Nyheter om Hage


– Det er vanskelig å vite effekten av etternavnet mitt nå. Noen har problemer med å ta meg på alvor

For det er ikke en livvakt eller en divafakte å skue når Brandon Jenner, født inn i en gren av en av verdens mest TV- og sosiale mediekjente familier, sist helg dukket opp på The Thief i Oslo. – Man velger ikke hvem man blir født til, sier han til NTB. «Dads» skrev Brandon Jenner på Instagram-bildet av seg selv mellom faren Caitlyn Jenner og stefaren David Foster.

Køyrde inn i hage

Les mer om:

Dette kan du bare glemme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Mange forbinder påskeferie med pølser, pinnebrød og mye annet godt på bålet. I år faller imidlertid påsken så sent at det ikke er lov å tenne bål.I perioden 15. april til 15. september er det nemlig ikke tillatt å tenne opp bål, grill og engangsgrill i, eller i nærheten av, skog og all annen utmark i Norge.Det vil si at vi må finne andre måter å forberede årets påskemat på.

I dag inntreffer bålforbudet: – Vær meget forsiktig

– Vi ønsker å minne våre innbyggere på å vise stor aktsomhet ved bruk av åpen ild, både i skog/utmark og egen hage. Vi har for tiden mange pågående oppdrag relatert til dette, tvitrer Sør-Øst 110.
Les mer om:

Dette skjedde mens du sov

En mann i arresten, russebusser og fester med høy musikk og en beruset ungdom i en hage. Det er et utdrag av nattens politilogg.
Les mer om:

Mann (21) fyllekjørte inn i hage og stakk av – ble sporet opp av politihunder

Det var dramatikk på Manstad natt til søndag da en 21 år gammel mann raste inn i en hage med bilen sin.
Les mer om:

Realityprofilen ble drept med hammer og begravet i hage

Nå har gjerningsmannen fått sin dom.
Les mer om:

Bålforbud i påsken - men ikke fortvil

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Men hvis man har en grill eller en bålpanne i hagen hjemme eller på hytta kan man lage mye god mat ute, skriver Opplysningskontoret for frukt og grønt i en pressemelding.Bålforbudet I perioden 15. april til 15. september er det ikke lov å tenne bål i skog eller annen utmark.

Kim (39) og Ida (30) fant drømmehuset på Bryne, men må selge sin gamle bolig med tap

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har alltid drømt om en enebolig med hage og vi ville begge gjerne til Bryne. Helst før datteren vår Ylva (3 1/2) skal begynne på skolen.

- Når på året er det lurest å selge bolig?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BLOGG: Når på året er det lurest å selge bolig? Dette er et av de vanligste spørsmålene jeg får, men det finnes ingen fasitsvar. Som regel er det andre faktorer enn årstid som er avgjørende for prisen du oppnår, men helt uten betydning er tidspunktet likevel ikke. Det avhenger av blant annet beliggenhet, boligtype og markedet. Når på året du bør selge kan ha mer å si hvis du skal selge en bolig med hage.

Thime-out: Og nå: Tid for hage!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jeg følte meg nesten som Blomster-Finn der jeg gikk med den litt feminine vannkannen og overøste blomstene med friskt fjellvann fra Lyngdalsalpenes undergrunn.

– Ein heilt ryddig og perfekt hage er ikkje nokon god stad for eit piggsvin. Det er ok å ha litt «rot»(pluss)

Lill Karina Kleppe i Ulsteinvik er over snittet oppteken av piggsvin. Ho meiner hageeigarar bør ta godt imot desse dyra.
Les mer om:

Pizzeriaen ønsker å utvide

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL HAGEBY: Lofthus Samvirkelag søker om å få utvidet skjenke- og serveringstid inne til kl. 23.00. I dag må gjestene til pizzeriaen være ute innen klokken 22.00.«Denne ekstra timen er essensiell for våre gjester. Mange kommer kl 2030 for å spise pizza samt nyte sin drikke.

- En hage skal være som balsam for sjela

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.).Eli Undheim er en dame med mange jern i ilden. Akkurat denne dagen er hun i ferd med å rigge ned en kunstutstilling i Smia, og senere på dagen venter hun overnattingsgjester i sitt lille B&B. Innimellom kommer det naboer på besøk for å slå av en prat i finværet.- Dette er en av de få fridagene mine denne sesongen, erklærer hun, og setter seg ned i en av de koselige sittegruppene i hagen.

Vårleg hageglade

Men eg ropar eit lite varsko, ikkje fjern lauv og tildekking for tidleg. Det kan framleis bli meir vinter. Dei tidlege vårblomane Sjølv klipper eg ikkje ned alt på hausten, det begynner eg litt forsiktig med nå. Det er mirakelets tid å sjå at det begynner å komma liv i hagen. Lukkeleg er den som har snøklokker og andre tidlege vårblomar.
Les mer om:

15-åring sier han skulle høre på musikk i bilen – endte opp i hage

15-åringen skal ikke være skadet. Gjerdet er knust.
Les mer om:

Falt ned fra tre i naboens hage - fikk brudd i ryggen

Lillesand-ordfører Arne Thomassen har fått påvist brudd i ryggen etter at han falt ned fra en stige.
Les mer om:

Funkishytte i egen hage

Om huset ditt er blitt for lite, er det en mulighet for å skaffe ekstra plass på få kvadratmetre. Husk bare å sette deg inn i regelverket før du går i gang med byggingen.
Les mer om:

For deg som ikke har hage eller balkong: Slik lager du kjøkkenhage i eget hjem

– Sommeren er så kort. Det beste er å dyrke innendørs i vinterhalvåret, mener sivilagronom Christopher Rodriguez.
Les mer om:

Har den kommet seg over Ringveien?

Leser forteller at denne elgen lå i en hage i Nordbergveien, fredag ettermiddag.
Les mer om:

Har den kommet seg over Ringveien?

Leser forteller at denne elgen lå i en hage i Nordbergveien, fredag ettermiddag.
Les mer om:

Har den kommet seg over Ringveien?

Leser forteller at denne elgen lå i en hage i Nordbergveien, fredag ettermiddag.
Les mer om: