revurdere planene.
Les mer om:

Norsk legestudie: – Pasienter opplever bedring etter healing

Margit Holen har fått healing på arbeidsplassen i over ti år og er overbevist om at behandlingen har effekt. Nå viser det første norske legestudiet på dette området at mange pasienter opplever en bedring etter healing.
Les mer om:

Mandal Travklubbs etterlengtede triumf

Jubelen sto i taket da Holen Storm på sterkt vis holdt unna for konkurrentene i Sørlandets Travpark og tok karrierens første seier.
Les mer om:

Siv Jensens hytteleie vekker fortsatt reaksjoner

Fredric Holen Bjørdal (Ap) reagerer på at finansminister Siv Jensen (Frp) ikke har informert om at hun også leier båtplass av Johan H. Andresen.

Siv Jensens hytteleie vekker fortsatt reaksjoner

Fredric Holen Bjørdal (Ap) reagerer på at finansminister Siv Jensen (Frp) ikke har informert om at hun også leier båtplass av Johan H. Andresen.

Hun raser mot utfordrende Halloween-kostymer: – Jeg kan ikke bøye meg nå. Du ser jo det

I blogginnlegg og på Facebook-grupper er det flere unge kvinner som raser over de utfordrende kvinnelige Halloween- kostymene. Sara Janeth Holen (24) synes kostymene passer bedre inn på Kondomeriet enn på lekebutikker.
Les mer om:

Bodømann fikk lederjobb i Steigen

Kenneth Holen er ansatt i fast stilling som oppvekstleder i Steigen kommune.
Les mer om:

Pisker sammen kakekonkurranse(pluss)

En egen Hustadvika-kake er helt på sin plass, mener leder Anne Holen Helseth i Fræna frivilligsentral. Lørdag kan du være med å smake – og stemme på din favoritt.
Les mer om:

Her er to av dei fire som skal prisast i Storstova

Astrid Holen får innsatspokalen, Miriam Aasland får kulturstipendet og heidersprisen går til Jens Erland. Kulturprisen Timeglaset går til Sigbjørn Reime.
Les mer om:

I ryggen på Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik

Ørsta sin stortingsrepresentant Fredric Holen Bjørdal (Ap) brukar delar av stortingsferien til å få innblikk i kvardagen på eit advokatkontor.