Nyheter om Josdal


- Jeg tror mange sliter med dette, men ikke vet at de kan få hjelp

Anette Josdal Valen (31) fullroser et nytt og unikt tilbud for nybakte mødre i Haugesund.
Les mer om:

Våren har kommet på Knaben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er tre stykker på vakt i dag, så blir vi to til i morgen forteller Mindor Mæland i Flekkefjord Røde Kors til Agder - Vi har en beredskapsambulanse og ATV med oss. Det er lite snø nede på Knaben men oppe på heia er det fremdeles bra med snø. Det har vært stille og rolig på skjærtorsdag. Vi er på plass fram til mandag.

I beredskap på Knaben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi vurderer om vi skal dra opp med noen til Josdal i Sirdal i løpet av påsken, men det er så lite snø der at vi har valgt å konsentrere oss om beredskap på Knaben. Det kan imidlertid være at noen tar turen til hytta på Josdal i løpet av påsken, sier korpsleder Torje Risøen i Flekkefjord Røde Kors til Agder.Heller ikke på Knaben er det mye snø, men det er ikke så langt opp til skimuligheter på fjellet.

Budsjettdebatt varte helt til påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politikerne i Sirdal sin manøver før jul med å godkjenne budsjettet, men samtidig kreve at det skulle kuttes 10-15 millioner har skapt hodebry for både rådmann og enhetene. Rådmann Inge H.

Utvidet skjenking i bakken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rådmannen i Sirdal anbefalte at en søknad om utvidet skjenketid med to timer for Sirdal Booking AS for skjenkebevillingen for pizzeria/ kafe ved stolheisen i Tjørhomfjellet i påsken 2019 ikke skulle imøtekommes.- Sirdal Booking AS sin beliggenhet til skitrekk og aktiviteter som er benyttet av familier med barn tas i utgangspunktet som hovedgrunnlag for avslag. Påsken er en viktig familietid der en bør ta hensyn til andre.

Etterlyste flere saker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I protokollen fra utvalg for oppvekst og levekår i sirdal 10. april fremkommer det at Siri Fidjeland (Sp) ba om informasjon vedrørende status for bruk av innkjøpt røntgenapparat ved enhet for helse. Assisterende rådmann svarte at notat skal bli lagt frem til neste møte.Glenn Josdal (Ap) etterlyste at det ble utnevnt et medlem fra Sirdal til «Demensgruppen i Lister».

Fornøyd med valglisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det gir oss en ungdommelig, erfaren og resultatorientert ordførerkandidat som jobber hardt for sirdølenes interesser. Uansett om det er eldre, omsorg, skole, barnehage, vei, tunneler eller næringsutvikling, sier Guddal.- Siri Ovedal ble vist stor tillit ved forrige valg og blir andrekandidaten. Hun har bred politisk erfaring og innsikt, særlig fra levekårssektoren.

La grunnlaget på kjøkkenbenken til farmor

Håvard André Josdal Østebø har gått frå kjøkkenbenken til farmor på Helleland til Bocuse d'Or.
Les mer om:

Se Bocuse d’Or direkte

Her kan du følge Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og de andre kokkene som kniver om å bli best i verden direkte.

Se Bocuse d’Or direkte fra tirsdag klokken 10

Her kan du følge Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og de andre kokkene som kniver om å bli best i verden direkte.

Jogget seg gjennom Skikarusellen

Helge Josdal måtte ty til løpesko fremfor langrennsski i torsdagens arrangement.

- Vi er optimister, vi bare gir gass

- Det har vært høy aktivitet i 2018, og det ser ut som om 2019 også skal bli et positivt år, sier daglig leder Torleiv Josdal i Sirdal Betong.
Les mer om:

Her har Trond alt han trenger

SANDNES: Det som en gang var en fattiggård på Soma framstår nå som et toppmoderne hjem. Her har Trond Egeland og Karin Josdal fått hver sin leilighet. Det eneste de savner er bussforbindelse.
Les mer om:

Gammel låve brant ned til grunnen

Fredag ettermiddag begynte det å brenne i en gammel låve på Josdal i Sirdal.
Les mer om:

Europamester Christian unner seg bare én fridag - så er det på an igjen

Christian André Pettersen og Håvard André Josdal Østebø er litt trøtte og veldig glade dagen etter at de gikk til topps i Bocuse d’Or Europa. Nå starter forberedelsene til verdensfinalen i Lyon.

Til topps i EM i kokkekunst

Håvard André Josdal Østebø fra Eigersund gikk sammen med det norske laget til topps i det prestisjefylte europamesterskapet i kokkekunst, Bocuse d'Or Europe.
Les mer om:

Deltar i EM i kokkekunst

Håvard André Josdal Østebø fra Eigersund er i Torino for å delta i den prestisjefylte konkurransen Bocuse d’Or Europe. Det norske laget går i ilden i dag og resultatet kommer klokka 18.00.

Homofilt par slått ned i Stavanger

Lørdag kveld ble Benjamin Josdal og Christoffer Dahle Frøyland slått ned og sparket av en stor gjeng i Stavanger sentrum. – De angrep oss på grunn av legningen vår, sier paret.

– Vi ble slått ned fordi vi leide hverandre

Kjæresteparet Benjamin Josdal og Christoffer Dahle Frøyland ble slått ned og sparket på av en stor gjeng. – De angrep oss på grunn av legningen vår, fastslår Josdal.
Les mer om:

90 deltagere på påskerenn

I dag påskeaften var det 90 deltagere på påskerenn i Josdal.
Les mer om:

På plass i Josdal

Flekkefjord Røde Kors er også i år stasjonert på Josdal i påsken.

Etterlyste humper

Sirdal kommune etterlyser fartsdumper på fylkesvei 977 mellom Tonstad og Josdal.
Les mer om:

Etterlyste humper

Sirdal kommune etterlyser fartsdumper på fylkesvei 977 mellom Tonstad og Josdal.
Les mer om:

En spennende høst for Lotte

Lotte Josdal (20) fra Nedland i Flekkefjord valgte surfing og folkehøgskole for å stresse ned etter videregående.
Les mer om:

«Her må det sikres bedre snarest mulig»

Beboere på Josdal i Sirdal ber om fartshumper eller gangoverfelt i trafikkfarlig kryss.
Les mer om: